Sea of Sin
Sea Of Sin

 
Kapcsolatok / Contacts
 
Useless-girl
 
Slipknot (ENG)
 
Trivium (ENG)
 
Adam Lambert
 
30 Seconds To Mars (ENG)
 
PLACEBO (ENG)
 
DM Fanfictions (ENG)
 
Thor (ENG)
 
Bi/Lesbian/Gay stories (ENG)
 
Vegyes novellák
Vegyes novellák : I'll follow you... - Követni foglak

I'll follow you... - Követni foglak

Useless-girl  2007.09.15. 16:37

Korhatár: 18


 

Megjegyzés: Első novellám (és nagy valószínűséggel nem is az utolsó), amit az egyetem alatt, Szegeden írtam. Remélem tetszeni fog! :D
Korhatár: 18-as már megint… :P
 
 
I’ll follow you…
 
 
Nesztelenül követte a lányt, akit pár órája nézett ki magának abban a klubban, amire ma este esett a választása. A többi embernek észrevétlen maradt végig, mivel az árnyékok közé visszahúzódva figyelte az önfeledten, vagy éppen bánatosan italozókat. Túl voltak egy fárasztó koncerten, s úgy érezte, ideje levezetnie a fáradt feszültséget, s elverni éhségét, mely napok óta kínozta. Időnként kedvét lelte benne, hogy kicsit kiéheztetve hagyta, hogy a mardosó érzés először csak kellemesen, majd egyre határozottabban mardossa belsejét. A kiszemelt lány éppen megfelelőnek tűnt ezen probléma megoldására. Figyelte, ahogy a barátaival nevetett, majd elmélyülten beszélgetett nem messze búvóhelyétől, ami azt a célt is szolgálta, hogy ne ismerjék föl, s ne zaklassák autogramért.
Tetszett neki a lány, a gondolatai, a mozdulatai, a gesztikulációja, ahogy beszélt s kecses kezével magyarázott. Volt benne valami, valami eredendő tisztaság, mely fájdalmasan vonzotta a férfi figyelmét. Ugyanakkor néha felbukkant benne a határozott kacérság. Igen, kimondottan birtokolta a bujaság csábtó tulajdonságát is. Hosszú vöröses-barna haját kiegyenesítve hordta. A selymes tincsek finoman csillogva szabadon folytak végig keskeny hátán. Egy-egy zavaró szálat öntudatlanul söpört a füle mögé, mire finom ezüst karkötői halkan megcsörrentek vékony csuklóján. A férfi tekintete mindig követte a mozdulatot, s érezte, hogy egyre inkább elbűvöli az okos lány ártatlannak tűnő mozdulataival.
Aztán a barátai elmentek, s ő egyedül maradt az édes illatú sherryjével, melyet lassan kortyolgatott el kívánatos ajkait még pirosabbá varázsolva a zamatos itallal. Előre élvezte az érintésüket s az ízüket.
Az utcai lámpák fénye világos foltokat hasítottak ki a sötét éjszakából újra és újra megvilágítva a kényelmes tempóban haladó karcsú alakot. Nem tűnt úgy, mintha attól tartana, hogy megtámadják. „Talán a sherrynek köszönhetően?” – mélázott el a férfi magában.
Egy kereszteződéshez közeledtek, a nőt követő végig az árnyékokban haladva pásztázta tekintetével a környezetét, de leginkább a fiatal lány alakját. Tiszta volt a levegő. Szerencsére. Nem szerette volna, ha valamelyik „testvérének” a foga is kiszemeltjére fájt volna. De nem érzékelt senki mást az utcában, ahol haladtak. Aztán hirtelen csikorgó kocsikerekeket hallott, s látta, ahogy a jármű eszeveszett sebességgel száguld a lány felé, aki már lelépett az úttestre, és földbegyökerezett lábakkal, halálra rémülten, mint egy nyúl az autó reflektorától mozdulatlanul állt a jármű útjában. A csikorgó kerekek egyre közelebb hozták a halálos járművet, már csak pár méter volt a nő és közte.
A lány szemei előtt lejátszódott az élete, mint a filmekben, aztán hirtelen rántást érzett a derekánál, amit nem tudott hova tenni, hisz az autó még el sem érte. A következő pillanatban lehunyt szemein keresztül is érezte, hogy hajába belekap a szél, s furcsa mód hallotta, hogy az autó megállás és lassítás nélkül befordult a következő sarkon.
Lassan tudatosult benne, hogy két kar tartotta őt még mindig erősen, ahogy a járda szélén állt, s valakinek a mellkasába fúrta a fejét még mindig összeszorított szemekkel. Orrába eljutott az idegen kellemes illata is. Óvatosan nyitotta ki a szemeit, és valóban… Egy fekete ing gombjai hunyorogtak rá a félhomályból. Araszról-araszra emelte föl a tekintetét. Először csak egy markáns állat, aztán telt ajkakat látott, majd ahogy feljebb nézett, egy ismerős orr, majd egy átható zöld tekintet fogadta. A felismeréstől az egész teste a férfi karjainak feszült, ahogy hátrébb tolta magát az ölelésében. Szemei elkerekedtek. Az őt tartó férfi Dave Gahan volt, a Depeche Mode énekese…
-          Mi? Hogy? – szökött ki halkan a két kérdés résnyire nyílt ajkai közül.
-          Szívesen, kishölgy – mosolyodott el jellegzetes mosolyával a sötét hajú férfi.
-          Jah, persze, nagyon köszönöm, de… hogy… és te? Épp te? Pont itt? Miért mentettél meg?
-          Talán hagynom kellett volna, hogy halálra gázoljon az az autó?
-          Nem… igazad van – hunyta le egy pillanatra barna szemeit a lány – Köszönöm - nézett fel újra, és csak itta magába a látványt. Tudta, hogy ki a férfi, s a maga módján kedvelte is a dalaikon keresztül, noha nem volt egy hatalmas Depeche Mode rajongó, a férfit azonban mindig is vonzónak találta.
-          Gyere, biztos megijedtél… Akarsz inni valamit? Vagy elkísérjelek egy darabon?
-          Köszönöm. Csak… menjünk… - akadt meg a lány zavartan a füle mögé fésülve egy tincset. A férfi tekintetének intenzitása zavarba hozta, és érezte, hogy elpirult.
Dave elengedte a lányt, s felvette járásának tempóját, ahogy tovább indultak az utcákon immár ketten. Sínen volt. Innentől könnyű lesz becserkészni a nőt. Szeretett kicsit játszani velük, mielőtt a lényegre tért volna.
      Miután a lány öntudatlanul a lakásához vezette Dave-et, megtorpant az ajtóban. Soha nem szokta a férfiakat hosszabb ismeretség nélkül elhozni ide, ahol élt. Ez alapszabály volt nála. Nem értette hát, hogy Dave-nél miért tett kivételt. Zavartan fordult meg és épp meg akarta köszönni még egyszer a pár lépcsőfokkal lejjebb álló férfinak a segítségét, de nem tudott megszólalni, csak hebegett az intenzív zöld tekintet súlya alatt. Érezte, hogy valami megmozdult benne, és bizsergetni kezdte a belsejét. Ellenállhatatlan vágyat érzett rá, hogy megcsókolja a férfit és behúzza az ajtón, de nem akart engedni ennek a benyomásnak. Nem volt benne biztos, hogy milyen következményekkel járna.
      Dave érezte a habozást. Nagyobb ellenállásba ütközött, mint számította. Ez valahol tetszett neki, bár úgyis tudta, hogy a lány nem lesz képes elutasítani őt. Eddig senki sem volt képes rá… Feljebb lépett, hogy egy szintbe kerülhessen a nővel, s egészen közel került hozzá, hogy tekintetének ereje még inkább koncentrálódjon. Látta, ahogy hangtalanul felsóhajt áldozata. Egy halvány kis mosoly jelent meg erre a szája sarkában, ami még vonzóbbá tette őt. Érezte, ahogy felforr a lány teste a pillantásától, mely végtelen gyönyört ígért neki. Ahogy erős karjait a dereka köré csúsztatta, érezte, ahogy megfeszül a karcsú test, de nem ellenkezett, mikor felé hajolva finoman megcsókolta.
      A lány lehunyt szemmel reszketett a csókért. Testének minden porcikája Dave után kiáltott, érezte, hogy szívverése felgyorsul, s szinte megsüketítette a fülében doboló vér hangja. Felbátorodva visszacsókolt, majd egy pillanatra a férfi szemeibe nézett. Félredobta kétségeit és gátlásait. Mohón kapott a kívánatos ajkak után. Nyelveik végre találkoztak, s érezte, hogy a férfi teste szorosan az övének simul. A szelíd nyomástól az ágyékánál bele kellett nyögnie a csókba. Fél kézzel öntudatlanul matatott a kulcsai után, majd oda sem nézve, egy pillanatra sem szakítva meg a szenvedélyes csókot nyitott ki, s az ingjénél fogva behúzta Dave-et az ajtón, mely hangosan csapódott be mögöttük.
      A férfi tudta, hogy nyert. Magában mosolyogva kezdte gombolni a nő mélykék ingét, míg érezte, hogy az ő fekete ruhadarabja is egyre több sápadt bőrfelületet kezd feltárni a lány előtt.
- Hogy hívnak? – suttogta a nő szájába, miközben hosszú ujjai lesimogatták a formás vállakról a felesleges ruhadarabot, mely a puha padlószőnyegen landolt.
- Julia… - suttogta elhalón a másik, mikor megérezte, hogy a melltartón keresztül finoman megmarkolja őt.
- Julia… csodaszép név… - jegyezte meg Dave, majd egyetlen ügyes mozdulattal kikapcsolta a fekete melltartót, ami közé és a hamvas hibátlan bőr közé állt. Elbódította Julia szépsége, testének lágy ívei. Érezte, hogy az éhség újra megmoccan benne, de még nem akarta szabadjára engedni. Ujjai szinte észrevétlenül gombolták ki a fekete nadrágot, s egyik kezét tenyérrel befelé becsúsztatta a falatnyi bugyi alá, mely mindkettőjükből egy nyögést szakított ki. Julia a csiklóját ért finom dörzsöléstől hátravetette a fejét, hosszú haja végigfolyt Dave karján, a férfi pedig újra halkan felnyögött, ahogy megérezte mennyire nedves már tőle a nő, hogy mennyire kívánja, s a kecses hátrafeszített nyak látványától elbódult. Szemei szinte felizzottak a félhomályban, ahogy végignézett egy a halk nyögdécselésektől kidudorodó ütőéren. Nyelve egy szempillantás alatt már a bőréhez is ért, s hosszan nyalt végig rajta, miközben ujjai párszor végigsimítottak a lány lábai között.
Julia hangosan felnyögött, teljesen elvesztve önkontrollját, mikor Dave egyidejűleg kezdte finoman harapdálni és nyalogatni érzékeny nyakát, s merítette forró nőiességébe két ujját. Saját ujjai kétségbeesetten kaptak Dave vállai után a kimondhatatlanul izgató érzéstől. Aztán pár pillanat után nem tudta megállni, hogy ne nyúljon a férfi övéhez. Mohón bontotta ki a nadrágját, miközben egyre erősebben sóhajtozott. Ujjai hirtelen kulcsolódtak rá a férfi meredező tagjára, s szenvedélyes csuklómozdulatokkal kezdte simogatni, hogy Dave elszakadva Julia kívánatos nyakától felnyögjön.
-          Engedj el… - suttogta a nő pajkos fénnyel a tekintetében, s megnyalta saját ajkait.
Dave értette a célzást és már most beleremegett egész teste. Ujjait kihúzta a nőből, majd a szájához emelve hagyta, hogy Julia lenyalogassa, felnyögve saját ízétől. Dave tekintete elsötétült a vágytól, ahogy nézte a nőt, aki lassan végigcsókolta a mellkasát, majd letérdelt előtte. Tudta, hogy mi következik, ezért beletúrt Julia selymes hajába. A következő pillanatban pedig torokhangon felnyögött, amint megérezte, hogy a forró száj mélyen befogadja. Csípője öntudatlanul bemozdult párszor, de nem bírta pár percnél tovább. A karjainál fogva ellenállást nem tűrve húzta fel a nőt, s az ölébe kapva durva csókokkal kísérve átvitte a hálóba, ahol erélyesen végigfektette az ágyon, s egy pillanat alatt lehámozta róla a maradék zavaró ruhadarabot.
Szája azonnal a formás halmokra siklott, s nyelvével, ajkaival és fogaival kényeztette a kemény mellbimbókat, amitől Julia újra nyögni kezdett. Vigyáznia kellett, hogy még ne harapjon túl erősen. Csókjai a nő legnagyobb örömére elindultak lefelé, s hamarosan mohón csókolta a belsőcombjainak érzékeny felületét, hogy aztán vadul találjon rá nyelvével a megduzzadt érzékeny pontra, melynek ingerlésétől a lány vadul hátravetette a fejét, s egyik kezével a lepedőt, másikkal Dave haját markolta. Pár perc után nem bírta tovább türtőztetni magát, míg ujjai a nőbe siklottak a legkisebb akadály nélkül, addig ajkai újra a belsőcombja tövéhez értek. Tudta, hogy Julia már túlságosan a gyönyör rabja lett, melyre ő is rásegített, így miután rálehelt az érzékeny felületre, tekintete a felsejlő combi artériára esett, mely hívogatóan pulzált a forró bőr alatt. Megrészegítette a nő édes illata, a bőrének puhasága, és a vágya, ami utána kiáltott. Érezte, hogy egyre inkább vonzza a bársonyos felület. Ajkai egy pillanat múlva a bőrnek nyomódtak, s az éhség elégedetten felmordult benne, ahogy száját elöntötte az édes nedű, ami minden élőlénynek magát az életet jelentette. Érezte, ahogy Julia felnyögött az élvezettől, amit a harapása okozott, s a kecses ujjak megfeszültek a hajában. Nagyon közel sodródott az orgazmushoz, de még nem hagyta átlépni őt a határon. Lassan lenyelte az utolsó korty vért is, majd párszor végignyalt a seben, amitől elállt a vérzés, csak a harapás nyoma maradt ott.
A nő vágytól párás tekintettel félig lehunyt szemhéjai mögül pillantott rá, s a nyakánál fogva húzta magához a vöröslő szájú Dave-et.
- Mindig is sejtettem… - suttogta mielőtt mohón a férfi ajkai után kapott, s megízlelte ezúttal saját vérét is.
Dave-et lenyűgözte a nő. Azt hitte, hogy sikoltozni fog, hogy meg fog ijedni, ehelyett még többet akart abból, amit adhatott neki, s amit ő adhatott a férfinak. Lábait még széjjelebb tárva hívogatta Dave fájdalmasan feszülő tagját, hogy merítkezzen meg vágytól fülledt titkos kertjében, melyet egy gyors és mély lökéssel meg is tett, mindkettejükből egy hangos nyögést kiszakítva.
-          Végre! – szisszent fel elégedetten a nő, s kikövetelte a gyors és mély lökéseket, amiket Dave örömmel és azonnal teljesített. Julia most már nem csak nyögött, de nyöszörgött és sikítozott is alatta csodásan vonagló testével még inkább felizgatva Dave-et, aki érezte, hogy még keményebbé és nagyobbá válik a nőben. Szinte már az erőszak határán jártak, de Julia kimondottan élvezte, s tiltakozott az ellen, hogy finomítson a mozdulatain.
Dave újra érezte az éhséget, melyet inkább csak felpiszkált a korábbi pár korttyal, s az orrán végigfolyó izzadtságcseppel mit sem törődve harapott finoman Julia egyik telt mellébe pár újabb kortyért. A nő ettől a gyönyörteli érzéstől újra a határ szélére sodródott, s könyörgött Dave-nek, hogy a nyakából is táplálkozzon, úgy akarta átélni a kirobbanó orgazmust, melynek előszele már ott reszketett a testében.
A férfi egy pillanatra a kínban vonagló nőre nézett. Félreismerte. Sokkal érdekesebb személyiség, mint azt először hitte. A sürgető nyomásra a tarkójánál kinézte az egyik ingerlően dudorodó eret, s mélyen belélegezve Julia édes illatát újra harapott…
Abban a pillanatban, ahogy a vér a szájpadlását érte, s mohón szívni kezdte a sebet, érezte, ahogy a nő egész teste keményen a sajátjának feszült és hangosan felsikoltott az élvezettől, mely egyre magasabbra és magasabbra repítette a gyönyör szárnyain. Teste öntudatlanul élvezett bele a forró és szoros pulzálásba, melyet nedves nőiessége okozott a kirobbanó orgazmus pillanatában. Belenyögött a sebbe az érzéstől, s még mohóbban kortyolta az éltető vért, mely lassan jóllakatta kínzó éhségét. Ahogy Julia kezdett visszatérni a fellegekből, s légzése újra a normális ritmushoz közelített már kevésbé reszketve, úgy lett Dave kortyainak hossza és erőssége is egyre gyengébb. Pár perc múlva pedig elégedetten nyalt végig a csúnya seben, melyet mohóságában okozott a kecses nyakon. Addig nyalogatta, míg már elfogadható állapotba került. Nem akarta eltüntetni a harapásnyomokat a nő testén, azt akarta, hogy ha másnap felébred, akkor tudja, hogy nem álmodott, hogy tényleg felajánlotta magát neki. Előre tisztában volt vele, hogy újra meg fogja látogatni. Különleges volt a lány… Pompás szerető válhat belőle… s talán még annál is több… Úgyis szüksége volt egy új „szolgára”… aztán az idő múlásával még talán azt is fontolóra veszi, ha elég érdekesnek bizonyul a nő, hogy maguk közé emeli, hogy teljes jogú társa lehessen az éjszakát járó vértestvérek bonyolult világában…
 
 
By: Useless-girl
2007-09-13

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés / Sign in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
VENDÉGKÖNYV / GUESTBOOK

 
Slipknot (HUN)
 
Adam Lambert (HUN)
 
Placebo (HUN)
 
30 Seconds To Mars (HUN)
 
DM Fanfictions (HUN)
 
Harry Potter folytatásos (HUN)
 
Harry Potter novellák (HUN)
 
Bi/Lesbian/Gay történetek (HUN)
 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!