Sea of Sin
Sea Of Sin

 
Kapcsolatok / Contacts
 
Useless-girl
 
Slipknot (ENG)
 
Trivium (ENG)
 
Adam Lambert
 
30 Seconds To Mars (ENG)
 
PLACEBO (ENG)
 
DM Fanfictions (ENG)
 
Thor (ENG)
 
Bi/Lesbian/Gay stories (ENG)
 
Vegyes novellák
Vegyes novellák : 1990 (2/3)

1990 (2/3)

Capricornus & Useless-girl  2007.07.12. 02:12

2. rész


 

- Dave! - kiáltott fel öntudatlanul, mikor egy fájdalmasabb harapás érte az egyik mellét.
De az említett nem figyelt rá. Mint vadállat a zsákmányát úgy marcangolta Leah-t, és haladt egyre lejjebb a testén. Az ágyékához érve forrón rálehelt a bőrfelületre, majd átugorva azt a pár centi különbséget, ami még hátra volt, ujjai helyét a nyelve váltotta fel.
Leah sajgó bőrével mit sem törődve tárta széjjelebb még jobban a lábát, hogy Dave nyelve mélyebbre hatolhasson, és hogy újabb sikoltásokat szakítson ki belőle, ahogy a combjait markolva nyomult egyre beljebb. Őrült gyorsasággal sodródott a határ szélére, már észre se vette, hogy Dave már nem is fogja le a kezeit, azok önmaguktól kapaszkodtak meg az ágytámlában.
Dave hirtelen szakadt el az eddig kényeztetett ponttól és harapott egyet az egyik combba, majd szinte állatias morgással emelkedett vissza Leah fölé, hogy a szemeibe nézhessen, és a lány láthassa azt a bizonyos kicsit egoista félmosolyt.
Leah hirtelen ragadta meg és húzta magához a fejét egy szenvedélyes csókra, majd fordította át a fehér lepedőn ostromlóját, és dörgölte magát a csípőjéhez - Érzed Davie, hogy mennyire kész vagyok rád? - dorombolta, majd egy újabb őrjítően vad csókot váltott vele. Kellemesen megborzongott, ahogy megérezte saját magát a csókján.
Dave vadul viszonozta Leah csókjait. Hagyta, hogy a nő eluralkodjon rajta.
- Válaszolj, Davie... - körözött egyet a csípőjével. A nadrágon keresztül is érezte, hogy az énekest sem hagyták hidegen az előbbi percek.
- Igen, érzem. És te? - lökött egyet csípőjével.
- Óh igen, nagyon helyes... - harapott vadul az alsóajkába, majd megindult lefelé csókjaival csupasz mellkasán.
Nyelvével ráérősen eljátszott a férfi mellbimbóján hol durván beleharapva, hol gyengéden szopogatva azt.
Dave nem tudta elnyelni kéjes sóhajait, amik kontrollálatlanul szakadtak ki belőle.
Leah elégedett grimaszt vágott, majd harapásai lejjebb haladtak Dave hasán, ahol többször meg is nyalta a puha bőrt, miközben felpillantott és kezei hamar kiszabadították meredező büszkeségét.
Lerángatta róla a nadrágot az alsóval együtt, és mohón kulcsolódott rá jobbja a lüktető tagra, miközben a hasát nyalta és továbbra is felnézett rá.
Dave a plafonra nyögött, majd visszanyerte tudatát annyira, hogy Leah-ra emelje méregzöld tekintetét és el se szakadjon tőle.
A nő elmosolyodott, majd lassan lejjebb helyezkedett, és tartva a szemkontaktust őrjítően lassan nyalta végig meredező tagjának alsó felét.
A férfi újra torokhangon felnyögött, de nem szakította el tekintetét Leah-étól. Kezei vadul markolták már Alan lepedőjét.
Leah hogy tovább kínozza, lassú és finom csókokat lehelt zsákmányára, miközben párszor húzott raja hüvelyk és mutatóujjával.
Dave feje hátrahanyatlott, nem bírta tovább. Mellkasa vadul járt föl és le, ahogy szaporán kapkodta a levegőt.
És ekkor Leah úgy döntött, hogy kegyelmez neki egy kicsit. Vagy éppen tovább kínozza? Benedvesítette Dave makkját, és gyengéden levegőt fújt rá várva a férfi reakcióját.
Dave már nem is nyögött. Nyüszített.
Leah elmosolyodott, majd lassan végre ténylegesen a szájába vette Dave-et, minden mozdulatnál kicsit mélyebben befogadva őt a szájába, de mielőtt nagyon belemerülhetett volna az énekes, mindig elszakította a száját, hogy felnyögve végignyalhasson rajta.
Dave egy darabig tűrte ezt a megszakításos élvezkedést, de csakhamar elfogyott a türelme. Vadul kapott a lány után kezeivel. Leah gonoszul elmosolyodott, és szinte birkózásba kezdtek.
Dave kihasználta testi fölényét és maga alá gyűrte a lányt. Mélyen a szemébe nézett, majd szó és figyelmeztetés nélkül durván lendült előre csípője.
Leah hátrafeszítette a fejét és felordított. Ezúttal az élvezettől.
- Mélyebbre! - nyögte megfeszülő háttal felkínálva a melleit is.
Dave újra egy erőteljeset lökött a lányon, amivel sikerült mélyebb területeket is meghódítania, szinte kattanásig. Felnyögött az érzéstől, hátán már most gyöngyözött az izzadtság.
- Úristen mekkora vagy! - kiáltotta rekedten megmarkolva a lepedőt, és hagyta, hogy Dave kicsit feljebb tolja bal lábát a combjánál fogva, hogy még mélyebbre nyomulhasson, ami szinte már a fájdalom határát súrolta.
A férfi a megjegyzésre csak elégedetten mosolyogva harapott Leah nyakába, de olyan erővel, hogy a lány számíthatott egy jókora lila foltra másnap.
- Dave, megölsz! - nyögte a tarkóját karmolászva, majd hirtelen a hátát is végigkarmolta.
A férfi elszakadt Leah nyakától, hogy felszisszenjen. Nem válaszolt, inkább gyorsított a mozdulatain.
A nő imádta az érzést, hogy ennyire kemény, hogy ilyen vadul teszi a magáévá, hogy magába fogadhatja őt! Hangos nyögéseivel kívánta kifejezni, hogy mennyire élvezi, amit művel vele, noha néha a fájdalom határát súrolták az akciói. Vadul kapott a csókjaiktól duzzadt kivörösödött ajkak után, és erőteljesen beleharapott. Vért ízlelt. Dave Gahan vérét.
Dave elhajolt tőle és várt egy kicsit, míg saját vére egy cseppben össze nem gyűlt az alsóajkán, hogy aztán lenyalja azt.
Leah belenyögött Dave szájába, és lökött egyet a csípőjével, hogy folytatásra ösztökélje a férfit, akivel oly régóta eggyé akart olvadni, akiért évek óta csendesen rajongott, és aki még most, 1990-ben, 6 év rajongás után is el tudta varázsolni.
Dave egyre inkább fokozta mozgásuk tempóját és intenzitását, egyre többször nyögött és zihált fel, hogy aztán vad csókokkal ajándékozza meg Leah-t.
Aztán Leah vadul újra végigkarmolta a vállait, és megemelkedő testtel üvöltött fel egy különösen vad lökéstől, mely egy pillanat alatt átröpítette őt az elmosódott határon a megsemmisülésbe.
Dave pár lökés után követte egyéjszakás társát. Vadul ordított fel, a vére végigfolyt az állán, majd zihálva esett össze.
Leah érezte, ahogy Dave öntudatlanul mozog még benne egy kicsit, érezte, ahogy saját teste pulzál még körülötte, és érezte azt is, ahogy Dave kétségbeesetten zihál levegő után kapkodva a mellkasán nyugtatva fejét, beletemetkezve melleibe. Mellkasa szaporán mozgott fel s le, miközben átölelte Dave hátát és másik kezével beletúrt vizes hajába.
Dave csak nézett rá azokkal a csodálatosan szép zöld szemeivel, majd elmosolyodott.
- Mi az? - lehelte Leah némileg nyugodtabban véve a levegőt, és érezte, ahogy Dave lassan kicsúszik belőle, ami egy halk sóhajt szakított ki belőle.
- Csak nézlek. Gyönyörű vagy – suttogta.
Leah felnevetett és még egyszer beletúrt a hajába, majd megsimogatta Dave halántékát, ami izzadtságtól csillogott. - Te most hízelegsz?
- Lehetséges.
- És mi a célod vele? - húzta végig gyengéden a mutatóujját Dave vastag alsóajkán.
- Mindennek célomnak kell hogy legyen?
- Nem, nem feltétlenül. Gyere ide! - húzta fel Dave-et, hogy egy magasságban legyen vele, majd lehunyva szemeit finoman csókolni kezdte őt.
 
***
 
Martin tudtán kívül hasonlóan esett a vörös hajú lánynak, amint beértek a szobájába. Nem, nem Andyébe, a sajátjába. Bár az ő mohóságába több gyengédség keveredett.
Ava szenvedélyesen csókolta az előtte álló szőke férfit, nem bírt betelni vele. Kezei szüntelenül jártak, fel s alá a másik testén, érintve minden porcikáját.
Mart kellemesen borzongott Ava érintéseitől. Amerre a lány keze járt, libabőrössé vált a teste. Kezei a lány nadrágjának elejéhez vándoroltak, és lazítani kezdték az övét.
A fiatal nő fürge ujjai pillanatok alatt oldották meg az övet és tűntek el a nadrág szegélye alatt.
Mart belenyögött a csókba és hasonlóképp járt el kezeivel hirtelen tapintva rá Ava forró pontjára.
A lány hasonlóan reagált, mint Martin. Ujjai szorosan fonódtak a férfi lénye köré.
- Ava... Ava várj! - húzta ki a kezét a lány bugyijából és le is fogta a csuklóját.
- Mi az? - kérdezett vissza.
- Előbb... - egy csókot nyomott a szájára - ... kerüljünk... – majd még egyet - ... kényelmesebb helyzetbe... - adta utolsó csókját, majd mindjárt türelmetlenül gombolni is kezdte a lány ingét.
- Ahogy akarod, nekem bárhogy jó - mosolyodott el.
Martin viszonozta, majd feltárta a lány hófehér mellkasát és fekete melltartóval fedett formás kebleit. - Ah, gyönyörű... - sóhajtott fel, mint egy művész, aki tökéletes munkát lát.
- Örülök, hogy kedved leled benne... - válaszolta egy félmosollyal a tulajdonos.
- Nem csak a melleidre gondoltam - pillantott fel rá - Az egész tested gyönyörű. Tökéletes mestermű... - suttogta végigsimítva Ava oldalán, majd a hasán finoman kirajzolódó középső vonalon egészen a köldökéig. Úgy simogatta, mint egy szobrász a szobrát.
- Ugyan... - mormogta halkan. Sejtette, hogy majdnem minden lánynak ezt mondja a szőkeség.
- Nem, tényleg. Komolyan gondolom - vette le róla az inget, majd letérdelve arcát belefúrta a nő illatos hasába puha csókokat lehelve a bőrére. - Annyira... puha...
Ava felnevetett, majd csak figyelte az előtte térdeplő alakot.
Martin felnézett rá, míg ajkait továbbra is a hasára tapasztotta, kezeivel felfutott a hátán és kikapcsolta a melltartóját. Ava segített neki levenni a felesleges ruhadarabot, és hagyta, hogy kezei finoman megmarkolják a lágy halmokat.
Elhalón sóhajtott fel és finoman megborzongott a cirógató ujjak alatt. Saját ujjai eltűntek a szőke fürtökben. Mart kezei lejjebb vándoroltak csupán ujjbegyeivel érintve a puha bőrt és lecsúsztak egészen a lány nadrágjának kilazított széléig, hogy lassan elkezdjék lehúzni azt, miközben töretlenül adta finom csókjait immár a köldöke alá érve.
A szoba csöndjét csak Ava halk sóhajai törték meg, néha pedig felfelé irányította Mart tekintetét, csak hogy elmélyedhessen bennük.
Martin végzett a nadrággal, és most a bugyi szegélye alá nyúlva azt kezdte lassan lefelé húzni folyamatosan Ava szemébe nézve, nyelvével pedig egészen a hasa alján ingerelte.
A lány nem szakadt el a zöld szemektől egy pillanatra sem. Ajkán mosoly bujkált, miközben figyelte a lassú mozdulatot.
Miután a férfi ezzel is végzett, míg egyik keze a lány csípőjén nyugodott, a másik elindult felfelé a belsőcombján, és finoman cirógatta a bőrt, ahogy egyre feljebb haladt kicsit széjjelebb tárva a lábait.
Nem tanúsított ellenállást.
Felfedező keze végül elérte célját, és lassan de határozottan a lány lábai közé siklott, ezzel mindkettejükből egy sóhajt kiszakítva. Martin rálehelt a lány hasára, majd végigcsókolta szeméremdombját centikre kerülve céljától. Áldozata hallatott egy türelmetlen sóhajt.
Erre Martin sem késlekedett. Ava egyik lábát a vállára tette, másik kezével megtámasztotta a derekát, hogy ne essen el, és nyelve lecsapott forró nőiességére.
Egy erőteljes és hangos nyögés szakadt ki a lányból, az ujjai a szőke tincsekbe markoltak.
Martin folytatta munkáját gondot fordítva minden egyes négyzetcentiméterre, majd lehunyt szemmel gyorsított nyelvének mozdulatain.
Ezzel sikerült megszaporítania Ava sóhajainak és nyögéseinek számát, illetve hangerejét is.
Kínzója magában elmosolyodott, és miután gyorsan megnyalta középső ujját, lassan elmerült vele Ava igencsak aktusra kész nőiességében.
Ava szó szerint felsikoltott. A szobát az ő hangjának éles csengése töltötte be. Teste vészesen megremegett, jelezvén, hogy nem biztosak a lábai.
Martin erősen tartotta őt. Imádta, ahogy a szobában visszhangzott az a bizonyos sikoltás, középső ujjához pedig lassan csatlakozott mutatóujja is.
Ava egy ideig hősiesen tűrt, de végül segélykiáltásban tört ki.
Mellkasa egyenetlenül emelkedett és süllyedt, haja csapzottan tapadt homlokához.
- Nem szeretnéd? - kérdezte Martin megrészegülve a lány illatától és ízétől, miközben ujjai tovább mozogtak szaporán ki és be.
- Megölsz - szinte vinnyogta ezt a szót. Könyörgőn.
- Ez lenne a cél, nem igaz? - súgta, majd hallatott egy elégedett hangot, ahogy rátalált Ava G-pontjára, és azt kezdte érzékien ingerelni.
- Jézusom - nyögött fel ismét lány, hogy egy újabb oktávval örvendeztesse meg a férfit.
Martin röviden felnevetett, majd nyelvével újra rátalált őrülten feszülő legérzékenyebb pontjára.
Ava belátta, hogy nem tudja meggátolni a férfit a cselekedeteiben. Egyetlen választása van: elélvezni.
És Martinnak pont ez volt a célja, ezért vált kényeztetése még intenzívebbé.
Nem kellett sok hozzá és Ava úgy érezte, hogy teljesen megsemmisült, ahogy rekedten felordított a plafonra és teste megfeszült.
Martin elégedetten nézett fel rá megnyalva a száját, és még mindig erősen tartva a reszkető testet, majd megkegyelmezett neki, kihúzta ujjait belőle, és letérdeltette Avát, hogy egy szintben legyenek, és átölelhesse a szőkeség vállait még mindig nem teljesen térve vissza a valóságba.
A lány erőtlenül tett eleget a kérésnek. Csak akkor tisztult előtte a kép, mikor már térdelt és Martin arcát látta maga előtt. Már a látványba is beleszédült, az elmúlt percek elsöprő érzései után. Még mindig kicsit kábán nézett rá, de figyelte minden mozdulatát.
- Na, jól esett, gyönyörűm? - mosolyodott el Mart megsimogatva a kipirosodott arcot.
- Talán nem hallottad? - kérdezett vissza.
- Oh, dehogynem. Tisztán és hangosan - húzódott szélesebbre a mosolya. - Na gyere, kaphatsz még repetát - kacsintott, és felhúzta a földről, hogy a hálóba vezesse.
Ava enyhén remegő tagokkal követte, miközben azon gondolkodott, hogy mit tehet még meg vele a férfi. Már az elmúlt perceket is annyira élvezte, hogy azt hitte, belepusztul.
 
***
 
Halk nyögés és egy sóhaj hallatszott a félhomályos szobában, aztán Leah hátracsapta hosszú haját egy intenzívebb csípőkörzésnél. Érezte, hogy a hátán végigfolyik egy izzadtságcsepp.
Dave artikulátlanul nyögött alatta. Teljesen ki volt szolgáltatva.
A nő élvezte ezt, és a látvány sem hagyta hidegen. Ott feküdt alatta Dave Gahan, a Depeche Mode híres és sikeres énekese, és most tőle függött. Tudta jól, hogy Dave nagyon nehezen bírná ki, ha most abbahagyná a mozgást az ölében, de bolond is lett volna, ha ezt teszi. Nem tudott betelni az érzéssel, ahogy teljes hosszában újra benne időzött. Megnyalta a száját, és újra felsóhajtott, ahogy lassan, de mélyrehatóan tekergett rajta. Érezte Dave kezeit a derekán és a combján.
A férfi hevesen és erősen markolta őt ott, ahol érte, miközben artikulátlanul nyögte a nevét újra és újra. Csak a mozgásra összpontosított, semmi más nem érdekelte, csak az érzései, amikben a végletekig elmerült. Imádta erre az egy éjszakára a rajta lovaglót.
Leah emlékezetessé akarta tenni az estét, ami megadatott neki. Kezeivel Dave mellkasát és hasát simogatta, majd megragadta a derekát fogó kezeit és feljebb irányította őket.
Dave kihasználta az alkalmat és a csípőjére szorította Leah vonagló testét, ezzel akasztva meg a mozdulatsorában a nőt.
Ez egy hangos nyögést szakított ki a "lebilincselt" nőből, ahogy érezte, Dave mélyebbre nem is hatolhatott volna. Ha nem tartotta volna őt ilyen szorosan, biztos, hogy megugrott volna, mikor a férfi csípőjével egy nagyot lendített tövig belévágva magát. Aztán még egyet, és még egyet... Szinte fájdalmasan sikoltott fel.
A hang hatására elengedte áldozatát, és elégedetten vigyorogva nézett fel rá.
Leah elkapta a tekintetét és észrevette az elégedett vigyorba keveredett aprócska gőgösségre hasonlító mozzanatot, erre válaszul összehúzta szemöldökét, majd résnyire nyílt szájjal csípőjét vadul előre rántotta.
A férfi kéjesen nyögött fel.
Leah egyre gyorsuló tempót vett fel, csak hogy néha hirtelen és kiszámíthatatlanul váltson a ritmuson, vagy vegyen vissza a lendületből mindkettejüket az őrületbe kergetve. Testük egyre jobban csillogott a félhomályban. A nő hosszú hajának pár tincse a homlokába tapadt.
Dave egyre hangosabban és egyre állatiasabban nyögött vagy mordult fel. Vadul szorította Leah csípőjét, ujjai egészen belefehéredtek.
A nő érzékelte a fájdalmat, de nem törődött vele, csak még jobban feltüzelte. Szabad jobb keze saját lábai közé siklott, és egy kicsit segített magán, ha már Dave nem volt hajlandó elengedni a csípőjét. Látta, hogy észreveszi mit tesz épp.
Ez arra késztette a férfit, hogy újra erőteljeseket lökjön rajta.
- Ez az Davie.... ez az! Mindjárt... oh, igen... mindjárt... - nyögte hangosan, és kényszerítette a férfit, hogy egy pillanatra megmarkolja a melleit, aztán hagyta, hogy szorítását újra a csípőjén érezze.
Dave nem hagyta cserben a lányt, egyre határozottabbakat lökött rajta, míg végül fel kellett ordítani az elsöprő elemi erő hatása alatt.
Leah háta mélyen megfeszült hátrafelé, ahogy érezte a lábai közül kiinduló intenzív pulzálást, mely kiterjedt egész testére.
Dave teste újra elernyedt, újra csak erőtlen zihálásra volt képes. Ujjai finoman cirógatták Leah csípőjét, melyen élesen kirajzolódtak ujjainak nyomai. A lány lassan egyenesedett ki egy nagy sóhaj és némi zihálás közben, és lenézett Davidre kisöpörve egy csapzott hajtincset a saját arcából, csípőjével egész finomakat mozogva levezetés gyanánt. Megnyalta kiszáradt ajkait, és a férfira mosolygott. - Imádom, ha bennem vagy - jegyezte meg megcirógatva az énekes hasát.
- Én is - felelte mosolyogva.
Leah végigfeküdt a mellkasán és Dave szemeibe nézett továbbra is mosollyal az arcán. - Kár hogy csak ma.
- Meglátjuk - felelte sokat sejtetően a férfi.
- Ugyan, Dave, miről beszélsz? - csúsztatta ki őt magából, majd újra a szemeibe nézett, melyek sötéten csillogtak a kielégültségtől - Mindketten tudjuk, hogy reggel elmész, és újra éled az életed, mint ahogy én is.
- Meglátjuk - ismételte meg.
 
 
***
 
Ava egy újabb kényes nyögése törte meg a csendet, amit Martin ismételten a magáénak könyvelhetett el, nem először ezen az éjszakán.
A férfi egyre mélyebbre hatolt készséges áldozatába a maga elnyújtott lökésével, ezzel saját magából is kiszakítva egy mordulást, mely a torkából tört fel, amint megérezte Ava finom és forró nedvességét maga körül.
Hosszú ujjai megtalálták a fölémagasodó vállát, és azt kezdte szorítani szinte kétségbeesetten, miközben combjait széjjelebb tárva biztosított több helyet a férfinak.
A lány mellkasára sóhajtozott, ahogy újra és újra érezte magát teljes hosszában elmerülni benne, és ha már ott volt, finoman a fogai, és a szája közé fogta az egyik ágaskodó mellbimbót, hogy érzékien kényeztetni kezdje.
Torokhangon nyögött újra fel, miközben keze a férfi hátára siklott, majd 'kínjában' azt szántotta fel erőteljesen.
Martin öntudatlanul harapott rá kicsit erősebben a fogai közt tartott bőrre, majd nyögött fel felkapva a fejét, a tempón pedig lassan gyorsítani kezdett egyik kezével az egyik hófehér hosszú combot markolva.
- Mutass valami extrát - nyögte kérését a lány.
- Mit szeretnél? - zihált fel.
- Amitől olyan híresen hírhedt vagy a nők körében.
- Mit hallottál, mitől döglenek utánam? - nevetett fel kurtán.
- Nem beszéltem egyikükkel sem, mert általában nem mozgunk egy körben.
- Valami pletykát csak... hallottál... - lökött rajta egy erőteljesebbet.
- Állítólag… lenyűgöző a mozgáskoordinációd...
Martin megtorpant a mozdulat közepén és Ava mellkasába nevetett - Most ugye nem a színpadon előadott mozdulataimra gondolsz?
Ava nem bírta ki, nevetni kezdett. Olyan szinten, hogy beleremegett az egész teste.
- Na ugye... - simított végig Martin a lány oldalán.
- Ez nem jelenti azt, hogy szex közben ne lenne jó a csípőmozgásod.
- Nem, ez valóban nem jelenti azt - nyalta meg a szegycsontját - Nos, ha ennyire akarod... - szívott be egy kis bőrt, majd kicsúszott belőle, és feltérdelt - Fordulj hasra.
Ava készségesen tett eleget a kérdésnek - Ne fogd vissza magad. Kedvelem az abszurd dolgokat - sandított hátra.
Mart csak hümmögött egyet, majd a csípőjével egy vonalba emelte Ava fenekét, de még nem hatolt be, csak az ujjaival simított végig a lábai között.
A lány incselkedőn simult Mart ágyékához és ingerlőn mocorgott.
- Várj még, Cica... még nem végeztem - mosolyodott el.
- Már úgy dorombolnék neked...
- Mindjárt, mindjárt... - válaszolt elmélyült hangon, majd lehajolt, és kicsit széjjelebb tárta a lány lábait, hogy nyelvével is bebarangolhassa az édes felületet.
Ava felnyögött és a lepedőt kezdte gyűrni.
Martin nyelvét az egyik ujja helyettesítette, ahogy áttérve a lány formás fenekét kezdte csókolni és harapdálni, miközben középső ujja újra bebarangolta a buja rejteket.
Ava érezte, hogy ismét skálázni fog. Azon pozitúra, amit most ő élőben is alkalmazott egészen új távlatokat nyitott meg az érzékelés világában.

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés / Sign in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
VENDÉGKÖNYV / GUESTBOOK

 
Slipknot (HUN)
 
Adam Lambert (HUN)
 
Placebo (HUN)
 
30 Seconds To Mars (HUN)
 
DM Fanfictions (HUN)
 
Harry Potter folytatásos (HUN)
 
Harry Potter novellák (HUN)
 
Bi/Lesbian/Gay történetek (HUN)
 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!