Sea of Sin
Sea Of Sin

 
Kapcsolatok / Contacts
 
Useless-girl
 
Slipknot (ENG)
 
Trivium (ENG)
 
Adam Lambert
 
30 Seconds To Mars (ENG)
 
PLACEBO (ENG)
 
DM Fanfictions (ENG)
 
Thor (ENG)
 
Bi/Lesbian/Gay stories (ENG)
 
Capri & U-girl - 2 - Lost In The Stars
Capri & U-girl - 2 - Lost In The Stars : Lost in the stars - 17.

Lost in the stars - 17.

  2007.02.28. 15:33

"Let yourself go..."

 

17.
 
Eközben a buli tombolt tovább. Dave még elég rendesen bírta szusszal és Andy is kitett magáért. Zsó mióta visszatértek Eric-kel, ki sem mászott az öléből. Egyik kezét a vállán átdobva ücsörgött, tekintetük többször cinkosan összevillant.
Ekkor a semmiből Dave jelent meg őt követte egy másik férfi is. - Oh, Zsó, Eric - mondta a férfi - Hivatalosan be sem mutattam nektek 3. tagunkat. Andy Fletcher-t. Tudom, hogy Zsó ismeri, de hát ez hivatalos bemutatás volt.
- Örvendek! - nyújtott kezet mosolyogva a lány, majd a férfi is a kissé már kapatos tagnak.
- Üdvözletem - mosolygott rá a férfi, majd Ericet is üdvözölte - Dave meg Mart már sokat mesélt rólatok.
- Ezen miért nem lepődöm meg? - kuncogott Zsó bal kezének ujjaival megtalálva Eric tarkóját. Érezte, hogy a férfi libabőrös lett ott, ahol ujjbegyei finoman simogatták.
- Igen, kicsit sokat jár a szája - értett vele a világ legügyesebb egyujjas szintise.
Dave közben újra eltűnt otthagyva Andyt a párosnak. A hármas egész jól elbeszélgetett, a fiúk ugratták egymást felszabadulva a piától. Az egyedüli józan ember Zsó volt, de ő is kitűnően érezte magát, hála Eric kis akciójának. Remélte, hogy hamarosan megismétlik valami kényelmesebb helyen.
 
A horizontot lassan a felkelő nap fénye hasította ketté. Capri az erkélyen állt egy pulcsiban a csípős hidegben és a napfelkeltét figyelte. Hallotta, hogy a buli a végét járja, lassan lemegy szétnézni, hogy mi a helyzet. Azt nem tudta, hogy George hova tűnt, de valószínűleg el a házból, amit nem is bánt.
A horizont felett ragyogott a Vénusz körülötte egyre halványabban a csillagképek. A lány, mivel északi égbolthoz volt szokva, meglepve tapasztalta, hogy az Oriont, a Nagykutyát a Siriusszal, az Ikreket, bikát és a Fiastyúkot látja, holott Magyarországon nem ez lenne a normális. De nem nagyon zavartatta magát, elmélyedt a látványban. Felidézte a csillagképek történetét, és mikor az Orionra tévedt a tekintette elmosolyodott. Ő volt az a félisten, aki meghalt a szerelemért. Mart ennél a gondolatnál karolta át hátulról finoman belecsókolva a félig szabadon hagyott nyakba.
- Szia - üdvözölte a lány idekint.
- Nem fogsz megfázni?
- Ááá, dehogy - legyintett, majd újra a távolt kezdte kémlelni - Lassan lemegyek megnézni, hogy milyen állapotok uralkodnak.
- Elkísérjelek?
- Ha szeretnél - mondta a lány és párja felé fordult.
A férfi gyengéden megcsókolta, majd kézen fogva levezette a lépcsőn a zömében már kidőlt többiekhez. A szoba viszonylag csöndes volt. A földön pár ember feküdt öntudatlan állapotban és elszórtan a szobákban is lehetett találni belőlük bőven. A díványon és akörül 4 ember ült, de csak 3 beszélgetett: Eric, Dave és Andy kedélyesen csevegtek, míg Zsó párja ölében aludt el.
Capri a barátaik felé vette az irányt - Jó reggelt - köszöntötte halkan a többieket.
A kis társaság elhallgatott és az érkező párosra nézett. Eric szólalt meg legelőször - Sziasztok. Nagyon eltűntetek. És George hová lett? Kezdek miatta aggódni.
- El kellett mennie - válaszolta Mart kimérten miközben leülve az ölébe húzta kedvesét.
A lány hagyta magát, majd Zsóra nézett és onnan Ericre - Ennyire kiütötted? Mi a fenét műveltél vele? - kérdezte somolyogva.
Mart is érdeklődve várta a választ, Andy pedig halkan felnevetett.
Eric nem felelt, hanem mély hallgatásba burkolódzott. Végül mégiscsak megszólalt - Szerintem a közös tánchullámotok tett be neki.
- Valóban? Az szerintem Caprinak is, bár úgy tűnik ő jobban bírta - küldött egy cinkos pillantást a szőke színésznek, miközben végigsimított a lány combján.
- Aminek csak örülsz - nézett Martra a lány.
- Naná!
Dave is vigyorogva nézett a két férfira - Nocsak, azt hiszem, ez a két fiúka ma jó éjszakát tudhat maga mögött - intézte szavait Andynek.
- Meghiszem azt - értett egyet barátja - Mikor kezdjük el felrugdosni a többieket?
- Szerintem lassan ideje lenne. Jössz segíteni?
- Nem fognak minket szeretni. De igen, segítek.
- Szar ügy...
Ezzel a két férfi felállt és elindult az ébresztőhadjárat.
- Nah - kezdte Eric - én lefektetem Zsót - mondta majd kedvese alá nyúlt és felkarolta, s óvatosan megindult a szobájuk felé, ahová még a buli előtti nap szállásolták el őket. A lány álmában öntudatlanul szorosabbra fonta karjait a férfi nyaka körül, és halkan nyöszörgött, de nem ébredt fel.
- Te nem mész ébreszteni? - nézett az alatta ülő férfira Capri.
- Azt hiszem, le vagyok foglalva - nézett vissza rá kicsit kómás tekintettel. Nem bírta megállni, hogy ne érjen a lányhoz, hogy ujjai ne játsszanak fehér bőrén.
- Aludnod kéne menni.
- Szerintem is. Fejezzük be ezt a napot mára. De ha akarsz, tarthatsz Dave-ékkel.
- Akar a fene, hulla vagyok én is. Eredetileg én terveztem, hogy megyek aludni, de nem bánom, ha velem tartasz – felelte majd lassan felállt.
- Remek. Nincs is jobb annál, ha az ember a szerelme oldalán aludhat el egy fárasztó buli után - mosolygott nyúzottan, és a lépcsőn felmászva eltűntek szem elől.

Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés / Sign in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
VENDÉGKÖNYV / GUESTBOOK

 
Slipknot (HUN)
 
Adam Lambert (HUN)
 
Placebo (HUN)
 
30 Seconds To Mars (HUN)
 
DM Fanfictions (HUN)
 
Harry Potter folytatásos (HUN)
 
Harry Potter novellák (HUN)
 
Bi/Lesbian/Gay történetek (HUN)
 

Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról