Sea of Sin
Sea Of Sin

 
Kapcsolatok / Contacts
 
Useless-girl
 
Slipknot (ENG)
 
Trivium (ENG)
 
Adam Lambert
 
30 Seconds To Mars (ENG)
 
PLACEBO (ENG)
 
DM Fanfictions (ENG)
 
Thor (ENG)
 
Bi/Lesbian/Gay stories (ENG)
 
Vegyes novellák
Vegyes novellák : Capri - Feelings 3.

Capri - Feelings 3.

Capricornus  2007.08.26. 23:54

Kiegészítés a "Deeper Into Darkness" című történethez


 

Érzések 3

 
 
 
Sela meredten bámult ki a szobája ablakán. Tekintetében tükröződött az üresség. De ez másfajta érzéketlenség volt. Nem az, amit akkor ölt magára, ha gyilkol, ez nem a védekezést szolgálja. Ezt érzi.
Nehezen, de lassan túltette magát Martin halálán. Elfogadta és átsiklott felette, de nem dolgozta fel. Mindig ezt csinálta. Félredobta a történteket, azt várva, hogy mikor roppan össze a súlyuk alatt. De Martinról nem tudott csak úgy lemondani. Nem volt nap, mikor ne gondolt volna rá, vagy ne szakított volna időt az emlékezésre. Mint most is. A külső szemlélő számára a nő csak kibámult az ablakon, pedig az agyában élénkszínű emlékek űzték egymást. Sorra peregtek le előtte az események. Mikor először találkoztak, mikor megmentette az életét Voldemorttól, mikor gyengének nevezte, mikor játszottak egymással, mikor elfajult a beszélgetésük abban a szobában és mikor az övé lett a vízesésnél… Sela arcára kiült a fájdalom és lehunyt szemeiből kifolyt az első könnycsepp. A Szenteste emléke elsöprő erővel hatott rá és felzokogott.
- Átkozott vagy, amiért ezt tetted velem! - ordított fel, miközben hevesen a nyakához kapott, ahol egy ezüstláncon viselte magát Martint. Letépte a nyakából és a falhoz vágta. A kő nagyot koppanva ért földet. A nő csak nézte. A kis kő csendben, szinte dacosan világított kékes fényében. Sela farkasszemet nézett vele, szinte érezte, ahogy a túl jól ismert zöld szempár a tekintetébe fúródik. Végül félrenézett, lendületesen az ajtó felé indult és bevágta azt maga mögött. Mélyet lélegzett, majd elindult a folyosón. Annyiszor határozta el, hogy nem csinálja ezt tovább, hogy megszabadul a kőtől, Martintól, az emlékeitől, hogy ha eléri a vég, ugyanolyan értéktelen, érzéketlen kis senkiként haljon meg, mint a társai. De sosem volt képes megtenni, mindig visszalépett, mindig megmentette a követ, az emlékeit, az érzéseit. Sosem lesz képes szabadulni.
 
 
By: Capricornus
Fonyód, 2007.08.23.

Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés / Sign in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
VENDÉGKÖNYV / GUESTBOOK

 
Slipknot (HUN)
 
Adam Lambert (HUN)
 
Placebo (HUN)
 
30 Seconds To Mars (HUN)
 
DM Fanfictions (HUN)
 
Harry Potter folytatásos (HUN)
 
Harry Potter novellák (HUN)
 
Bi/Lesbian/Gay történetek (HUN)
 

A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******