Sea of Sin
Sea Of Sin

 
Kapcsolatok / Contacts
 
Useless-girl
 
Slipknot (ENG)
 
Trivium (ENG)
 
Adam Lambert
 
30 Seconds To Mars (ENG)
 
PLACEBO (ENG)
 
DM Fanfictions (ENG)
 
Thor (ENG)
 
Bi/Lesbian/Gay stories (ENG)
 
Slash-novellák - 18-as karika/R!!
Slash-novellák - 18-as karika/R!! : Bridgycat - In your memory

Bridgycat - In your memory

U-girl  2010.11.06. 13:45

slash elemek / FEM SLASH, NC-17 (18-as karika)


Kategória/korhatár: SLASH elemek / FEM SLASH, NC-17 (18-as karika)Bridgycat
In your memory
(Az emlékezetedben)A forró kaliforniai napsütésben egy bérelt Range Rover hajtott felfelé a hegyen található bézs házhoz. Parti van Martin Gore házában. A zene a völgyben visszhangzott.

David Gahan és felesége belépett a kertbe a házigazdát keresve. Sok-sok hónappal ezelőtt látták utoljára egymást. Dave szíve a torkában dobogott, fájdalmasan hiányzott neki szeretője a hosszú hónapok után, amiket utazással töltöttek a Universe turnén. A felesége, Jenny, könnyedén meg tudja érteni őt, hiszen általában nagyon is szokta hiányolni férjét.

A férfi akaratlanul megszorítja felesége kezét, mikor tekintete kiszúrja a közelben lévő szőke férfit. Átsietve a tömegen végre azok a zöld különböző árnyalatában játszó szemek találkoznak. Jen üdvözli őt, megölelik és megpuszilják egymást, majd a barnahajú férfihez fordulva Martin nem tudja visszafogni az érzelmeit, ahogy kicsit tovább tartja ölelve az énekest, belélegezve szédítő illatát. Dave keze majdnem elindul felfelé, hogy ujjaival beletúrjon a göndör hajba. Egy nagyot nyelve pont időben sikerül elengednie őt.

- Keressetek egy asztalt, ahol leülhettek – suttogja az alacsonyabb férfi enyhén kipirult arccal, tekintetével fogva tartva az előtte álló szemeit. A két szerető még mindig akaratlanul fogja egymás kezét. A megfagyott érzelmes pillanat kezdett kicsit kényelmetlenné válni a több száz fős vendégsereglet közepén, főleg, hogy mindenki rajta tartja a szemét a házigazdán. Jen gyengéden húzni kezdte Dave másik kezét, hogy felébressze őket egymás varázsa alól. Martin az egész univerzum fájdalmával arcán lép hátra.
- Később megkereslek titeket, ígérem – néz még egyszer szeretőjére, majd a többi érkező felé fordul.

A házaspár egy közeli asztalhoz telepszik le, megrendelve italaikat egy felbukkanó pincértől. David még mindig valahol messze járva álmodozik, valahol, ahol meztelen tarthatja szőke cicáját a karjaiban.
- Édes, itt maradhatsz vele, ahogy már korábban is mondtam – próbálja csendesen vigasztalni a nő férjét. Eléggé látszik, hogy az énekes szíve darabokban hever. A férfi gyengéden megpaskolja felesége kezét és sötétbarna szemeibe néz.
- Ha egyáltalán akarja, hogy itt maradjak vele – mosolyog kicsit idegesen – tudod, milyen tud lenni. De köszönöm, drágám, nagyon szeretlek az irántam tanúsított türelmed miatt. – Megint csak a helyzet sötét oldalát, az esőfelhőket látja, figyelmen kívül hagyva a fölöttük lévő szivárványt. Nos, talán az a sok hosszú év, míg a szőke férfi elismeréséért és szerelméért harcolt, nem sokat segítettek, hogy pozitívan lássa a dolgokat. Túl sok fájdalmas év telt ezzel. Az egyetlen dolog, amiben reménykedhet, hogy Martin nem fog újra bezárkózni Dave előtt.

Néhány közéleti személyiség sétált el mellettük, időnként letelepedve hozzájuk egy kis csevegésre. Más zenészek és barátnőik is megjelennek, a DJ-set remek, csakúgy, mint az időjárás. A délután kellemesen telik. Pár rövid köszöntésre Martin is csatlakozik hozzájuk, de sajnos a szeretőknek nincs lehetőségük pár meghitt pillanatra sem egymással. Ahogy a nap lejjebb ereszkedik a horizont felé, az emberek elkezdenek elszállingózni, s Mart úgy köröz David körül, mint egy mohó légy a hús körül. Végül a sötéthajú férfi egy ismerős meleg kéz érintését érzi a vállán, ahogy megsimogatja.
- Szeretnétek itt maradni éjszakára? Ha nem gond? – kérdezi a másik oldalon ülő nőtől. A mosoly, amit Jen küld felé, több mint válasz: majdnem olyan, mint egy anya megkönnyebbülése, mikor a fiát elfogadja a lány, akit akar. Rájuk emelve cherrys poharát hagyja, hogy a két nagy gyerek játszani menjen. Martin felajánl neki is egy vendégszobát, rögtön oda is adva neki a kulcsot. A férfi fel volt készülve erre a válaszra. Ravasz disznó.
Dave úgy viselkedik, mint egy Foxi kutya, mikor felmutatják neki a labdát. Arca és nyaka kipirult, már-már fel-le ugrál; valószínűleg még a farkát is csóválja, ahogy egy búcsúcsókot ad feleségének és követi gazdáját. Jen nem tudja visszafogni kuncogását, hogy így láthatja őket. Nos, talán a cherry is segített eme hangulat elérésében. Érzi, hogy oldalról bámulják: a kutyatartó volt neje, Su az. A másik nő látta az egész jelenetet, s most leül Jennifer mellé.

- Szia Jenny, hagytad, hogy elvigyék az állatkádat? – mosolyog, ahogy elveszi a következő kört a megjelenő pincértől.
- Szia! Tudod, hogy nekem nincs ezzel problémám. Mikor találkoztam vele, már akkor bele volt habarodva a férjedbe.
- Nekem mondod? Azok a késő éjjeli telefonhívások… Meg kéne tanítanod őt, hogy időzónák is léteznek.
- Nos, meg kellett volna kérned a férjed, hogy fogadja azokat a hívásokat. Így nem tartott volna ébren egész éjjel, és akkor talán Dave-nek sem kellett volna megtennie azokat a kétségbeesett lépéseket – Jen erős nő, így állja a vörösesszőke nő éles tekintetét. Hangtalanul mérték fel a másik határozott érzéseit a témával kapcsolatban.
- Nem akarok veszekedni veled – hátrált meg a gyilkos tekintettől Susan – Tudom, hogy bármi is történjék, te mellette állsz. Ezt tiszteletben tartom. Nekem máshogy alakult a történet, mint ahogy azt tudod. Nekem a totál részeg férjemtől kellett megtudnom, hogy már az eleje óta szeretők. Noha gyanakodtam. És Martin még meg is próbálta eltitkolni, és azt mondta, hogy már vége köztük mindennek. Nem is vagyok mérges Dave-re, én inkább a birtokló fél vagyok egy párkapcsolatban. Az a sok gruppie és kurva épp elég volt nekem. De egy férfi, aki ennyire közel áll hozzá lelkileg, és ilyen régóta… Sosem nyerhetek David ellen. Martin még lélegezni sem tud nélküle, nem számít, milyen nagyon igyekszik ezt elrejteni.
- Pontosan ezért ragaszkodunk ahhoz, hogy őszinték legyünk egymáshoz. Talán bután hangzik, de olyan múlttal, mint a miénk, ez szinte már szükséges. És az őszinteség abban áll, hogy tudod: a párod nem fog átkozni azért, ami vagy – húzta vissza Jen is a karmait hátradőlve székében. Érti Susan állásfoglalását ebben a helyzetben. Épp elég információja volt a két férfi közt zajló kemény se veled, se nélküled kapcsolatról. És a hazugságokat sem bírja. Ez egy kellemes parti, nincs értelme a múltban történteken vitatkozni. Amúgy is bölcsebb ennél, még ha meg is érzi az ital hatását magán, mint most.
- Megértem, hogy milyen nehéz lehet, hogy azt gyanítod a férfiről, akit szeretsz, hogy hazudik. Csak arra akartam rámutatni, hogy Dave is eleget szenvedett Martin viselkedése miatt, nem csak te – mondja Jen nyugodtan, gyengéd hangot megütve, hogy enyhítse a beszélgetés élét – És Dave azért volt velem őszinte már az első pillanattól fogva, mert tudta, hogy nincs problémám olyan dolgokkal, mint a biszexualitás.
- Nekem sincs vele problémám. Ha nem kell miatta a férjemért harcolni – néz Su mélyen üres pohara fenekére. Mindig erősnek mutatja magát a külvilág felé. Ez egyike azon kevés alkalmaknak, mikor őszintén kimondja, amit gondol. – Mindig kíváncsi típus voltam. És a lányok a modell szakmában tele voltak mocskos kis ötletekkel, hogy hogyan mulassák az időt – még egy mosolyt is sikerül a barnahajú nő felé küldenie.
Su úgy érzi, hogy muszáj megkörnyékeznie Jent. Hiba volt engednie, hogy megláthassa megbántott érzéseit, amit a két férfi keltett szívében. Mindketten hosszas csendbe burkolóznak a cherryjüket kortyolgatva. A sötéthajú nő egy kis nevetéssel méregeti a másikat. Ha már a mocskos gondolatokról volt szó…
- Volt két szobatársam az egyetemen – húzódik egy perverz mosolyra szája – és szerettünk kísérletezni dolgokkal, ha sikerült lenyúlni a srácok füvét – jelentek meg egész egyértelműen a mocskos gondolatok az arcán. A vörös hajú nő nem tehet róla, de észreveszi a hasonlóságot Jen és Gahan között. A majdnem gonosz mocskos vigyort. A fiúk úgyis elszórakoznak…
- Nos, nekem is volt pár hasonló éjszakám. Még egy csajom is volt egy évig a főiskolán – Az alkohol megteszi hatását és feleleveníti emlékeit életének egy szabadabb korszakából – Azt mondták, hogy jó voltam – úgyhogy miért ne? De a végét csak gondolatban teszi hozzá.
- Akkor miért ne? – A sötét tekintet úgy tűnik, belelát Su eltemetett érzéseibe – Az exed volt olyan kedves, hogy adott nekem egy szobát az éjszakára, míg ők a régi szép időkről „beszélgetnek”. Igazán lehetnél olyan kedves, hogy körbevezess. Még a végén eltévedek – ölti fel ártatlan arckifejezését és pislog párat.
Susan felnevet a látványtól. Igen, Jenny vonzó, és Su azt teheti, amit csak akar. Most már szabad nő, és amúgy is… Martin már tinédzserkorában megtalálta élete szerelmét. A kis szomorúság újra felbukkan benne. Ezt részegen és sírva vallotta be Susannak. Hogy ő igazán egyetlen személyt szeretett csak egész életében. Igen, egyszer nagy reményekkel hagyta ott azt a szabad és gondtalan életet egy családért. De most minden megváltozott. Az igazat megvallva Su-nak túl sok szabad ideje lett most, hogy a gyerekek már nagyobbak. És ő tényleg odavolt azért a lányért, akivel együtt volt. Jól értette a dolgát.
Egy közeli asztalnál egy hosszú barnahajú lány rajta tartotta kettejükön a szemét, lassan eszegetve egy tábla Milka csokit.
- Miért ne?! Nem akarom, hogy véletlen rossz szobába nyiss be és meglásd a csúnya-csúnya dolgokat – viszonozza a perverz mosolyt Jennek.
- Akkor jó! Semmiképp sem akarom úgy látni őket! – emelkedik fel Jen a székéből kuncogva, s óvatosan tartva italát, míg várja, hogy Su a megfelelő irányba vezesse.

Útjuk a házban csendben telik, talán azt tervezve, hogy miként legyen a következő lépés. Az ajtóban közel kell egymáshoz állniuk, vállaik összeérnek, s mélyen belélegzik egymás illatát. Egy szinte észrevehetetlen pillanatig finoman megremegve ledermednek. Mindketten nagyon is tisztában vannak vele, hogy mi fog következni. Susan egy halk sóhajjal elfordítja a kulcsot a zárban, ahogy elhatározza magát. Szélesre tárva beengedi a vendéget. Jen mocskos tekintettel figyelve őt lép be a szobába, megragadja őt a kezénél fogva és beljebb húzva lábával csukja be az ajtót.

Az éhes sötétbarna szemek a másikét keresik, ahogy Jen az ajtónak préseli Su hátát, csuklóit a fának nyomva, s hosszú karjaival szoros csapdába ejtve az előtte álló testét. Még nem érnek egymáshoz, csupán a másikat méregetik, hogy mire lesznek hajlandóak. Su állja az elsötétülő tekintetet. Nem tehet róla, de ez a romlott tekintet Davidre emlékezteti, ahogy a férfi volt férjét szokta méregeti a színpadon. Mint egy éhes farkas. De Su nem zsákmány. Viszonozva a mosolyt közelebb hajol a vörös ajkakhoz, kérdőn megemelve egyik szemöldökét. Jen fejezi be a mozdulatot, ahogy gyengéden hozzáérinti száját a lefogott nőéhez. Az ajkak lassan nyílnak meg, emlékezve a rég elfeledett élvezetekre. Su csuklója kiszabadul, így a selymes barna hajba túrhat kezével. Jen a karjaiba vonja, az oldalát simogatva. A csók vadabbá válik, ahogy melleik egymásnak nyomódnak, s nyögések hagyják el szájukat, ahogy egymás lélegzetéből táplálkoznak. Csupán a forró ösztönök maradnak, ahogy az édes női aroma és érintés elködösíti érzékeiket.
A puha selymes bőr. A magas sikkantások, az elhaló nyögések, mind-mind megtöltik az érzékeny füleket, azt a zenét játszva nekik, ami anno a listák élét jelentette számukra. Úgy tűnik, retro parti van ma este.

A két nő, most már félig öntudatlanul a hatalmas ágy felé tartva, egy pillanatra sem hagyja abba egymás cirógatását és simogatását éhes karjaik segítségével. Jen a hátán landol a matracon, szeretője pedig rögtön feltűri a felsőjét, feltárva a lapos hasat, s forró csókjaival kényeztetve azt. Az izmok megfeszülnek a finom harapások alatt, miközben a vöröses hajat húzza, próbálva valamibe kapaszkodni, ahogy a kíváncsi nyelv lefelé indul, most már elegáns fekete nadrágját nedvesítve. A cipzár lassan lecsúszik, s Su Jen finom ölét harapdálja, amitől a másik nőnek fel kell zihálnia és hangosan nyögnie.

Mikor a mohó kezek megragadják és egy állatias morgással lefelé kezdik húzni az anyagot testéről, Jen fölé hengeredik, súlyával csapdába ejtve a másik nő testét maga alatt, megfogva és markolászva a szép melleket, egyik térdét a hosszú combok közé kényszerítve és szenvedélyesen dörzsölve combját a puha ölhöz a szoknyán keresztül. Su nem tehet ellene semmit: teste hevesen megremeg, és viszonzásul csípőjét kezdi mozgatni felvéve Jen ritmusát. Kezei önálló életre kelnek, lefutva a finom háton, egészen a kemény kerek hátsóig, hogy letolja róla a nadrágot. Most már végre belevájhatja vérvörös körmeit bőrébe, közelebb kényszerítve a kínzó és reszkető testet sajátjához. Jenny kezei gyorsan mozognak, ahogy ajkai Su nyakára siklanak, lassan harapdálva és nyalogatva azt, míg a kulcscsontokig nem ér, majd amint kiszabadítja az ínycsiklandó melleket, azokkal kezd foglalatoskodni. Ízlelni. Csípni. Nyalni. Csodálni.
Annyira el is merül ebben, hogy észre sem veszi, hogy már mindketten szinte teljesen meztelenek. Erre csak akkor ébred rá, mikor fel kell emelnie a karjait, hogy Su megszabadíthassa a felsőjétől.

Magukhoz térve a kábulatból mindketten feljebb csúsznak az ágyon, egy kicsit nyugodtabban nézve egymásra. Mindkét pár csillogó szem tudja, hogy mire képes a másik, vége az első körnek. Jenny veszi a kezébe az irányítást, gyengéden simogatva ki a rézvörös hajat az izzadt arcból, odahajolva, hogy leheletfinoman hozzáérintse ajkait a csalogató szájhoz. Susan gyengéd csókokkal válaszol, lábaik a másik testére fonódnak, megtalálva a tökéletes pózt a másik alakjának hajlataiban.

Jen töri meg a varázslatot gonoszan szikrázó szemeivel, vágytól ledermesztve szeretőjét. Ismét ő kerül felülre megragadva Susan combjait, s szélesre tárva azokat, hogy közéjük csúszhasson, erősen ráharapva nőiességére. A mosoly hasonlóan gonosz, mint a Jen szemében megcsillanó fény, mikor megkapja a hangos nyögését. Hüvelykujjai a hosszú lábak tövét masszírozzák, kényszerítve azokat, hogy még szélesebbre táruljanak, miközben áldozata elmerül az élvezetekben. És felsikolt, mikor pár hosszú nyalintás nedvességét kóstolja. A barnahajú nő, mint valami éhező, időnként elégedetten és hangosan felmorduló vadállat, úgy merül el puncija felfalásában. Su érzi, hogy elvesztette a csatát, teste már nem sokáig bírja, és nem úgy tűnik, hogy Jen megkegyelmezne neki, ahogy megérzi azoknak a hosszú ujjaknak a durva behatolását lángoló hüvelyébe. A vágy elevenen égeti el, ahogy a Görög Istennő elveszi kiérdemelt áldozatát, miközben ujjait G-pontja fölött behajlítja, s közben vadul szopogatja és nyalogatja Su csiklóját. Egyetlen visszhangzó „Istenem” elég a kínzónak ahhoz, hogy egy utolsó mozdulattal kivégezze őt.

Jennifer felkuncog, és följebb csúszik, hogy megsimogassa a még mindig bódult és meg-megránduló karcsú testet, vigasztalón simogatva azt. – Mondtam, hogy jó vagyok – mondja gyerekes büszkeséggel és mindketten felnevetnek Susan kimerült biccentésétől, amit válaszként ad.


David folyamatosan és szélesen vigyorog, mint egy jóllakott kiskutya, ahogy halkan elér a vendégszobához. Arra számít, hogy egy kicsit becsiccsentett és alvó feleség fogja várni odabent, ahogy lassan kinyitja az ajtót. Aztán még hosszú perceken keresztül csak áll ott az ajtóban, kezét a kilincsen tartva. Csak bámul befelé. Aztán behúzza az ajtót és egy rosszfiús mosollyal a telefonjáért nyúl.
- Hé, édes! Azt hiszem, kimaradtunk a mókából…


2010.06.27.Fordította: Useless-girl
2010/11/06


1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2010.11.06. 13:48
Useless-girl

na hát kb. ugyanaz a véleményem, mint amit az angol verziónál leírtam: nagyon tetszett, csak kicsit több akciót is el tudtam volna viselni, huh huh huh :P tom, kis telhetetlen vagyok! :P
és kiiiiiiiiiii az a csokit majszoló csaj??? :PPPP HUH HUH HUH!
szupi lett!!!

 
Bejelentkezés / Sign in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
VENDÉGKÖNYV / GUESTBOOK

 
Slipknot (HUN)
 
Adam Lambert (HUN)
 
Placebo (HUN)
 
30 Seconds To Mars (HUN)
 
DM Fanfictions (HUN)
 
Harry Potter folytatásos (HUN)
 
Harry Potter novellák (HUN)
 
Bi/Lesbian/Gay történetek (HUN)
 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!