Sea of Sin
Sea Of Sin

 
Kapcsolatok / Contacts
 
Useless-girl
 
Slipknot (ENG)
 
Trivium (ENG)
 
Adam Lambert
 
30 Seconds To Mars (ENG)
 
PLACEBO (ENG)
 
DM Fanfictions (ENG)
 
Thor (ENG)
 
Bi/Lesbian/Gay stories (ENG)
 
Capri & U-girl - 2 - Lost In The Stars
Capri & U-girl - 2 - Lost In The Stars : Lost in the stars - 40.

Lost in the stars - 40.

  2007.02.28. 19:45

"Work hard..."

 

40.
 
Pár nap múlva az egész banda a házban ülésezett: dolgoztak. Dave gondolt rá, hogy támadást intéz Martin ellen, ezáltal is felhúzva Caprit és megkezdve lebontani Mart vékony védelmi falát vele szemben, de Andy zavaró tényező volt. Mindenesetre ez nem gátolta meg néhány félreérthetetlen pillantás küldésében. Capri maga nem volt jelen az élvonalban. A háttérbe húzódva figyelt: az ablakban ült és olvasott. Nem látott indokot rá, amiért el kéne vonulnia és tudta, hogy bosszantja az énekest a jelenléte, ugyanakkor a munkában sem zavarta a fiúkat.
Martin igyekezett Dave pillantásait figyelmen kívül hagyni, és csak a munkára koncentrálni. A múltkori látogatás óta, mikor bezárkózott a stúdióba, művészileg eredményes időszakot tudhatott maga mögött, mivel sikerült elkészítenie néhány nyers demót is egy-egy dalszöveghez. Bár érzése szerint elég sötét hangvételűek lettek. Amolyan velős DM-hangzás a régebbi időkből. Ez természetesen nem kerülte el Andy figyelmét sem, és rákérdezett a dologra.
- Mart, nagyon tetszenek a szövegek, de zeneileg deja vu-m van - mondta nyugodt hangon.
- Akkor jól éreztem... Téged is a régi időkre emlékeztet? - nézett rá egy kis mosollyal az ajkán.
- Igen.
- Nah az tényleg felejthetetlen volt - szólalt meg hátulról a lány - Azokat a sérókat... a mai napig betegre tudom magam röhögni rajtuk.
- Dave-nek az a Tokio Hotelre emlékeztető haja... pfffff... kész. De a favourite Mart, aki úgy néz ki, mintha megcsapta volna a 220...
- Jól van na, akkoriban ezt találtuk menőnek - mosolygott rá párja hátranézve - Amúgy meg úgy tűnik a rajongóimnak is bejött, mert még ma is sokan hordják úgy a hajukat - nevetett fel - Nekem az volt a "kedvencem", mikor Dave kiszőkítette a haját...
Dave erre mosolyt küldött a szőke társa felé.
- Legalább valakinek... - mondta a lány.
- Jah, az durva volt, mikor hármunknak szőke üstöke volt, és egyedül Alan tartózkodott az efféle extrémitásoktól - nevetett fel Fletch is.
- Látszik, hogy abban az időben háttérbe szorultak a szőke férfis viccek - gonoszkodott a vörös.
- Na igen - vonta meg a vállát Mart, majd egy újabb demót mutatott.
A fiúk órákig dolgoztak. Megbeszélték a további tennivalókat, majd Mart átterelte őket a házba, mondván szükségük van egy kis lazításra.
Mindenki kapott egy pohár innivalót és leültek a díványra. Capri Mart mellett foglalt helyet, ujjait összefűzte párjáéval. Az indok nem kifejezetten Dave volt. A lány érezte, hogy a kapcsolata a férfivel kezdett lassan helyrejönni. Most is egyszerűen vágyott párja érintésére, ez az utóbbi időben viszonylag gyakran volt tapasztalható nála. Mart miközben beszélgettek és iszogattak, finoman simogatta hüvelykujjával kedvese kézfejét. Eme tény nem kerülte el Dave figyelmét, de nem mutatta ennek jelét.
Fél óra múlva Andy felállt mondván, hogy mennie kell, de előtte szeretett volna Marttal beszélni valamiről, így a szőke férfi kikísérte barátját. Dave és Capri édeskettesben maradtak a nappaliban. Dave kezében félig elfogyasztott italával ridegen nézte a lányt. Capri hasonló érzelmeket tükrözve nézett vissza az énekesre.
- Milyen nyúzottnak tűnsz... - jegyezte meg némi gúnnyal a hangjában a barna férfi.
- Te sem tündökölsz régi fényedben. Mi az, fárasztó szőni ellenem a cselszövéseid?
- Honnan veszed, hogy azokat szövöm? - húzta fel egyik szemöldökét.
- Nem kell teljesen hülyének nézned - mosolyodott el ellenszenvesen a lány.
- Ó tényleg?
Ekkor ért vissza Martin és foglalta el az előbbi helyét. Mart látta rajtuk a feszültséget, de próbált nem foglalkozni vele. Capri már csak a pillantásával adta meg a választ a férfinek.
- És - kérdezte a lány - van már valami tervetek a következő turnéval kapcsolatban?
- Egyelőre legyen meg az album, addig nem tudunk turnét szervezni. Meg azokat rengeteg felmérés és piaci bevételek utáni számolgatás is befolyásolja... - dörzsölte meg halántékát Martin.
- Fárasztó a sztárélet - bújt hozzá.
- Az - hagyta rá Dave-re nézve.
A férfi sokatmondóan nézett vissza rá. Ő maga már tervezi a turnét és van is néhány ötlete. Mart is sejtette, hogy nem lesz könnyű, ha eljutnak odáig, hogy hónapokig összezárva utazzanak.
Nemsokára Dave is távozott a Gore házból.
Capri sejtette, hogy Dave tervez valamit. Aggódott emiatt. Kanapén ülő párjához bújt, bele akart temetkezni, mindent feledni. A férfi érzett némi feszültséget a lány tagjaiban, ahogy védelmezőn átölelte, de nem akart rákérdezni. Az áldott tudatlanságban akart lebegni.
 
A banda ezután elmélyedt az album körüli munkálatokban. Az ősz beköszöntével lassan felvették a dalokat, vagyis szinte a stúdióban laktak. A nagy házban Capri egyedül tengődött. Tudta, hogy Dave-nek ideje sincs most Martinnal törődni behatóbban, annyi a meló. Persze, biztos elsüt majd néhány megjegyzést. Az ősz eljött és el is ment: téli hónapok vették át a helyüket, bár ez Santa Barbarán nem nagyon látszott. Ugyan nem volt annyira meleg, mint nyáron, de hóesésre sem kellett számítani. Martin végre kezdett huzamosabb időre otthon maradni. A december eljövetelével érezhető volt a kezdődő karácsonyi láz.
A lány már most elkezdte törni a fejét, hogy mit vegyen Karácsonyra hercegének. Ötlete még nem volt hozzá. Haza is kéne mennie az ünnepek előtt majd a családjához és Zsóval is szívesen találkozna már. Épp az erkélyen írta a teendői listáját.
Martin hullafáradtan ért haza ledobva kocsikulcsát az előszobában. Égtek a szemei, és fájt a feje. Utálta a lemezzel kapcsolatos ügyintézéseket. Csak addig élvezte az egészet, amíg a stúdióban ügyködnek, meg feléneklik a dalokat. Mindenesetre úgy érezte, hogy jó anyag született. Ügyesnek találta az új pasast, aki producelte a lemezt. Most azonban el akart űzni minden munkával kapcsolatos dolgot. Nem vágyott másra, csak egy forró fürdőre, és lehetőleg egy jó meleg ágyikóra Caprival együtt. Sejtette, hogy kint lesz az erkélyen. Tekintetével először csak végigsimogatta a vékony pulcsiban felhúzott lábakkal ülő lányt, aztán kilépett hozzá. - Szia - szólt a körmölő lánynak.
- Szia - nézett fel rá a lány, majd gyorsan leírta az utol szót is a papírra, majd felállt és párjához sétált - Elég vacakul nézel ki - rakta a férfi csípőjére a kezeit.
- Kösz, ezt anélkül is tudtam, hogy megemlítetted volna. Borzalmasan fáradt vagyok - ölelte át a derekát, majd egy finom puszit adott a szájára - Mit írtál?
- Egy listát. A karácsony mindig felborítja a napirendemet és a vége az, hogy mindig rendszertelenül rohangálok össze-vissza. Megpróbálom magam rendszerezni - mondta miközben finoman beletúrt párja szőke fürtjeibe és végigsimított a fején.
- Ó a francba! - káromkodott lehunyt szemmel Mart - A karácsony... Teljesen kiment a fejemből!
- Nyugi még csak elseje van. Nem késtél el. De szerintem úgyis észrevetted volna. Az emberek ilyenkor megbolondulnak.
- Az igaz. Mondjuk itt Santa Barbarán amúgy is hajlamos az ember kicsit megfeledkezni a karácsonyról, lévén, hogy nincs hó. Személy szerint én amúgy se szeretem, úgyhogy nem volt nehéz hozzászoknom, mikor ideköltöztem. Utálom az ilyenkor szezonális vásárlási mániát.
- Én is. A hóért azonban kár. Milyen jókat lehet benne csatázni!
- Utoljára a kicsikkel hógolyóztam... - révedt el - Ja igen, hozzájuk is el kell mennem karácsony másnapján, de...
- De?
- De nem tudom, hogy megleszel-e egyedül... Vagy hívd fel Zsót, hátha tudtok akkor találkozni. Nem szeretem, ha egyedül vagy itthon.
A lány magában egy kicsit meghökkent. Bemutatta a kicsiknek, de a karácsonyi látogatást kihagyatja vele? Ez fura. Mondjuk, tavaly se vitte el főleg Suzanne miatt. Persze, a karácsony egy családi ünnep és abba a családba ő nem tartozik bele. - Nem leszek egyedül. Itt van nekem Selia. Nem szívesen rángatnám el Zsót a családja mellől.
- Úgy gondoltam, hogy te mehetnél hozzájuk, de ha nincs kedved, vagy más terveid vannak, akkor nekem mindegy. Csak... sajnálom, hogy itt kell hagyjalak - nézett rá bűntudatosan.
- Majd megkérdezem Zsót, hogy ráér-e. Ha nem, akkor nosztalgiázom egyet. Gyerekkoromban is, időm 80-90%-ban a kutyával voltam otthon egyedül, szóval feltalálom magam. És bánkódnod sem kell.
- Rendben - sóhajtott a férfi fáradtan - De most minden vágyam egy jó forró fürdő - mosolyodott el közelebb húzva magához a lányt.
- Akkor mire vársz? - kérdezett vissza.
- Maradsz?
- Menjek?
- Ahogy gondolod - válaszolta, és eszébe jutott az Ericéknél tett látogatás, ahol egy hasonló beszélgetés torkollt vad szexbe a zuhany alatt.
- Te vagy a ház ura, mint azt egyszer kijelentetted. Mondjuk, én azóta tartom magam ahhoz, hogy ez csak egy tévképzet részedről - mosolyodott el.
- Nem akarlak semmire kényszeríteni, ezért adom meg a választás lehetőségét - vigyorgott rá, majd finoman eljátszott a szájával pár perces csöndet iktatva a beszélgetésbe - Mindenesetre én odabent leszek - folytatta semleges hangon, de mosolyogva, majd elengedte a lányt, és már út közben elkezdte lehámozni magáról a pulcsit és a pólót. A lány tettetett érdektelenséggel figyelte és megvárta, míg párja eltűnik a fürdőben. Akkor ment csak utána, hogy orvul támadja le.

Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés / Sign in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
VENDÉGKÖNYV / GUESTBOOK

 
Slipknot (HUN)
 
Adam Lambert (HUN)
 
Placebo (HUN)
 
30 Seconds To Mars (HUN)
 
DM Fanfictions (HUN)
 
Harry Potter folytatásos (HUN)
 
Harry Potter novellák (HUN)
 
Bi/Lesbian/Gay történetek (HUN)
 

STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?