Sea of Sin
Sea Of Sin

 
Kapcsolatok / Contacts
 
Useless-girl
 
Slipknot (ENG)
 
Trivium (ENG)
 
Adam Lambert
 
30 Seconds To Mars (ENG)
 
PLACEBO (ENG)
 
DM Fanfictions (ENG)
 
Thor (ENG)
 
Bi/Lesbian/Gay stories (ENG)
 
Slash-novellák - 18-as karika/R!!
Slash-novellák - 18-as karika/R!! : Undisclosed Desires

Undisclosed Desires

Useless-girl  2010.05.17. 15:49

Kihívás volt! XDMegjegyzés: Ezzel neveztem a MYM fórumon a Mr. Gahan 48. születésnapjára kiírt versenyen a slash kategóriában. :P Remélem tetszeni fog! Enjoy!

Korhatár / Kategória: NC-17, SLASH

Megjegyzés 2: A cím az egyik kedvenc Muse számomból jött! ;)

 

 

Undisclosed Desires

(Leplezett vágyak)

 

 

 

A lift ajtaja bezárul a két vizes és kuncogó férfi mögött.

- Azt hiszem berúgtam – jelenti be Andy.

- Én is – válaszolja Dave még mindig kuncogva és kirázza a vízcseppeket sötét hajából, amitől Fletch sipítozva fejezi ki nemtetszését.

- Hé, figyelj már oda ember! Úgy viselkedsz, mint egy kutya!

- Most mit nyavalyogsz?! Ennél nedvesebb már úgysem lehetsz – jön a következő kuncogás Dave-től, rámutatva arra, hogy mindketten bőrig áztak a kinti szakadó esőtől.

- Oh dehogynem lehetek! – tiltakozik és miután végignézte, ahogy Dave megnyomta a megfelelő gombot a lift panelján, lehúzza a cipzárt a bőrkabátján.

- Mit csinálsz Fletchi? – méregeti Dave gyanakodva.

- Van itt valami a kettőnk számára… - mélyíti el a hangját és összehúzza a szemeit. Dave a tekintetével követi, ahogy Andy keze eltűnik a kabát alatt és a következő pillanatban szemei gonosz fénnyel felcsillannak, s egy nagyot nyel. – Ez majd segít! – húz ki valamit a vörös férfi a kabátjából.

- Honnan…?

- Természetesen elloptam!

- Te enyves kezű kis tolvaj! – nevet fel Dave és elveszi Andytől az erős vodkát, de a következő pillanatban hangosan szitkozódni kezd, mikor egy hirtelen és váratlan rándulással a lift megáll két emelet között és ő majdnem elejti az üveget. – Mi a f*sz?! – nyög fel Dave mikor a fények kihunynak. Pár pillanatig csendben maradnak, majd Dave felkiált: - Ez ugye most csak egy kib*szott vicc?!?!?!

- Ó-ó, úgy néz ki, hogy itt ragadtunk – nevet fel a részeg Andy – Úgy tűnik, áramkimaradás van a vihar miatt – jön a hangja a sötétből.

- Baromi vicces, ha-ha – morogja Dave az orra alatt – Először ez a kib*szott eső, aztán ez a kib*szott lift! – folytatja és megpróbálja megtalálni a vészjelző gombját, de úgy tűnik, semmi sem működik.

- Dave… a te fejed tele van b*szással – nyögi be Andy és elkezd nevetni a saját viccén.

- Kapd be! Mondj valami újat – teszi hozzá és már ő is felnevet – Legalább az orosz barátunk itt van velünk – sóhajt fel miközben biztonságba helyezve az üveget a mellkasához szorítja, szabad kezével pedig Andyt kezdi keresni a sötétben – Hol a fenében vagy?

- Itt! – ragadja meg az énekes alkarját és mindketten leülnek a padlóra. – Valld be, hogy ez a helyzet kicsit azért vicces – mondja Fletch miután istenesen meghúzta a vodkát, elnyomva egy köhögést.

- Ja, marhára b*szottul fantasztikus! Itt ragadtam Mart Őrangyalával egy liftben, az isten tudja meddig…

- Ne legyél már ilyen undok! – duzzog Andy a sötétben, amit persze Dave nem láthat, de kihallja a vörös férfi hangjából – Egész jó este volt, nem? Ne rontsd el!

- Oké, oké. Akkor add ide azt az átkozott üveget – nyúl a tárgyért majd ő is kortyol egy nagyot – Szeretem a vodkát.

- Ja, tudom. Bár remélem, tudod, hogy a dokid azzal, hogy rád szólt, hogy abba kéne hagynod a ’sötét piák’ fogyasztását, nem arra gondolt, hogy át kellene térned a világosabb színűekre a hangszálaid miatt…

- Ennyire nem vagyok hülye, Mr. Én-Mindent-Jobban-Tudok… - nevetett fel majd kortyolt még egyet – És amúgy is szerintem briliáns volt ez az értelmezésem!

- Ja, nagyon kreatív… - ragadja meg Andy újra az üveget.

 

---

 

- Tudod, nagyon-nagyon régen beszélgettünk ennyit… - mélázik Dave több mint egy óra múlva. Az üveg majdnem teljesen üres és mindketten csak még részegebbek lettek.

- Beszéltünk mi valaha is a múltban?

A furcsa tónus Andy hangjában és a kétértelmű kérdés hatására Dave elgondolkodik. – Nem, nem hiszem – áll meg egy pillanatra – Te mindig olyan nagyon kész voltál megvédeni Martot mindenkitől, főleg tőlem.

- Hhm.

- Igen, így volt! És megértem. Egy barom vagyok, aki mindent elcsesz.

- Nem vagy…

- Tudom, hogy az vagyok. Már többször megtettem és a jövőben is meg fogom. Valószínűleg – von vállat és megissza az utolsó kortyot az üvegből. Az Andy felől érkező csönd beszédes.

- Miért… szereted… őt? – kérdezi Fletch egy kis idő után óvatosan.

Hosszú csend telepszik a sötét liftre.

- Miért akarod tudni?

- Csak nem értem… úgy értem… tudod, hogy tudok a kapcsolatotokról, de én egyszerűen nem értem, hogy miért kell mindig… bántanotok egymást… - próbálja kifejezni a gondolatait, de hála a korábbi partin és a liftben elfogyasztott piának ez nem megy olyan könnyen.

Dave szárazon felnevet – Fletchie, Fletchie… te olyan naiv vagy… Röviden összefoglalva: ez a szerelem. Strangelove. A mi szerelmünk így megy. Kiegészítjük egymást, noha nagyon különbözünk. Gyakran félreértjük egymást és harcolunk és kiabálunk és a többi… de… szeretjük egymást… vagy legalábbis én szeretem őt.

- Ő is szeret téged… - suttogja Andy.

Egy láthatatlan mosoly fut át Dave arcán – Ja… én is azt hiszem… - itt pár perc csönd következik, majd elgondolkodva folytatja: - Például… szeretem, mikor megérint… ha a dolgok fizikai oldalához ragaszkodunk.

- Elég fogdosnivaló vagy…

- Mire gondolsz?

- Uhm… hát… elég… szexi vagy – vallja be végre Andy, s ezzel Dave torkára forr a szó.

- Miiiiii?

- Uhm – jön az értelmes válasz és Dave még nagyobb döbbenetére hallja, ahogy a másik férfi közelebb húzódik hozzá, szorosan megmarkolva bőrkabátját a karjánál. – Én… én… én… tudni akarom… - sóhajtja Dave fülébe, beszívva az énekes bódító illatát, ami keveredik a nedves bőr és haj illatával.

- Mit is… pontosan? – Dave bizonytalannak tűnik, ahogy libabőrözni kezd a nyaka.

- Hogy milyen érzés… - simul közelebb.

- Micsoda?

- Megcsókolni a csodás ajkaidat… - mondja. Andy már úgy gondolja, hogy minden mindegy. Egyetlen értelmes gondolata sem marad.

- Elment… az eszed, Fletch?! Naaagyon berúgtál! – kiált fel Dave és megpróbál elhúzódni, de Andy szorosan tartja az énekest.

- Oh ne már, Dave! Csak egy csók! Ez semmiség neked és én csak marha kíváncsi vagyok mitől őrül meg mindenki körülötted! – nevet Dave nyakába – Légyszi!

Egy hosszú percig Dave meg se tud szólalni. Mi a fene ütött Fletchbe? Nem tudja eldönteni, hogy csak viccel vagy sem. – Komolyan gondoltad? – jelenik meg egy apró mosoly a szája szélén.

- Igen. Miért ne? Tekints rá úgy, mint egy játékra – a következő szint a ’Basztassuk Fletch-t’ című játékodban. Tudom, hogy ez az egyik kedvenc szórakozásod.

- Huh-huh – nevet Dave majd bólint, de ezt Andy még mindig nem látja. – Végül is igaz – válaszolja, majd kicsit hátrébb tolja a másik férfit, hogy mindketten normálisan fel tudjanak ülni. Ujjait felfuttatja a vörös hajú férfi nyakán, s hüvelykujjával megcirógatja az arcát. Hallja, ahogy élesen vesz egy levegőt és hirtelen megmerevedik a vele szemben lévő test, de folytatja. Odahajol Fletch-hez, s a sötétség leple alatt gyengéden a másikénak szorítja ajkait.

Váratlanul a korábbi furcsa feszültség eltűnik Andy testéből, s egy forró hullám csap át rajta bizsergető érzést hagyva maga után, ahogy Dave végignyal az alsóajkán engedélyt kérve, hogy átcsúsztathassa nyelvét a szájába. Andy habozva megadja a lehetőséget, ahogy kinyitja a száját. Dave lehunyt szemmel koncentrál a csókra. Társa érzi a vodkát és Dave saját ízét a száján, a szájában, s ettől elködösül az elméje. Valami a helyére kattan a fejében. Már nem tud gondolkodni, csupán hagyja magát elveszni a csókban, mely egyre mélyebbé és mélyebbé válik. Nyelveik most már szinte csatáznak egymással – mint, ahogy csatáztak már eleget az évek során Martin miatt – de most annyira más a szituáció! Andy nem tudja megállni: belenyög a csókba, az ujjai már Dave nedves hajában járnak, ahogy közelebb húzza őt magához.

Hirtelen Dave magához tér és elhúzódik. Abban a pillanatban a hirtelen fényáradat elvakítja őket, így beletelik egy kis időbe mire a két döbbent férfi újra egymásra tud fókuszálni. Mindketten a földön ülve zihálnak, ahogy egymás szemébe néznek. Ekkor a lift újra mozgásba lendül és pár pillanat múlva az ajtók kinyílnak.

- Ne mondd el Martnak! – nyögi ki Andy könyörgő tekintettel.

 

 

 

The End

 

 

 

Useless-girl

16-05-2010

 


Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés / Sign in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
VENDÉGKÖNYV / GUESTBOOK

 
Slipknot (HUN)
 
Adam Lambert (HUN)
 
Placebo (HUN)
 
30 Seconds To Mars (HUN)
 
DM Fanfictions (HUN)
 
Harry Potter folytatásos (HUN)
 
Harry Potter novellák (HUN)
 
Bi/Lesbian/Gay történetek (HUN)
 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!