Sea of Sin
Sea Of Sin

 
Kapcsolatok / Contacts
 
Useless-girl
 
Slipknot (ENG)
 
Trivium (ENG)
 
Adam Lambert
 
30 Seconds To Mars (ENG)
 
PLACEBO (ENG)
 
DM Fanfictions (ENG)
 
Thor (ENG)
 
Bi/Lesbian/Gay stories (ENG)
 
Capri & U-girl - 1 - The Island
Capri & U-girl - 1 - The Island : The Island - 12.

The Island - 12.

  2007.02.11. 19:18

"Te kit vinnél magaddal egy lakatlan szigetre?" :D

 

12.
 
Eközben a másik lány türelmetlenül számlálta a perceket. Tudta, hogy több mint fél órát kell várnia arra, hogy mindenki ténylegesen elaludjon.
De aztán szép lassan mindenki egyenletesen kezdett szuszogni, és mély alvásba merült. Ugyan kicsit szűkösebben voltak a "felújított" menedékben, de pont kényelmesen elfértek.
Zsó úgy érezte, hogy tervének második fázisába léphet. Finoman simogatni kezdte a férfi karját, de mikor semmi reakciót nem kapott erre, szembefordult vele, hogy még több felületet ingerelhessen.
Ujjai bekúsztak a vékony póló alá, és kicsit erőteljesebben kezdték simogatni az alvástól meleg bőrt. Ajkaival megtalálta először Eric nyakát, majd az arcát csókolta végig ott, ahol elérte. Mire harapdálni kezdte a csábító alsóajkat, Eric mocorogni kezdett, de még mindig nem ébredt fel. A lány kicsit bosszúsan folytatta tevékenységét, de drasztikusabb módszerekhez folyamodott. Jobb keze lassan eltűnt a férfi nadrágjában...
Eric agya hirtelen magához tért. Először nem tudta, hogy mi a fene miatt kelt fel, de aztán megérezte. Sophie... maga a tény, hogy képes volt az éjszaka közepén felkelteni csak mert vágyott rá igazán tűzbe hozta.
- Csakhogy végre felébredt, Csipkerózsika. Ha tudnád, hogy mióta dolgozom rajtad... - hajolt közel hozzá, és suttogta el a szavakat.
A srác hangtalan kapott párja ajkai után, hogy megcsókolhassa. Egyre vadabb csókok váltották egymást. Zsó érezte, hogy Eric a hajába túr meghúzva tincseit, de nem törődött a kis fájdalommal. Keze még mindig a nadrágban időzött, érezte, hogy kedvese legnagyobb örömére. Ericet megvadította Zsó, megint csak. Lassan a lány pólója alá csúsztatta az egyik kezét, hogy felfedezze magának a bársonybőrű mellkast.
Nagyon halkan belenyögött a csókba, felsőtestét pedig még inkább a férfi felé fordította.
Lassan birtokába vette a terepet: elidőzött a lány mellein, játszott velük.
Érezte, hogy a mellei szinte már fájóan feszülnek a vágytól és az érintésektől. Ajkai Eric állkapcsának vonalán keresztül a nyakára csúsztak, ujjai pedig szorosabban fonódtak az éledező férfiasságra. Eric fojtottan nyögött fel. Az a tudat, hogy a többiek itt alszanak mellettük, még inkább megvadította, vissza kellett fognia magát. A vérében az adrenalin emelkedni kezdett.
- Biztos, hogy ezt itt akarod? - kérdezte halkan, mikor elszakadt Zsótól.
- Akarlak. Most - jelentette ki egyszerűen, de hangjában benne volt a vágy, és az ellentmondást nem tűrés is.
- Itt? - kérdezett vissza Eric.
- Nem. Felébrednének. Nem bírok csöndben maradni, ha feled vagyok - búgta teljesen hozzátapadva. Combjánál érezte párja izgalmát, és ettől reszketegen fel kellett sóhajtania. - Gyere ki! - lehelte, miközben erőteljesen végigsimított a nadrág alatti területen.
Eric óvatosan felállt és kivezette Zsót.
A viharnak a hangjai még mindig elhallatszottak hozzájuk, egy-egy villám cikázott keresztül az éjsötét égbolton. A dörgések is elég jól elhallatszottak idáig, de ez a párost most nem érdekelte. Csak egymásra figyeltek. Zsó rögtön a felhevült fiúhoz tapadt, amint kiértek a szabad ég alá.
Eric a nyakát kezdte el érzékien csókolgatni, miközben a lány pólóját gyűrte egyre feljebb.
A lány mohón csatolta ki az övet. - Le vele!
A srác hasonló hévvel szedte le a pólóját, és vágyakozva ölelte magához a lány forró testét. Kezei a nadrágja felé kezdtek csúszni. A lány a színész nyakába fonva karjait engedett szabad utat a nadrágjához, miközben még mindig őrjítő tempóban falta a száját. A srác szorosan magához vonta, felajzott férfiassága fájdalmasan nyomódott Sophie alhasához.
- Őrjítően kívánlak - suttogta a lány fülébe.
- Érzem - nevetett fel halkan és röviden - Akkor azt hiszem, nem bánod, hogy felkeltettelek... - csúsztatta le a kezeit a széles háton egészen a fenekéig, ahol benyúlva a kilazított nadrág alá tolta le a ruhadarabot, majd bele is markolt a hátsójába még közelebb húzva magához, szinte fájóvá fokozva a nyomást az ágyékánál mindkettejük számára.
- Egyáltalán nem - felelte Eric, majd lehajolt, hogy a lány kulcscsontját harapdálja. A vágyakozása már az őrületbe kergette, kellett neki Sophie, most! Lassan párja feneke alá nyúlt, hogy megemelje. Mikor elhelyezte a kezeit egy kicsit várt, hogy hátha Zsó mond valamit, vagy jelez. Mielőtt megemelte volna, Eric egy határozott mozdulattal tépte le Zsóról a fehérneműjét.
A lánynak tetszett ez a hevesség. - Most komolyan elszakítottad a bugyimat? - húzta fel egyik szemöldökét - Eléggé fogyó darab. Nincs nagyon másik nálam...
- Majd megosztom veled az alsónadrágom.
- Igazán kedves - nyalt végig a fiú száján egy hirtelen mozdulattal.
Eric újra megcsókolta. Magában már fájón könyörgött a lánynak, hogy szabadítsa meg az alsónacijától, és végre hadd érezhesse kedvesét.
- Szeretnéd, ha levenném? - incselkedett vele.
- Nagyon is.
- Lehet róla szó... - kezdett lefele csúszni Eric előtt, kezeivel végigsimítva az oldalán, ujjait pedig beakasztotta a nadrág széle alá. Kínzóan lassan süllyedt lefelé leguggolva, miközben kezei folyamatosan tolták lefelé a ruhadarabot. Ahogy a lány végigfutatta a kezét a testén, feszült izmai bele-beleremegtek az érintésbe. A pillanat ameddig elhúzta Zsó az alsónadrág-megszabadítást egy kínzó örökkévalóságnak tűnt számára. Amint végzett a ruhadarabbal és állt föl, ajkaival megérintette egy másodpercre az ágaskodó tagot, de most a fiú hevességtől duzzadt ajkaira szomjazott. Eric nem is hagyta volna, hogy megérintse. Tudta, ha hagyná, akkor hamar elmenne és akkor Zsó hiába fáradozott. Miközben megcsókolta a lányt, megemelte és óvatosan hatolt belé. A fának támasztotta őt, aki a lábait a dereka köré kulcsolta. Zsó kéjesen nyögött fel az egyesülés pillanatában, és a férfi nyakába kapaszkodva élvezte az egyre gyorsuló lökéseket.
Eric megpróbálta visszafogni magát, hogy ne legyen túl hangos, de nem tudta magát kontrollálni igazán. Nem tudta, hogy a többiek vajon mennyit hallanak belőle, de per pillanat ez nem is érdekelte. Mindennél jobbat vágyott rá, hogy egy legyen a lánnyal, úgyhogy minden zavaró gondolatot kizárt a fejéből. Lökései egyre vadabbak lettek, egyre mélyrehatóbbak, de vigyázott, hogy ne okozzon fájdalmat Sophie-nak.
Nyakán feszültek az erek, testében egyre nőtt a feszültség, ahogy próbálta ő is visszafogni a hangját, de néhány elfúló nyögés így is kiszakadt ziháló ajkai közül. A fiú ugyan nem tudta felméri, de a hév, ahogy a fához szegezte… a fa kérge kínzón nyomódott a hátába, de nem törődött a fájdalommal. Az is csak egy kis pluszt adott az aktushoz. Lábai szorosan kulcsolódtak össze Eric dereka körül, körmei hosszú piros csíkokat hagytak a hátán, ajkai pedig újra rátaláltak a szájára.
Őrülten hajszolták egymást a céljuk felé, és nemsokára el is érték azt. Mikor ez bekövetkezett Eric nem tudta visszafogni magát: elég hangosan artikulátlanul nyögött fel. A teste megfeszült az élvezettől, az érzékei beleremegtek.
Sophie egyik karjára harapott, hogy elfojtsa az elsöprő orgazmus miatt kiszakadó sikoltást. Egész teste gyönyörtől pulzálva fogadta magába a férfi forró magját.
Zihálva, tele sebesülésekkel nyugodtak le. Egy fokkal gyengédebben csókolták egymást.
- Kikészítesz, ugye tudod? - suttogta a srác.
- Akkor azt hiszem, ez kölcsönös - harapott még egyszer a szájába.
Eric finoman csusszant ki párjából és tette le a földre. - Remélem, hogy a többiek nem ébredtek fel.
- Nem érdekel túlzottan, ha igen. A lényeg, hogy érezhettelek - suttogta.
- Egyetértek. De gyere, menjünk vissza, a szél kezd felerősödni.
- Jól van. Azt hiszem, most már nem lesz probléma az alvással. Nem karmoltalak meg nagyon? - utalt a vállára.
- Kit érdekel? Élveztem - mosolyodott el szélesen Eric.
Összeszedték a ruhájukat, majd visszamenetek a bunkerba, hogy szorosan egymást átölelve aludjanak el.

Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés / Sign in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
VENDÉGKÖNYV / GUESTBOOK

 
Slipknot (HUN)
 
Adam Lambert (HUN)
 
Placebo (HUN)
 
30 Seconds To Mars (HUN)
 
DM Fanfictions (HUN)
 
Harry Potter folytatásos (HUN)
 
Harry Potter novellák (HUN)
 
Bi/Lesbian/Gay történetek (HUN)
 

MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend