Sea of Sin
Sea Of Sin

 
Kapcsolatok / Contacts
 
Useless-girl
 
Slipknot (ENG)
 
Trivium (ENG)
 
Adam Lambert
 
30 Seconds To Mars (ENG)
 
PLACEBO (ENG)
 
DM Fanfictions (ENG)
 
Thor (ENG)
 
Bi/Lesbian/Gay stories (ENG)
 
Vegyes novellák
Vegyes novellák : Capri - Fekete-fehér

Capri - Fekete-fehér

Capricornus  2007.08.27. 12:58

Hmmm... fincsi! :D Korhatár: 18


 

Feketefehér
 
Teljes testemmel szegeztem a falnak, és ördögien mosolyodtam el, miközben mélyen a szemébe néztem. Zöld tekintetem némi félelemmel és bizonytalansággal találkozott. Az egész testében feszültséget éreztem. Ez nem ő volt. Ez egy megriadt kislány volt, de tudtam, éreztem, hogy ennél sokkal több rejlik benne. Láttam a mozdulatain, amikkel egyértelmű jeleket adott, amikre válaszoltam, és amikre viszont válaszolt. Komolyan gondolta. Csak azt nem, hogy én is. Pedig milyen komolyan gondoltam! Testem ennek félreérthetetlen jelét adta. De nem csak feszülő ágyékom tanúskodott. Szinte felfaltam a tekintetemmel, kezeim mohón járták be a testét, de ő még mindig meg volt szeppenve. Félt megmutatni magát.
Lassan hajoltam hozzá, és nyelvemmel végignyaltam az alsóajkán, majd finoman a fogaim közé véve játékosan megcibáltam. Erre harapott. Nyelvével mohón előretört, csakhogy érzékien hosszúra nyújtsa a csókot, miközben ujjaival a tarkómnál lévő szőke tincseimbe túrt. A szájába nyögtem az érzéstől, majd szinte belepasszíroztam a falba, ahogy erőteljesen nekinyomtam a falnak. Ettől ő nyögött fel. Tudtam, hogy megérzett.
Ez nem egy órája kezdődött. Sőt, nem is ma este. Mikor először megláttam, felébredt bennem a „férfiösztön”. Magamnak akartam, kellett nekem. A barna szemei, a mozdulatai, a szavai, a vörös tincsei, a világos, szinte fehér bőre… Ő volt a fiatalabb. Egyből feltűnt, hogy barátnője Dave felé hajlik. Hát, nem tudom, hogy Dave hol tart… Én a szobám felé. És nem egyedül.
Kattant a zár, ahogy halkan becsukódott mögöttünk az ajtó, kizárva a fényt, a zajokat, a külvilágot. Ketten uraltuk a szobám sötét kis világát. Szorosan magamhoz vontam, nyakának érzékeny bőrét kényeztettem. Éreztem a vénája lüktetését, ami mintha gyorsult volna. Vajon hányszor írta meg a fennálló helyzetet? Gondolatmenetemet az érintései szakították meg, amik egyre lejjebb érték a testem. Még csak a pólóm szegélyét kereste meg, hogy áthúzhassa a fejemen. Elszakadtam tőle, hogy a fekete ruhadarab a földön landolhasson, majd elmosolyodtam és a kezeim közé fogtam az arcát. Csak néztem a szemeit, amik csillogtak a sötétben. Éreztem, ahogy magábaszív a pillantása. Türelmetlenül hajoltam vissza hozzá és vadul csókoltam, miközben kezeim eltűntek a felsője alatt és mohón fedeztem fel a bőrét. Hamarosan az ő felsője is követte az enyémet. A mellkasához hajoltam és szívogatni kezdtem mellének puha bőrét. Ezzel kiváltottam belőle egy elhaló nyögést, majd a nevemet suttogta reszketegen. Megborzongtam. Ujjai a tincseimmel játszottak, vagy épp a tarkóm bőrét kényeztették, amitől önkénytelenül lettem libabőrös. Erősebben fogtam rá az érzékeny bőrére, de ő ezt egyáltalán nem bánta. Finoman karmolta a vállamat. Végül elszakadtam tőle, hogy az ágy felé terelhessem, egy pillanatra sem szakítva meg a csókjainkat. Hagyta, hogy elfektessem az ágyon, majd figyelte minden mozdulatomat, ahogy a csípőjére ültem. Teljesen megigézett.
Föléhajoltam és újra csókolni kezdtem, miközben a kezem egyre lejjebb haladt a testén, mígnem elértem a nadrágja szegélyét. Akadálytalanul tűntek el alatta az ujjaim, majd egy újabb zavaró réteg alatt. Egy reszketeg és egyben elhaló nyögése jelezte, hogy egy ujjam eltűnt benne. Megfeszült a nyaka, ahogy felszegte a fejét mozdulataim gyorsulásának hatására. Lehajoltam, hogy végigcsókoljam, harapjam a szinte felkínált felületet. Megrészegültem az illatától, a bőre ízétől, a hangjától… nem is vettem észre, hogy már két ujjam is dolgozik benne. Kegyetlen tempót diktáltam áldozatomnak. Elégedetten mosolyodtam el, mikor meghallottam az erőteljes nyögést és éreztem az alattam fekvő test görcsös megfeszülését. Kihúztam az ujjaim, majd végig a szemeibe nézve vettem őket a számba és nyaltam végig rajtuk. Láttam, amint nyelt egy nagyot. Lehajoltam hozzá és a fülébe súgtam valamit, amire felkuncogott és az övemnek esett. Ha akartam volna, se ellenkezhettem volna vele. Eltűntette rólam a nadrágomat az alsómmal együtt, és megragadott. Felnyögtem az érzéstől. Tudtam, mi jön. Kitámasztottam karjaim a vállai mellett és átadtam magam az érzésnek. Remegő karokkal, lehunyt szemekkel és lehajtott fejjel nyögtem keze munkája alatt. Ahogy szaporodtak a nyögéseim, tudtam, hogy nem bírom már sokáig. Ezzel kínzóm is tisztában volt, de nem engedett el. Azt akarta, hogy könyörögjek neki. És én meg is tettem. Ellenkezés nélkül hajoltam meg az akarata alatt, és fogtam meg a csuklóját. Kérlelőn és egyben perzselőn néztem rá, mire elégedetten elmosolyodott. Nem törődtem vele, már csak egy dologra tudtam koncentrálni. Szinte letéptem róla a nadrágját és a fehérneműjét. Már őrjítően vágytam rá, egyé akartam lenni vele, magam körül akartam érezni. Széjjelebb tártam fehér combjait, hogy elférjek, majd teljes hosszomig elmerültem benne. Újra felnyögött. De most mástól.
Lassan tudatosodott bennem, hogy fájok neki. Tudtam, hogy ez múló dolog. Finoman mozdultam meg benne, miközben csókjaimmal próbáltam oldani az enyhe feszültséget a testében. Teljesen visszafogtam magam, hogy megnyugodjon, megszokjon. Aprókat mozdulva figyeltem a reakcióit. Teste lassan felengedett, lassan feledte a fájdalmat és átadta a helyét valami másnak, számára teljesen újnak. Egyre bátrabbak lettek a mozdulataim, egyre inkább elengedtem magam. Végül szüntelenül nyögtünk és sóhajtoztunk. Addig hajszoltuk egymást, amíg lehetett, de egyikünk se bírta tovább. Ívbe feszült testtel nyögtem fel, majd rogytam össze, a könyökeimre helyezve a súlyom. Finoman ziháltam, a bőröm fényesen csillogott. Kinyitottam a szemem és a barna szempárba néztem. Zihálásunk zaja szinte visszhangként jutott el hozzám. Lehajoltam hozzá, majd gyengéden megcsókoltam. El akartam hajolni tőle, de képtelen voltam rá. Csak csókoltam őt, nem törődve a másnappal.
 
 
 
 
Capricornus, Fonyód, 2007.08.24.

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés / Sign in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
VENDÉGKÖNYV / GUESTBOOK

 
Slipknot (HUN)
 
Adam Lambert (HUN)
 
Placebo (HUN)
 
30 Seconds To Mars (HUN)
 
DM Fanfictions (HUN)
 
Harry Potter folytatásos (HUN)
 
Harry Potter novellák (HUN)
 
Bi/Lesbian/Gay történetek (HUN)
 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!