Sea of Sin
Sea Of Sin

 
Kapcsolatok / Contacts
 
Useless-girl
 
Slipknot (ENG)
 
Trivium (ENG)
 
Adam Lambert
 
30 Seconds To Mars (ENG)
 
PLACEBO (ENG)
 
DM Fanfictions (ENG)
 
Thor (ENG)
 
Bi/Lesbian/Gay stories (ENG)
 
Vegyes novellák
Vegyes novellák : Mauka - Bloodcontract

Mauka - Bloodcontract

Mauka  2010.11.05. 22:39


Bloodcontract

(Vérszerződés)

 

 

Beléptünk a liftbe, majd a lakásába is. Bezárta az ajtót a kulccsal és nekiszegezett. Most csak az enyém vagy suttogta a fülembe és vadul csókolni kezdett.


Hagytam, hogy levetkőztessen és elvezessen az ágyig, majd lelökött rá és rám mászott még mindig teljesen felöltözve. Nem kérdezte, hogy mit akartam, valahogy tudta.

- Dave, le akarlak vetkőztetni.

- Csináld, baby – előrehajolt, mire levettem a nyakkendőjét és a zakóját. Lassan kigomboltam az ingét, és beletemettem a most már csupasz nyakába az arcomat, s szívtam magamba bőrének illatát, végigcsókolva minden számomra elérhető felületet. Felkiáltott mikor megharaptam a nyakának egyik érzékeny pontját, és még egyszer, mikor egy még erősebbet haraptam.

- Baby, honnan tudod, hogy ez az, amit szeretek? – nyögte – Harapj erősebben, ha tudsz, ne törődj a nyomokkal.

- Dave, szerelmem, nem akarlak bántani, ha erősebben harapnálak, már véreznél.

- Élvezem a fájdalmat, kérlek, felizgat, mindennél jobban. Harapj, baby!

- Oké – mondtam óvatosan – Folytathatom, ha ezt akarod.

- Igen, ezt akarom – fordult meg lecsúszva rólam és a hátára feküdve – Gyere, gyere, itt vagyok neked. Falj fel élve.

- David, nem tudom.

- Tégy boldoggá, gyere!

És megtettem, amit kért tőlem. Áttértem a testére és haraptam és karmoltam finom bőrét. A vágya minden egyes általam adott csókkal és karmolással nőtt. Elértem a tarkójához, és akkor megőrült. Megragadott és megakadályozott benne, hogy más területekre térjek át. Kiabált a gyönyörtől. A másik kezemmel kicipzároztam a nadrágját és elővettem büszkeségét, ami ennél keményebb már nem is lehetett volna, s vágtázni kezdtem a nemes csődörömön.

És ez a csődör teljesen megvadult, alig tudtam rajta tartani magamat. Mindkét kezével a csípőmet fogta és lassan lehunyta a szemeit, csak hogy újra kinyissa őket és egyenesen a szemembe nézett csillogó zöld tekintetével, hangtalanul könyörögve, hogy folytassam, amit abbahagytam. – Dave, máris vérzel, nézd, itt. Ezt nem tudom nézni.

- Kérlek, ha szeretsz.

- Oh Istenem, mit csinálunk mi!

- Olyan egyszerű a kedvemre tenni!

Szóval megcsókoltam, és mindjárt meg is haraptam a száját azzal a lendülettel. Vérzett, én pedig lenyaltam. Mosolygott és ő is keményen megharapta az ajkamat. A vérünk összekeveredett és ő lenyalta.

- Dave – nyögtem elhalón – gyönyörű Davidem. Nézd, minden csupa vér, látod?

- Tudom, ideje vérszerződést kötni, nem gondolod?

- Azt, ami tinta helyett vérrel íródik?

- Azt, de előtte van még valami amit be kell fejeznünk – a csípőjével feljebb mozdult, és erősen tartott a nyeregben, vagy szőrén ültem meg ezt a musztángot?Az utóbbi lehetett, mert ez egy igazán vad példány volt, le akart dobni ez a bolond ló! Fokozta a tempót, mire a mellkasára borultam: azonnal elélveztem tőle. – Oh te véres pokol – kiáltottam.

- Valóba véres. De nem pokol, hanem menny – mondta. A hátán feküdt még mindig az általam okozott sebektől vérezve. Tele volt sebekkel és vérrel. Az ágy úszott a vérben. Én is véreztem, és fájt is. Szerelem és fájdalom és szenvedés különböző fokozatban. Minden vörös, dús, mélysötét piros mindenhol. Az élet színe, a halál színe, a szerelem színe. A Rózsa színe. Elővett egy darab papírt és jobb mutatóujját a nyakam egyik sebére tette. Elkezdte írni a szöveget.  Alkalmanként belemártotta az ujját vagy a saját vagy az én vérembe és olyan igényesen írta, mintha kalligráfia lett volna.

- Kész – közölte, és elém rakta a papírt – Olvasd el, Drága, mielőtt aláírnád, mert ez végleges.

Így szólt: „A jelenlévő személyek (itt jött az ő majd az én nevem) beleegyeztek abba, hogy szeretni és tisztelni fogják egymást örökkön-örökké, a végtelenségig és azon is túl. Ha az egyikük megszegi az érvényes szerződést, az komoly következményeket fog maga után vonni az elkövetőre nézve. A szerződés az aláírással válik elismertté és érvényessé.”

- Írd alá, David!

- Oké, tessék.

Aztán én is aláírtam. Ott volt leírva és dokumentálva a megegyezésünk.

- Ez erősebb kötés, mint hinnéd – mondta – Ki fogom szívni a véredet a nyakadból, ha többé nem fogsz már szeretni.

- David.

- Meg fogom tenni. Most te jössz.

- Megiszom tisztátalan véredet, ha cserbenhagysz.

- Sosem foglak cserbenhagyni – jelentette ki ünnepélyesen – Gyere ide, majdnem fürödhetnénk a vérünkben. Feküdj mellém.

Ott feküdt az éjszaka két tisztátalan kreatúrája, egymás karjaiban.

 

 

By: Mauka

2007

 

Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés / Sign in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
VENDÉGKÖNYV / GUESTBOOK

 
Slipknot (HUN)
 
Adam Lambert (HUN)
 
Placebo (HUN)
 
30 Seconds To Mars (HUN)
 
DM Fanfictions (HUN)
 
Harry Potter folytatásos (HUN)
 
Harry Potter novellák (HUN)
 
Bi/Lesbian/Gay történetek (HUN)
 

A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******