Sea of Sin
Sea Of Sin

 
Kapcsolatok / Contacts
 
Useless-girl
 
Slipknot (ENG)
 
Trivium (ENG)
 
Adam Lambert
 
30 Seconds To Mars (ENG)
 
PLACEBO (ENG)
 
DM Fanfictions (ENG)
 
Thor (ENG)
 
Bi/Lesbian/Gay stories (ENG)
 
Vegyes novellák
Vegyes novellák : Capri - Feelings 3.

Capri - Feelings 3.

Capricornus  2007.08.26. 23:54

Kiegészítés a "Deeper Into Darkness" című történethez


 

Érzések 3

 
 
 
Sela meredten bámult ki a szobája ablakán. Tekintetében tükröződött az üresség. De ez másfajta érzéketlenség volt. Nem az, amit akkor ölt magára, ha gyilkol, ez nem a védekezést szolgálja. Ezt érzi.
Nehezen, de lassan túltette magát Martin halálán. Elfogadta és átsiklott felette, de nem dolgozta fel. Mindig ezt csinálta. Félredobta a történteket, azt várva, hogy mikor roppan össze a súlyuk alatt. De Martinról nem tudott csak úgy lemondani. Nem volt nap, mikor ne gondolt volna rá, vagy ne szakított volna időt az emlékezésre. Mint most is. A külső szemlélő számára a nő csak kibámult az ablakon, pedig az agyában élénkszínű emlékek űzték egymást. Sorra peregtek le előtte az események. Mikor először találkoztak, mikor megmentette az életét Voldemorttól, mikor gyengének nevezte, mikor játszottak egymással, mikor elfajult a beszélgetésük abban a szobában és mikor az övé lett a vízesésnél… Sela arcára kiült a fájdalom és lehunyt szemeiből kifolyt az első könnycsepp. A Szenteste emléke elsöprő erővel hatott rá és felzokogott.
- Átkozott vagy, amiért ezt tetted velem! - ordított fel, miközben hevesen a nyakához kapott, ahol egy ezüstláncon viselte magát Martint. Letépte a nyakából és a falhoz vágta. A kő nagyot koppanva ért földet. A nő csak nézte. A kis kő csendben, szinte dacosan világított kékes fényében. Sela farkasszemet nézett vele, szinte érezte, ahogy a túl jól ismert zöld szempár a tekintetébe fúródik. Végül félrenézett, lendületesen az ajtó felé indult és bevágta azt maga mögött. Mélyet lélegzett, majd elindult a folyosón. Annyiszor határozta el, hogy nem csinálja ezt tovább, hogy megszabadul a kőtől, Martintól, az emlékeitől, hogy ha eléri a vég, ugyanolyan értéktelen, érzéketlen kis senkiként haljon meg, mint a társai. De sosem volt képes megtenni, mindig visszalépett, mindig megmentette a követ, az emlékeit, az érzéseit. Sosem lesz képes szabadulni.
 
 
By: Capricornus
Fonyód, 2007.08.23.

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés / Sign in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
VENDÉGKÖNYV / GUESTBOOK

 
Slipknot (HUN)
 
Adam Lambert (HUN)
 
Placebo (HUN)
 
30 Seconds To Mars (HUN)
 
DM Fanfictions (HUN)
 
Harry Potter folytatásos (HUN)
 
Harry Potter novellák (HUN)
 
Bi/Lesbian/Gay történetek (HUN)
 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto