Sea of Sin
Sea Of Sin

 
Kapcsolatok / Contacts
 
Useless-girl
 
Slipknot (ENG)
 
Trivium (ENG)
 
Adam Lambert
 
30 Seconds To Mars (ENG)
 
PLACEBO (ENG)
 
DM Fanfictions (ENG)
 
Thor (ENG)
 
Bi/Lesbian/Gay stories (ENG)
 
Vegyes novellák
Vegyes novellák : 1990 (1/3)

1990 (1/3)

Capricornus & Useless-girl  2007.07.12. 02:10

Visszatértünk... ;) (18-as karika)


 

Megjegyzés: Íme egy újabb novella tőlünk, több mint egy hónapos szünet után. Bemelegítésnek íródott, szóval nem lett rossz, de azért… De nekem tetszik :D Szóval jó olvasást, töretlenül nem hazudtoltuk meg önmagunkat, lehet készülni ;) – Capri 2007.júl. 12-én 01:30-kor
Megjegyzés 2: Nos igen, az a kihagyás érződött azért… Az eleje nehezen indult, de a végére belejöttünk. Az lett a személyes kedvenc jelenetem. :D Szóval a történet visszanyúlik a Violator-korszakba, 1990-be, mikor Dave lassan majd elkezd lefelé csúszni a kábítószerek világába, illetve Martin a piáéba, és később megismerkedik Suzanne-nal, jövendőbeli feleségével és gyermekei anyjával is… Na de ennyit a történelmi áttekintésről. Ez az Enjoy The Silence, a Policy Of Truth, a World In My Eyes és a Personal Jesus korszaka! – Useless-girl 2007.júl.12-én 01:39-kor
Élvezetes olvasást!
Jogok: DM group, Capri és Useless-girl
Korhatár: hehe… na vajon? :D
 
 

1990

 
 
Késő éjjel volt. A viszonylagos csendet két közeledő női alak hangja törte meg. Épp túl voltak egy Mode koncerten és csak vakon sétáltak bele az éjszakába. Nem volt kedvük még hazamenni. Feldobta őket a koncert hangulata, az energia, ami az együttesből áradt.
A hosszú barnahajú magas lány felvetette az ötletet: - Mi lenne, ha keresnénk valami jó kis helyet, ahol kibulizhatnánk a felesleges energiát?
- Nem is rossz ötlet! - reagálta rögtön vörös hajú barátnője - Ha van elég hímnemű, meg pia, jöhet - nevetett fel.
- Jól van - kuncogott barátnője is, és ismételten belevetették magukat az éjszakába, míg nem egy kisebb klubnál kötöttek ki. - Itt már voltam egyszer. Steve hozott el kb. két hónapja - morfondírozott a lány.
- Jól van, követlek - kezdte a bejárat felé tolni barátnőjét.
Elég hangos zene és cigifüst fogadta őket, amint beléptek a belépő kifizetése után. Kíváncsian néztek körbe.
Rengeteg ember volt bent. Több mint ahány átlagban szokott lenni.
- Mi van itt? – kérdezte az alacsonyabbik lány.
Úgy látszott, hogy a tömeg egy bizonyos társulat köré csoportosult. Nem volt vészes tömeg, csak a helyhez képest
- Nem tudom. Gyere, nézzük meg! - ragadta kézen Leah vörös hajú barátnőjét.
Ava engedelmesen követte az előretörő Leah-t. Mikor közelebb értek kezdtek csak kibontakozni a füstből a részletek.
- Te... ez nem....? - kérdezte kerekre tágult szemekkel a barna lány, mikor meglátta az előttük ülő társaságot.
A lány döbbenten nézte az ismerős alakokat. Lehetséges lenne? Ha igen, akkor... akkor ez hatalmas mázli.
- Hatalmas mázli! - nyögte ki barátnője gondolatát Leah. - Most mi legyen?
- Szerinted? - nézett vissza rá Ava.
- Jól van - nevetett fel - De lassan cserkésszük be őket. Lehet, hogy nem is fogunk tetszeni nekik. Egyelőre csak üljünk le valahova, lehetőleg ne túl mesze tőlük - vonta meg a vállát, majd újra kézen fogva barátnőjét átfurakodott vele az emberek között, majd pár perc győzködés után rávettek két srácot, hogy engedjék át a helyüket nekik.
Ava rendelt maguknak valamit inni, majd lassan szürcsölve emelte átható zöld tekintetét az áldozataikra.
Leah hasonlóképp tett, de közben fel is mérte a terepet. Mindenhol nyálcsorgató rajongók. Remélte, hogy hamarosan kezdenek majd lekopni. Méltóságteljesen kihúzta magát ültében, és keresztbe tette a lábait, hogy szoknyája kicsit többet mutasson formás lábából.
A kiszemeltek közül a kócos szőke hajú férfi tekintete feléjük villant, és egy kis mosoly jelent meg a szája szélén, majd továbbsiklatta tekintetét, hogy válaszoljon egy feltett kérdésre.
Ava várta a pillanatot, mikor a szöszke pillantása újból feléjük irányul, hogy rabul ejthesse a zöld pillantást. Tudta, hogy csak idő kérdése és be fog következni. Leah-ra sandított: barátnője csendben somolyogva ült a helyén. Pontosan tisztában volt a tényállással. Kivártak.
Mindketten tudták, hogy képesek lennének akár órákon keresztül is itt ülni, és csak nézni őket, várva a pillanatra. De úgy tűnt, nem volt szükségük túl sok időre, hogy ez bekövetkezzen. Mart mind többször tért vissza tekintetével Avára, majd egy mosoly kíséretében Dave-hez hajolt, aki Alan és egy ismeretlen beszélgetését hallgatta épp. Leah sejtette, hogy épp "hírt ad" a jelenlétükről.
Dave követte társa tekintetét majd jól láthatóan elmosolyodott és végigmustrálta Leah-t. Sikerült. A lányok érdektelenséget mutatva figyelték a tömeget, de a fiúk is tudták, hogy ez csak a játék része.
Leah koccintott barátnőjével, majd hátradőlve a székén a háttámlára támasztotta egyik könyökét, hogy kényelmesen belássa a terepet, és persze a fiúkat. Észrevette ám, hogy a sötét felnyírt hajú énekes figyelte őt. Ez egy kis mosolyt csalt az ajkára.
Pár perc és néhány lopott pillantás múlva egy halovány árnyék vetült a lányokra és valaki megtámaszkodott Leah székének háttámláján. - Hölgyeim - szólalt meg egy mély orgánum.
- Igen? - pillantott fel a barna hajú nő kecsesen kortyolva egyet italából, és gondosan adagolt érdeklődést villantott fel kék szemeiben.
Ava is érdeklődve fordult hátra, majd egy mosollyal nyugtázta, hogy csak Dave Gahan az. Ezt meghagyta barátnőjének. Dave egy olvasztó mosolyt küldött Leah felé - Hogy lehetséges, hogy ilyen szép hölgy egyedül üldögél egy tömött klubban?
- Nem vagyok egyedül, a barátnőmmel jöttem - pillantott egy pillanatra a vörös lány felé, aki nyugodtan kortyolgatta martiniját a szőkét és környékét figyelve.
- Úgy értve, hogy ketten együtt egyedül.
- Miért, talán csatlakozna hozzánk, Mr. Gahan? - pillantott fel rá újra egy kis mosollyal a szája szegletében.
- Ha lehetséges volna. Bár, sajnálnám magukra hagyni a barátaim. Megfosztani őket két ilyen szépségtől...
- Ez kedves, Mr. Gahan - mosolyodott el amolyan "nem dőlök be olyan könnyen a csábítós szövegednek" stílusban. - Ez invitálás akart lenni, hogy esetleg csatlakozzunk önökhöz? - játszott Leah a pohara szélén ujjaival.
- Esetleg - hajolt közelebb a nőhöz szinte a fülébe suttogva a válaszát.
Leah kellemesen megborzongott, és szélesebbre váltott a mosolya, ahogy kicsit Dave felé fordította a fejét. - Rendben, bár nem szeretem a nagy társaságot. Túl sokfelé kell megosztani a figyelmemet. Nem koncentrálhatok egy dologra... vagy személyre - súgta vissza a férfi szájára pillantva, majd felnézve a szemeibe.
Dave csak mosolyogott válaszul, majd hátrébb lépett, hogy Leah fel tudjon állni. Dave úgy gondolta, hogy eddig egész jó úton haladt.
Leah rákacsintott barátnőjére, és intett neki, hogy kövesse őket.
A férfi lovagiasan invitálta meg a két nőt, majd mindkét oldalról egyikükkel kísérve büszkén a többiekhez vezette őket
Martin elégedetten mustrálta végig a két nőt, és nézett össze barátjával a bemutatkozás után.
Dave bemutatta volna őket, hacsak nem felejtette volna el megkérdezni a nevüket, így hát a lányokra maradt eme cselekedet, majd a többiek indítványozására leültek. Egy kis ideig némán fürkészték egymást.
- Tetszett a ma esti koncert - jegyezte meg Leah intve a pincérnek egy újabb kör italért.
- Valóban? - kérdezte Andy.
Ava elnyomott egy grimaszos mosolyt - Igen, főleg a te közreműködésed - mondta somolyogva, amivel sikerült elérnie Fletch elvörösödését.
- Ejnye, kisasszony - mosolygott rá Mart halványan -, nem is tudja, hogy Fletch milyen fontos tagja a csapatunknak, főként ami a szervezést illeti.
- Van róla fogalmam. Mélyebbre ástam, mint látszik - felelte a férfire nézve. Zöld szemei megcsillantak a halvány fényben.
- Valóban? - futott át egy mosoly a szőke arcán, aztán Kessler felé fordult, mert a férfi valamit mondani akart.
Dave eközben Leah-t kérdezgette mindenféléről, közben a tekintete eleinte szüntelenül járt fel s alá a lányon. Miután szemügyre vette, hogy kivel is van dolga már nyugodtabban koncentrált az előtte ülőre.
Leah huncutul csillogó kék szemeivel nézte az énekest, és válaszolgatott a kérdéseire, amiből kiderülhetett a számára, hogy tényleg szeretik a DM zenéjét, de nem olyan elvetemült fanatikusok, mint egyesek. A nő ügyesen kerülgette a kényesebb témákat, ami láthatólag felcsigázta Mr. Gahant.
Úgy látszott, hogy a maradék két tag tisztes távolban marad a lányoktól. „Talán ilyen erős lenne a hierarchia köztük?” - tanakodott magában Ava, aki alaposan megfigyelte a környezetét. Várta a következő lépést.
Martin helyeslően hümmögött egyet, mikor látta, hogy a zsúfolásig teli klubból lassan kezdenek elszivárogni a rajongók és a tömeg, hála Kesslernek. "Arany ember, az tuti" - gondolta magában lehúzva viszkijének maradékát, és újra a vörös hajú nőre nézett. Csinosnak találta, megfelelőnek erre az éjszakára. Megnyalta a száját, és közelebb ült mellé.
- Mondd csak, hogy hívnak? - simított egy vörös tincset a lány füle mögé.
A lány ránézett, hosszan a férfi szemét fürkészte, majd megszólalt - Ava - majd halványan elmosolyodott.
- Nem szokványos név - kezdte mutatóujjával cirógatni a lány meztelenül hagyott vállát. - Van valamilyen jelentése?
- Valóban nem. Nos, elméletileg héber eredetű. Jelenthet életet vagy kígyót.
- Hmm... ez tetszik. És kígyóbűvölő véletlenül nem vagy? - vigyorodott el.
- Ez több dologtól függ.
- Például?
- Mennyire veszélyes fenevaddal kéne dolgozom? - sandított a szőke férfire.
- Ha ügyes a kígyóbűvölő, megszelídítheti az alanyt - vonta meg a vállát féloldalasan elmosolyodva.
- És ki lenne a bűvölendő alanyom?
- Hát... szerinted? - mérte végig lassan Avát, miközben újra megcirógatta a karját.
- Vigyázz, harapok - mosolyodott el sejtelmesen a lány.
- És szerinted... - közelebb hajolt, hogy belélegezhesse a lány édeskés illatát - ... ez engem zavarna?
- Csak nem bizonyítani akarsz?
- Ugyan mit akarnék bizonyítani? - csúsztatta jobb karját a nő székének támlájára, hogy a hátához érhessen a keze.
A fiatal nő nem felelt, csak kihalászta a martinis poharából az olajbogyóját majd sokat sejtető mozdulattal kapta be azt.
Martin mosolya újra megjelent az arcán, és megitta utolsó korty italát. - Mit szólnál hozzá, ha ezt máshol vitatnánk meg? - hajolt oda a füléhez, és finoman bekapta a fülcimpáját.
- És te mit szólnál hozzá? - kérdezett vissza.
- Én örülnék neki - húzta végig alsóajkát a puha nyakon.
- Mennyire? - hajolt hozzá közel a lány, miközben egyik keze alul kezdett matatni.
- Nagyon - nyögte halkan, ahogy megérezte a kezét finoman átsiklani az ágyékán.
 
***
 
Közben Leah egy kis mosollyal a szája szélén fél szemmel követte az eseményeket Aváéknál, de Dave finoman az álla alá nyúlva visszafordította felé a fejét, hogy teljes figyelmet kaphasson, mint ahogy ahhoz hozzászokott.
Nem mondott semmit, zöld tekintetéből olvasni lehetett, szinte ordított a szemeiből.
- Mi az, David? Mit szeretnél? - kortyolt egyet az italából és nézett a szemeibe.
- Ahogy elnézem Mart jól szórakozik... - adott kitérő, mégis egyértelmű választ.
- Valóban. Én is így látom - látványosan végigmustrálta az énekest, és újra a szemébe nézett - És te nem szeretnél...
- Folytasd csak - villantott rá egy mindent értő mosolyt az énekes.
- Hmm... - mosolyodott el - ... jól szórakozni? Velem esetleg? - támasztotta állát a könyökére a kis asztalon.
A férfi fölényesen elmosolyodott, bár ez inkább magának szólt, mint Leah-nak. - Bedorombolnád magad a szívembe?
- Ha engednéd, még az is megeshet. Miau - mosolygott.
- Akkor gyere cica, hízelegj kicsit - húzta közelebb magához, majd végignyalt a nyakán. Egyáltalán nem zavarták azok az emberek, akik a bandához álltak közel, és maradhattak a klubban, vagy akár a csapattársaik jelenléte.
Leah-t kirázta a hideg és Dave hajába túrt, majd felemelte a férfi fejét a tarkójánál fogva, hogy egy játékosan csillogó zöld szempárral találja szemben magát, ami a klub félhomályában inkább tűnt feketének. - Davie, ha hízelgést akarsz, akkor nekem kell cselekednem, nem igaz? - hajolt egész közel a szájához, de nem csókolta meg.
- Csak nyugodtan - mosolyodott el vadítón a férfi.
Leah elmosolyodott és felbátorodva finoman hozzáérintette Dave puha szájához sajátját. Mindez csak egy pillanatig tartott, majd felpillantott Dave-re, hogy láthassa, ahogy szemei várakozón és mosolyogva várják következő lépését. Újra visszahajolt a szájához, de ezúttal kicsit hosszabb ideig kóstolgatta az íveket, majd végigpuszilta lassan a férfi állát és az arcát is, míg el nem ért a füléig, ahol halkan belesúgta: - Kívánlak, David. Nagyon... - csúsztatta a kezét észrevétlenül a férfi farmerba bújtatott combjára.
A férfi egy mély mordulással válaszolt. Leah szavai kétség kívül felizgatták. Kívánta őt. Ő is a nőt, ennek teste egyértelmű jeleit adta. De megszólalni még nem tudott, még nem jutott el addig, csak egyre vadabbul csókolta az ölében ülőt, egyre erőteljesebben simogatta a karcsú testet.
- Davie drága, nem akarsz... - akadt meg ahogy felsóhajtott a plafonra Dave csókjaitól, amiket a nyakára kapott - ... nem akarsz elvinni valahova? Érezni akarlak! De... nem itt.
Mielőtt Dave megszólalt volna, a csípője orvul mozdult be. Tudta, hogy Leah még a ruhán keresztül is tisztán érezte a döfését. Elszakadt a lány nyakától, majd felnézett rá. Elmosolyodott, majd finoman letolta magáról a rá nehezedőt és felállt. Megvárta, míg Leah is így tesz, majd kézen fogta és megindult vele a szobák felé, mivel a klub a hotel tulajdonában volt, ahol megszálltak. Ava elkísérte zöld tekintetével az eltűnő barátnőjét.
- Nagy valószínűséggel azért tűnnek el, amiről mi is beszélgettünk - súgta a fülébe Martin átkarolva a derekát fél kézzel.
A lány visszafordult felé - Tudom - mondta, de tekintete többet engedett sejtetni, mint amennyit a válasza elárult.
- Áh, szóval kiterveltétek az egészet... - jegyezte meg mosolyogva, és keze óvatlanul a lány fenekére csúszott.
- Micsoda feltételezés - 'méltatlankodott', majd várakozón pillantott a férfira.
- Szeretnél te is lelépni?
- Ahhoz tenned is kell valamit
- Mit szeretnél, mit csináljak? - hajolt újra közelebb hozzá.
- Mozgasd meg a fantáziád - mosolyodott el féloldalasan.
- Miért pont én? - harapta meg a nyakát finoman, majd mikor érezte, hogy nem ütközik ellenállásba, kicsit erőteljesebben - Te akartál becserkészni engem... - csúsztatta a felsője alá a kezét, hogy ujjai felkúszhassanak az oldalán.
- Ugyan, ezt miből gondolod? - kérdezte, miközben az ő keze is lassan kezdett felfelé kúszni a férfi ágyékáról.
- Ne nézz hülyének, drága Ava… Annyit még nem ittam - nyalta meg a lány száját, majd végre mohón megcsókolta.
A lány készségesen csókolta vissza. Eleinte csak figyelte a férfi hevességét, ami kétség kívül hatással volt rá is, hisz hamarosan nem tudta magát tovább türtőztetni, legalább olyan vadul esett Martnak, mint ő neki.
Martin végül percekig tartó csókját szakította meg, és a lány elsötétült szemeibe nézett.
- Nos?
- Mit ajánlasz fel? - suttogta vissza a lány, olyan közelről, hogy forró lehelete Martin bőrét érintette.
- Magamat az éjszaka hátralevő részére?
- Nagyvonalú ajánlat. És, ha én ajánlanám fel neked ezt fordított esetben, mit felelnél?
- Igent mondanék - hajolt közelebb hozzá tenyerét újra a fenekére csúsztatva.
- Hízelegsz - mosolyodott el, majd a kezét nyújtotta Martnak, jelezvén, hogy elfogadta az ajánlatott, és vezetheti, ahová csak akarja
Martin arcán átfutott egy ördögi mosoly, és Kesslernek intve a szobája felé kezdte húzni a csinos nőt.
 
***
 
Eközben Dave már ki is nyitott egy szobát és vadul Leah-nak esve terelte be magukat az ajtón.
A nő belenyögött a csókba, és szorosan hozzásimulva Dave-hez hagyta, hogy mohón végigharapja a nyakát. Csípőjét a férfiénak feszítette, és újra felnyögött, mikor Dave belemarkolt a fenekébe.
A férfi finoman, de határozottan terelte Leah-t a háló felé, mikor megszólalt:
- Vigyázz, hová lépsz.
- Miért? - sóhajtotta újra a szájába, miközben letolta fekete bőrkabátját a rövid felnyírt kockahajat viselő énekesről.
- Mert ez nem az én szobám.
- Hanem? - rángatta le a fehér pólót is róla.
- Alané - felelte, miközben ő is elkezdte lehámozni a felesleges ruhadarabokat Leah-ról.
- És nem zavarja ha... - itt fel kellett nyögnie, mert Dave egyik keze a melltartón keresztül megmarkolta őt.
- Majd megtudjuk, ha ránk nyit - mosolyodott el ördögien az énekes, majd vadul letépte az előtte állóról a melltartót is.
- Harapd, kérlek! - nyögte Leah egyik kezével a férfi tarkóját karmolászva, másikkal pedig a hátába kapaszkodva.
      Dave eleget is tett a kérésnek és mind a 32 fogát a felkínált területbe mélyesztette, hogy aztán lassan kezdje el szívogatni az érzékeny bőrt. Leah önkívületben nyögött fel végigkarmolva Dave vállát. - Oh, igen! - hajtotta hátra a fejét egy pillanatra, majd újra lenézett támadójára. Lassan odaértek az ágyhoz.
A férfi el is döntötte őt az ágyon, majd Leah csípőjére ült. A kezeit a lány feje fölé vezette és lefogta. Diadalittas mosoly terült szét az arcán, ahogy lassan végigmustrálta a lányt.
- Mit tervezel, nagyfiú? - nyalta meg saját ajkát Leah felmosolyogva rá, és megpróbálva feljebb tornázni magát, hogy megcsókolhassa Dave-et, de a férfi erősen lefogta.
- Azt tervezem, hogy a játékszerem leszel - pillantott rá sötét tekintetével.
- Miféle játékszer? - duruzsolta a félhomályban.
- Szexuális, egyértelműen - villantott egy mosolyt, majd egyik keze el is kezdett lefelé kalandozni a lányon, hogy megszabadítsa a maradék ruhájától is és felfedezze magának a terepet.
- Hmmmm.... jól hangzik - mozdította be a csípőjét, ahol épp Dave jobbja kalandozott a nadrágját kilazítva.
Pár pillanat alatt a nadrág engedett és a földön landolt. Dave rendkívül tehetségesnek bizonyult egy kézzel is, amit Leah hamarosan maga is megtapasztalhatott, mikor a férfi szabad keze elkezdett lassan a combjai között felfelé siklani. Ajkát beharapva tárta széjjelebb a lábát, hogy minél hamarabb megérezhesse Dave kezét. Ami hamarosan be is következett. Hosszú ujjai ráérősen kínozták Leah-t. A másik teste ennek hatására megfeszült, dereka elemelkedett a paplantól, és a plafonra kezdett nyögni az őrjítő érzéstől. - Dave! Úristen! Dave... kérlek!
Fogva tartója nem törődött a segélykiáltásokkal csak a tempón gyorsított. Leah erre sikoltozni kezdett fejét a párnába feszítve. Hirtelen két ujját is elsüllyesztette a nőben, miközben elégedetten figyelte a reakcióját. Leah azt hitte, mentem elájul, ahogy megérezte két hosszú és felettébb ügyes ujját magában. Ha lehetséges, a teste még inkább ívbe feszült teljesen kiszolgáltatva magát Dave-nek, aki fél kézzel még mindig fogta a csuklóit, hiába próbált kiszabadulni, hogy hozzáérhessen. Újra felsikoltott az élvezettől szorosan behunyt szemekkel.
Dave lassan lehajolt Leah-hoz, majd a kulcscsontjától kezdte el végigharapni. Leah minden egyes sikkantásával erősített fogai szorításán.
De Leah-nak ez hirtelen egyáltalán nem jutott el a tudatáig, csak jelezni akarta, hogy mennyire élvezi, amit művel vele ez a szexisten. Imádta a kicsit flegma kifejezést az arcán, ahogy fel-felpillantott rá. Erősebben próbálta feszegetni a csuklóját, mire élesebb harapásokat kapott.

Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés / Sign in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
VENDÉGKÖNYV / GUESTBOOK

 
Slipknot (HUN)
 
Adam Lambert (HUN)
 
Placebo (HUN)
 
30 Seconds To Mars (HUN)
 
DM Fanfictions (HUN)
 
Harry Potter folytatásos (HUN)
 
Harry Potter novellák (HUN)
 
Bi/Lesbian/Gay történetek (HUN)
 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!