Sea of Sin
Sea Of Sin

 
Kapcsolatok / Contacts
 
Useless-girl
 
Slipknot (ENG)
 
Trivium (ENG)
 
Adam Lambert
 
30 Seconds To Mars (ENG)
 
PLACEBO (ENG)
 
DM Fanfictions (ENG)
 
Thor (ENG)
 
Bi/Lesbian/Gay stories (ENG)
 
Capri & U-girl - 1 - The Island
Capri & U-girl - 1 - The Island : The Island - 8.

The Island - 8.

  2007.02.11. 18:00

"Te kit vinnél magaddal egy lakatlan szigetre?" :D

 

8.
 
Zsó egy szó nélkül fordult meg és elindult, majd a tűz fénykörén kívül bevárta a férfit, és ujjait óvatosan a kezébe csúsztatta. Nem szólt semmit, csak elgondolkodva sétált a férfi mellett a nyugodtan hullámzó víztől nem messze.
- Mindent sikerült lerendeznetek? - kérdezte a srác Dave-re gondolva.
- Igen, beszéltünk. Elfogadta. Legalábbis úgy tűnik - válaszolta, de nem nézett a férfira.
- Olyan másnak tűnik.
- Igen. Nem tudom, miért változott meg a kedve ennyire. Talán magában helyre rakta a dolgokat.
- Talán - hagyta rá a férfi.
Szomorkásan birizgálta a fiú ujjait közelebb húzva magához kézfejét. Nem tudta, hogy miért ilyen, hisz örülnie kellene, meg kellene könnyebbülnie, hogy tisztázták a helyzetet.
Elmélyülten figyelte a homokot a lába alatt. Nem igazán nézett a fiúra, aki ezt észre is vette.
- Sophie... mi a baj? - kérdezte halkan Eric.
A lány egy percig gondolkodott, mielőtt válaszolt volna, és készségesen megállt, mikor a fiú is ezt tette, és maga felé fordította. - Én... nem tudom.
- Mi bánt? Bátran mondd el.
- Igazából nem tudom megfogalmazni, csak szomorú vagyok kicsit a történtek miatt - pillantott fel rá, de rögtön le is sütötte a szemét.
- Miért nem nézel rám?
- Én… én nem akartalak megbántani. Tudom, hogy miattam rosszul érezted magad párszor, mert én is. Nem szerettem ezt az őrlődést kettőtök között. Engem is felemésztett minden nap egy kicsit jobban, és... talán emiatt nem merek a szemedbe nézni. Félek, hogy mit láthatnék ott.
- Ugyan Sophie, most rendezted a dolgokat. Örülnöd kéne és elfelejteni a dolgokat. Hadd mondjak neked egy példát: mikor Capri visszajött ő is hasonlóan viselkedett Marttal, mint te most. És láttad őket az előbb?
A lány végre elmosolyodott, és fölnézett rá. - Igazad lehet... De...
- De?
- Nem akarsz egy kicsit jobban megvigasztalni? - csillant meg a játékosság is a szemében.
- Mire gondolsz? - húzta félmosollyal az arcán magához a lányt.
- Csináljunk valami őrültséget! - fonta a nyaka köré a kezeit.
- Én benne vagyok - lelkesült fel a srác.
A lány a füléhez hajolt és belesúgta: - Fürödjünk meztelenül!
Ericet megszédítette a gondolat. Válasz helyett elkezdte lehámozni Zsóról a felsőjét, mosolya sok mindent elárult. A lány nem ellenkezett, ő is segített leszedni a fiúról a zöld rövid ujjút.
Hamar megszabadították egymást a felesleges ruhadaraboktól és Eric finoman a tenger felé kezdte húzni a lányt.
Eközben szinte el sem eresztették egymás száját. Zsó a fiú mellkasának támasztotta két tenyerét, miközben érezte, hogy a derekát és a hátát simogatják. Így araszoltak a lágyan hullámzó víztömeg felé. A tenger kellemesen langyos volt, alkalomhoz illő. A páros hamar elmerült a hullámokban és a vízben kezdték felfedezni egymás testét.
Zsó mosolyogva harapta be alsóajkát, és Eric szemébe nézett egy pillanatra, ahogy egészen hozzásimult. - Gondolom, most nem fogócskázni akarsz... - súgta szinte érintve a száját.
- Nem - felelte suttogva a férfi vágytól eltelő hangján.
- Fogadni mertem volna... - nézett le a szájára, miközben egyik keze szinte észrevétlenül siklott egyre lejjebb.
Eric mélyen a lány szemébe nézett, majd érzékien megcsókolta, miközben átölelte, de a keze nem sokáig maradt egyhelyben: Zsó hátán kezdett egyre feljebb siklani. Lassan elhagyta Sophie száját, hogy végigcsókolva a nyakát egyre lejjebb haladjon. Mikor elérte a lány kulcscsontját finoman beleharapott majd továbbhaladt, hogy a melleit kényeztesse a nyelvével. Zsó érezte, hogy kirázta a hideg, és mellbimbói megkeményednek ettől, no meg persze Eric nyelvének játékától. Halkan sóhajtozott hátrahajtott fejjel, miközben a fiú vállába kapaszkodott. Eric elhagyta Zsó felsőtestét és továbbhaladt le a hasához. Elkalandozott egészen az alhasáig, majd onnan sokat sejtetően nézett fel a lányra és simított végig a combján, de hirtelen újra kiegyenesedett és megcsókolta a lányt.
- Kegyetlen dög... - mosolygott fel a férfira angyalian.
- Megengedem, hogy te is az légy - felelte mosolyogva a férfi.
- Milyen kedves... Ez is a terápia része? - suttogta vágytól rekedt hanggal, miközben egyik keze a keskeny csípőről lejjebb vándorolt, majd finoman bele is markolt az izmos hátsóba.
Eric hallatott egy halk kéjes sóhajt, majd hirtelen Sophie combjai alá nyúlt és könnyedén felemelte a lányt, hogy kivigye a vízből, és közben egy pillanatra sem szakadt el tőle. A parton finoman fektette le a homokba, ami még sugározta magából a nappali hőt.
Eric Zsó fölé térdelt és lassan végigmustrálta a lány - korábban Martinnal is megállapított - formás testét.
De ő nem sokáig hagyta gyönyörködni, a tarkójánál fogva magához húzta egy újabb csókra, amit meg is kapott. Élvezte a látványt, ahogy fölé hajolt. Tekintetével végigkövette a nyak és a széles vállak ívét. Az egész valahogy festőinek tűnt számára. Aztán hagyta, hogy a csókok vadabbá váljanak. Kezdte elveszíteni a fejét, ahogy egyre inkább belemerült nyelveik játékába. Lassan följebb tornászta magát, és átfordult a férfival, hogy ő lehessen fölül. Érezte, hogy ezer meg ezer homokszem csiklandozza a hátát, amik a víztől tapadtak oda, de ez egyáltalán nem zavarta. Tudta, hogy Eric úgyis le fogja simogatni róla. A másik fölé hajolt az oldala mellett megtámaszkodva, ágyékát majdnem a férfiéhoz érintve, és várt.
Eric nem bírt magával vadul esett a lánynak. Az ajkai után kapott és megcsókolta, miközben a kezeivel végsimított a lány hátán letessékelve onnan a homokszemeket. Egészen Sophie fenekéig haladt és belemarkolva abba egy kicsit feljebb csúsztatta őt. Ekkor elszakadt tőle és mélyen a lány szemébe nézett.
Zsó szája szegletében egy csábító kis mosollyal nézett vissza rá, miközben érezte, hogy testük összeér. Kegyetlen módon éppen hogy csak érintve a férfit mozgatta meg párszor finoman a csípőjét.
A férfi szemében lángolt a vágy, és ez teljesen eluralkodott a testén. Fájdalmasan kívánta Sophie-t, most azonnal akarta őt és ennek érdekében határozott jeleket küldött felé. Finoman elkezdte lejjebb nyomni a lányt, hogy végre eggyé lehessenek.
De Zsó kitért előle. Ördögien mosolyogva búgta: - Á-á... még várnod kell egy kicsit erre...
Eric hallatott egy igencsak csalódott nyögést.
- De ne aggódj, szerintem ezt is élvezni fogod - kacsintott rá, majd egy csók után elindult lefelé a felhevült testen.
Eric beleremegett Zsó érintéseibe, ahogy egyre lejjebb halad a testén. Érezte kezei és ajkai alatt, hogy mennyire remeg már utána a férfi. A köldöke környékén kicsit hosszabb ideig időzött a finom bőrt harapdálva, csak hogy még tovább feszítse a húrt. A férfi fájdalmasan nyögött fel jelezvén, hogy a vágyakozása tényleges fájdalomba kezd váltani, ha Sophie nem fejezi be, amit elkezdett. Hallva a panaszos hangot egy mosoly után folytatta útját, de látni akarta Eric arcát, ezért fél kézre támaszkodott, és fölnézett rá, mikor a kőkemény férfiasságra siklottak ujjai. A férfi egy kéjes sóhajjal kevert nyögést hallatott, szemét lehunyva adta át magát az élvezetnek. Közben akaratlanul is az alsóajkába harapott.
Ezt a reakciót várta tőle. Most már elégedetten hajolt vissza a testéhez, hogy mialatt a keze szorgoskodik, ajkai se maradjanak kihasználatlanul. Csókjai és harapdálásai egyre lejjebb csusszantak, majd egyszer csak szája a keze helyébe került.
Eric artikulátlanul és hangosan nyögött fel ismét és a homokot kezdte el markolni. A lélegzetvétele fokozódott és elkezdte kiverni a víz.
De Zsó pár perc után abbahagyta tevékenységét. Nem akart túl messzire menni puszta önzőségből. Ő is legalább annyira beindult a pasira, mint ő rá. Újra fölé hajolt, és lopott egy csókot, amit eredetileg rövidnek tervezett, de Eric nem engedte visszahúzódni, mohón falta a száját. Fogaik egyszer-egyszer összekoccantak, érezte, hogy az egyik harapásnál a férfi felsértette a száját, így csókjaik íze egy kis vérrel is fűszereződött.
Ericet láthatólag nem zavarta a vér íze (a kis vámpír:P). magához húzta a lányt, hogy érezze: őrjítően szüksége van rá és hagyja abba a játszadozást! A lány érezte, és értette, mit akar közölni vele. Most már tudta, hogy ha akarna se tudná itt hagyni a fiút ilyen állapotban. Túl messzire jutottak már ahhoz. Ellenállás nélkül, a vad csókot folytatva hagyta magát átfordítani.
Mikor Eric került a nyeregbe elhatározta: ha Zsó játszott vele, akkor most ő fog vele. Kicsit lejjebb húzódott és a kezét őrjítően lassan futatta felfelé a lány belső combján. Zsó meglepődött. Azt hitte, hogy a fiú rögtön belé fog hatolni ilyen szintű csigázás után. Lehunyt szemmel, és beharapott vérző ajakkal koncentrált a hosszú ujjak őrjítő érintéseire.
Eric egyre feljebb és feljebb jutott, míg végül elérte a célját - és belé hatolt az ujjaival.
A lány felsikkantott, és csípőjével is tett egy suta mozdulatot.
Eric gonoszul vigyorodott el, tudta, hogy sikerült meglepnie Zsót, nem is kicsit. Kiélvezte a lány 'szenvedését' alatta.
Érezte, hogy újra megkeményednek mellbimbói az érzéstől, és a finom széltől. Nyögésbe fúlóan suttogta időnként Eric nevét.
Néhány pillanat múlva, azonban úgy gondolta, hogy elég a játékból és visszavonulót fújt az ujjaival. Újra Sophie fölé magasodott.
- Gyere már! - nyögte hátrahajtott fejjel a kínban lévő lány.
A férfi mosolyogva hajolt le hozzá, hogy megcsókolja, mintegy végső kínzásképp, majd egy határozott mozdulattal hatolt belé.
Sophie háta rögtön ívbe feszült, és hangosan felnyögött a mély lökéstől. Teste a legkisebb akadály nélkül fogadta magába kedvesét. Kétségbeesetten kapaszkodott a vállába szemeit szorosan lehunyva. Minden porcikája remegett. Még soha senki nem izgatta fel és kínozta meg ennyire.
Eric is beleremegett az érzésbe. Újra megcsókolta párját, majd belekezdett a ritmusos mozgásba. Nem volt durva, inkább érzéki. Zsó már rég elhagyta a józan eszét. A külvilágból semmit sem fogott fel. Csak Ericet látta, érezte, tapintotta, és hallotta. Mindenestül az övé volt, és ő is a másiké. Azt hitte, menten megőrül a lendületes csípőlökésektől, és a hangtól, ahogy fölötte nyög, bár saját maga is újra és újra hallatta hangját. Ahogy egyre közelebb került a csúcshoz, úgy szűkült be számára a világ. Érezte, hogy arca pírban ég, teste a víztől és a csillogó verítéktől fénylik. Kezei Eric széles hátán siklottak végig egészen a fenekéig, hogy belemarkolva azt gyorsabb mozgásra ösztökélje őt.
A férfi értelmezte a jelzést és gyorsított a tempón. Egyre erélyesebbeket lökött, míg végül egy határozott csípőmozdulattal pontot tett a mozdulatsor végére és elnyújtva kiáltott fel.
Zsó pár másodperc múlva követte őt, és észre se vette, hogy egy hosszú csíkban megkarmolta Eric vállát. Kielégült kiáltása pár másodpercig még a levegőben rezgett, aztán elhalt, de ő ebből sem fogott fel semmit, mivel percekig nem tudott magáról ájulásszerű állapotában. Mikor mindketten lenyugodtak kicsit Eric Zsóra emelte mélyreható pillantását, majd újra megcsókolta, de ebbe a csókba belesűrítette minden érzelmét, amit a lány irányába érzett.
Beleremegett ebbe a csókba. Érezte, hogy ez most több. Még kicsit kábán viszonozta lehunyt szemmel, aztán szeretettel simogatta meg ujjbegyeivel lebarnult arcát.
Mikor Eric elszakadt tőle kedvesen megkérdezte: - És most mit szeretnél csinálni?
- Veled lenni - fonta karjait újra a nyakába, és kicsit helyezkedett a ránehezedő test alatt, hogy kényelmesebben feküdhessen.
Eric melléfeküdt és átkarolta a lányt. Így pihentek a csillagos ég alatt.

Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés / Sign in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
VENDÉGKÖNYV / GUESTBOOK

 
Slipknot (HUN)
 
Adam Lambert (HUN)
 
Placebo (HUN)
 
30 Seconds To Mars (HUN)
 
DM Fanfictions (HUN)
 
Harry Potter folytatásos (HUN)
 
Harry Potter novellák (HUN)
 
Bi/Lesbian/Gay történetek (HUN)
 

STARSTABLE Online csatlakozz te is egy remek közösséghez! Daisy BLOG    *****    Érdekelnek a zenei újdonságok? Kattints! ⏵ Popusz: Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több.    *****    Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK