Sea of Sin
Sea Of Sin

 
Kapcsolatok / Contacts
 
Useless-girl
 
Slipknot (ENG)
 
Trivium (ENG)
 
Adam Lambert
 
30 Seconds To Mars (ENG)
 
PLACEBO (ENG)
 
DM Fanfictions (ENG)
 
Thor (ENG)
 
Bi/Lesbian/Gay stories (ENG)
 
Capri & U-girl - 1 - The Island
Capri & U-girl - 1 - The Island : The Island - 16./2.

The Island - 16./2.

  2007.02.11. 19:53

"Te kit vinnél magaddal egy lakatlan szigetre?" :D

 

A lány mintha észre se vette volna, az üveggel a kezében indult a part felé nagy iramban, és az erősen fújó szél elől azért kicsit védettebben bóklászott a dzsungel szélén.
- "Come with me, into the trees, We lay on the grass and let hours pass..." - kezdte énekelni az üveggel a kezében, miközben arcán egyre több esőcsepp folyt végig.
- "Let me see you stripped down to the bone, Let me see you stripped down to the bone… Let me hear you speaking just for me..." - énekelte nevetve az esőben táncolva.
- Nocsak... Stripped? - szólalt meg mögötte az énekes.
Zsó felsikkantott, mert nem hallotta jönni a férfit.
- Ennyire ijesztő vagyok? - Zsó nem látta a fekete ruhás férfit csupán isteni testének sziluettjét.
- Beleolvadszakörnyezetedbe - hadarta el egyszerre, majd felnevetett magán - Amúgy igen, Stripped, a 2. kedvenc számom! - mutatta fel két ujját.
- Mart biztos örül neki, hogy ennyire imádod a dalait.
- A te hangodat! Leginkább.
- Kösz - mosolyodott el a férfi - Neked sincs rossz hangod.
- Ugyan, senki vagyok hozzád képest...
- Ne becsüld le magad ennyire.
- Miért ne?
- Mert az nem egészséges.
- És miért nem? - lépett közelebb felkínálva pár kortyot az üveg negyedéig érő Martiniből.
Dave készségesen elfogadta, megitta és megszólalt:
- Nem tesz jót a lelki énednek.
Zsó csak nézett fel rá nagy szemekkel, és csak annyit bökött ki: - Ajaj, megittad az összeset.
- Meg.
Érezte, hogy hirtelen valami folyamat játszódik le benne. Nem tudott gondolkodni. A látvány, ahogy a talpig feketébe öltözött férfi karcsú alakja kirajzolódik a sötét ég előtt az esőben...
- Csúnya rossz fiú! Most szomjan fogok halni...
- Az élet kegyetlen, Sophie - suttogta a férfi.
- Na de ennyire? - lépett egészen közel hozzá letörölve egy kövér esőcseppet a férfi orráról.
- Nos, ha csak az íze miatt ittad volna meg, azon segíthetünk.
- Hogyan? - nézett rá ártatlannak szánt tekintettel.
A férfi nem felelt, csak egy féloldalas mosoly kíséretében érzékien megcsókolta a lányt. Nyelve hosszan játszott Zsó nyelvével.
Zsó fel se fogta mi történik vele, csak azt tudta, hogy nagyon jó érzés tölti el, ahogy finoman visszacsókol. Érezte a viszki, a martini és az eső ízét a férfi csókján. Valahonnan tudta, hogy Dave megérezte megkeményedett mellbimbóit a vizes ingen keresztül, ahogy szorosan magához húzta. A csókokat egyre mohóbban viszonozta.
A férfi keze felfutott Zsó hátán majd vissza. Finoman még jobban magához húzta, így a lány érezhette Dave felfokozott vágyait - Ezt műveled velem - suttogta Dave, mikor elvált Zsótól szájával.
- Pedig nem állt szándékomban. Esküszöm, hogy nem direkt csinálom - támasztotta homlokát a férfiéhez egy percre, míg mindketten levegő után kapkodtak. Ilyen közelről elbódította a férfi illata is, mely vizes ruhájából és bőréből áramlott felé. Forgott vele a világ.
- Biztos, hogy beszélgetni akarsz?
- Nem, határozottan nem - simított végig a férfi hátán, majd a fenekén.
A férfi újra magához szorította Sophie-t és újfent megcsókolta, de vadabbul, mint az előbb. A Szigeten töltött idő - nő nélkül - meglátszott rajta és hatalmas hévvel 'esett neki' Zsónak.
A lány nem győzött levegő után kapkodni a vad csókok közepette. Valahol mélyen tudta, hogy nem teheti meg ezt Eric-kel, de túl sokat ivott ahhoz, hogy kellőképp józanul gondolkodhasson. Agyában eltemetődött ez az apró kis érzés, amint a férfi egyik kezét érezte becsúszni vizes felsője alá. De ezután ő sem tétlenkedett, kihúzva a nadrágból Dave ingét, gombolni kezdte azt, de mikor reszkető ujjai nem találták a gombokat, egyszerűen egy rántással széttépte a gombolás mentén. Dave rátért a lány nyakára és 'vadul' harapdálni kezdte, közben a kezei elkezdték felgyűrni Sophie pólóját. Igyekezett tőle minél hamarabb megszabadítani a lányt. A lány érzékei lobogtak. Testén mindenhol ott érezte Dave-et. Fejét hátrahajtva, lehunyt szemekkel élvezte az erősebb harapdálást. Lángoló arcát kellemesen hűsítették az esőcseppek. Egyik kezével a férfi tarkóját simogatta, a másikkal kapaszkodott a vállába. Érezte, hogy ujjai egyre inkább belemélyednek a bőrébe. A férfi leszedte Sophie-ról a pólót, majd megszabadult a fekete melltartótól is. Elégedetten kezdte ingerelni a szabaddá vált víztől síkos felületet, majd lehajolt és Zsó egyik mellébe harapott.
Röviden felkiáltott az ismerős érzéstől. Teste még emlékezett Dave kényeztetésére a második napról, és örömmel fogadta a folytatást. Ha lehetséges, még inkább elvesztette józan ítélőképességét, ahogy a telt ajkak siklottak bőrén, ahogy harapták és szívogatták. A férfi végigcsókolta Zsó felsőtestét, minden egyes négyzetcentiméterre gondot fordított, néhol a nyelvével ingerelte a puha bőrt. Egyre lejjebb adta a csókjait, míg végül elérték a lány nadrágjának szegélyét. Egy határozott mozdulattal bontotta ki az övcsatot, majd a fekete sokzsebes nadrágot is. Felnézett Sophie-ra. Eszébe jutott az ígérete, amit a lánynak tett - Biztos, hogy ezt akarod? – kérdezte.
- Igen! - nyögte már most extázisban elködösült tekintettel.
Szinte csak az "akarod" szót hallotta meg, és automatikusan válaszolt.
A férfi elmosolyodott és ott folytatta, ahol abbahagyta, Sophie ha akarta volna, se tudta volna leállítani. Persze Dave tudta, hogy az 'igen' válaszra elég elenyésző volt az esély. Lehúzta a lányról a nadrágot, majd fölegyenesedett és elkezdte finoman a földre nyomni. A férfi szája után kapva hagyta, hogy végigfektesse a füves talajon. Kezei a nyakánál becsúsztak az elől már szétszakított ing alá, és türelmetlenül lesimogatták a nyirkos bőrről. Dave hagyta magáról levenni az ingét. Most visszafogta kicsit magát, elvárt egy kis kényeztetést.
A lány kicsit lejjebb helyezkedett fektében, hogy finoman végigcsókolhassa az énekes kidagadó nyaki ütőerét, miközben felnyúlva a mellkasát, majd a hasát simogatta. Ahogy kezei elérték a sötét farmer övcsatját, érezte, hogy a fölé hajoló test megremeg. Gyakorlott mozdulatokkal oldotta meg a nadrágot, és tolta le a fenekéről.
Dave közben csókjaival borította el a lány nyakát és száját, fél kezével a mellkasát simogatta vagy a mellbimbóját ingerelte.
A lány a következő pillanatban azonban átvette az irányítást, ellentmondást nem tűrve maga alá gyűrte a férfit, és végighasalt a mellkasán. Érezte maga alatt Dave izgalmát, miközben sötéten csillogó szemekkel ránézett és elmosolyodott mielőtt újra kikövetelte a további csókokat magának. Lassan haladt lefelé a már oly régóta áhított testen. Nyelvével nyalogatta le a vízcseppeket, miközben körberajzolta a különféle tetoválásokat. A férfi apró mellbimbójánál kicsit hosszabb ideig időzött el. Egyre erősebb sóhajtások hagytál el a száját, kezei Sophie oldalát simogatták. Tetszett neki, hogy a lány ennyire tudja, hogy mit csinál. Nyelvét néha a keze is kísérte, de azokkal inkább Dave mellett támaszkodott, ahogy egyre lejjebb araszolt. Időnként finoman beleharapott a hasába, ahol néha megfeszültek az izmok. Mire elérte a medencecsontok vonalát, az eső kicsit alábbhagyott. Míg csigalassúsággal tovább haladt, ujjai könnyedén megszabadították az apró fekete alsónadrágtól az énekest.
Dave érezte a hűs szellőt és az esőcseppeket az ágyékán. Úgy érezte, mintha a víz sisteregve elpárologna bőréről, annyira forrt a vére. Tudta, hogy a lány mire készül, és már előre élvezte a dolgot. Felnézett rá, mikor megérintette őt egészen lent. Egy pillanatra összekapcsolódott a tekintetük, majd hosszú haja előre hullott. Először csak a férfiassága hegyét érintette nyelvével, majd hosszasan illette csókjaival, mielőtt ajkai közé vette volna.
Mikor Sophie először ért hozzá, az izmai megfeszültek, majd elernyedtek. Elmélyedt a lány szempárjában, és mikor lehajolt hozzá az egyik kezét elsüllyesztette a barna tincsekben. Aztán megérezte Sophie száját magán. A légzése fokozódott, és az alsóajkába harapva döntötte hátra a fejét.
Gyakorlottan izgatta nyelvével és ajkaival Dave-et hol mélyebben, hol kevésbé mélyen befogadva őt. Érezte, hogy mennyi a feszültség a férfiban. Ajkainak mozgása egyre gyorsult.
A férfi tudta, érezte, hogy ha a lány nem hagyja abba az izgatását rövid időn belül, akkor meghal. Tenyerét Sophie arcára fektetette, és felfelé irányította a tekintetét. Mikor Zsó felnézett, Dave a karjainál fogva húzta fel az ölébe, ülőhelyzetbe. Újra megcsókolta, miközben a kezei a feszes fenékhez siklottak, és egyre közelebb húzták az ágyékához.
A lány halkan felnyögött, mikor újra érezhette Dave csodás ajkait a sajátján, de hagyta, hogy most megint a férfi kezei birtokolják őt.
Dave megérezte az akadályt kettejük közt: megkereste a bugyi szélét majd erőteljesen kétfelé rántotta: hangos reccsenés hallatszott, majd még egy, amikor a férfi az alsónemű átellenes oldalán is megismételte a mozdulatot. Kirángatta a használhatatlanná vált ruhaneműt a lány alól és elhajította a fenébe. Elégnek ítélte az előjátékot kettejük közt, akarta a lányt. Egy kicsit megemelte a fölötte ülő testet, majd beléhatolva elégedetten nyögött fel.
Zsó már meg sem lepődött rajta, hogy megint le akarják szaggatni róla a bugyit, bár ezúttal tökéletesen sikerült a ruhadarab leamortizálása. Kimondhatatlanul tetszett neki Dave hevessége! Ahogy megelégelve a kínzását beléhatolt... Nem bírta ki, hogy hangosan tudtára ne adja tetszését. Csípője azonban sokkal lassabb tempóban kezdett mozogni, mint ahogy azt a férfi akarta volna. Szinte harcolnia kellett a kezeivel, amik gyorsabb mozgásra ösztökélték volna a fenekébe markolva. De pillanatnyilag ő kerekedett fölül, mikor a férfit mélyen magába fogadva érzékien körözni kezdett rajta.
Dave más helyzetben élvezte volna, ha irányítják, de ez nem az a helyzet volt. Ő akart uralkodni. Egy óvatlan pillanatban két vállra fektette a lányt, ezzel egy időben több helye lett a manőverezéshez. Ahogy a lány lábai szétnyíltak a férfi igyekezett minél mélyebbre hatolni és ezt minden mozdulatánál megismételni.
Ívbe feszülő gerinccel élvezte hangosan felnyögve a hirtelen váltást és annak következményeit, az egyre mélyülő lökéseket. Dave már szinte fájdalmasan mélyre nyomult, de ezt megint csak nem bánta. Kiélvezte nagyon mélyen pislákoló tudatával minden egyes másodpercét, annak, hogy Dave Gahan csípőlökéseit érezheti ágyékánál. Kezei újra megtalálták a férfi testét. Talán ezerszer is végigsimított a hátán lévő tetováláson, a formás fenekén, a száján, a nyakán... minden elérhető testrészén.
Ahogy gyorsított a tempón úgy kezdte elveszteni a tudatát. Nagyon hiányzott már neki ez az érzés, hogy valaki magába fogadja és most ki akarta élvezni minden pillanatát. Ahogy gyorsított, már nem hatolt olyan mélyre, de a lökései intenzívebbek lettek. Érezte magán Sophie simogató ujjait, hallotta ahogy a nyögései az ő nyögéseivel keverednek és hatolnak az éjszakába, hogy aztán elnyelje őket a vihar zúgása. Az esővíz kis patakokban folyt le a hátán vagy ülepedett le a létrehozott mélyedésekben. Érezte, amint egyre közelebb kerülnek a csúcshoz.
A lány is finoman bekapcsolódott a mozgásba, ahogy csípőjével felvette a ritmust. Dave elnyújtott mozdulatai az idegein táncoltak. Teljesen elvesztette minden kapcsolatát a külvilággal. Érezte magán a Dave testéről lecsurgó vizet, a férfi illatát, a lényét... Szorosan szorította magához kezeivel a fenekébe markolva, hogy újra mélyebbre kényszerítse magába. Hasuk szorosan összetapadt, mellei a tetovált mellkasnak nyomódtak, a másik nyögéseit pedig a fülénél, majd a nyakánál érezte.
A férfi vette a jelzést és újra mélyebbre hatolt a lányban, nyakán érezte Sophie forró leheletét.
Nem bírta ki, hogy ne harapjon bele a nyakába, ahogy érezte: még inkább a földhöz van szegezve, elveszve ebben a gyorsuló tempóban. Érezte, hogy pillanatokon belül átlépi a határt. Körmei apró kis félholdakat vájtak a férfi bőrébe. Szája továbbra is a másik nyakát harapdálta. Dave beleremegett az érzésbe, ami jelezte neki, hogy hamarosan közel a vég. Az utolsó mozdulatai határozottak és mélyrehatóak voltak, majd egy elnyújtott ordítás hagyta el a torkát, miközben megfeszült a teste. Érezte a gerince roppanásait, de most nem törődött vele.
   Zsó részeg mámorának ködén átszakadva pár másodperccel a férfi előtt érte el a beteljesülést egy utolsó erőteljeset harapva a nyakába. Teste csak azért nem reagált hasonlóan Dave-éhez, mert a férfi súlyával magán nem tudott úgy megfeszülni, de az alulról kiinduló gyönyör megborzongatta minden porcikáját. Pár pillanatig bent ragadt a levegője, amitől érezte, hogy kidagadnak ütőerei, és arcába szökik a vér, de aztán rekedten csatlakozott Dave ordításához. Úgy kapaszkodott belé, mintha az élete függne tőle.
Mikor felengedtek az izmai Dave a két karjára támaszkodott, amik Sophie feje mellett nyugodtak és áthelyezte a testsúlyát. Zsó arcára nézett merengőn.
A lány még mindig nem nyitotta ki a szemeit, teste csak nagyon lassan csitult.
A férfi zihálása lassan alábbhagyott a viharral ellentétben, ami csak most kezdett igazán belelendülni. Hallani lehetett a fák ágainak recsegését, ahogy letörtek a törzsről. Testüket újra verni kezdte az eső. A nő megborzongott, és lassan kinyitotta a szemét. Még mindig nem tudta teljesen, hogy hol van, és hogyan került pontosan ide, de azt tudta, hogy belsejét még mindig teljesen kitöltötte a gyönyör érzete. Dave lassan kicsusszant belőle, de nem mozdult a lány fölül. Zsó most kezdett magához térni. Kicsit értetlenül nézett fel Dave-re.
Dave felült és ráült a sarkára. Onnan szemlélte a lányt. Látszott rajta, hogy ő is most kezd igazán magához térni, de nem borzadt el a tette fölött, inkább, 'hát igen, ezt talán nem kellett volna, de jó volt” arckifejezéssel figyelt.
- Úristen! - nyögte a lány felülve, és összehúzta magát. Egymással szemben ülve néztek a másikra az esőben.
Dave nem mondott semmit, némán kezdte el összeszedni a cuccait. Mikor az ingét vette fel a földről, fejcsóválva nézte gombjainak hűlt helyét.
Zsó lassan növekvő haraggal követte mozdulatait tekintetével. - Nem is mondasz semmit? - suttogta reszkető hanggal kisöpörve egy vizes hajtincset a szeméből, majd reszketve átkarolta a térdeit.
- Miért mondanék?
- Hogy miért? HOGY MIÉRT?? - a lányban bennragadt a levegő ennek a közönyösségnek a láttán - Talán mert...
Dave érdeklődve nézett rá. Nem lepte meg a lány kitörése, de nem is volt érdektelen. Kívülállóként szemlélte a helyzetet.
- Mit akarsz hallani? Azt, hogy jó volt, egy kösz és, hogy ennyi? - kérdezte emelt hangon.
Kényszerítenie kellett magát, hogy ne ordítson. - Nem! Én ezt nem... Hogy hagyhattad?! Láttad, hogy részeg vagyok! - gyűltek könnyek a tehetetlenségtől szemeibe.
- Nem voltál! Pontosan tudtad, hogy mit csinálsz! Engem ne tégy fekete báránnyá! - a férfi egyre idegesebb lett. Egész közel hajolt hozzá és az arcába suttogta - Ne kend rám, csak mert tudod, hogy hibáztál! – majd elhajolt és elkezdett öltözni.
- Én tudom, hogy leginkább az én hibám! De a kurva életbe, nem voltam teljesen magamnál! - kiáltott rá - A rohadt életbe... - halkult le a hangja a végére.
- A kapcsolatodért te felelsz és nem én - vetette oda a férfi.
Ujjai görcsösen mélyedtek saját karjaiba a dühtől. - Szóval tényleg csak annyira voltam jó, hogy megszerezz magadnak. Most már látom, milyen is vagy Dave Gahan - hangjából kihallatszott a keserű csalódottság.
- Ha akarod, állítsd be úgy a dolgot Ericnek, hogy én a rohadt szemét kihasználtam a helyzetet és megdöngettelek, nem érdekel. Gondolj, amit akarsz. És csináld is azt, amit akarsz - mondta, majd otthagyta a lányt.
Sophie arcán azonnal elkezdtek folyni a könnyek. Keservesen zokogott. Most tudatosult benne, hogy mit is tett. Hogy mekkorát tévedett. Hatalmas hibát vétett. Megcsalta Ericet, és mérhetetlenül félreismerte Dave Gahant. Azt a férfit, akiért évek óta rajongott. Kiderült számára, hogy ő is csak egy szemét szexista és egoista sztár, aki elveszi, amit akar. "Gondolj amit akarsz... Nem érdekel... Csináld amit akarsz..." - visszhangzottak a fejében az odavetett mondatok. A viharban ülve zokogott. Könnyeit elmosta az eső, de vérző szívét nem tudta megtisztítani. Utálta önmagát, utálta a gyengeségét. Utálta az ötletét, hogy igyanak, mert az ő hibája az egész. Tudja jól, hogy még ha Dave pondró módján is viselkedett vele, valamennyire igaza volt. Mit is várt tőle? Nem okolhatta őt mindenért. Összetörten próbálta összeszedni a ruháit, de reszkető ujjai még sokáig nem engedelmeskedtek neki.
 

Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés / Sign in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
VENDÉGKÖNYV / GUESTBOOK

 
Slipknot (HUN)
 
Adam Lambert (HUN)
 
Placebo (HUN)
 
30 Seconds To Mars (HUN)
 
DM Fanfictions (HUN)
 
Harry Potter folytatásos (HUN)
 
Harry Potter novellák (HUN)
 
Bi/Lesbian/Gay történetek (HUN)
 

STARSTABLE Online csatlakozz te is egy remek közösséghez! Daisy BLOG    *****    Érdekelnek a zenei újdonságok? Kattints! ⏵ Popusz: Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több.    *****    Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK