Sea of Sin
Sea Of Sin

 
Kapcsolatok / Contacts
 
Useless-girl
 
Slipknot (ENG)
 
Trivium (ENG)
 
Adam Lambert
 
30 Seconds To Mars (ENG)
 
PLACEBO (ENG)
 
DM Fanfictions (ENG)
 
Thor (ENG)
 
Bi/Lesbian/Gay stories (ENG)
 
Vegyes novellák
Vegyes novellák : New Dress, New Experience

New Dress, New Experience

Useless-girl  2011.05.12. 23:06

Dave, HET, 18-as karika, romance - megrendelésre készült


Megjegyzés: Ezt Denise-nek ajánlom, aki megkért, hogy egy novella formájában írjam meg a kis fantáziáját. Bocs az elég béna címért, más nem jutott az eszembe! XD

Kategória / Korhatár: HET, romance / NC-17 (18-as karika)


New Dress, New Experience
(Új Ruha, Új Tapasztalat)- Ne, ne azt… - mormogta az orra alatt egy kicsit arrébb álló barnahajú nőt figyelve, ahogy ruhákat válogat.
- Elnézést, segíthetek valamiben? – hallott egy kedves hangot maga mellől.
- Ööö… nem, köszönöm. Csak nézelődöm – válaszolta a sötéthajú férfi és gyorsan úgy tett, mintha nagyon el lenne foglalva egy nyakkendő tanulmányozásával. Küldött egy lehengerlő mosolyt az eladónak, majd el is fordult tőle, amint a szőke nő viszonozta azt. – „A francba…” – gondolta, mivel már sehol sem látta a csinos barnát. Pár pillanatot még várt, majd lassan az öltöző fülkék felé kezdett sétálni miután alibi gyanánt kiválasztott pár ruhadarabot.
- Hát itt vagy… - suttogta miután ellenőrizte a többi fülkét és a többi vásárlótól eső legtávolabbiba belesett. Egy mocskos vigyor kúszott az arcára, ahogy figyelte a felsőjét és a farmerját levevő fiatal nőt, most már csupán a sötét bikinijében állva ott. Tekintetét végigfuttatta a formás testen, s figyelte, ahogy felveszi az egyik nyári ruhát.

Denise nem tudott dönteni. A négy ruha közül három nagyon tetszett neki, de ahogy az árcédulákat nézte, rájött, hogy nincs rá pénze, hogy mind a hármat megvegye, így egy darabig csak állt ott és próbálta kiválasztani a nyerteseket. Végül úgy döntött, hogy egy színes és játékos virágos darabot választ mélyebb dekoltázzsal, valamint egy egyszerű feketét, amit majd kombinálhat a ruháival. Felpillantott, mert úgy érezte, mintha valaki figyelné, de mikor megfordult, nem látott senkit. Megvonta a vállát, gyorsan felöltözött, majd elindult kifelé, hogy megvegye az új ruháit.
Jó kedve volt, mint mindig, ha vakációzott. Idén végre sikerült annyi pénzt összekuporgatnia, hogy eljöhessen ide Kaliforniába. Ez volt az egyik álma és egyáltalán nem bánta, hogy egyedül jött. Jól esett neki egy kis idő önmagával és a gondolataival. Talán még pár dalát is sikerül majd befejeznie. Rámosolygott az eladóra, majd kisétált a napfényben fürdő utcára. Nagyon meleg napjuk volt, de nem bánta. Csupán megigazította a lezser nyári felsőjét, amit a bikinije fölött viselt, s előhalászta a mobilját az olíva zöld rövidnadrágja zsebéből, hogy megnézze. „Remek. Még rengeteg időm van egy kései ebédre” – mosolyodott el és elindult az utcán a kirakatokat nézegetve. A könnyed szellő eljátszott hosszú barna tincseivel, ahogy egy helyes kis olasz étterem felé sietett.

---

- Öö… elnézést… minden asztal tele van és erre csak akkor jöttem rá, mikor már megkaptam a rendelésem… Leülhetnék ide? – hallott Denise egy mély hangot, s egy jóképű férfit pillantott meg az asztala mellett ácsorogni a tányérjával a kezében.
- Uhm… - nyögte majdnem megfulladva a tésztájától mikor felismerte őt, de gyorsan összeszedte magát – Persze. Kérem, üljön le – erőltetett egy mosolyt az arcára.
- Köszönöm – villantott rá egy meleg mosolyt és le is ült. – Egyébként David vagyok.
- Igen, tudom – vont vállat – Denise. Örülök a találkozásnak, David – mosolygott rá.
- Szóval gondolom, tudod, hogy ki vagyok…
- Igen, de nem gond. Nem a sikítozó rajongóid közé tartozom, ne aggódj. Bár gondolom, mindenki ezt mondja neked – pirult el felvéve a villáját.
- Megesik – kuncogott fel Dave a kezébe véve a pizza szeletét.
- Nos… mi szél hozott a napfényes Kaliforniába, David? – kérdezte egy kis idő múlva Denise a sötétzöld pólót, hozzáillő sortot és sötét napszemüveget viselő énekestől. Nem ismerte volna fel, ha az utcán elment volna mellette.
- Egy kis munka. De most van pár szabadnapom a következő fotózás előtt. És téged?
- Nyaralás. Végre. És pár számomon is dolgozok – vont vállat.
- Ah… szóval te is zenész lennél?
- Nem teljesen. Még tanulok. A zene csupán a szenvedélyem – mosolygott rá és tudta, hogy Dave ezt teljes mértékben meg fogja érteni.

Észre sem vették, hogy milyen gyorsan elszaladt az idő a kis étteremben. Órákon át beszélgettek. Úgy tűnt, hogy elég sok közös van bennük és egy dologgal teljes mértékben tisztában voltak: a vonzalom megvolt köztük. Egy idő után Denise belement a játékba és ő is flörtölni kezdett az énekessel. „Miért is ne? Úgy néz ki ez a szerencsenapom” – gondolta magában.
- Van még egy kis időd? Én ma már szabad vagyok – kérdezte Dave.
- Mit szeretnél csinálni?
- Hm… nézzük csak… van kedved egy kis sétára a parton?
- Jól hangzik. Menjünk… - kacsintott rá felvéve a táskáját.

---

A tengerpart már majdnem teljesen üres volt, ahogy beszélgetve lassan sétáltak a meleg homokban, hagyva, hogy a hullámok a lábukat mossák.
- Ezek egész jók – jelentette ki Dave miután elolvasott párat Denise dalszövegeiből. – Látod? Mondtam, hogy tetszeni fognak, és hogy nem kell félned – nevetett, ahogy eszébe jutott, hogy szinte könyörögnie kellett a nőnek, hogy megmutassa a dalait.
- Túl kedves vagy hozzám, Dave – kuncogott fel és kikapta a jegyzetfüzetét a férfi kezéből, majd eltette a táskájába.
- Az igazat mondom – vont vállat leülve a homokba s finoman megfogta Denise kezét, hogy lehúzza maga mellé.
Mosolyogva hagyta magát és érezte, ahogy libabőrözni kezd a finom és meleg érintéstől, ami a szükségesnél kicsit tovább tartott. Nem volt hülye, látta a jeleket és tudta, hogy az énekes mindenre nyitott. Mégis még váratta pár percig, ahogy csak ültek ott csendesen figyelve a partot mosó hullámokat mielőtt a nap teljesen eltűnt volna a horizonton. Dave-hez fordult és fél kézzel végigsimított az arcán, hogy ránézzen. Nem mondtak semmit, csupán egymás tekintetét figyelték.
- Mire vársz? – suttogta Denise megelégelve a játékot.
Dave nem válaszolt csupán egy perverz kis vigyor jelent meg az arcán s közelebb hajolva lassan megcsókolta a lányt, aki hagyta magát elveszni a meleg bizsergető érzésekben, amiket a csók keltett benne, miközben Dave nyelve megtalálta az övét belekezdve táncukba, mely egyre szenvedélyesebbé vált.  Hamarosan Denise Dave ölében ülve találta magát, ahogy égő ágyékát a férfiéhoz dörgölte. Belenyögött az énekes szájába, ahogy megérezte a merevedését maga alatt, miközben még erősebben mozgatta rajta a csípőjét. A férfi felmordult és szorosabban ölelte magához, hagyva, hogy hosszú ujjai elkalandozzanak a puha bőrön a laza top alatt.
Denise-nek olybá tűnt, hogy a külvilág teljesen megszűnt, csupán Dave-et hallotta, látta és ízlelte. Vére a fülében dobolt a vágy vörös ködétől, ami csak intenzívebbé vált, amint Dave egyik keze a lábai közé siklott a rövidnadrágján és a bugyiján keresztül simogatni őt.
- Mit… mit… csinálsz? – kérdezte Dave-et, ahogy megérezte a kezeit, amik a shortja kibontásával foglalatoskodtak.
- Nem egyértelmű? – kuncogott fel és hosszú ujjait a bikini alsó alá csúsztatta megérintve legérzékenyebb pontját. Denise feladta, hogy körbekémlelve megbizonyosodjon róla, hogy senki sem figyeli őket. Az érzés túl erős volt, ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyja. Egy kicsit hátravetette a fejét és felnyögött, míg Dave a csiklóját és a máris nedves ajkait kezdte dörzsölni, a ruhán keresztül beleharapva az egyik kemény mellbimbójába.
- Oh istenem! – kapott levegő után és egy nagyot nyelt mielőtt folytatta volna: - Többet akarok… - nézett le az énekesre, akinek a szemei feketének tűntek a vágytól. A rosszcsont mosoly visszatért jóképű arcára, ahogy tovább simogatta a nőt.
- Kaphatsz többet… de nem itt…
- Miért? – nyögte ki nagy nehezen.
- Mert nem vagyok nagy rajongója a homoknak, te butus – nevetett fel visszahúzva a kezeit – Mindenhová bekerül… - kacsintott – Szóval… állj csak fel, kislány – mosolygott rá és figyelte, ahogy felállva megigazítja a sortját.
Denise elpirult a sötét pillantástól, amivel a férfi figyelte lenyalogatva az ujjait. Ez a tekintet annyira ígéretes volt, hogy hirtelen megint beleszédült és csak megfogta Dave kinyújtott kezét, hagyva hogy a kocsijához vezesse. Nem tudott racionálisan gondolkodni, csupán sodródott az eseményekkel.

---

Máris szenvedélyesen csókolóztak mikor az ajtó becsukódott mögöttük. Dave a hideg felületnek szorította a nőt, kezei az ínycsiklandozó domborulatokon siklottak, ahogy hallgatta a halk nyögéseit és ő maga is felmordult, mikor Denise az ágyékához dörgölte magát.  Áthúzta a könnyű fölsőt a feje fölött, majd végigcsókolta a hosszú nyakat egy nedves csíkot hagyva a forró lúdbőröző felületen. Nem szóltak semmit, csupán hagyták magukat elveszni a szenvedély forró hullámaiban. Testük magától cselekedett, arra vágyva, hogy egymást érinthessék és pontosan ezt is tették.
Amint Dave megszabadult a pólójától, Denise keze végigsiklott a szépen kidolgozott tetovált felsőtesten le egészen az övéig, amit ki is bontott a rövidnadrággal együtt. Dave gyengéden beleharapott és felmordult a nő nyakába, mikor az az anyag alá nyúlt és a kezébe vette a máris félig merev állapotba került tagját. Denise kiélvezte a forró selymességét, ahogy fel-le mozgatta rajta a kezét, míg Dave félrehúzva a bikini felsőjét szopogatni és nyalogatni kezdte kemény mellbimbóit, másik kezével a szabad mellét markolászva. A nő hátrahajtotta a fejét és ívbe feszítette a hátát, hogy közelebb kerüljön a felsőteste Dave-hez, míg körmei az énekes tarkóját karmolták. Kilépve a földre csúszott nadrágjából felkiáltott élvezetében amint megérezte azokat az ügyes hosszú ujjakat a falatnyi bikini alsója alá siklani, hogy kínzóan simogatni kezdjék nedves szeméremajkait.
- Oh istenem, igen! – nyögött fel elvesztve önkontrolja maradékát is, ahogy Dave vállát karmolta és keményebben megszorította a farkát. – David…
- Igen? – zihált a nedves bőrre magának vigyorogva.
- Csak kefélj már meg! – nyögött fel megcsavarva a kezét Dave makkján, ami már nedves volt az előváladéktól. A férfi megborzongott a vágytól.
Csupán felmordult, majd felkapta Denise-t, aki rögtön a dereka köré fonta a lábait, ágyékát a másikénak nyomva. Úgy tűnt, ettől a sötét tűz csak fokozódott a most már fekete szemekben. A hatalmas ágyhoz sétálva lefektette rá a nőt, miközben mohón csókolta. Egyetlen határozott mozdulattal lerántotta róla az elázott bugyit, s Denise habozás nélkül széttárta neki a lábait. Gyorsan megszabadult maradék ruháitól, felhelyezte a kis négyzet alakú csomag tartalmát, majd fölé mászott végigcsókolva a melleit, s a vörös ajkak után kapott egy mély csókért.
Denise körmei a tetovált hát bőrébe vájtak abban a pillanatban, amint Dave elkezdett beléhatolni. Lábait a dereka köré fonta, hogy jobban hozzáférhessen. Egy mély nyögés szakadt fel Dave-ből, mikor végre teljes hosszával a nőbe volt temetkezve. A nyakába zihált, ahogy csípőjével aprókat körözött a nő elégedett nyögéseit és zihálását hallgatva. Lenézett a csinos kipirult arcra és hagyta, hogy Denise lehúzza magához a tarkójánál fogva egy rövid csókra.
- Ez az, baby… és most pedig dugj meg keményen… - suttogta rekedten. Noha mindig is úgy képzelte, hogy lassan fognak szeretkezni az énekessel, a valóság és a szenvedély kitörölte ezt a romantikus képet a fejéből. Csak a farkát akarta érezni magában, ahogy ki-be mozog benne, és Dave kész volt ezt az élvezetet megadni neki. Még egy nyögés kíséretében gyors vágtába kezdett, amitől Denise lélegzete elakadt.
- Igen… igen, pont így… karmolj erősebben! – nyögött fel lehunyt szemekkel, amint megérezte a nő körmeit a fenekébe mélyedni.
És Denise úgy is tett. Melege volt és megszédült a férfi illatától és súlyától magán, no meg a hosszú farkától is, ami mélyen mozgott éhes testében. Lenyúlva kettejük közé egyik kezével gyors tempóban izgatni kezdte a csiklóját, amitől Dave levegő után kapott, mivel az őt körülvevő izmok jobban rászorítottak feszülő tagjára.
- Az istenit! – nyögött fel, ahogy a nő aprókat kezdett körözni a csípőjével – Várj… egy kicsit… - lassított le és kicsúszva belőle gyorsan lecsúszott a lábai közé, hogy ajkait a nedves nőiességre tapassza, őrült mód kezdve nyalni őt.
Denise felkiáltott az élvezettől, ahogy az a hosszú nyelv megízlelte édes kéjnedveit, majd a csodás ajkak szívogatni kezdték lüktető csiklóját, míg Dave két ujjával beléhatolt. – Jézusom…! – zihálta kiszáradt szájjal saját melleit markolászva, főleg abban a pillanatban, mikor Dave rájuk morogva gyengéden harapdálni kezdte szeméremajkait.
- Gyerünk baby, fordulj meg! – kérte a nőt segítve neki feltérdelni és mindkét kezével megkapaszkodni az ágytámlában, miközben mögé térdelt. Denise az egyik oldalra söpörte a haját és Dave nedves ágyékához és farkához dörzsölte a fenekét. – Hm… te kis céda… - kuncogott fel röviden, miközben teljes testével a nő hátához simult egyetlen mozdulattal visszavezetve férfiasságát a selymes forróságba.
- Oh igen! Annyira jó érzés, amikor… bennem vagy – nyögte ki nagy nehezen, hagyva, hogy Dave máris egy gyorsabb tempót vegyen fel a nyakát csókolgatva és a melleit markolászva, melyek a lökései ritmusára mozogtak.
- Olyan szűk és forró vagy… - zihálta a nő fülébe, s kezei bejárták testének minden hajlatát, ahogy lassan de mélyen dugta őt hátulról. – Már közel járok, baby…
- Én… is… Csak… kefélj… keményen – nyögte és érezte, hogy Dave mindkét kezét a csípőjére tette, ahogy kiegyenesedett, minden egyes lökésnél ráhúzva őt a farkára. – Igen! Igen!!! Pont így! Igen! Még! – kiáltott fel, s erősebben markolta a fejtámla vasrácsát, kiélvezve az énekes most már szinte durva támadását hátulról. Most már képtelen volt visszafogni a hangos nyögéseit és kiáltásait, s lenyúlva a lábai közé ismét izgatni kezdte a csiklóját érezve közelgő orgazmusát.
Dave ismét felmordult, ahogy újra megérezte a nő izmainak szorítását, s ujjai belevájtak az izzadt csípőbe, majd hátravetette a fejét az élvezettől, mikor meghallotta a kétségbeesett sikolyt, s érezte, hogy a belső izmok még szorosabbra fonódnak lüktető tagja körül. Ez már neki is túl sok volt, így egy mély és durva lökéssel, valamint egy hangos kiáltással ő is elélvezett, majd ráborult a ziháló lányra.

Denise még mindig kicsit zihált, ahogy az oldalán fekve hagyta, hogy Dave hátulról hozzábújjon és átölelje. Elmosolyodott mikor megcsókolta a vállát, s szó nélkül hagyta magát ellazulni a férfi ölelésében. Felsóhajtott és egy másodpercre lehunyta a szemét, hogy kiélvezze a pillanatot. Igen, egyértelműen megérte, hogy eljöjjön erre a vakációra – mi mást kívánhatott volna még? Kinyitva szemeit ismét elmosolyodott, mivel Dave lefelé haladva végigsimított a hasán. „Oké, talán még egy kicsi ebből nem fog megártani” – gondolta, s odanyújtotta az ajkát egy csókra.VÉGEBy Useless-girl
2011/05/11Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés / Sign in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
VENDÉGKÖNYV / GUESTBOOK

 
Slipknot (HUN)
 
Adam Lambert (HUN)
 
Placebo (HUN)
 
30 Seconds To Mars (HUN)
 
DM Fanfictions (HUN)
 
Harry Potter folytatásos (HUN)
 
Harry Potter novellák (HUN)
 
Bi/Lesbian/Gay történetek (HUN)
 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!