Sea of Sin
Sea Of Sin

 
Kapcsolatok / Contacts
 
Useless-girl
 
Slipknot (ENG)
 
Trivium (ENG)
 
Adam Lambert
 
30 Seconds To Mars (ENG)
 
PLACEBO (ENG)
 
DM Fanfictions (ENG)
 
Thor (ENG)
 
Bi/Lesbian/Gay stories (ENG)
 
Vegyes novellák
Vegyes novellák : Rush

Rush

Useless-girl  2008.02.05. 17:46

Devo-Dave rajongók figyelmébe :)


 

Megjegyzés: Ez a novella Orchidettnek és Guzinnak íródott, mivel nagy Devo-Dave rajongók… :P A kis „mocskos”/nagyszerű Rush szám és Guz írásai ihlették! ;) Ez is egy fanfiction – tehát semmi köze a valósághoz (vagy ki tudja? :P).
 
Korhatár: 18
 
 
 
Rush
 
 
 
Az ágyon ülve várt. Azt suttogta, hogy eljön. Tudta, hogy el fog jönni.
 
Kopogtattak s ő felállt. Belépett a szobába, mely csak a gyertyák fényével volt megvilágítva. Zöld szemei feketének tűntek a félhomályban, és ő csak arra volt képes, hogy földbe gyökerezett lábakkal figyelje őt amint hosszú lépteivel közelebb jön. Hosszú haja arca és vállai körül táncolt. Nagyot dobbant a szíve a csintalan és vággyal teli vigyortól, mely arcán játszott.
- Hát vártál rám, hm? – kihallotta az egoista felhangot, de nem érdekelte. Őrülten kívánta, semmi más nem számított.
- Igen, David – mondta csöndesen és felsóhajtott a tekintetétől, mely a testét pásztázta, melyet a fehérneműje fölött csupán egy fürdőköpeny takart.
- Megkaptad az üzenetemet.
- Igen.
- Nagyon jó – csúsztatta karcsú ujjait a nő felkarjaira és egy hirtelen mozdulattal közelebb húzta magához – Láttalak a színpadon. A színpad mögül figyeltél engem. Tetszett, amit láttál?
- Igen, tetszett.
- Rohantam ide. Érted – suttogta és minden további szó nélkül megcsókolta az érzéki ajkakat. Érezte, ahogy a nő megborzong. A kezei elkalandoztak a testén, s amint megtalálták a köntös övét, meg is oldották azt.
- Gyönyörű – sóhajtotta, ahogy hátralépett, hogy megcsodálhassa a karcsú testet. Fekete fehérneműt viselt harisnyakötővel és fekete combfixekkel. - … pont az ízlésem szerint…
Elpirult az intenzív pillantástól, mely a testén járt, s végül megállapodott telt mellein. Finoman kapkodni kezdte a levegőt a benne növekvő vágytól. A férfi gyönyörű volt, ahogy a veszély és a vágy felkiáltójeleként állt ott.
Átkozottul jól tudta, hogy a nő már epekedik, és újra közelebb is hajolt, hogy megcsókolhassa a piros ajkakat. Belesóhajtott Dave szájába, mikor a kezei megmarkolták a melltartón keresztül. A köntös a földön landolt.
A szakálla csiklandozta finom bőrét, de nem érdekelte, csak hagyta, hogy nyelve vad táncot járjon a másikéval. Érezte, ahogy a teste szorosan Dave-éhez simul, s újra felnyögött, mikor az énekes erősen megmarkolta a fenekét. Elkezdte kigombolni a fekete inget, de pár hasztalan próbálkozás után egyszerűen csak szétszakította. Ez tetszett Dave-nek, mint ahogy az is, ahogyan felnyögött meztelen mellkasának látványától, s ez a hang egy újabb forró hullámot indított a férfi ágyékába.
 
Az első perctől kezdve akarta őt, amint belépett a sminkes dobozával az öltözőbe. Az együttes ma fotózáson volt és ő is ott dolgozott. A férfi megtalálta az alkalmat, hogy csintalan dolgokat sugdoshasson a fülébe, mikor meglátta az ismerős csillogást a szemeiben. És most itt volt úgy, ahogy kérte.
 
Dave csókjai áttértek a nő nyakára, aki fel is kiáltott a harapásaitól. A szakálla megint dörzsölte a bőrét, s vörössé is vált; hosszú haja végigcsiklandozta a nő kulcscsontját, melytől végigfutott a hideg a gerincén. De mielőtt Dave ajkai elérhették volna a melleit, felnézett a szemeibe és mély hangon felmordult:
- Térdre!
Az izgatottság átfutott rajta, miközben engedelmeskedett és a férfi szemeibe nézett. Dave érzéki szája félig elnyílt, szemei fekete tavakként csillogtak, és mikor keze megragadta az előtte térdelő haját, hogy közelebb húzza magához, a nő végül megszakította a szemkontaktust és az övére csúsztatta a kezeit. Ajkai elkezdték csókolni a növekvő dudort a nadrágon keresztül, míg kezei ki is nyitották azt.
- Vedd a szádba! – parancsolta és fel is nyögött, mikor elkezdett dolgozni rajta kezével és telt ajkaival. A látványtól még nagyobbra duzzadt és állatként morgott hozzá.
A nő lehunyta a szemeit és mohón ízlelte őt. Egész nap erre a pillanatra várt! Dave íze finom volt és ő minden képességét bevetette, hogy a kedvére tegyen. Néha érezte, hogy az énekes kezei lenyúlnak, hogy megmarkolják a melleit, de egy idő után felállította és az ágyra lökte. A nő elmosolyodott az állatias mozdulataitól. „Mint egy veszélyes nagymacska” – gondolta, mikor már teljesen meztelenül fölé mászott. A tekintete másvilági fénnyel villant. Tiszta vágy lobogott bennük.
Megfeszítette a testét, mikor Dave megszabadította a melltartójától és megcsípte a mellbimbóit.
- Szereted? – kérdezte rekedten.
- Igen! Ne hagyd… abba! Szeretem durván! – nyögte.
Újra elmosolyodott és erősen ráharapott a mellére. Felsikoltott a hirtelen fájdalomtól, de az élvezet jeleként széttárta a lábait. A keze a combján siklott érezve a harisnyák anyagát az ujjai alatt, melyekkel fel is nyúlt a kis tangához.
- Nem foglak teljesen levetkőztetni… csak ezt a felesleges kis dolgot kell innen eltűntetnem, és aztán… Imádkoztál ma már, édes?
Nagyot nyelt, de nem tudott megszólalni, csak nézte, ahogy a hosszú ujjak megérintik a selymes anyagon keresztül.
- Nocsak… valaki itt már igencsak nedves… Szerintem már nem lesz szükségünk erre a buta kis tangára! – és egy erős rántással a bugyi eltűnt az útból.
Levegő után kapott – kínozta őt! – az ujjai ugyan felfelé kúsztak, de csak nagyon lassan. Megfeszítette a hátát egyenesen a szemeibe nézve, s még széjjelebb tárta a lábait.
- Kérlek…Dave…érints meg…most! – nyögte megragadva a vállait. A vigyor visszatért az arcára és egy vággyal teli sikoly hallatszott a szobában.
Még forróbbá vált a teste szakállának érintéseitől, és oh… a nyelve… Mikor előbukkant a szájából, hogy megérintse nedves csiklóját, háta ívbe feszült egy morgással kísérve, majd felkiáltott mikor az ujjai fel-le kezdtek siklani nedves nőiességén.
- Dave… oh Istenem! Kérlek… ujjazz meg! – préselte ki az ajkain gyötrődve.
- Te kis komisz… - nevetet egy percig, aztán két ujját az alatta fekvő szájába dugta. Mohón szopogatta őket, és Dave-nek fel kellett nyögnie vonagló testétől. Megőrült a látványtól, ahogy a harisnyatartó és a combközépig érő harisnyák keretbe foglalták nedves nőiességét, s egy mély sóhajjal kihúzta ujjait a lány szájából, hogy aztán mindjárt máshová is nyúljon velük. Ahogy egyre mélyebbre és mélyebbre hatolt, újra felsikoltott, és amikor újra lehajolt a csiklójához s ki-be kezdett járni az ujjaival, a nő azt hitte ott fog menten elájulni az intenzív érzéstől.
- Nos édes…készen állsz rám? Szeretnéd, ha felnyársalnálak a kis barátommal? – húzta ki az ujjait csak azért, hogy megcsípje az egyik kemény mellbimbót, s láthassa csillogni rajta a nedvességet. Veszélyes tekintettel nézett le rá megragadva hosszú és kemény tagját, és hozzádörgölte azt a nedvességhez a nő lábai között.
- Igen! Oh igen! Dugj meg keményen! – nyöszörögte könyörgő tekintettel.
- Rendben. Elég volt az előjátékból. Üdvözöld hát kicsi Dave-et, édes! – azzal durván nyomult egyre beljebb a szűk és nedves forróságba.
Mindketten hangosan felnyögtek, és ahogy lenézett rá, úgy érezte magát a lehunyt szemeinek, a félig elnyílt szájnak és a pírban égő arcnak látványától, mint akit megbabonáztak. Elkezdett erősen, de lassan mozogni benne, s a torka mélyéről mordult fel, mikor a szűk nőiesség teljesen befogadta őt. A kiáltásai és a sikolyai édes zeneként hatottak füleinek.
Dave haja lassan nedves lett a halántékánál és izzadtságcseppek folytak le a gerince mentén, de tartotta továbbra is a vad iramot, amire vágytak. A nő teste szó szerint fájt az édes feszültségtől. Megragadta a férfi fenekét és újra felnyögött, mikor Dave lenyalta a nedvességet a melléről, s erősen rá is harapott. Nem habozott hosszú körmeivel karmolni a bőrét, s Dave nyögéseiből tudta, hogy ez tetszett is neki!
- Ez az, bébi! Imádom azokat a kibaszott hosszú körmeidet! Karmolj erősebben! Igen! Ez…az! – kiáltotta és még vadabbul kezdett mozogni benne, míg nem mindketten megsemmisültek az izzadt testükben történt robbanástól…
 
- Oh Istenem… - zihálta a nő egy kis idő múlva. Izzadt teste még mindig a nő fölött volt, s ő végig is simított a hátán található legújabb tetoválásán. – Szenzációs szerető is vagy… - simogatta meg teljesen kimerülve az arcát.
- Te sem panaszkodhatsz, kicsi sminkes lányom… - vigyorodott el, és lehajolt, hogy szenvedélyesen megcsókolja, majd találkozott a tekintetük: - Akarsz még egy kört?
 
 
 
 
By: Useless-girl
03/01-02/2008
 

Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés / Sign in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
VENDÉGKÖNYV / GUESTBOOK

 
Slipknot (HUN)
 
Adam Lambert (HUN)
 
Placebo (HUN)
 
30 Seconds To Mars (HUN)
 
DM Fanfictions (HUN)
 
Harry Potter folytatásos (HUN)
 
Harry Potter novellák (HUN)
 
Bi/Lesbian/Gay történetek (HUN)
 

Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??