Sea of Sin
Sea Of Sin

 
Kapcsolatok / Contacts
 
Useless-girl
 
Slipknot (ENG)
 
Trivium (ENG)
 
Adam Lambert
 
30 Seconds To Mars (ENG)
 
PLACEBO (ENG)
 
DM Fanfictions (ENG)
 
Thor (ENG)
 
Bi/Lesbian/Gay stories (ENG)
 
Vegyes novellák
Vegyes novellák : Reka - The World In Red - A világ vörösben

Reka - The World In Red - A világ vörösben

Reka  2007.10.21. 01:31

Egy rövid, de annál gyönyörűbb részlet...


 

 
Ajánlás: Régen írtam már, íme egy kis szösszenet Caprinak, cserébe az Hourglass-ért :P Remélem tetszik majd mindenkinek, főleg a Mode-os ’kolegináknak’ :D
Korhatár: a megszokott, formaság kedvéért azért elmondom: 18 :D
Megjegyzés: Szerintem kicsit más, mint amit eddig írtam, főleg a nézőpont…
 
 
The World In Red
 
 
Félhomály. Sóhajok. Két ember sóhajai. Ütemzett légzés, lassú tempó. Enyhe, gyenge csípőkörzések. Mélyrehatóak.
Egy női kéz szőke fürtökbe túr, megmarkolja őket az erősebb lökéseknél, majd némán felnyög. Még mindig kínzóan lassú az ütem.
Őrjítő vágy, mely éles karmait testükbe vájja. A titokzatos férfi az alatta fekvő nő nyakát kezdte kényeztetni. Csókolta, nyalta, harapta az összes fellelhető helyet azon a gyengéd nyakon, mely kecses ívben hajlott, így biztosítva jobb hozzáférhetőséget. A vörös démon önkívületi állapotban nyögött fel a plafonra minden egyes érintésnél, s közben a felette lévő hasát cirógatta, egyre lejjebb haladva ágyéka felé. Martin ágyéka felé…
Ezt persze Mart nem tűrte szó nélkül, érzékien belenyögött a fülébe. Válaszul a nő egy erős csípőlökést intézett a férfihez, ezzel is jelt adva, hogy a kínzó lassúságot egy vad vágta váltsa fel. Martin csak rámosolygott, követelően megcsókolta, s vadul vágta magát bele újra és újra. És ez az amire Capri vágyott..
Felvéve egymás tempóját, izzadtságcseppek tucatja jelent meg, mely próbálta hűteni a felhevült testeket. Érzések ezrei uralták a mozdulatokat; mint két összehangolt szólam, úgy hallatszott át a szoba falain, ki a nagyvilágba a két hang, amik ugyanazt hirdették: a követelés.
Egymás testére hintett csókok: akárcsak egy ház, melyen a borostyán árnyas leplet bontott. A megborzongott érzékek, a végtelen és hosszas lökések, a tüzes tekintetek, melyek máglyaként égnek. Martin felmordul, az ágyéka feszít, lehunyt szemmel várja a beteljesülést… s a várakozás már fáj. Egyre szorosabban szorítják összekulcsolt kezüket, már fájnak a mozdulatok, csípőjük vadul ütődik a másikéhoz….a külvilágot alig érzékelik, egész testükkel beleremegnek a mámorító érzésbe… mikor egymás testében karöltve élveznek….
 
 
A zakatoló légzés megnyugszik, a mellkas békésen jár fel-le. Az elsötétült tekintetek lassan visszanyerik eredeti mivoltukat. A sötétben, mint valami drágakő, úgy csillog Martin gyönyörű zöld szeme.. s ezek a zöld szemek egy barna szempárra találnak.
A vörös haj tengerként terül el Capri mellett. Testén, járomcsontja vonalán egy férfi kéz érintését érzi még egyszer utoljára mielőtt…mielőtt mély álomba zuhanna. Párat pislog még, de pillái rettentő nehéznek bizonyulnak, így nem is erőlködik tovább. Minek…Már Mart sem mozdul. Elszenderedett. Karja védő övet képez a leheletfinom hason…
A hold fénye bevilágít az ablakon, ezüst fénybe öltöztetve a párt. Csillagos éj alatt…
 
Reka, 2007. 10.11.
 
 
 

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés / Sign in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
VENDÉGKÖNYV / GUESTBOOK

 
Slipknot (HUN)
 
Adam Lambert (HUN)
 
Placebo (HUN)
 
30 Seconds To Mars (HUN)
 
DM Fanfictions (HUN)
 
Harry Potter folytatásos (HUN)
 
Harry Potter novellák (HUN)
 
Bi/Lesbian/Gay történetek (HUN)
 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!