Sea of Sin
Sea Of Sin

 
Kapcsolatok / Contacts
 
Useless-girl
 
Slipknot (ENG)
 
Trivium (ENG)
 
Adam Lambert
 
30 Seconds To Mars (ENG)
 
PLACEBO (ENG)
 
DM Fanfictions (ENG)
 
Thor (ENG)
 
Bi/Lesbian/Gay stories (ENG)
 
Vegyes novellák
Vegyes novellák : Strange Love

Strange Love

Judas  2007.07.15. 14:07

Judas első DM-es fanfickje! :)


 

Ajánlás: Minden kedves DM rajongónak, akiket kiemelnék: U-girl-nek, Caprinak, Maukának, és Rekának
Korhatár: 18-as :P
Megjegyzés: Ez életem legelső DM fic-e remélem mindenkinek tetszeni fog! Ez egy erotikus szerelmi háromszögről szól éééss háát…nem éppen 12-es besorolást kapott :P Remélem mindenkinek tetszeni fog…:D
 
 

Strange love

 
 
 
Csendes nyári éj volt. A tücskök is halkan muzsikáltak. De az éj csendjét kéjes nyögések szakították meg. Ezek az öröm hangok, a Las Vegas-i Palace szállodájából jöttek. Közeledve a 46-os szoba felé, a gyönyör hangjai egyre csak erősödtek és hangosodtak. Egy női hang volt.
- Erősebben! Áh! Igen! Ez az Dave, ez az, ez az! Ooh! Ne Martin! Ne! Csak ott ne! Áh! Felrobbanok! Igen, igen! Méég tüzes ördögeim! MÉG!
Hangzottak el e szavak. De lássuk csak, hogy is jutottunk el ideáig…
 
Tíz perccel egy fergeteges Depeche Mode koncert előtt, Amanda és a többi rajongó, izgatottan várták a híres együttes fellépését.
 
10 perccel később
 
A reflektorokat lekapcsolták, a dühöngő megtelt a rajongók izgatott szuszogásától és a türelmetlenségüktől. Már csak pár perc választotta el őket a koncert kezdetétől. Az együttes tagjai régóta vártak a színpadon, egy halvány piros jel, és kezdődött is…
 
„ Reach out, touch faith
Your own personal Jesus
Someone to hear your prayers
Someone who cares
Your own personal Jesus
Someone to hear your prayers
Someone who's there”
 
A közönség rögtön tudta melyik szám vette kezdetét. Dave már a jól megszokott mikrofon állvány táncát folytatta, megfogta az emberek kezét, magához nyúlt, és kereste „áldozatát” a VIP partira. Csodák csodájára, pont Amandát szemelte ki. A Personal Jesus szám véget ért. Majd jött Martin örökzöld slágere a Home.
 
„Here is a song
From the wrong side of town
Where I'm bound
To the ground
By the loneliest sound
That pounds from within
And is pinning me down” 

A közönség együtt énekelt Martinnal. Martin sem volt rest, kereste ő is a „nőt” a partira. Puszta véletlenül ő is pont Amandát találta meg… 
 
Jó pár számmal, és 1 órával később, a VIP partin…
 
A Palace nevű szórakozóhelyen volt megtartva a parti. A Depeche Mode legjobb számai mentek. Mindenki táncolt aki csak tudott… mindenki, kivéve Dave és Martin. A bárpultnál ültek, kortyolgatták koktéljukat, és elmerültek gondolataikban. Mindketten Amandát nézték, majd Martin megszólalt:
- Hmm… nem rossz pipik! Te melyiket szemelted ki?
- Azt a vékony, vörös dögöst! – jött a válasz.
- Khm… fekete topban? Az amelyik ott táncol? – mutatott Amandára Martin.
- Igen! Nagyon dögös! – mondta szájszélét megnyalva Dave.
- Micsoda? De, de, de én is őt szemeltem ki! Ez nem ér!
- Hát ez van barátom! Ő az enyém lesz, keress valaki mást!
- Miért pont én?! Most te keress valaki mást! Nekem ő kell!
Kis híján összeverekedtek, amikor is a Strangelove című szám zendült fel. /Tudniillik ez volt Amanda kedvenc száma, s pont ezt nem adta elő a zenekar./
 Így hát felkerekedett a szexi bombázó, s felkérte Dave-t táncolni.
 
„Strangelove
Strange highs and strange lows
Strangelove
That's how my love goes
Strangelove
Will you give it to me”
 
Dave miközben táncolt, halkan énekelte a híres slágert. A levegő izzott kettőjük közt, s egyre közelebb és közelebb és közelebb kerültek egymáshoz. Majdnem volt csók is, csak Martin odament és behúzott egyet Dave-nek. Majd hogy nem összeverekedtek, de Amanda közéjük állt:
- Ugyan fiúk! Ne legyetek gyerekesek! Van erre jobb és élvezetesebb megoldás is.
- De, de… - mondta Martin, mikor Amanda a szájához tette az ujját.
- Shh! Gyertek velem.
Azzal átmentek a Palace szálloda részébe, ahol Amanda kikérte a szoba kulcsot, előre tudván mi fog történni. Kinyitotta a 46-os szobát. Sötétség volt. Bement a két hím, s Amanda bekulcsolta az ajtót. Kibontotta haját, sóhajtott egy mélyet, majd odament Marthoz, mintha megakarná csókolni. Végig simította a férfi testét majd a fülébe súgta:
- Vad játék veszi kezdetét! Készülj hát fel…
Dave-vel is ugyanezt eljátszotta. A két kannak nem is kellett más, azonnal lehámozták magukról a ruhát, majd Amandáról is leszaggatták a gátlásait. Dave csecsemőként kezdte el szopogatni a fehércseléd melleit, Mart pedig lent „alkotott”. Már ennyivel sikerült felizgatniuk a kecses vadat. De aztán a tüzes vadmacska vette át az üldöző szerepét.
- Gyere ide Davie Baby! Gyere! Tégy magadévá! – mondta kiéhezett hangon a vörös dögös.
Azzal Dave leült a fotelba s térdeire mutatva azt mondta:
-Nem Vöröske, te gyere ide!
A lány nem volt rest, beleült az egyik Isten ölébe.
-Igen Dave! Ah! De jó! Ssz… Gyere ide Martus, gyere! Csókolj meg! Jó fiú! Áh! Állj fölém, kérlek! Örömet szeretnék neked okozni!
Míg Dave élvezte a vágtázó csikó szerepét addig Martin Amanda kézi munkájának hódolt be. Dave egyre gyorsabban hatolt bele a szenvedélyes lányba. Amanda is gyorsított munkája tempóján, de azt Martin már nem bírta.
- Áááh! Hey Baby! Most én jövök!
Azzal felkapta Amandát és megcsókolta. Majd hívta Dave-et:
- Gyere pajtás! Te se maradj ki a gyönyör legszebb játékából!
Dave lefeküdt az ágyra, rá Amanda és úgy Martin. Egy igazi DM vs. Fan szendvicset alkottak. Most jött csak a gyönyör java!
- Igen! Igen! Igen! Ne hagyjátok abbaaahh! Még! Még! Ááááh!
Amanda pillanatok alatt jutott el a csúcsra, ami nem lehetett nehéz szendvicshúsként. A fiúk csak jóval később jutottak el a gyönyör csúcspontjára. Akkor aztán azt mondta Dave:
-Áh! Nem bírom tovább! Amanda! Nagyon jó vagy! IGEN!
- Nem bírom! Nem bírom! Nem bírom! SSSZ! ÁÁÁÁH! – mondta Martin, miközben beleharapott Amanda melleibe. Ebben a percben egy gondolat futott át a szex istennő fejében:
„Jézusom! Ezt nem tudom elhinni! Itt élvezem azt, hogy a Föld két legnagyobb Istene engem csakis engem kefél! Áááh!”
Így vágtáztak 2 órán keresztül.
Olyan hajnali 3 körül aludhattak el, egymás karjaiban. Amanda felébredt egy gondolat erejéig:
„Istenem! Legszebb álmom vált valóra! Itt fekszek mellettük. A DM frontemberével és gitárosával, egy észveszejtően jó szex után. Hihetetlen! Ez vajon egy különös szerelem kezdete?”
 
 
 
The End!
 
Written by: Judas
 
 

Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés / Sign in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
VENDÉGKÖNYV / GUESTBOOK

 
Slipknot (HUN)
 
Adam Lambert (HUN)
 
Placebo (HUN)
 
30 Seconds To Mars (HUN)
 
DM Fanfictions (HUN)
 
Harry Potter folytatásos (HUN)
 
Harry Potter novellák (HUN)
 
Bi/Lesbian/Gay történetek (HUN)
 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto