Sea of Sin
Sea Of Sin

 
Kapcsolatok / Contacts
 
Useless-girl
 
Slipknot (ENG)
 
Trivium (ENG)
 
Adam Lambert
 
30 Seconds To Mars (ENG)
 
PLACEBO (ENG)
 
DM Fanfictions (ENG)
 
Thor (ENG)
 
Bi/Lesbian/Gay stories (ENG)
 
Capri & U-girl - Not that perfect
Capri & U-girl - Not that perfect : 13. fejezet

13. fejezet

  2009.07.11. 19:35


13.

 
Dave az erkélyen állt és a lemenő Nap útján figyelte, ahogy vérvörössel és a bor mély színével keverte az ég kék tónusait, létrehozva a lila, a vörös és a meleg narancssárga több árnyalatát. A tenger felszíne fölött a korong alakú égitest lassan fogyatkozott meg, ahogy utolsó, elhaló fénysugarai még utoljára játszva megcsillantak a víz békésen fodrozódó tükrén, hogy a távolban valamilyen vízi állat légvétellel keletkezett vízpárája törje meg az összhangot. Elmosolyodott, de ez el is halványodott azon nyomban. A gyönyörű táj ellenére a gondolatai borúsak voltak. Hiába mondta neki mindazt Mart a stúdióban, nem tudott száz százalékban nyugodt lenni. Az, hogy most itt van, Martin meghívásának volt köszönhető. Az énekes természetesen tisztában volt azzal, hogy Mart ismeri a gondolatai. A hangjából tudta, amikor felhívta őt a szőke férfi. Érzékelte belőle a melegséget, a féltést, a tudatot, hogy ő, Dave hogyan érez. Tudta, hogy barátja minek szánta ezt a 3 napot: pihenésnek, bizonyításnak, az érzékeknek... de ő nem tudott felengedni. Persze, Martin mindent megtett ezért, Anita meg láthatóan nem vette észre nála ezt a szürke elkedvetlenedést. Hálás volt szőke társának, hogy próbált a kedvében járni, de ezzel kínozta is. Annyira szeretett volna vele lenni, szeretni őt... de Anita is itt volt és tudta, hogy a lány jelenlétében ez nem történhet meg. Még nem. Talán sohasem. Ez egy bizonyos szinten elszomorította, de persze, nem tudhatta biztosan. Mikor újra a horizont felé nézett, a Napot már elnyelte a tenger, hogy éjszakára fogva tartsa és az ezüstszínű Hold uralkodhasson a csillagokkal, csakhogy reggel a Nap újult erővel törjön uralomra, elsöpörve az éjszaka hírhozóit. Igen, a színek egyből átadták magukat a kék árnyalatinak. A lila a kékbe olvadt, a narancssárga és vörös lefolyt a vászonról és csak a kék leheletnyi finomsággal megalkotott sávjai léteztek. A férfi felsóhajtott és egy kicsit megrázkódott az éjszaka első hűvös szellőjétől, bár a levegő még meleg volt. Észre se vette, hogy szőke társa kilépett mögé, csak meleg kezének érintését fogta fel, ami a vállát érte. Amint megérezte az illatát, ismét meg kellett borzongania.
- Nem jössz be, édes? - csúsztatta jobbját a férfi derekára, ahogy a fülébe súgta kérdését.
Dave enyhén sötét tekintetével Martra nézett - Mi a helyzet bent? - kérdezte várván, hogy csigázza fel. Egyébként lusta volt bemenni.
- Anita kicsit felöntött a garatra és épp kacarászik a zenén, amit betettem. Persze minket kért miután Johnny Cash nem jött be neki - mosolyodott el a szőkeség, majd Dave elé lépett, s nagyon közelről felnézett a sötét szemekbe.
- Most ment le a Nap - jelentette ki egyszerűen a férfi.
- És meddig akarsz még várni azzal, hogy megcsókolsz? - csúsztatta a férfi csípőjére a kezeit.
- Nem is tudom... mennyire kínozlak vele?
- Hát eléggé vágyom már rá... - simult orvul a férfi ágyékához, mint egy rossz kurva.
Dave halkan felmordult, majd nem tudott ellenállni szőke társa zöld pillantásának és mohón esett az ajkainak.
Martin jobbját társa arcára csúsztatta miközben igyekezett felvenni a gyors tempót, amit Dave nyelve diktált.
- És... hogy akarsz rávenni, hogy bemenjek? - mormogta Dave mély hangján Martin szájába.
- Talán ezzel? - kezdte simogatni a nadrágján keresztül, majd újra az ajkai után kapott.
Pár perc múlva azonban megakasztotta őket valami... azaz valaki.
- Fiúk! - hallották Anita hangját az erkélyajtóból, ahogy egyik kezével kapaszkodott benne, nehogy véletlen elveszítse az egyensúlyát, noha annyira nem rúgott be. Látta, hogy Dave azonnal arrébb lép egyet, ahogy meghallotta a hangját, mintha szégyellné, hogy rajtakapta őket. Martin is párjára pillantott, akin már hiányos volt a ruha, hisz csak egy fehér női atlétában és egy fekete francia bugyiban álldogált ott. - Nem akarjátok ezt idebent folytatni...? - nyalta meg a szája szélét s tekintete fesletten csillogott kiélvezve szavai hatását.
Dave szemeiben a fény sokat elárulóan csillant meg, ahogy felmérte leendő és biztos prédáját.
Anita csábítón vigyorogva kezdte csalogatni őket mutatóujjával, majd kuncogva megfordult és a fenekét rázva kacarászott, ahogy eltűnt az ajtóban.
- Látod, édes? Mondtam, hogy nem zavarja... - csókolta meg a még mindig az ajtó felé néző énekes nyakán a kidudorodó lüktető eret.
- Részeg - közölte tényként egy sóhajtás kíséretétben.
Martin felciccegett - Azt hiszed, hogy csak a pia miatt ilyen?
- A te nőd, Mart.
- Valóban az... És az utóbbi időben ha találkoztunk, tudod mit lihegett önkívületben a fülembe?
- Na mit? - kérdezte félmosollyal
- Hogy valamikor nézni szeretne minket... - súgta David fülébe előkaparva legerotikusabb hangját.
- Tessék? - horkantott fel a férfi megdöbbenésében.
- Erre nem számítottál, mi?
- Nem, valóban nem - gondolkodott el Dave. A tudat, hogy Anita előtt nyíljon meg egy kicsit megrémisztette. Nagyon különleges kapcsolata volt Martinnal és ezt nem szívesen mutogatta. Ugyanakkor... fel is izgatta a dolog - Te gondolom benne vagy.
- Hmmm... ezt pont egy általad mindig perverz dögnek titulált férfitől kérdezed? - markolt bele a fenekébe.
- Még mindig vároook! - hallatszott a tompa kiáltás bentről, majd fojtott kuncogás követte ezt a kifakadást Anita részéről, ahogy a Loverman dallamát dúdolgatta, ami épp halkan szólt.
Dave felsóhajtott, majd Martinra nézett - Gyere, ne várakoztassuk meg túlzottan, mert a végén alkoholba fojtja magát.
- Mint ahogy én tettem jó párszor - biccentett egy kis mosollyal a száján, majd kézen fogva a szeretőjét elkezdte végre befelé húzni, az ajtó előtt pedig menet közben visszanézett rá. Nem tudta, hogy ilyen félénk és szégyenlős lett hirtelen...
Az énekes megadóan engedte, hogy Mart behúzza a házba és Anitához vezesse.
Anita már az egyik kényelmes fotelban üldögélt egyik lábát feltéve a karfára és az ütemre mozgatva.
- Na végre! Azt hittem, hogy már örökre kint maradtok - kuncogott. Nem véletlen nem az ágyon ült, azt előrelátóan a fiúknak akarta meghagyni, ha úgy döntenének, hogy őt kihagyják ebből a körből.
- Mit szeretnél? - kérdezte Mart egy sötét mosollyal.
- Egyelőre nézni titeket, ha ez nem ütközik nehézségekbe - simított végig saját belsőcombján, s tudta, hogy párja tekintete lesiklott a csak a bugyi anyaga által takart nőiességére, de ezzel most nem foglalkozott, inkább a mellette lévő kis asztal sarkára tett viszkis poharáért nyúlt és egy aprót kortyolt.
Dave hümmögött válaszul. Valahogy nehezére esett volna megtennie az első lépést így inkább Martinra várt.
A szőke férfi értette a célzást, és lassan elé lépett, ahogy oldalt álltak a figyelő és a pohara mögött mosolygó Anitának. Martin lassan lépett oda és emelte fel a kezét, hogy végigsimogassa Dave arcát, nyakát, vállát és oldalát, majd a mellkasát is, miközben finoman odahajolt és érzékien kezdte csókolni társát.
Dave-et egyből elöntötte az az oly jól ismert forróság, amit Mart közelében érzett, de még mindig érzékelte Anita jelenlétét. Akarattal figyelt minden idegszálával a szőkeségre, a nyelve mozgására, az érintéseire.
Martin érezte, hogy Dave feszültebb a szokásosnál, és nem kellett sokáig gondolkodnia, hogy rájöjjön: Anita figyelő szemei miatt ilyen. Azért kicsit meglepődött a mindig olyan céltudatos és akaratos Dave-en. Rég nem találkozott ezzel az oldalával. Próbálta hangulatba hozni, épp ezért újra a nadrágja elején kezdett matatni lassan kilazítva azt, s hagyta, hogy keze elmerüljön az ismerős forró területen.
Ismét hallhatta Dave-től azt az állatias mordulást, ahogy kezdett elborulni az agya, átadva a testét a vágyainak. Tudta, hogy jó úton jár, s oldalra pillantva fél szemével látta, hogy Anita nagyot kortyolt a viszkijéből, ahogy meghallotta Dave elhaló nyögését. Ajkai lassan lecsúsztak szeretője nyakára, hogy finoman végigharapdálhassa, miközben kezével finoman ingerelte a nadrágon belül.
Dave teste remegni kezdett, ahogy megadta magát az érzéseinek, az emésztő vágyának. Kezei életre keltek és először két oldalról finoman megfogta Mart fejét, hogy magához húzhassa egy érzékien hosszú és forró csókra, csakhogy nyelvének ostroma közben kezei a férfi tarkóján keresztül önállósítsák magukat más-más irányba indulva.
Anita halkan felsóhajtott a látványtól, majd egy újabbat kortyolt, ahogy érezte, hogy várakozásai ellenére egészen tűzbe hozta őt ez a kis kukkolás. Martin eközben kihúzta kezét a kék farmerból és lassan kigombolta Dave fekete ingét.
Dave megérezte a mellkasán a levegő érintését és elszakadván szőke társától egy sóhaj kíséretében kiszakadtak belőle a szavai.
- Istenem, ha tudnád, hogy már mennyire kívántalak...
Martin halkan felnyögött erre, Anita pedig eltátotta a száját, de gyorsan be is csukta.
- Én is vágytam rád... - suttogta vissza majd végignyalt a kulcscsontján.
- Akkor mutass is belőle valamit - nyögte Dave.
Martin csak elmosolyodott, majd elkezdte lefelé rángatni Dave-ről a nadrágját az alsójával együtt, s lassan az ágy felé irányította Dave-et, hogy leültetve őt a lábai közé térdelhessen a földre s a mellkasát, majd a hasát kezdje csókolgatni, miközben jobbja a már meredező farkára siklott. Oldalra pillantva látta, hogy párja egyik keze eltűnt a felsője alatt a melleit cirógatva, miközben az utolsó korty viszkit is lehúzta.
Dave hosszú vékony ujjai már rég térdelő társa fürtjeibe gabalyodtak és elhalón felnyögött a finom érintéstől tagján. Majdnem fekete tekintete Anitát látta, kutatva a reakcióit.
A lány pont akkor ejtette hátra egy pillanatra a fejét, mivel jobbja már mélyen járt a bugyijában, aztán alsóajkát beharapva nézett fel egyenesen Dave vágytól sötét szemeibe.
És ekkor vette Martin a szájába a kemény tagot.
Dave a plafonra nyögött az ingertől és ujjaival erősen meghúzta a szőke tincseket. Martin is felnyögött, de nem hagyta abba munkáját, sőt egyre inkább belemerült hallgatva Dave mély nyögéseit, melyekhez hamarosan halkan csatlakoztak Anita zihálásai is, s oldalra pillantva látta, hogy egyre gyorsuló tempóban izgatja csiklóját a fekete anyag takarásában. A látványtól újra felnyögött és visszafordulva még vadabbul folytatta az izgatást.
Dave már nem ért rá Anitával foglalkozni, mert épp a plafon festését szemrevételezte, de nem is látta igazán azt. Csak Martin volt, meg a szája és az a zseniális nyelve. Martin lehunyt szemmel koncentrált újra Dave-re s beleadta minden tehetségét a kényeztetésbe, hogy szeretőjében feloldja az Anita jelenléte miatti gátlásokat.
Anita elgondolkodva szakította meg önmaga kényeztetését. Látta ő is Dave-en, hogy nehezen enged fel, lesz önmaga. Tudta, hogy Ő és Martin már régóta kóstolgatják egymást és ő most idegen köztük. Mindazonáltal a két férfi közt is volt egy jókora szünet, mire újra egymásra találtak és megoldani azt, hogy se a család, se a külvilág ne szerezzen erről tudomást, valamint őt, Anitát is bevenni pluszban újra összerázódni Martinnal kicsit sok lehet a férfinek. De ő mindent meg fog tenni azért, hogy ne kelljen a sötét hajú énekesnek szégyenkeznie és, hogy könnyebben önmagát adhassa. Bármit is mutat neki a férfi, ő töretlenül vonzódni fog hozzá és elfogadja. Ahogyan Martint is.
Martin eközben még egyszer végignyalt Dave duzzadó férfiasságán, majd gyengéden egyik kezébe fogta az élvezetekben egyre inkább elmerülő énekes arcát, s figyelmét rá irányította, ahogy kiegyenesedve lábai között lehúzta magához a férfit, hogy finoman kóstolgatni kezdhesse a száját. Jobbja eközben gyengéden tovább ingerelte.
Dave tompán felmordult, majd visszafogta magát, hogy ne essen egyből Martinnak, így fokozva a vágyait.
A szőke férfi kicsit belemosolygott a csókba, majd lassan hátradöntötte az ágyon társát. - Hogy akarod édes?
- Nem is tudom.... élvezetesen - felelte perverzen mosolyogva a kérdezett.
Martin visszamosolygott rá. Látta, hogy kezd kicsit felengedni. - Azt mindjárt sejtettem. Úgy értettem, hogy melyik szerepet akarod? Rendeljem alá magam az akaratodnak, vagy azt akarod, hogy magam alá gyűrjelek, hm? - cirógatta meg a kicsit kipirult arcot, ahogy végighasalt a feszes testen.
- Gyűrj magad alá! - zihálta sürgetőn és könyörgőn Dave. Emlékezett még rá, hogy milyen is az.
- Ahogy akarod... - sóhajtotta Mart, majd egy határozottabb csók után felemelkedett Dave-ről - Fordulj az oldaladra! - kérte, miközben az éjjeliszekrényen lévő síkosítóért nyúlt. Felkészült a hétvégére...
- Ahogy parancsolod - nevetett halkan a férfi és engedelmeskedett társának. Már előre várta, hogy mit fog vele művelni a szőke.
Persze Martin úgy rendezte, hogy Dave Anita felé nézzen, hogy kedvesének is kijusson az élvezetekből, noha látta, hogy már mennyire ki van pirulva, s elégedetten vette tudomásul, hogy a fekete bugyi már a földön hevert, s a lány egy percre se hagyta abba saját maga izgatását. A szőkeség elhelyezkedett Dave mögött, majd a tubus tartalmából nyomott a kezére, hogy benedvesítse Dave-et. Ujjaival kínzóan játszott a szinte már remegő férfi fenekénél.
Dave eközben alaposan szemügyre vette Anitát. A lány nem szégyellt mélyen a férfi szemeibe nézni, miközben ujjai egyre intenzívebbek lettek magában. Nem, már régen nem az a szégyellős kislány volt, akit Dave megismert.
Martin észrevette, hogy Dave kedvesét nézi, és látta rajta, hogy tetszik neki, amit lát. Ezen elvigyorodott, majd belecsókolt és zihált Dave nyakába, ahogy megragadva kőkemény tagját a megfelelő helyre pozícionálta és lassan elkezdett hátulról belé hatolni.
Dave rámarkolt egyik kezével a lepedőre, de nem bírta elengedni pillantásával Anitát. Érdekelte, hogy mit lát a lány szemében most, hogy egyek Martinnal.
De Anita szemében nyoma sem volt undornak vagy feszengésnek, ahogy ráharapott alsóajkára és halkan felnyögött, ahogy újra elmerítette két ujját magában, hallva, ahogy Martin szinte állatiasan felmordult amint egy hirtelen mozdulattal végre tövig magára húzta a már izzadtságtól csillogó testet.
Dave hangosan felnyögött Martin mozdulatától és szemét lehunyva élvezte az érzést, hogy végre megint benne időzik a szőke.
- Ölj meg, kérlek - suttogta vágyakozva.
- Biztos? - kapta a ziháló kérdést, ahogy csípőjével megindult visszafele.
- Igen, igen... IGEN!!!! - ordította a végére.
Mart csak ördögien elvigyorodott, majd durván beleharapott Dave vállába, ahogy csípője kíméletlenül mozdult előre. Belemorgott Dave vállába az érzéstől, ahogy a feszes test rásimult lüktető tagjára.
Dave állatiasan felüvöltött az érzéstől és teljesen átadta magát neki. Ökölbe szorult keze elfehéredett, ahogy szinte eltépte Martin lepedőjét.
A szőke férfi elégedetten figyelte szeretőjét, és nem törődött a homlokán és orrán végigfutó izzadtságcseppekkel. Egy óvatlan pillanatban jobbjával előrenyúlt és Dave kőkemény farka után kapott, miközben Anitára sandított.
A nő együtt nyüszített fel Dave-vel a látványtól. Már a saját tócsájában ült. A teste szinte lángolt a vágytól.
- Gyere ide... - szisszentette Mart Anitának címezve, s nem törődött vele, hogy Dave teste egy pillanatra megmerevedett ettől.
Ezt nem kellett kétszer mondani, Anita odakúszott párjához.
- Dave, édes... azt akarom, hogy duplán jó legyen neked és Anita se maradjon ki a jóból... - kezdte a szőkeség ahogy finomított csípője mozdulatain - Akarod, hogy eléd feküdjön és rácsússzon a farkadra? Hm? - nyalta meg a Dave füle mögötti érzékeny és izzadt területet.
- Ih-igen... zihálta Dave - Úristen, már majdnem attól elmentem, ahogy ezt mondtad!
- Pedig még messze a vége, édes, úgyhogy fogd vissza magad, amíg csak tudod! - ragadta meg támaszkodó kezével Dave haját és hátrarántotta a nedves tincseknél fogva az énekes fejét - Megértetted?
- Meg – zihált fel – Szeretem, amikor ilyen vagy…
- Miért szereted? - súgta keményebb hangon a fülébe, s közben intett szemével Anitának, hogy helyezkedjen el és vezesse magába az énekest.
- Mert.... mert... olyan parancsoló vagy és ez... annyira.... felizgat! Érzed? - címezte ezt már inkább Anitának, mint Martinnak.
- Oh jézus, igen! Végre! - nyögte a lány, ahogy végre magában érezhette az énekes kőkemény tagját. Csak arra várt, hogy végre újra mozogni kezdjenek...
Martin nem is teketóriázott sokáig, amint látta, hogy minden a helyére került, újra megindította csípője támadását az énekes, és most már Anita ellen is. A lány miközben Dave szája után kapott, fél kézzel feltűrte magán a fehér atlétát, amit magán felejtett.
Dave-nek se kellett több: azonnal a feltáruló mellekre bukott és elkezdte őket szívogatni, harapdálni, majd, amikor Martin durvulni kezdett, szétcincálni.
Anita felsikoltott az élvezet és a fájdalom kettősétől, ahogy beletúrt Dave hajába, miközben bal combját átvetette Dave derekán, hogy mélyebbre csúszhasson belé, s megborzongott, mikor érezte, hogy Martin megfogja a térdét és még inkább ráhúzza Dave-re.
A szőkeség elégedetten mordult fel és folytatta durvábban a csípőlökéseket, miközben újra visszatért Dave vállának leamortizálásához.
A barna hajú férfi hol felnyögött, hol Anita melleit tépte véresre, akár a friss, nyers húst. Álmában se gondolta volna, hogy képes így élvezni.
- Ne merj elélvezni még, Dave! - mordult rá Martin keményen belecsípve az énekes egyik apró mellbimbójába.
Dave felhördült fájdalmában, de igyekezett visszafogni magát. Eközben Anita is vadul nyögdécselt Dave alatt.
Martin a maga perverzségében élvezte, hogy kicsit szenvedni látja Dave-et. Elvégre ő kérte, hogy ölje meg, és tudta, hogy ezzel a viselkedésével ezt mindig el tudta érni nála. Látta, hogy Anitának már nincs sok hátra, és tudta, hogy az már sok lesz az énekesnek... - Akkor fogsz élvezni, amikor megérzed magad körül Anita hüvelyizmainak táncát... se előbb, se később! - ragadta meg a férfi állkapcsát, hogy félig maga felé fordítsa a ködös tekintet gazdáját.
Dave felfogta és értelmeznie is sikerült Martin mondatát, hogy aztán ennek hatására újra az élvezet önkívületébe essen. De nem, még nem mehet el, mert Martin azt parancsolta. Igen, parancsolta. És ő imádta, amikor parancsol. Ilyenkor úgy érzi magát, mint egy láncra vert állat, aki szabadulni akar.
Martin rácsapott Anita combjára, miközben egy még durvábbat lökött kettejükön, hisz tudta, hogy a lány szereti, ha csapkodja és markolássza a fenekét szex közben. Látta, hogy már csak ez hiányzik neki a kirobbanó orgazmusához és ő látni akarta Dave-et is élvezni.
És bizony Anitának valóban ez volt az utolsó löket. Izmai szinte görcsösen húzódtak össze és Dave, ha akarta se tudta volna megállni azt, hogy ne élvezzen hatalmasat a lányba. Felszegett fejjel hangosan vonyított fel a plafonra, akárcsak a legsötétebb éj farkasa.
- Ez az! - sóhajtotta Mart, ahogy Dave teste szinte ívbe feszült, Anitáé pedig ugyanezt tette a másik irányba. Martin egy pillanatig elbűvölten élvezte a számára gyönyörű látványt, majd megragadva Dave csípőjét hátrébb húzta, hogy kicsúszhasson Anitából. A következő pillanatban ő is kicsúszott Dave-ből és a hasára vágta az énekest, csak hogy rögtön fel is rángassa térdelésbe a minden porcikájában reszkető testet és keményen visszacsússzon belé olyan vad és gyors tempót felvéve, hogy már neki is szinte hörögnie kellett a levegőért. Végre csak a saját élvezetére összpontosíthatott.
Dave szinte fel se fogta, hogy mi történik és meglepetten vette észre, hogy Martin ismét benne van, de egyáltalán nem bánta. Elégedetten nyögött és sóhajtozott újra és újra, ahogy a szőke egyre vadabbul ostromolta őt.
Aztán hirtelen vége szakadt, ahogy Martin hangtalanul, kidagadó nyaki erekkel megmerevedett és még pár utolsót lökött az előtte térdelőn, hogy az utolsó cseppet is belé lövellhesse.
Dave viszont nem volt hangtalan: üvöltésének hangja betöltötte a szobát, sőt a szomszédságot is.
Martin elégedetten hallgatta a hatalmas kiáltást, és végre ő is felnyögött kieresztve a benne ragadt levegőt, majd végigsimítva Dave formás hátsóján lassan kicsúszott belőle.
Dave visszahanyatlott a matracra és nagymacska módjára fújtatott.
Martin egy kis mosollyal a szája szélén figyelte még egy pillanatig, majd Anita felé fordult, hogy lát-e valami negatívat az arcán. Azonban a kielégültségen kívül semmit sem lehetett leolvasni a lány arcáról. Nagyon megszólalni sem bírt, egyrészt az imént érzett elsöprő erejű orgazmusa miatt, másrészt már-már csodálta a két férfi kapcsolatát. Ahogy Dave, ez a magabiztos, céltudatos férfi alárendelte magát Martinnak, aki visszahúzódó létére teljesen eluralkodott az alárendeltje fölött.
Martin kicsit megkönnyebbült, ahogy odahajolva egy csókot nyomott Anita szájára, majd Dave fölött támaszkodva a férfi arcához is odahajolt. - Nos, sikerült megölnöm téged, édes? - simított ki egy csapzott tincset a férfi izzadt homlokából.
- Eléggé - mosolyodott el, majd közelebb vackolódott Marthoz.
- Látod? Megmondtam, hogy nem kell félned Anitától... - futtatta végig mutatóujját a Dave vállán ejtett csúnya harapásán, majd nem tudta megállni, hogy ne nyomja bele egy kicsit az ujját.
 Dave csak elsötétült tekintettel nézett fel társára - Igen, igazad volt. De azért eleinte fura volt. Ne mondd, hogy te egyből átálltál arra, hogy az egyik legnagyobb titkunkat osszuk meg valakivel.
- Nem, ezt épp nem mondanám... - mosolyodott el féloldalasan, ahogy átnyúlva Dave fölött összefonta ujjait Anita ujjaival. - Élvezted, kicsim? - kérdezte ezúttal a pihegő nőtől.
- Az nem kifejezés! - lihegte a nő - Eszméletlenek vagytok!
- Örülök, hogy ezt mondod, és hogy most már minden tiszta mindenkinek - sóhajtott Mart elégedetten és fáradtan. Elég sok energiáját fel szokta emészteni, ha ennyire kell koncentrálnia egy aktusra - főleg ha több szereplős a feladat a számára. Levetkőzve korábbi fölényes és domináns viselkedését most álmosan és kisfiúsan bújt az énekeshez, aki időközben óvatosan a hátára feküdt kettejük között.
Dave elmosolyodott, majd merengve figyelte tovább a plafont. Ma átléptek egy újabb határt.

Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés / Sign in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
VENDÉGKÖNYV / GUESTBOOK

 
Slipknot (HUN)
 
Adam Lambert (HUN)
 
Placebo (HUN)
 
30 Seconds To Mars (HUN)
 
DM Fanfictions (HUN)
 
Harry Potter folytatásos (HUN)
 
Harry Potter novellák (HUN)
 
Bi/Lesbian/Gay történetek (HUN)
 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto