Sea of Sin
Sea Of Sin

 
Kapcsolatok / Contacts
 
Useless-girl
 
Slipknot (ENG)
 
Trivium (ENG)
 
Adam Lambert
 
30 Seconds To Mars (ENG)
 
PLACEBO (ENG)
 
DM Fanfictions (ENG)
 
Thor (ENG)
 
Bi/Lesbian/Gay stories (ENG)
 
Capri & U-girl - 2 - Lost In The Stars
Capri & U-girl - 2 - Lost In The Stars : Lost in the stars - 48.

Lost in the stars - 48.

  2007.02.28. 20:31

"You have seen better days..."

 

48.
 
Capri a díványon hason feküdve fél kézzel Selia-t simogatva és zenét hallgatva olvasott a nappaliban. Tudta, hogy párja a mai nap folyamán jön haza valamikor. Majd alaposan kifaggatja, hogy milyen volt a turné. Martin vegyes érzelmekkel parkolt le a ház előtt. Pár percig még a kocsiban ült. Elgondolkodott rajta, hogy vajon helyesen cselekszik-e. Lehet-e ennyire önző?  "Naná! Mégis mit várnak? A DM-ben fogok nagypapakorba lépni?" Megerősítve magát igazában lépett be a házba. Tudta, hogy kedvesének még el kell mondania. Amint belépett meghallotta, hogy párja megint üvöltet valami magyar zenét, de legalább most nem DM-et. Viszont nem is érzékelte, hogy Martin belépett a házba. Megállt egy pillanatra a nappali bejáratánál. Próbálta felismerni a zenét, de mikor nem ment, inkább lerakta két bőröndjét. A többi cuccáért majd holnap kimegy az autóhoz. Most már késő volt, és rettenetesen fáradt meg éhes. Selia vette észre őt először, mikor hívni kezdte magához. Nem akarta megijeszteni Caprit a hirtelen zenelekapcsolással, ezért inkább az általa simogatott állattal hívta fel magára a figyelmet.
A lány felnézett - Szia - mosolyodott el. Felült és lehalkította a zenét, majd odasétált a férfihoz, átölelte és megcsókolta.
- Szia. Hiányoztál - szorította kétségbeesetten magához - Azt hittem, már itt se leszel, mert megunod a várakozást.
- Dehogynem leszek! Mindig megéri várni, ha rád kell - mosolyogott rá - Mesélj, milyen volt?
- Fárasztó - mosolyodott el.
- De megjöttél - bújt hozzá még jobban.
- Igen, végre - simogatta meg fehér arcát - Most viszont szeretnék valamit enni, mert menten éhen halok.
- Gyere, nézzünk neked valamit - mondta, majd kézen fogva a konyhába húzta.
Vacsora közben azért kicsit bővebben mesélt a koncertekről. A lánynak volt tapasztalata, így könnyen el tudta képzelni a történteket. Néha elgondolkodva nézett rá. Nagyon hiányzott neki. "Vajon hogyan fogja fogadni, ha elmondom neki?"
- Mart... miért érzem azt, hogy valamit még mondani akarsz? - kérdezett rá, látva párja elgondolkodott tekintetét.
- Mert tényleg akarok - tette le az evőeszközt a kezéből - Sokat gondolkodtam a turné alatt, és arra jutottam, hogy itt az ideje kiszállnom a Depeche Mode-ból.
A lány arcán látható volt a döbbenet - Miért?
- Mert betelt a pohár. Elegem lett. Belefáradtam. Meguntam. Ennyi.
- De biztos, hogy jól érzed? Úgy értem: el tudod képzelni az életed nélküle?
- Eleinte nehéz lesz, de el. Nem csinálhatom egész életemben ezt.
- Ez igaz. De... nem tudom. Nem érzem, azt amit te, ez tény, ezáltal nem tudom úgy megítélni a helyzetet, mint te, de figyelembe véve, hogy a legutóbbi albumotok is siker lett, nem is kicsi, a turnékra meg hónapokkal korábban elfogynak a jegyek... Szerintem ez egy elhamarkodott döntés lenne. De ismétlem: én nem tudom, nem csinálom azt, amit te.
Mart elgondolkodva nézett rá.
- Azt javasolnám, hogy iktass be egy hosszabb szünetet, ne gondolj a bandára, a zeneírásra, semmire. Lazíts egy kicsit, de a bandából még ne válj ki. Miután úgy érzed, kipihented magad, térj vissza a kérdésre. Ha továbbra is ugyanaz a véleményed, akkor hagyd ott, de ha nem, akkor ne.
Nem mondhatta el a lánynak az egyik fő okot, nevezetesen az énekest. De talán tényleg megpróbálja. Megfogadja a tanácsát.
- Ez jó ötlet. Meglátom, mire megyek az alkalmazásával - rándult mosolyra a szája.
- Tudtam, hogy pszichológusnak kellett volna mennem - mosolygott vissza.
- Nagy sikered lenne - válaszolta miközben felállt és elpakolta maga után az edényeket - De most másban kérném a segítségedet.
- Hallgatlak - nézett rá.
- Meg kellene állapítani odafönt, hogy tényleg olyan kényelmes-e az ágyunk, mint az emlékeimben... - lépett oda hozzá átölelve a derekát.
- Gondolatolvasó is lehetnék.
- Igazán? Akkor most mire gondolhatok? - nézte igézőn a nő dekoltázsát.
- Mart, a szemeim följebb vannak - nevetett a lány.
- Tisztában vagyok vele - vigyorgott rá - De eleve nem a szemeid voltak a cél...
- Oh, így már világos. Nos? Megmozdulsz? Mert felőlem állhatunk itt is.
A férfi válaszul csak szenvedélyesen megcsókolta, majd a lány lábait hagyta a dereka köré kulcsolódni. Egymás száját egy pillanatra sem eresztve vitte fel a hálóba.

Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés / Sign in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
VENDÉGKÖNYV / GUESTBOOK

 
Slipknot (HUN)
 
Adam Lambert (HUN)
 
Placebo (HUN)
 
30 Seconds To Mars (HUN)
 
DM Fanfictions (HUN)
 
Harry Potter folytatásos (HUN)
 
Harry Potter novellák (HUN)
 
Bi/Lesbian/Gay történetek (HUN)
 

Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról