Sea of Sin
Sea Of Sin

 
Kapcsolatok / Contacts
 
Useless-girl
 
Slipknot (ENG)
 
Trivium (ENG)
 
Adam Lambert
 
30 Seconds To Mars (ENG)
 
PLACEBO (ENG)
 
DM Fanfictions (ENG)
 
Thor (ENG)
 
Bi/Lesbian/Gay stories (ENG)
 
Vegyes novellák
Vegyes novellák : Useless-girl - Soothe My Soul

Useless-girl - Soothe My Soul

Useless-girl  2013.06.03. 11:11

Korhatár/kategória/párosítás: 18-as karika, HET/SLASH, supernatural elements (természetfeletti elemek), Dave Gahan és Martin Gore.


Megjegyzés: Ritkán álmodom a srácokkal, de pár napja ez történt és ezt a novellát ihlette a dolog. Már hiányzott, hogy velük írjak. Mondhatjuk, hogy ez a novella a The Clan „Halo”-jának egy melléksztorija. Enjoy!

Korhatár/kategória/párosítás: 18-as karika, HET/SLASH, supernatural elements (természetfeletti elemek), Dave Gahan és Martin Gore.

 

 

Soothe My Soul

(Nyugtasd meg a lelkem)

 

A hotel bárjában ültem arra várva, hogy megérkezzen a rendelésem, amikor beléptek. Elegánsak voltak. Dave az egyik fekete öltönyét viselte, Martin, aki a jól ismert énekes mögött jött, sötétszürke zakóban, alatta egy világosabb pólóban és farmerban volt. Rögtön észrevettek, mivel mögöttem kellett elmenniük, hogy a szálloda étterméhez juthassanak. De nem úgy néztek ki, mint akik enni akarnak. Azon méláztam, hogy akkor miért jöttek. Olyan érzés volt, mintha abban a folytonos „mozgásban levős” módban lettek volna, ami egy-egy turné kihagyhatatlan velejárója – és néha még a privát életüké is odahaza. Próbálták lerázni a kíváncsi embereket? Úton lettek volna a szobájuk felé? Mint később kiderült, ez utóbbi volt a helyzet.

Úgy tűnt Dave örül, hogy láthat és közelebb sétálva egyik karját a pultra tette üdvözölve engem. A fény a most szürkés tekintetben elismerőnek tűnt és egy kis mosoly játszott az ajkain. Martin csupán biccentett és egy kicsit rám mosolygott, majd sürgető arckifejezéssel pillantott Dave-re.

- Jó ideje nem hallottam rólatok – mondtam halkan, nem akarva hogy bárki is kihallgassa a beszélgetésünket. Közben megkaptam az édes vörösboromat és kortyoltam belőle. Dave biccentett elismerve, hogy ez igaz. Majdnem két év telt el azóta.

- Tudod, hogy mennek ezek a dolgok – vont vállat amolyan bocsánatkérés gyanánt és ismét egy kis mosolyt villantott rám. A kisfiús bája még mindig egyértelműen ott lakozott benne.

- Igen – bólintottam, mivel volt róla némi fogalmam. – Miért vagytok itt? – néztem rá kérdőn, elkapva egy kicsit türelmetlen pillantást Marttól és láttam rajta, hogy mintha picit feszült lett volna.

- Éreztük a jelenlétedet és módosítottuk az utunkat felfelé. Köszönni akartunk – magyarázta és nekem el kellett mosolyodnom. Tudhattam volna.

- Milyen kedves tőletek – bólintottam és a szemem sarkából láttam, ahogy Mart közelebb lép az énekeshez és valamit a fülébe súg, amit én nem hallottam. Hogy biztosítsak számukra némi teret a sugdolózáshoz inkább ismét kortyoltam a boromból, majd mikor visszafordult hozzám, Dave-re néztem.

- Bocs, mennünk kell – mondta és tényleg úgy nézett ki, mint aki sajnálja, hogy ilyen rövidre sikeredett a találkánk. Közben Mart a közeli mellékhelyiség felé vette az irányt. Dave közelebb hajolt, hogy megpuszilja az arcomat – vagy legalább is én úgy hittem, de helyette először a szám sarkát, majd kétszer az ajkaimat is megcsókolta. A másodperc töredékéig tekintetünk találkozott, majd újra megcsókolt, de ezúttal rendesen. Éreztem, ahogy ajkai felfedezik az enyémeket, majd nyelve megpróbált utat találni a számba. Az eleje egy kicsit esetlenre sikeredett, ahogy próbáltuk kitalálni, hogy a másik mit szeret, de amint ez megvolt, elmélyítettük a csókot nem foglalkozva a körülöttünk lévőkkel.

- Ejha, mit csináltok? Csak pisilni mentem ki és ti máris egymásra másztok? – hallottuk Mart ismerős hangját és egy kicsit kipirulva és zavartan megszakítottam a csókot, de a végén Dave enyhén elsötétült szemébe mosolyogtam.

- Nem rossz búcsúcsók – motyogtam, mire kaptam egy tipikus Gahan-es mosolyt tőle.

Martra pillantott és úgy tűnt, hogy ismét a saját non-verbális nyelvükön kommunikálnak megegyezve valamiben.

Ezúttal Dave a fülemhez hajolt és valamit belesúgott. Csupán biccentettem és búcsút intettem nekik, hagyva, hogy az izgalom végigfusson rajtam. Igen, eddig próbáltam visszafogni, amennyire csak lehetséges volt, de tudom, hogy úgyis érezték rajtam. Miután megittam a boromat rendeltem még egyet és ezt már gyorsabban fogyasztottam el. Máris kellemesen spiccesnek éreztem magam, ami kicsit ellazított.

 

Pár perc múlva úgy tettem, ahogy kérték és az ajtajuk előtt állva kopogtam, észrevéve a „ne zavarjanak” feliratot a kilincsen. Egy „gyere be” után beléptem és örültem, hogy sikerült annyira erőt vennem magamon, hogy ne tátsam el a számat. A látvány, ami fogadott, pont olyan volt, mint az egyik álmomban: mindketten meztelenül feküdtek az ágyon, testük itt-ott finoman összeért csupán némi fizikai kontaktus kedvéért. Még ha nem is tudtam volna, hogy hosszú-hosszú évek óta együtt vannak, ez akkor is nyilvánvalóvá vált volna ebből a képből. Olyan természetesnek – és a kis izgalomtól eltekintve, amit Dave felől éreztem -, olyan harmonikusnak hatott az egész, hogy én is mindjárt kényelmesebben éreztem magam figyelő tekintetük kereszttüzében.

- Mitől gondoltátok meg magatokat? – találtam a hangomra bezárva magam mögött az ajtót, de tekintetemet nem szakítottam el tőlük. – A csóktól? – itt Dave-re pillantottam, aki lustán simogatta Mart alkarját, ami a hasán nyugodott.

- Úgy éreztük, hogy itt volt az ideje – válaszolta és szabad kezével közelebb intett engem.

Ezt hallva bólintottam és lerúgva cipőimet az ágyhoz mentem, tekintetüket magamon érezve. Egy kicsit mindig furán éreztem magam, ha én voltam a figyelem középpontjában, de most érhető volt, hiszen én léptem be az ő világukba. Miközben az ágyra másztam, hogy Dave másik oldalára heveredhessek, azt találgattam, hogy most mi fog következni. Szimplán örültem, hogy itt lehettem velük. Be kellett, hogy valljam, nagyon hiányoztak, így ahelyett, hogy bármi mocskos dolgot műveltem volna, csupán Dave meleg oldalához bújtam, fejemet behunyt szemekkel a vállgödrébe hajtva. Fantasztikus illata és energiái voltak, amik a lelkem mélyéig felmelegítettek. Éreztem, ahogy elmosolyodik miközben egyik karját körém fonta, hogy az oldalamat és a vállamat simogassa. Mikor kinyitottam a szemem, láttam, hogy Martin engem figyel Dave másik oldaláról. Felsóhajtottam a puszitól, amit Dave a tincseim közé adott.

- Nekünk is hiányoztál, hugi – suttogta a tetovált férfi még mindig a hajamba és nekem erre fel kellett néznem, hogy egy csókot nyomjak a szájára. Éreztem, ahogy meleg keze az arcomra siklik, hogy ott tartson egy újabb rendes csókra. Meztelen meleg mellkasáról kezemet Martin nyakára csúsztattam, hogy őt és az ő energiáit is érezhessem. Ujjbegyeim bizseregtek az érintéstől. Ő mióta találkoztunk zárkózottabb volt velem, de ezt nem bántam.

Dave keze most már a felsőm alatt cirógatta a hátamat és az oldalamat, amitől libabőrözni kezdtem elmélyült csókjaink közben. Mart megsimogatta a karomat majd Dave hasát. A szoba hirtelen nagyon felforrósodott és Dave szájába kellett sóhajtanom, mikor megéreztem Mart kezét a szoknyám alá csúszni, hogy megmarkolja a combomat. „Ez jó kis móka lesz,” gondoltam máris kicsit szédülve a forrongó energiáktól és az ébredező vágytól. Megszakítva a csókot hagytam, hogy Dave végigcsókolja a nyakamat, miközben kezemet lecsúsztattam lapos hasán, s ujjaimmal végigcirógattam fél-merev tagját. Ettől nedves bőrömre nyögött, s én ezt bíztatásnak vettem: kezembe vettem őt, hogy eljátszadozzak vele. Imádtam a nyögéseit és zihálásait. Könnyen fel lehetett izgatni őt és ezt nagyon szerettem benne. Tekintetem találkozott Martinéval és szótlanul megegyeztünk, hogy ma éjjel az őrületbe fogjuk kergetni az énekesünket.

Felülve tovább dolgoztam Dave-en, miközben ráparancsoltam, hogy vegye le a felsőmet és a szoknyámat. Habozás nélkül megtette és jutalom gyanánt ismét durván és hosszasan megcsókoltam. Láttam, hogy Mart közelebb mozdul, s hagytam, hogy ő is megcsókolja csak hogy közben én lehajolva megízleljem a markomban fogott merev tagot. Ahogy felpillantottam a torokhangú nyögés miatt, láttam, ahogy Mart nyelvét szeretője szájába csúsztatja, míg kezei az apró kemény mellbimbókat csavargatták és csipkedték. Továbbra is a hosszú szerszámmal játszadoztam a szám és a kezem segítségével, máris érezve a nedvességet saját lábaim között. Ez a két pasi teljesen megvadított. Kicsúsztatva őt a számból csak figyeltem, ahogy csókolóznak. Gyönyörűek voltak.

Éreztem, hogy Mart keze az enyémre siklik, ahogy még mindig Dave-et fogtam, s ketten izgattuk pár húzás erejéig aztán én engedtem, hogy az „apucija” egyedül folytassa. Úgy tűnt, hogy Dave máris transzba esett és ettől el kellett mosolyodnom. Tekintete sokkal sötétebbé és ködösebbé vált, ahogy először párjára nézett, ahogy az is a szájába vette őt, mire még hangosabban kellett nyögnie. Éreztem, hogy mennyire remeg érte, de tudtam, hogy Mart még nem fog kegyelmezni neki. Mellesleg nekem is más terveim voltak. Közelebb csúsztam Dave felsőtestéhez és lehajoltam a mellkasához, hogy harapdálni és szopogatni kezdjem a mellbimbóját, a mellkasát és a hasát karmolva. Tudtam, hogy ezt szereti. Függött a szex közbeni fájdalomtól és én hajlandó voltam neki adni belőle egy kicsit. Igazam volt, a fájdalomtól és az élvezettől káromkodott és többért könyörgött.

Megharaptam a mellbimbóját, majd jól látható harapásnyomokat hagytam a mellkasán és a nyakán is, ott karmolva őt, ahol csak értem azt a forró bőrét. Már egy másik világban volt és próbálta viszonozni mindezt azzal, hogy a bőrömet égette kedveskedőn az erejével. Egy kicsit bele is szédültem és rányögtem a harapására, amit épp nyalogattam. Kezdtem én is türelmetlenné válni, így visszalöktem őt a párnára, hagyva, hogy Mart megemelje a lábait és nyalni kezdje őt. Egy gonosz mosoly kúszott az arcomra a reakcióját látva. Ettől teljesen megőrült. Az élvezet és a vágy kristálytisztán látszott kipirult arcán. Még többért könyörgött. Lepillantva az elfoglalt Martra kénytelen voltam magamhoz nyúlni a bugyimon keresztül a látványtól. Dave hátsójára köpött és nedves ujjával elkezdett beléhatolni. Szeretője erősen megszorította a combomat, teste pedig ívbe feszült az élvezettől, ahogy rekedten nyögött és megköszönte az „apucijának”, amit épp vele művelt. Mart folytatta és még egy ujját belé csúsztatta, hogy kitágítsa magának. Ebből már tudtam is, hogy miként fognak alakulni a dolgok. A bugyim alá nyúlva éreztem, hogy már mennyire forró és nedves vagyok, s némi nedvességet összegyűjtve ujjaimat Dave elnyílt szájába csúsztattam, ahogy a füléhez hajoltam, hallgatva a nyögését, amit az ízem váltott ki belőle.

- Meg akarod kóstolni a puncimat miközben az apucid ujjaz, nem igaz? – suttogtam mocskosul a fülébe és a helyeslő nyögés, valamint a reszketeg „igen” elég volt számomra, hogy felkeljek és a padlóra ejtsem a bugyimat, csupán a melltartómat magamon hagyva miközben az arca fölé térdeltem. Keményen megragadva a haját felrántottam a fejét, hogy elérhessen a szájával és a nyelvével.

Ezúttal nekem kellett a plafon felé nyögnöm miközben szabad kezemmel megragadtam az ágy fejtámláját, s csípőmmel lassan mozogva mohó szájához dörgöltem magam. Megőrjített az a hosszú nyelve. A csiklómon körzött vele, szeméremajkaim között futtatta végig vagy éppen őrjítően nedves és forró ölembe furakodott vele. Rám nyögött, mire a hangtól kirázott a hideg. Hallottam, ahogy Mart ismét ráköp és gyorsabban mozgatja benne az ujjait. Kipirultam és melegem volt, ahogy ujjaimmal Dave haját húztam. Kezei időnként a csípőmet fogták, a fenekemet vagy a combjaimat markolták. Hamarosan éreztem, hogy Mart végigsimít a gerincemen, mire hátrafordítottam a fejemet, hogy lássam, mit akar. Nyilvánvalóan kőkemény és kész volt, hogy felnyársalja az énekesünket.

- Látni akarom őt – mondta röviden, mire én ismét biccentettem és lemásztam Dave-ről. Elégedetten el kellett mosolyodnom látva, hogy mennyire csillogott az arca tőlem. Kezét ismét a combomon pihentette, ahogy mellettük térdeltem. Mindketten Martot figyeltük, aki vastag makkját Dave-hez dörzsölte. Éreztem, hogy Dave ujjai mennyire remegnek a várakozástól. Mohón könyörgött Martnak, aki tovább kínozta őt, de végül félig beléfurakodott, mire Dave felkiáltott az élvezettől, ujjait pedig újra húsomba vájta. Tudtam, hogy másnapra be fog lilulni, de nem bántam. A látványtól elakadt a lélegzetem. Ráharaptam a számra, majd egy kicsit megugrottam, mikor azok a hosszú csontos ujjak a lábaim között érintettek meg. Jó dolog tudott lenni, hogy Dave egyszerre több dologra is képes volt koncentrálni még egy ilyen helyzetben is. Most ez a tény elámított, mert ha a helyében lettem volna, én képtelen lettem volna értelmesen gondolkodni. Hát ő tudott még és hamarosan éreztem is, ahogy ujját belém csúsztatja, mire vágyakozva felnyögtem. Még többet akartam. Ezúttal a kezének dörzsöltem magam és azt figyeltem, ahogy Mart begyorsít, most már könnyedén járva ki-be az előtte fekvőben. Dave nyögéseitől és morgásaitól libabőröztem. Ahogy egyre inkább elveszett az élvezetben, ujjai lelassultak bennem – főleg amikor ismét a kezembe vettem őt.

Mart időről-időre felzihált és nyögött a tagja körül érzett forró szorítástól, s odahajolt hozzám, hogy megcsókolja a vállamat és egyik kezét a derekamra csúsztassa. – Gyere, ülj rá – mormogta rekedten, mire én engedelmesen tettem, amire kért. Kivezetve Dave ujjait magamból fölé térdeltem háttal Martnak, aki egy percre kicsúszott belőle. Elnyúlva mellettem megragadta Dave síkos farkát és a nedves nyílásomhoz vezette. Fejemet hátravetve felnyögtem miközben lassan ráereszkedtem. Lepillantva láttam, hogy a sötét szemek engem figyelnek, gyönyörű kezeit pedig a csípőmre tette, hogy még jobban hosszú farkára húzzon. Isteni érzés volt. A mellkasán támaszkodtam meg, s elnyílt számon keresztül zihálva csípőmmel köröztem tágítva magam még egy kicsit. Majd izzó szemeimet rávillantottam és farkával mélyen bennem elkezdtem mozogni rajta. Éreztem, hogy Mart ismét közelebb jön és Dave elakadó lélegzetét hallva tudtam, hogy visszacsúszott belé. Tudtam, hogy már nem sokáig bírja, de ez nem is volt baj, hisz úgy éreztem, hogy már mindhárman elég közel vagyunk.

Amint Martin felvette a ritmusomat, kezeit körém fonta és a nyakamba csókolt, mire iránta is vágyakozva megborzongtam. Egy pillanatra éreztem, hogy egyik keze eltűnik rólam, hogy kikapcsolja a melltartómat és le is vegye azt rólam. Hallottam, ahogy a földön landol, de figyelmem visszaterelődött a kezeire, amik felkúszva hasamon megragadták a melleimet. Élvezettel kiáltottam fel, mikor dörzsölgetni kezdte kemény mellbimbóimat és most már hátulról hozzám is tapadt a teste, így téve könnyebbé, hogy együtt mozogjunk Daven és Dave-ben. Úgy tűnt, az énekest kikészítik a kettős ingerek. Ujjait ismét a derekamba vájta. Cserébe gyorsítottam mozdulataimon – amit Martin követett -, és miközben a szőkeség még mindig a nyakamat és a vállaimat szívogatta és harapdálta forró leheletével bőrömre zihálva, kezei továbbra is a melleimmel játszottak. Dave mellkasát és hasát karmoltam, még több harsány piros vonalat hagyva kipirult bőrén. A torokból jövő nyögések biztosítottak róla, hogy ezt várta tőlem, s én folytattam, ahogy nagyon gyorsan közeledtünk a beteljesüléshez.

Dave már képtelen volt kommunikálni és pár percen belül ki is csináltuk őt. Hallottam, ahogy Mart valamit a nyakamba morog az élvezettől, ahogy szeretőjének izmai erőteljesen pulzáltak körülötte és nekem is fel kellett mordulnom megérezve, ahogy Dave belém élvez. Számomra az utolsó csepp az volt, mikor Martin ujjait a csiklómra csúsztatva dörzsölni kezdte azt. Izmaim ettől összeszűkültek Dave körül, mire ő még egyszer kétségbeesetten felnyögött és már én sem bírtam tovább. Martnak vetettem ívbe feszülő testemet és végigkarmoltam az engem tartó karját, ahogy felkiáltottam az élvezettől. Hallottam és éreztem, hogy a nyakamba káromkodva ő is elélvez. Erejük végigfutott rajtam, ami olyan volt, mintha le akarták volna olvasztani a húsomat a csontjaimról, de nagyon jó érzés volt! Vérem a fülemben dobolt, szédültem és nem láttam semmit, ahogy az én energiáim is reagáltak az övékre. Együtt rezegtem lényükkel, az intenzív élvezet pedig minden racionalitást eltörölt.

 

Amint újra képes voltam gondolkodni, hátrafordítottam a fejemet és közelebb húztam Mart arcát, hogy megcsókolhassam. Még mindig ziháltunk, ahogy elengedtem őt és gyengéden kicsúsztattam Dave-et magamból. Mellette zuhantam az ágyra és csak hallgattam a kapkodó légvételeinket még mindig gyorsan dobogó szívvel. – Ti ketten aztán nem vagytok semmik… - suttogtam, még mindig nehezen felfogva, amit az imént éltem át velük. Hallottam, hogy Dave halkan felkuncog és felsóhajtva végre kinyitotta a szemét, amint Mart is távozott testéből, hogy visszafeküdjön a másik oldalára.

- Jól vagy? – kérdezte a szőkeség egy kis mosollyal a szája szegletében, mire én az oldalamra fordulva bólintottam.

- Mi az hogy. Ez elég intenzív volt – mosolyogtam vissza rá, majd Dave mellkasára néztem, ami tele volt a karmolásaimmal. Pár egy kicsit vérzett is. Ahogy felnéztem, hallottam, hogy Dave Mart nyakába dorombol, boldogan belecsókolva, majd visszanézett rám a kisfiúsan csillogó és elégedett szemeivel.

- Ezért akartunk eddig várni – kacsintott és én biztos voltam benne, hogy még mindig el van szállva az endorfinoktól.

Biccentettem, hisz értettem, hogy mire gondol. Igaza volt. Korábban képtelen lettem volna elviselni mindezt, de most itt voltam velük és a fejem meg a testem pillekönnyű volt. Fejemet visszahajtva vállára és karomat kettejük köré fonva úgy törleszkedtem hozzá, mint ahogy azt ő tette az előbb Marttal. Itt voltam és most minden újra rendben volt. Végre.

 

 

 

By: Useless-girl
2013/06/02

 

A teljes méretű kép ITT elérhető.

Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés / Sign in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
VENDÉGKÖNYV / GUESTBOOK

 
Slipknot (HUN)
 
Adam Lambert (HUN)
 
Placebo (HUN)
 
30 Seconds To Mars (HUN)
 
DM Fanfictions (HUN)
 
Harry Potter folytatásos (HUN)
 
Harry Potter novellák (HUN)
 
Bi/Lesbian/Gay történetek (HUN)
 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto