Sea of Sin
Sea Of Sin

 
Kapcsolatok / Contacts
 
Useless-girl
 
Slipknot (ENG)
 
Trivium (ENG)
 
Adam Lambert
 
30 Seconds To Mars (ENG)
 
PLACEBO (ENG)
 
DM Fanfictions (ENG)
 
Thor (ENG)
 
Bi/Lesbian/Gay stories (ENG)
 
Vegyes novellák
Vegyes novellák : Modecsibe - Omen

Modecsibe - Omen

Modecsibe  2011.04.09. 18:55

És találtam még egy régi novellát a kisasszonytól... :PPPPP


Szereplők: Lilith, Dave
Kategória: NC-17/ 18-as karika, supernatural, dark, romance, angstOmenLilith bejött az ajtón.... Dave hivatta, hogy tegyen jelentést... Hosszú combjai merészen kivillantak a fekete miniszoknyából. Lilith szemei fénytelenül csillogtak az iroda baljós sötétségében. Nem látta Dave arcát, s ez egy kicsit zavarta, szeretett belenézni a férfi éjfekete szemeibe. Megköszörülte a torkát és arra a helyre nézett ahol Dave arca lehetett.
- Te is hallottál az újabb tüntetésekről, ugye Dave?
Csend. Lilith csupán a felizzó parázsra lett figyelmes.
- Csőcselék - jegyezte meg lesújtóan. - Beliálnak kellett volna felügyelnie, hogy minden simán menjen, nem? - nem beszélt hangosan, mégis vészjóslóan csengtek szavai.
- Mi mindent...
- Megtettetek... Tudom.
Újra némaság lett úrrá a tágas irodában. Lilith közelebb lépett. Fogalma sem volt róla, hogy mi jár a férfi fejében. Nem egy olyan ember volt, akiről mindent megtudhat láthatatlan gondolatcsápjaival. Nála semmit nem érhetett el hatalmas erejével, mert ő maga volt az erő.
Megalázkodott és felesküdött neki. Véráldozatot kapott tőle. Csak egy pusztító eszköz volt a kezében. Lilith lassan lépkedett felé. Minden egyes lépéssel tisztábbá vált előtte a széles tölgyfa asztalnál cigarettázó alak képe.
Dave fekete öltönyével és ingjével tökéletesen alkalmazkodott az iroda misztikus hangulatához. Nem nézett a nőre. Lilith ilyenkor soha nem tudta eldönteni, hogy direkt csinálja-e, vagy valóban máshol járnak a gondolatai.
Dave hosszú ujjai kényelmesen pihentek az asztal lapján. Testtartása merev volt, sugárzott belőle az emberfeletti energia. Lilith mellé állt majd lassan nekitámaszkodott az asztal szélének. Dave elé dobta az aktát. A férfi nem nézett bele, tudta mi áll benne... Helyette oldalra fordította a fejét és lassan végignézett a hosszú combokon, karcsú derékon, gömbölyű melleken. Lilith arcán ördögi félmosoly jelent meg, ahogy érezte Dave égető tekintetét a testén siklani. Lilith teljesen felült az asztalra és széjjelebb tárta a lábait. Ellenállhatatlan kisugárzásával szuggerálta a férfit. Dave apró fogai kivillantak, ahogy megérezte.
- Csak nem el akarsz csábítani, Lilith? Pont engem...
- Te döntöd el, mire használsz Dave...
A férfi hátradőlt a székében. Diadalittasan biggyesztette ajkait a nő felé. Keze lassan csúszott felfelé Lilith combján.
- Ez az egyik kedvenc bűnöm... - hangjában semmi változás nem történt: az ugyanolyan kemény és távolságtartó volt. Amikor Dave keze a lány combjához ért, Lilith megragadta a kezét és a férfihoz húzta magát. Lassan guggolt le a férfi nyitott lábai közt.
Dave arcán egy gúnyos félmosoly szaladt át, mikor a nő kicipzárazta nadrágját és masszírozni kezdte a hímvesszőjét. Keze a nő tarkójára csúszott, erősen megragadta a haját, ezzel kényszerítve a telt ajkakat, hogy hozzáérjenek a férfiasságához. Lilith mohón szívta magába a férfi testének rezdüléseit. Nyelve hegye körbejárta a makkot, ujjai eközben folyamatosan izgatták a merev testrészt.
Dave ujjai még mindig szorították a lány haját, s alkalmanként erősen lenyomta fejét, hogy még mélyebben magába fogadhassa. Arca kifürkészhetetlen volt. Nem látszott rajta semmi változás, mióta Lilith belépett az irodájába, ugyanolyan markánsan szemlélte a külvilágot.
Ágyéka forrón lüktetett a kényeztetéstől, de nem érzett késztetést arra, hogy azonnal neki essen a lánynak... Szerette a várakozást, szerette mikor az idegszálai a végtelenségig feszültek, hisz ilyenkor még több energia és durvaság sugárzott belőle. Állatiasan szerette a szexet, mindennemű kényeztetés nélkül. Erre a pillanatra várt, mint egy zsákmányra éhes ragadozó. Szabad kezével belső zsebéből kihúzott egy szál cigarettát és meggyújtotta. Bár nem, mutatta, de nagyon közel járt már az élvezet beteljesüléséhez. Hetykén lepöccentette a hamut, majd a hamutartóra helyezte a parázsló csikket. A kezével, amivel még mindig Lilith haját markolta, újra lecsapott, de ezúttal felemelte a törékeny testet. Lilith hangosan felnyögött a fájdalom és az élvezet furcsa egyvelegétől.
Dave elengedte áldozatát, majd egy heves mozdulattal feltette őt a derekánál fogva az asztal szélére. Lilith szétnyitotta a lábait és az ingjénél fogva odahúzta magához a tettre kész férfit.
Dave hosszú, csontos mutató ujját levezette Lilith testén egészen az ágyékáig.
Érintése mentén a ruha kettészakadt, halk sercegést hallatva. A lány bőrébe hosszú heges, vörös csík karcolódott. Lilith kezeire támaszkodva hátradőlt és zihálva vette a levegőt.
Teste beleremegett a kínba, amit a férfi okozott neki. Dave egyetlen mozdulattal megszabadította őt az utolsó akadályozó anyagtól is, szabad utat engedve lüktető testrészének.
Ujjait belevájva a lány combjába, magához húzta, és egy erőteljes csípőmozdulattal összeolvadt vele.
Éjfekete szemei szinte ledöfték Lilith-et, ahogy azok kifürkészhetetlenül az ő testét gusztálták.
Csípőjével szaggatottan, ám annál állatiasabban mozgott a nőben. Sötétbarna fürtjei rátapadtak az arcára, s érezte, ahogy szíve felveszi az aktus ritmusát.
Lilith hangosan nyögött, keze hol Dave deltás vállát, hol saját mellét markolta az élvezettől.
Furcsa kettőséget érzett, mikor a férfi magévá tette. A testi élvezet elmaradhatatlan velejárója volt a kín és a szenvedés, s ezt még soha senkivel nem tapasztalta olyan intenzíven, mint amikor Dave-vel volt. A benne lévő romlottság, sátáni energiák kiszabadultak a lány testében. Lilith tudta, hogy halandó nem élhetné túl Dave ostromát. Ezért is szerette, ha vele szexelt.
A férfi ráhajtotta fejét Lilith mellkasára és nyelvét végighúzta a mellbimbó mentén, majd fogait belemélyesztette a lágy felületbe. Lilith felsikoltott, s szemei vörösen felizzottak a sötétben. Testének porcikái mintha egyesével lángba borultak volna, úgy érezte menten szétrobban, ha nem érheti el a néhány másodpercnyi megsemmisülést.
Dave felemelte a fejét, tekintetével szinte ledöfte a nőt. Kivillantotta éles fogait, s Lilith még sötétben is látta rajtuk éjfekete vérét. Odahajolt a lányhoz és tőle szokatlan hevességgel megcsókolta. Izmai megfeszültek, s a forróságtól kénytelen volt zakójától megszabadulni. Elméjét teljesen elbódította a lány vére, s már nem volt képes további közömbösséget színlelni. Az eddigi durvaságot felváltotta egy ennél is erőszakosabb állapot. Dave gyors és könyörtelen volt. Lilith-nek még feldolgozni sem volt ideje, máris hason feküdt és érezte, amint a forró férfiasság hátulról belé hatol. Hátát kíméletlenül lenyomta egy láthatatlan erő, szinte érezte, ahogy a férfi őt nézi, a tehetetlenségét, alárendeltségét.
Dave mozdulatai nem váltak elnyújtottá az utolsó percekben sem. Csípőmozdulatai durván ostromolták a nő ágyékát. Torkából pedig eltorzult hangok szakadtak fel. Utolsó lökéseinél teljes hosszával behatolt, amivel Lilith-et hozzásegítette a hatalmas energiákat felszabadító orgazmushoz. Dave hátrahajtotta a fejét, így adva át magát a gyönyör érzésének. Forró folyama elárasztotta a nő remegő testét. Lilith gerince másodszorra feszült ívbe, mikor megérezte.
Egyszerre öntötte el a megkönnyebbülés és a fájdalom, a szenvedés és öröm. Démon létére is úgy érezte mintha Dave hozzásegítette volna őt a pokol eddig eltitkolt bugyraihoz.
Olyan vészjósló távlatokat nyitott meg előtte, amiket eddig senki sem láthatott.
Kimerülten feküdt, talán ott és akkor érezte először hátránynak halhatatlanságát.
Dave kifejezéstelen arccal kivette férfiasságát. Tudta, hogy most túlságosan messze ment, többet adott magából, mint amennyit kellett volna. Talán most kezd hatalma teljes egészében feltámadni? Eltűnődött a kérdésen, s fölényesen végignézett a még mindig mozdulatlanul heverő testen. Arcára hamiskás mosoly ült ki, majd visszaült székébe és rágyújtott egy cigarettára…
Lilith nagy nehezen felkelt. Életében talán először ijedt meg valamitől. Valamitől, ami még nála is hatalmasabb. Nem hitte volna, hogy az Antikrisztus ekkora erővel rendelkezik majd.

 


Írta: Modecsibe
2006-05-13.


Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés / Sign in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
VENDÉGKÖNYV / GUESTBOOK

 
Slipknot (HUN)
 
Adam Lambert (HUN)
 
Placebo (HUN)
 
30 Seconds To Mars (HUN)
 
DM Fanfictions (HUN)
 
Harry Potter folytatásos (HUN)
 
Harry Potter novellák (HUN)
 
Bi/Lesbian/Gay történetek (HUN)
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!