Sea of Sin
Sea Of Sin

 
Kapcsolatok / Contacts
 
Useless-girl
 
Slipknot (ENG)
 
Trivium (ENG)
 
Adam Lambert
 
30 Seconds To Mars (ENG)
 
PLACEBO (ENG)
 
DM Fanfictions (ENG)
 
Thor (ENG)
 
Bi/Lesbian/Gay stories (ENG)
 
Slash-novellák - 18-as karika/R!!
Slash-novellák - 18-as karika/R!! : Useless-girl - Need You Tonight

Useless-girl - Need You Tonight

Useless-girl  2011.05.12. 22:59

Dave, R, SLASH, romance, néhány angst-os elem


Megjegyzés: Ezt a kis novellát a nagytesóm születésnapjára írtam. Remélem, tetszeni fog neki! ;PPP

Korhatár / kategória: R (18-as karika) / slash, romance, néhány angst-os elem

Karakterek: Dave és…. nem, nem fogom elrontani a meglepetést! >:PPPPNeed you tonight
(Szükségem van rád ma éjjel)Érezte, ahogy az alacsonyabb férfi keze megragadja őt a nadrágján keresztül, s ettől Dave-nek bele kellett nyögnie a mohó csókba.
- Helyes csomag – mondta nyugodtan és Dave nem tudta eldönteni, hogy hogyan is értette pontosan, de pont így szerette őt. Tetszett neki, hogy a másik férfi komoly arckifejezéssel tudott ilyeneket mondani, elérve, hogy mások képtelenek legyenek eldönteni, hogy ezeket komolyan gondolja vagy csak viccel.
- Köszi, cowboy – kuncogott fel Dave és levette a férfi fekete cowboy kalapját, hogy egy kisfiús mosollyal saját fejébe nyomja – Hogy nézek ki?
- Ínycsiklandóan… - jött a nyugodt és mély válasz.
Felszikrázott az a bizonyos tűz azokban a sötétbarna szemekben, amitől Dave lélegzete elakadt. A vadállat a felszín alatt settenkedett és az énekesnek ez tetszett. Több volt, mint ígéretes és ő mindent és azonnal akart. Tekintete elsötétült, ahogy fél kézzel kinyúlt s hüvelykujjával megcirógatta a másik férfi sima arcát. – Maynard…
- Igen, David?
- Dugj meg…
- Biztos? – jelent meg egy kis mosoly a másik zenész arcán.
- Abszolúte – válaszolta Dave már-már dorombolva, ahogy közelebb húzta őt egy sebző csókra. Bele is mordult, mikor Maynard keményen megmarkolta a fenekét. Ez mindig megőrjítette, így a következő pillanatban máris a kopasz férfi fekete ingjét gombolta.
Hamarosan Maynard nyakába dorombolt, mikor annak kezei kiszabadították feszülő tagját, s elkezdte ingerelni azt. Egy mordulással megharapta az alacsonyabb férfi izmos nyakát, gyengéden szívogatva az ízletes bőrt, majd hirtelen a falnak szorítva találta magát. Lehunyva szemeit hátrahajtotta a fejét amint megérezte a hűvös levegőt a mellkasán és a hasán, melyet a forró csókok által kirajzolt lefelé tartó ösvény követett. A levegő kezdett felforrósodni a szobában, így Dave gyorsan megszabadult a zakójától és az ingjétől, amiket azon a jótékonysági esten viselt, amire aznap este korábban hivatalosak voltak.
- Istenem!!! – nyögött fel hangosan abban a minutumban, amint megérezte a selymes ajkakat a makkja köré zárulni. Keze automatikusan Maynard tarkójára siklott, hogy közelebb húzza magához. Olyan borzalmasan kanosnak érezte magát, hogy minél hamarabb át akarta élni a feloldozást, de meg sem tudott mozdulni, csupán újra meg újra felnyögött az érzéstől. Egy kis idő múlva a másik zenész felállt, s lopott egy csókot mielőtt a most már teljesen meztelen Davidet kézen fogva az ágyhoz vezette.
Ismét csókot váltottak, mely egyre mohóbbá vált, s Dave Maynard fölé hengeredett, hogy nekidörgölhesse a testét, belemorogva a másik férfi szájába, mikor megérezte annak merevedését maga alatt. – A francba, meg akarlak ízlelni!
Maynard nem válaszolt csupán elvigyorodott és kibontotta a farmerját Davidnek, aki már hajolt is az ágyékához, s végignyalt a farkán, őrült mód dorombolva amint forró szájába vette azt. Imádta a sós ízét, s egyszerűen nem tudott betelni vele. Egyre többet és többet vett kipirult ajkai közé, míg nem mind a majd’ 16 centi eltűnt benne. A torkával játszott az érzékeny hegyén, amitől Maynardnak le kellett hunynia a szemeit egy mély morgást hallatva, miközben erősen karmolászta Dave tarkóját.
Dave minden tudását beleadva dolgozott rajta. Olyan nagyon hiányoztak már neki az ilyen dolgok! Egyszerűen imádta, ha egy pénisz ízét érezhette a szájában, úgyhogy lehunyta a szemeit és teljes mértékben kiélvezte az érzést, miközben simogatta és markolászta a széles csípőt.
- Te jó ég… - suttogta Maynard amint megérezte a játékba beszálló kezet is a heréin. A keze ökölbe szorult az énekes hajában, időnként meghúzva azt, majd Dave hagyta, hogy Maynard maga fölé húzza. A kopasz zenész szenvedélyesen megcsókolta a nedves ajkakat, s a hátára fordította Dave-et. Megszabadult maradék ruháitól és a másik férfi nyakához hajolt, hogy úgy kezdje harapdálni, ahogy tudta, hogy szereti.
Dave hangosan felkiáltott és felmordult, hagyva hogy a szeretője a vérét szívja, majd lejjebb haladjon meztelen testét fájdalmas harapásokkal és enyhítő nyalintásokkal borítva. Ez a kontraszt csak még inkább elvette az eszét, azt nem is említve, mikor Maynard a belső combját kezdte harapdálni miközben benedvesítette a rá váró nyílást. – Igen, igen, igen! Kérlek-kérlek-kérlek! – könyörgött elvesztve önkontrolját.
- Ezt akarod? – kérdezte rekedten és belélökte egyik ujját, figyelve Dave reakcióit.
- Hogy a francba ne?! Még! Adj még többet! – nyöszörgött a csípőjét mozgatva, hogy még inkább érezhesse az ujjat magában. És Maynard megadta neki, amire vágyott. Ráköpve a nyílására még inkább benedvesítette azt, s először egy, majd egy harmadik ujjat is belé csúsztatott, úgy mozgatva őket, hogy ellazítsa a szoros izomgyűrűt. Párszor megforgatta a kezét, majd behajlítva ujjait a megfelelő szögből kezdte ingerelni Dave kéjpontját. Az énekes ettől elájulni látszott – főleg amikor Maynard a szabad kezével még a farkát is megragadta és keményen izgatni kezdte.
- Aztakibaszott…! Kérlek… kérlek… - nyöszörgött és morgott egy hosszú perc múlva.
- Mit szeretnél? – jött a nyugodt, de rekedt kérdés.
- Magamban akarom érezni a farkadat! – nyögött fel hangosan.
Maynard elmosolyodott és visszahúzta a kezeit – Akkor feküdj az oldaladra… - kérte és megvárta, míg Dave így tett, majd a reszkető férfi mögé feküdt és saját tenyerébe köpött, hogy benedvesítse magát. Miután pozícióba helyezkedett, egy sima mozdulattal durván Dave-be nyomult a hatalmas nyögés visszhangját hallgatva a szobában. Egy pillanatra mozdulatlan maradt kiélvezve a szűk forróságot lüktető farka körül. Arcát Dave lapockái közé temette és az izzadt bőrre zihálva kezdte nagyon lassan mozgatni a csípőjét előre és hátra. Dave izgatott zihálásából és nyögéseiből tudta, hogy pontosan úgy csinálja, ahogy az énekes szereti. Karjait köré fonta, hogy közel tartsa őt saját testéhez. Ott simogatta és csókolta, ahol csak érte, miközben a csípőjével körözött.
- Keményen… kérlek! Kefélj ájulásig!!! – hallotta a könyörgő hangot, amitől a tetovált hátba kellett morognia. Érezte, ahogy egy izzadtságcsepp lassan legurul a gerince mentén a saját fekete skorpióján. Ugyanabban a pillanatban harapott bele a sós és forró vállba, amikor farkát a másik férfiba lökte. Újra meg újra megismételte a mozdulatot, kiélvezve a kábító érzést, hogy ilyen közel lehet Dave-hez.
A sötéthajú férfi minden kapcsolatát elvesztette a külvilággal. Csupán Maynard és a farka létezett számára. Az a csodálatos farok, ami mélyen benne mozgott újra meg újra a prosztatáját dörzsölve. Olyan forró volt a szoba, hogy alig kapott levegőt, de nem bánta, kizárólag a fenekében érzett csodálatosan izgató ingerekre fókuszált. Majdnem hangosan felkiáltott, mikor Maynard simogató kezei közül az egyik megragadta fájdalmasan lüktető kemény tagját.
- Gyerünk, baby, tudom, hogy közel jársz… - hallotta a mély suttogást a háta mögül, s Dave libabőrözni kezdett attól, ahogy ezt a mondatot kiejtette. Érezte, ahogy a másik test keményebben és gyorsabban ütődik a sajátjának, s ő nem tudott mást csak morogni, nyögni és zihálni a kemény támadástól. Tudta, hogy most már Maynard is kezd elveszni a saját élvezetében. Dave-nek sikerült egyik kezét Maynard alkarjára csúsztatni, majd szorosabbra fonta a férfi szorítását nedves farkán, mikor érezte, ahogy az élvezet nyomása egyre intenzívebbé vált a gerince mentén. Abban a pillanatban mikor Maynard keményen a hátába harapott, mindkettejük kezére és a gyűrött lepedőre élvezett, úgy hörögve, mint egy sebzett vadállat – noha egyáltalán nem fájt semmije… Ismét felzihált és nyögött, mikor szeretője mélyen benne elélvezett egy mély morgással kapva levegő után, majd csak hallgatta, ahogy az izzadt tetovált bőrére zihált érzékeny farkát simogatva s elkenve rajta Dave spermáját.
A magasabb férfi még mindig nem tért magához a megsemmisítő orgazmusa után, őrült mód zihált, a szíve zakatolt, s a másik férfi testének hője hullámokban futott végig rajta. Csupán arra volt képes, hogy levegőért küzdjön, és őrült mód doromboljon. A kopasz férfi gyengéden kicsúszott belőle és kézfejével letörölte az izzadtságot a homlokáról. Hagyta, hogy Dave megragadja a csuklóját még mindig az oldalán fekve és reszkető ajkaihoz húzza azt, hogy tisztára nyalogathassa a kezét. Maynard tudta, hogy az énekes mennyire szereti az ízét. Aztán gyengéden a hátára fordította Dave-et és hozzásimult.
- Köszönöm, erre már nagyon nagy szükségem volt… - suttogta Dave még mindig kicsit zihálva.
- Tudom – bólintott Maynard és megcirógatta a tetovált mellkast, egy darabig elveszve saját gondolataiban.
- Mi az? Valami baj van? – ráncolta össze a szemöldökét Dave miután eléggé összeszedte magát ahhoz, hogy észrevegye Maynard arckifejezését – Valamit rosszul csináltam? Kérlek, mondd el, ha igen… Nem akartam… - hadarta el aggódva.
- Shhh, minden rendben. Semmi rosszat nem tettél. Csak gondolkoztam valamin.
- Min? – kérdezte Dave még mindig bizonytalanul és megsimogatta a másik férfi karját, ami a mellkasán nyugodott.
Maynard elmosolyodott és ránézett szinte fekete tekintetével. Dave meg mert volna esküdni rá, hogy a kopasz férfi majdnem elpirult, ahogy tartva a szemkontaktust odasúgta: - Majd ha kicsit visszanyerted az erődet… azt szeretném, ha megdugnál…
- M-m-mi?! – bámult rá Dave lesokkolva és elkerekedett szemekkel, ismerve Maynard gyerekkorát. Nem volt véletlen, hogy eddig soha nem engedte a másik énekes Dave farkát a hátsója közelébe. – Biztos… biztos vagy benne?
- Igen. Ideje, hogy megtegyem a következő lépést a gyógyulásomban. És készen állok. Szeretném, ha te csinálnád – mondta nyugodtan. – Segítesz nekem?
Dave mélyen a sötét szemekbe nézett a bizonytalanság bármilyen jelét kutatva, de nem talált semmit. És hirtelen nagyon meghatottnak érezte magát. Visszapislogott pár könnycseppet és bólintott. – Megtiszteltetés… - mondta rekedten és magához húzta a másik férfit egy gyengéd csókra.VÉGE


By: Useless-girl
2011/04/14


Még egy kis megjegyzés azoknak, akik esetleg nem tudnák, hogy Maynard James Keenan a Tool, az A Perfect Circle és a Puscifer énekese. Itt többet is olvashattok róla:
hu.wikipedia.org/wiki/Maynard_James_Keenan

Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés / Sign in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
VENDÉGKÖNYV / GUESTBOOK

 
Slipknot (HUN)
 
Adam Lambert (HUN)
 
Placebo (HUN)
 
30 Seconds To Mars (HUN)
 
DM Fanfictions (HUN)
 
Harry Potter folytatásos (HUN)
 
Harry Potter novellák (HUN)
 
Bi/Lesbian/Gay történetek (HUN)
 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto