Sea of Sin
Sea Of Sin

 
Kapcsolatok / Contacts
 
Useless-girl
 
Slipknot (ENG)
 
Trivium (ENG)
 
Adam Lambert
 
30 Seconds To Mars (ENG)
 
PLACEBO (ENG)
 
DM Fanfictions (ENG)
 
Thor (ENG)
 
Bi/Lesbian/Gay stories (ENG)
 
Vegyes novellák
Vegyes novellák : Egy kis biológia...

Egy kis biológia...

Capri and Useless-girl  2010.04.21. 13:44

... avagy amikor éjjel fél 3-kor elgurul a bogyónk Caprival... XDDD


A Szavannai Arany Puli jellemzői:

Alfajai:
  • Az Emos Festett Puli: Ezt a fajt arról ismerjük fel, h állandóan sír, feketére van festve, általában hanyagul és No Chemical Romance-et hallgat. Szóval az emo - arany puli, aki éppen, az alaphelyzetben is mondja, hogy "nyiff - nyiff - nyiff".
  • Arany Puli jr.: Arany Puli Junior pedig kedveli a break dance-et művelni négy lábacskáján és Emo Arany Puli nővérét követni ide-oda.
Ismeretes, hogy Arany Puli nem jön ki hosszútávon fajtársaival, de leküzdhetetlen vágyat érez, a szénfekete bundájú, meglepően ritka és tökéletes fekete párducok iránt és sokan rossz szemmel nézik az állatvilágban is mikor az Arany Puli és a Fekete Párduc párzási időszakát éli. Az Arany Puli és a Fekete Párduc párzási szertartásra egyedülálló az állatvilágban: vad, szenvedélyes és kegyelmet nem ismerő, primitív egyesülésről van szó, szó szerinti állatias szexről.

Ez a két faj előszeretettel társul a Vörös Rókával és egy ismeretlen fajjal, amit eddig nem sikerült a tudósoknak meghatározni, de bizonyos, hogy az Arany Puli, Fekete Párduc és a Vörös Róka csak 16 évet képes együtt élni vele. Ez után eme faj általában születése napján otthagyja a csapatott, hogy boldoguljanak nélküle. A falka sorsa kérdéses, hisz eme ismeretlen faj olyan komplex és kifinomult tudással rendelkezik, amivel a többiek nem, de a Fekete Párduc és az Arany Puli alkalmazkodóképessége révén átvészelhetik ezt az időszakot. A Vörös Róka általában nem jó semmire, de a Puli és a Párduc megtűri őt, hisz a nagyobb ragadozóknak akkor van kit odalökni. Az erősebb marad életben elv eredményesen működik. Míg az ismeretlen faj félig-meddig eltűnik a szavannák süllyesztőjében, addig egykori társai tovább küzdenek az életben maradásért.

Azért az ismeretlen faj boldogsága garantált, mert ugyan senki nem érti őt, ő viszont állítja, hogy azt csinálja, amit szeret, és nem akar senkivel sem újra társulni. Esetleg a 16 év letelte után egy vadászat erejéig újra visszatér régi társaihoz, de nincs köztük maradása. Ez is azt mutatja, hogy az ismeretlen faj lojális, életre választ magának falkát, és ha valami miatt a falkája meggyengül és elhagyja, nem képes újat alapítani vagy választani helyette

A Vörös Róka általában csendes, visszahúzódó lény, aki nem szól bele sokat a Puli és a Párduc vadászati és falkavezetési technikáiba, viszont mindig ott legyeskedik a két erősebb társa körül. A Puli és a Párduc együttesen vezetik a falkát, ők az alfapár, habár nem nemzőképesek, párzani az év minden szakaszában tudnak. Dominanciájuk sohasem eldöntött és ez újabb és újabb parázsló vitát szíthat köztük, amit rendre más nyer meg. A Párduc hiú és sértődékeny lény, büszke tökéletességére és szépségére, míg a Puli a csendes vezető, nem törődik annyit aranyszínű bundája ápolásával habár szívesen gyönyörködik párja szépségében, amit a Párduc el is vár tőle a tökéletes engedelmességgel együtt. A Puli hagyja, hogy a Párduc azt higgye, ő a vezető, hisz tudja, hogy ez létkérdés társa számára, és a háttérből irányít, kerüli a konfliktusokat, de a Párduc rátartisága miatt elkerülhetetlenek a fent említett nem egységesen megnyert viták kialakulása.


(Ez van, mikor Zsóból és belőlem ömlik a hülyeség.)

Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés / Sign in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
VENDÉGKÖNYV / GUESTBOOK

 
Slipknot (HUN)
 
Adam Lambert (HUN)
 
Placebo (HUN)
 
30 Seconds To Mars (HUN)
 
DM Fanfictions (HUN)
 
Harry Potter folytatásos (HUN)
 
Harry Potter novellák (HUN)
 
Bi/Lesbian/Gay történetek (HUN)
 

A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******