Sea of Sin
Sea Of Sin

 
Kapcsolatok / Contacts
 
Useless-girl
 
Slipknot (ENG)
 
Trivium (ENG)
 
Adam Lambert
 
30 Seconds To Mars (ENG)
 
PLACEBO (ENG)
 
DM Fanfictions (ENG)
 
Thor (ENG)
 
Bi/Lesbian/Gay stories (ENG)
 
Capri & U-girl - 2 - Lost In The Stars
Capri & U-girl - 2 - Lost In The Stars : Lost in the stars - 25.

Lost in the stars - 25.

  2007.02.28. 17:56

"In your memory..."

 

25.
 
Az idő telt a Gore házban és Selia könnyedén illeszkedett be és vette át az uralmat. A kiskutya nagyon gyorsan nőtt, hirtelen kezdett nyúlni, mint a gyerekek. Aránytalanul nagy tappancsokkal és hosszú lábaival rendkívül vicces látványt nyújtott így akkor sem lehetett rá igazán haragudni, ha szétszedett épp valamit. A kutyus előszeretettel volt mind Capri, mind Mart közelében. Martnak gyakran segített dalszöveget írni, Caprinak meg szeretett a közelében lenni, mert az egyet jelentett a dögönyözéssel, a nagy közös sétákkal és a játékkal. A lány egy ideje még az újságból sem hallott barátnőjéről, gondolta ideje felhívnia a lányt és beszélgetnie vele, esetleg látogatóba hívnia.
Capri lelki állapotán sokat lendített Selia, amióta megkapta és ha rossz hangulata, kedve eluralkodott rajta a kutya, mintha csak megérezte volna ezt, a semmiből is képes volt ott teremni, hogy megvigasztalja a lányt, aki így nem marcangolta magát a hülye gondolataival.
Zsó örömmel fogadta a látogatóba való meghívást. Ahogy teltek a napok, majd lassan a hetek is, egészen belejött az Ewan körüli dolgokba. Már nem félt úgy, mint az elején, mikor alig mert a kicsihez érni, és még a fiú körmét is az apjának kellett levágnia, mert nem mert a közelébe menni az ollóval. A kicsi egészségesen fejlődött szülei legnagyobb örömére. Sokszor csak gyönyörködött, ha éppen aludt, vagy szopizott. Számára eddig egy ismeretlen érzés hódított tért a szívében. Lassan tudatosult benne, hogy anya. Ez furcsa volt számára, hisz még mindig annak a bohókás fiatal lánynak érezte magát, mint aki belevágott a nagy kalandba barátnőjével, aki már hiányzott neki. Épp ezért izgatottan újságolta el Ericnek a hírt, hogy mennek látogatóba. Mivel párjának nem volt választása, és amúgy se ellenkezett volna, két nap múlva meg is érkeztek Martékhoz.
Eric elővigyázatosan átvette a picit az ajtó előtt Zsótól, mert sejtette, hogy a két barátnő percekig egymás nyakában fog lógni.
Először Selia fogadta csaholva a látogatókat. Utána jött Capri, majd Mart.
- Jaj de éééééééééééédes!!!! Hát te ki vagy? - nézett rá Zsó vigyorogva, majd le is hajolt a kutyushoz, aki érdeklődve szaglászta az idegeneket.
- Sziasztok! - üdvözölte Capri az érkezőket - Ő Selia - mutatta be a kutyát a lánynak.
- Meg kell zabálni, olyan édes! - kezdte simogatni a fekete szőrgolyót.
- Marttól kaptam - mosolygott a lány, majd megölelte barátnőjét, mikor Zsó ott tudta hagyni a kutyát.
Közben a férfiak kézfogással üdvözölték egymást.
- Na Mart, ez egy nagyon jó ötlet volt, ahogy én állatimádó barátnémet ismerem - vigyorgott rá.
- És ti hogy vagytok? - kérdezett közbe Capri, miközben beljebb terelte a többieket.
Látszott rajta, hogy az eltelt idő alatt egész hozzászokott az 'új' életéhez, egész otthonosan mozgott és viselkedett már a házban, átvette a női szerepet az agglegény Mart mellett.
- Köszönjük jól. Legalábbis én nagyon - csacsogta a lány leülve az egyik kényelmes kanapéra - Eric talán jobban megszenvedi az éjszakai sírásokat, mikor Ewan megéhezik - nézett párjára és a picire még mindig mosolyogva, közben fél kezével még mindig Capri jobbját szorongatta.
- Ericet szalajtod ki a kicsihez, ez azt jelenti? - nézett rá barátnője.
- Nem, csak ő is felébred a sírásra, mivel nyitva hagyjuk a gyerekszoba ajtaját, néha meg nálunk alszik, de ez inkább akkor van, ha éjjel forgat a szentem, és ketten vagyunk a nagy ágyban.
- Én megvárom, míg Mart elmegy turnézni, akkor Selia-val fogom elfoglalni a helyét.
- Na szép! Ki akarnak túrni. Mondd meg, és átköltözöm egy másik szobába - nézett rá "felháborodva".
- Csakhamar visszajönnél - nézett rá a lány hamiskásan.
- Az lehet.
Eric közben karjaiban Ewannal sétálgatott a szobában.
- Jól áll a gyerek a kezedben - vigyorgott Mart az újdonsült apára.
- Megnéztelek volna én a tiéddel - felelte Eric.
- A 101 dvdnk bónuszai között megnézhetsz - felelte, miközben az ölébe mászott kutyust kezdte simogatni.
Eric felnevetett.
- Nem vagyok a rajongód Gore! - mondta nevetve.
Ezen Capri kezdett szakadni a nevetéstől.
- De a gyereked anyja igen. Tuti, hogy nem jött el otthonról a gyűjteménye fontosabb darabjai nélkül... - kacsintott.
- Ez igaz... - sóhajtott Zsó.
- Live in Milan rulez! - nyögte be a vörös hajú lány.
- Igen, tudjuk - forgatta meg a szemét Mart.
Párja elmosolyodott - De te szívem, az ONIP-ban vagy csúcs. De ott nagyon!
- Ebben tökéletesen egyetértek - bólogatott Zsó, miközben felállt, és átvette a nyögdécselő kicsit eleresztve barátnője kezét, és óvatosan ringatni kezdte, hogy megnyugodjon. Tudta, hogy lassan éhes lesz.
- Héééééé és én? - nézett rá párja.
- Te meg a 4. és 5. évadban - kacsintott rá, és egy puszit adott az arcára lábujjhegyre állva.
- Azért.
- Akkor kérdezhetném, hogy 'és én', de rólam nem készült semmi ilyesmi. Legalábbis remélem, hogy semmi kompromittáló nem kering fórumon, valamelyik bulinkról - jegyezte meg Capri.
- Te mindig a topon vagy - jegyezte meg párja végigsimítva a hátán.
A lány rámosolygott, majd megkérdezte - Mi a terv mára? Hosszú-hosszú beszélgetés körbeülve a földön? Abban jó vagyok. Mart, nekünk miért nincs kandallónk? - kérdezte még párjától, holott tudta jól, hogy odakint az csoda, ha csak 30 fok van.
- Talán mert itt szinte sosincs hideg? - hunyorított rá.
- Kanadába kell költöznünk.
- Na nem, nem bírom a hideget - szavazta le határozottan.
Zsó felnevetett.
- Tudom: a hidegben mindig minden összemegy... - fűzte tovább Capri.
- A te egód biztos nem, drágám... - nézte a plafont érdeklődve.
Eric mosolyogva csóválta a fejét. A csöndet Ewan éhes nyögdécselése - ami a sírása kezdetét jelentette - törte meg.
Zsó észbe kapva átment egy másik szobába, hogy megetesse a picit, mielőtt nagyon rákezdene.
- Egész jól belejött, nem? - nézett a lány után Mart.
- De, rázódunk bele - felelte Eric - Eleinte nehéz volt, de mostanra már könnyebb.
- Furcsa őt így látni.
Közben Selia hangos horkolásba kezdett a férfi ölében.
- Nekem mondod? - mondta Capri.
Mart egy pillanatra a kutyára nézett. Mikor először csinálta ezt, mindketten felnevettek, de mára már megszokta.
- Tényleg - nézett Capri Ericre - A firkászok még nem találtak meg titeket?
- De, már próbálkoztak párszor. Kíváncsiak a kicsire. Azt hiszem, hogy békén hagyjanak nagyjából, lassan kéne pár képet közölni róla, vagy elmenni sétálni vele.
- Komolyan kitennéd ennek? Inkább küldj pár képet plusz pár soros üdvözlőszöveget, meg egy levélbombát vagy ciánt. Azt a mérget a legnehezebb kimutatni a holttestben. De persze, ezt Te nyilván valóan nagyon jól tudod - mosolygott a férfire.
- Előbb-utóbb mindenképp vinni kell sétálni Ewant. Miden híresebb ember ugyanúgy sétáltatja a gyerekét, mint egy átlag állampolgár. A levélbomba viszont elgondolkodtat - dörzsölte meg az állát mosollyal a szája szélén -, na igen, a cián meg pláne jó ötlet. Csak tanulok valamit Greg szerepéből...
- De egy gond van: ha mi magyarok is ki tudjuk mutatni, az igencsak elavult laborjainkban, akkor ti amcsik, meg angolok simán és első gondolat közt. Sőt! Ránézésre! De olyan Horatios ránézésre! Napszemüvegben! - lelkesült bele a lány szélesen vigyorogva.
Eric felröhögött, ahogy eszébe jutott a Miamis Helyszínelőkben játszó vörös színész tipikus beállása és mozdulatsora, ahogy minden epizódban elmondja az egysoros okos mondatát feltéve, vagy levéve napszemüvegét.
- Na igen. A technika és a CBS vívmányai...
- Az Horatio Caine. Jaaaaaaj, de sokat figuráztuk ki... és ha már a kifigurázásnál tartunk: Elvis Gahan eléggé nyomta az ONIP-ben, nem? - fordult Mart felé a lány.
- Hát igen, akkoriban sok Elvist hallgatott és nézett - csóválta meg a fejét - Én nem szóltam bele, mert ő is kritizálhatott volna a "szolmizációs kézjeleim" miatt, amiket mutogatok éneklés közben.
- Az nem zavar, édes vagy vele. Csak egy dolgot nem bocsátok meg neked soha.
- Mégpedig?
Ekkor belépett Zsó is a jóllakott Ewannel.
- Hogy franciául szólaltál meg!
- Jaj ne! Még egy franciautáló! - sóhajtott - Kezet rázhatsz Andyvel (!!!)...
- 2 évig kellett kötelezően tanulnom! Gyűlöltem! ÉN tudom, hogy mi az IGAZI szenvedés! Mert a német még hagyján, azt megbocsátom, de a franciát nem. De Zsó is tud németül - nézett a lányra Capri.
- Így van, bár most az angol már elnyomta kicsit - állt meg a kanapé és Eric mellett vállán a kicsivel.
- Én még akartam latint tanulni, de nem jött össze. Én csak egy nyelvet tudok, nem olyan menő suliba jártam, mint egyesek - sandított Zsóra.
- Jól van na, nem tehetek róla, hogy nem Pesten jártam suliba...
- Persze, kend szegény Pestre! Zsóm, szerintem kezdhetsz Marttal németül csevegni. Vagy hívd fel Dumbit - mosolyodott el.
- Jajj, ne is mondd, ezer éve nem láttam Herbertet, meg Anit, meg Zizit... Uhh de hiányoznak! Szerencsére anyuék a múlt héten itt voltak egy rövid látogatásra unokanézőbe.
- Dumbit? - kérdezett vissza Eric.
- Tényleg? És nem is mondtad?! Mesééélj! - vetette témára magát a lány egyből.
- Egyik barátnőnk német nevelőapja, aki totál olyan mint Dumbledore a Harry Potterből - magyarázta Zsó.
- 'És Dumbi alsónaciban locsolja a kertet' - idézte Capri - Jaaaaaj, az volt csúcs, mikor Frank-házas buli alkalmával részegen összeestem Zizi, Ani, Dumbi és Aninéasszonyság előtt.
Zsó megint felnevetett, ahogy felelevenedtek az emlékek előtte is. A két férfi együttértően egymásra pillantott megforgatva szemeiket.
- Na az tényleg csúcs volt! - bólogatott Zsó.
- Huh, akkor durván nyomtuk Zsóm - nézett a lányra barátnője.
- Nem volt semmi érdekes egyébként anyuékkal. Örültek nagyon a picinek, és megnyugodtak, hogy jól vagyunk, meg nem éhezünk, és nem vagyunk rabszolgamunkára fogva - vigyorgott gyorsan megválaszolva a lány előző kérdését a nagy nosztalgiázások közepette.
- Rabszolgamunka? Öhm... arra gondolt, amire most én?
- Miért, mire gondoltál?
- Vagyis, arra, hogy valójában Eric álcázott terrorista és eladott 5 tevéért ki tudja minek?
- Hát ha még 5 tevét adnának érte... - sóhajtotta a férfi.
- Ezzel arra célzol, hogy tehén vagyok? - fordult felé villámló tekintettel.
- Nem! - felelte a férfi gyorsan.
- Azért! - fordult el összehúzott szemekkel.
- Vigyázz magadra Mart, mert ha nem teszed, akkor átmegyek ilyenbe - nevetett Capri.
- Ajaj, akkor jobb, ha összekapom magam. Apropó, nem vagytok éhesek? Rosalie készített finom kaját, csak meg kell melegíteni kicsit.
Capri Zsóra nézett - Éhes vagy?
Közben Ewan észrevétlen aludt el.
- De még mennyire!
- Édesem, szerintem előbb fektessük le a kicsit - mutatott rá Eric Ewan állapotára.
- Én is úgy gondoltam - nézett rá még mindig "sértődötten" az előbbi miatt, majd el is indult a kicsivel a szobájuk felé.

Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés / Sign in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
VENDÉGKÖNYV / GUESTBOOK

 
Slipknot (HUN)
 
Adam Lambert (HUN)
 
Placebo (HUN)
 
30 Seconds To Mars (HUN)
 
DM Fanfictions (HUN)
 
Harry Potter folytatásos (HUN)
 
Harry Potter novellák (HUN)
 
Bi/Lesbian/Gay történetek (HUN)
 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!