Sea of Sin
Sea Of Sin

 
Kapcsolatok / Contacts
 
Useless-girl
 
Slipknot (ENG)
 
Trivium (ENG)
 
Adam Lambert
 
30 Seconds To Mars (ENG)
 
PLACEBO (ENG)
 
DM Fanfictions (ENG)
 
Thor (ENG)
 
Bi/Lesbian/Gay stories (ENG)
 
Capri & U-girl - Not that perfect
Capri & U-girl - Not that perfect : 20. fejezet

20. fejezet

  2009.07.14. 13:47


20.

 
A fiatal lány élvezettel kóstolgatta az általa főzött paradicsomos szószt, amit majd a főtt hússal és desszertként némi gyümölccsel fog elfogyasztani. Nagyon rákapott a hasonló vitamindús ételekre, és most már tudatosan is így étkezett a baba miatt. Ma volt az orvosánál, aki szerint szépen fejlődött a kicsi. Anita már a neveken gondolkodott. Most azért már lényegesen nyugodtabb volt, hogy tudta: számíthat Martinra. A férfi körülbelül két hete látogatta meg és azóta majd’ minden nap eljött hozzájuk megnézni, hogy jól vannak-e és hogy szükségük van-e valamire. Azért meghatotta kicsit ez a gondoskodás és kezdte elhinni, hogy a szőkeség tényleg komolyan gondolta ezt az egészet.
Még egyszer megkavarta a sűrű szószt, majd elzárta a gázt. Kis lakását betöltötték a finom illatok, amik végre már nem zavarták Anitát sem úgy, mint a terhessége elején. Ennél a gondolatnál kicsit elkomorodott, mivel eszébe jutott az az este, amikor először lett rosszul a szagoktól… Dave-nél. Nagyon távolinak és hidegnek tűnt az emlék. Noha már nem volt olyan dühös a férfira, mint korábban, még mindig neheztelt rá azért. De megrázta a fejét és odalépve a hűtőhöz töltött magának egy kis ásványvizet az ebédhez.
Ekkor kopogtattak az ajtaján.
A lány elmosolyodott. Sejtette, hogy Martin ma sem bírja ki nélkülük. Gyorsan megtörölte a kezeit a konyharuhában, majd az ajtóhoz sietve ki is nyitotta azt, de a mosoly elhalványult az arcán.
- Szia - mondta a mély orgánum, ahogy a kivételesen nem feketébe öltözött férfi meglátta a házigazdát.
- Dave... mit... mit keresel itt? - kérdezte, és észre sem vette, hogy kezét automatikusan a pocakjára tette.
- Martin eljött hozzám és úgy gondoltam, hogy ide kell jönnöm. Beengedsz? - mosolyodott el halványan.
- És ehhez neked megint két hét kellett? - csúszott ki a száján félhangosan, de azért arrébb állt az ajtóból.
- Igen, Anita két hét. Tudod, sok minden hátráltatott közben. Első körben egy kórházi ápolás, majd a volt feleségem hülyeségei - felelte Dave a kelleténél keményebb hangszínen, ahogy Anita megint csak magára és az ő saját bajaira tudott rávilágítani.
- El is mehetsz, ha kényelmetlennek találod a helyzetet - tartotta a kezét még mindig a kilincsen és magába nyelte a dühöt, ami hirtelen kelt benne.
- Nem azért jöttem, hogy elmenjek. Csak jó lenne, ha a magad bajain túl is látnál.
- Sajnálom, ha a helyzetben, amiben hagytatok, főként a kicsire és magamra gondoltam meg a boldogulásunkra - jegyezte meg kicsit cinikus felhanggal, ahogy becsukta az ajtót, majd elsétálva Dave mellett a kis konyha felé vette az irányt.
- Érthető, hogy szarban hagytunk és most dühös vagy. Csak tudod... olyan bonyolult volt ez a helyzet és rosszul kezeltük, kezeltem le. Azért ijesztő volt hallani, hogy terhes vagy. Aztán, ahogy ülepedett a hír, ahogy múlt az idő egyre többet agyaltam rajta és nem tudtam elfogadni a saját döntésem, de akkor meg azt hittem, hogy már késő. Aztán Martin eljött hozzám, és elmesélte, hogy mégis megtartottad a kicsit, aminek nagyon örülök Anita. Tényleg. És most itt vagyok, hogy helyrehozzuk a helyzetet.
- Jól van - sóhajtott egyet összefonva karjait - Kérsz valamit?
- Nem kösz. De szerintem üljünk le - mutatott a konyhaasztalra, majd előre is ment helyet foglalni. Mikor kényelmesen elhelyezkedett, felrakta mindkét kezét az asztallapra és önkénytelenül is a hegét kezdte birizgálni: mint újabban mindig, ha gondolkodott vagy ideges volt.
- Nem zavar, ha én közben eszem? Már nagyon éhesek vagyunk - tette hozzá egy kis mosollyal a szája szegletében.
- Nyugodtan - mosolyodott el a férfi és figyelte, ahogy Anita szed magának a tányérjába némi ételt és leül.
A lány egy kis mosollyal látott neki, majd két falat között már kicsit komolyabb arckifejezéssel kérdezte meg: - Mi történt a kezeddel?
- Semmi különös - takarta le zavartan - Elvágam és elfertőződött ezért csúnyán hegesedett.
- Jah... gondolom akkor... - mondta, de inkább elharapta a mondat végét és inkább csak nézte a férfit rágás közben.
- Igen, akkor - bólintott a férfi - Nem is tudom, hogy mit mondjak. Sajnálom, ahogy viselkedtem és ezerszer megbántam már.
- Mondd csak Dave... - sóhajtott Anita figyelmen kívül hagyva, de elraktározva a bocsánatkérést - ... te mit érzel a baba és irántam? Hogy képzelted ezt az egészet?
- Anita, szeretnék beszállni ebbe az egészbe. Nagyon szeretném én is kivenni a részem belőle, elvégre lehet, hogy én vagyok az apja a kicsinek és szeretném ezt a szerepet betölteni. Téged meg... szeretlek - nézett a nő szemeibe.
- Tényleg? - vizsgálta a férfi arcát.
- Tényleg - felelte komolyan.
- És mi lesz, ha kiderül? Mi lesz az együttessel? Az életetekkel? - tolt arrébb egy főtt hús darabot a paradicsomszószban - Ez akkor is érinteni fog téged, ha nem te vagy az apa. Ha meg te, akkor meg pláne...
- HA kiderül, akkor nagyot bukunk, de úgy gondolom, ezt a kockázatot a kezdetekkor felvállaltuk. Hogy mi lesz az életemmel? Az már romokban van, annak már úgyis mindegy - vont vállat.
- Jaj David... - súgta Anita elérzékenyülve, és a következő pillanatban már féloldalasan a férfi ölébe is ült és jobb karjával átölelte a vállát - Szóval kapaszkodót látsz bennünk? - kérdezte suttogva.
- Inkább egy új életet.
- Az ugyanaz - mosolyodott el megcirógatva a gondterhelt és fáradt arcot - Olyan elhasznált és megviselt vagy... - simított végig a halántékán gyengéden.
- Annak is érzem magam - sóhajtott fel a férfi - Jen el akarja venni a lányomat - nézett fel. Nem tudta, hogy miért mondta ezt el Anitának. Mindenesetre ő volt az egyetlen, aki tudja, az ügyvédeken és a bírón, valamint rajta és Jenen kívül.
- Szegénykém - törölt le egy kósza könnycseppet a férfi szeme sarkából, mely megült a kis szarkalábakban - Tudok segíteni valahogy?
- Hacsak nem tudod megmásítani a jövőbeni ítéletet. A bíró nagyon arra hajlik, hogy Stella az anyjánál maradjon.
- De láthatási jogot mindenképp kapsz, nem?
- Elvileg. Viszont, ha lebukik a hármasunk, attól is eltilt.
- Akkor... akkor nem is akarod, hogy újra túl közel kerüljek hozzád? - nézett rá elbizonytalanodva, ahogy simogató keze is megállt.
- Nem ezt mondtam. Hisz benned egy új élet fejlődik, ami akár belőlem is fakadhat. Kelletek nekem. Mindketten - mosolyodott el.
- De... nem várhatom el, hogy ennyi mindent kockáztass miattam és a kicsi miatt... főleg... főleg, hogy elméletileg én Martinnal vagyok - tette hozzá a végét óvatosan.
- Nézd Anita, azt hiszem, hogy ezt a hármast már nemigen lehet szétválasztani. Már annyi mindent adtunk bele személyenként, hogy ez talán örökre összeköt minket. Közös a felelősség.
- Jól van... ha tényleg ennyit akarsz kockáztatni... - vonta meg egy kicsit a vállát mélyen a férfi szemeibe nézve, ahogy végigsimított a telt alsóajkon.
- Vagy ez vagy a másik lehetőség, hogy egymagam ülök az üres lakásomban. Én ezt választom, mert veletek szeretnék élni, amennyire ez lehetséges.
- Istenem, úgy hiányoztál! - érzékenyült el még inkább a lány s potyogó könnyekkel nem bírta ki, hogy ne szorítsa a száját Dave-éhez.
A férfi szorosan ölelte Anitát és viszonozta csókjait. Talán végre boldog lehet.
- Többet nem fogsz így megbántani, ugye? - szipogta a férfi nyakába.
- Nem. Már nincs mitől félnem, aminek következtében így viselkednék.
- Akkor jó - lazított kicsit az ölelésén, hogy a férfi szemeibe nézhessen, s egy őszinte mosollyal nézett rá - Ennek a lányotok is és én is örülünk... - harapta be saját száját, figyelve a férfi reakcióját.
- Lány lesz? - kérdezett vissza Dave.
- Ühüm – bólogatott könnyeivel küszködve. A terhessége kezdete óta a hormonális változások kicsinálták, rengetegszer sírt magához képest. - Ma voltam az orvosnál és ő mondta, hogy majdnem teljesen biztos, hogy kislány. Még Mart se tudja, neked mondtam el először.
Dave már nem is tudott mit mondani. Az arcán sugárzó és széles mosoly székelt, ahogy finoman Anita hasára csúsztatta a kezét.
Anita arcán végigfutott két könnycsepp, ahogy először csak nézte a széles kezet a hasán, majd sajátját is ráhelyezte, s újra megkereste Dave ellágyult tekintetét. - És... nem fog zavarni, ha esetleg kiderül, hogy nem is a tied a kicsi?
- Nem. De, azt hiszem nem is szeretném, ha kiderülne, ki az apa.
- Nem akarod tudni? - lepődött meg Anita.
- Nem.
- Mondjuk… előbb-utóbb úgyis elkezd majd hasonlítani a kicsi az apjára... - cirógatta meg Dave vállát.
- Igen, de ez lesz az izgalmas része. Egyébként engem nem zavar, ha Mart az apja. Ő pont annyira a részem, mint te.
- Jézus Dave, ne mondj ilyeneket, mert megint sírni fogok - "fenyegette meg".
- De hát ez az igazság - nézett a nőre nagy szemekkel.
- Dave... - simult hozzá szinte kétségbeesetten.
. Igen?
- Kívánsz még?
- Persze. Miért?
- Ha valóban kívánsz még, akkor szeretkezz velem, kérlek... - súgta elhalón a férfi szájára.
- Egy perverz dög vagy, ugye tudod?
- Most miért? Hiányoztál! Azt hiszed, nem képzeltelek el többször is intim helyzetben mióta nem láttalak?
- Részleteznéd? - kérdezte egy sötét mosollyal kísérve.
- Sőt akkor is elképzeltelek néha, mikor Martinnal voltam... Ahogy az ő teste újra felfedezte az enyémet, néha olyan volt, mintha kettőtökkel szeretkeztem volna... Jaj David... - sóhajtott fel - ... annyira kívánlak...
- Akkor segítsünk rajta - mondta, majd érzékien megcsókolta a lányt miközben kezei már a testén kalandoztak. Anita mohóbban viszonozta a csókokat. Még javában a kívánós korszakában járt.
Dave nem sokat teketóriázott és már a hálóba is vitte a lányt. Most nem kockáztatta volna meg az asztalt.
- Csak azt ne mondd, hogy gerjedsz a terhes nőkre is! - nevetett fel Anita, mikor Dave meglátva lecsupaszított hasát kéjesen felmordult.
- Én egy állat vagyok, Anita! - nevetett fel a férfi, majd a puha bőrnek is esett fogaival, ahogy finoman harapdálva haladt egyre lejjebb.
- Hmm… kicsit finomabban, te vadállat… - sóhajtotta, utalva arra, hogy a terhessége óta érzékenyebb a teste. Máris elkezdte lerángatni Dave-ről a pólóját, majd élvezettel simított végig a meleg, tetovált bőrön.
- Mennyire finoman? - búgta Dave, majd fogait felváltotta a nyelvére.
- Ohhhh.... valahogy így! - nyögött fel kéjesen a plafonra - Mindenhol érezni akarom azokat a gyönyörű kezeidet a testemen! Annyira hiányoztak... - túrt bele Dave hajába.
- Megkapod - érkezett a felelet és hamarosan ez be is következett.
Anita végre teljesen elengedhette magát és a maradék feszültséget, ami benne volt Dave miatt. Most már tudta, hogy minden rendben lesz, még ha lesznek is nehéz időszakok mindannyiuk életében. Ahogy a hasát finoman puszilgató énekesre nézett, szinte látta, ahogy kezdenek kisimulni a gondoktól elmélyült ráncai. Vagy legalábbis azok, amiket ő és a kicsi okozott.
Dave végül leszedte Anitáról a nadrágját és a bugyiját is, majd egyik hosszú ujja óvatosan merült el a nőben.
- Oh jézus, ez az! - mozdult be a csípője a lassú kényeztetéstől. Nem tudta, hogy a terhessége miatt még intenzívebben fogja megélni mind Martin, mind Dave érintéseit. Hangosan fel kellett nyögnie, miközben ködös tekintettel a tarkójánál fogva felhúzta magához a férfit, akinek keze egy pillanatra sem pihent meg. Anita két keze közé fogta az enyhén borostás arcot és mélyen a férfi szemeibe nézett. - Szeretlek Dave... - suttogta szinte alig hallhatón. Most mondta ki először ezt a mondatot.
- Én is téged - felelte Dave gyorsabban dobogó szívvel, majd hosszan megcsókolta Anitát.
A lány elmosolyodott végigsimítva a férfi arcán, majd mikor Dave kérte, engedelmesen az oldalára feküdt és várta, hogy Dave mögé feküdve végre felvegye a pozíciót. Mikor ez megtörtént, Dave finoman hatolt be. Nem akart túl mélyre furakodni a kicsi miatt. Anita elhalón nyögött fel a várva-várt érzéstől baljával rászorítva a hasát finoman átfogó karra, míg fejét hátrafordítva ajánlotta fel szomjas ajkait pár mélyreható csókért. Dave nem győzött Anita kedvére tenni. Szüntelenül csókolta, miközben lassú, de, amennyire lehetetett, mélyreható lökésekkel ajándékozta meg.
A lánynak nem kellett sok, hamarosan reszketve élvezett el Dave karjaiban és illatában fekve. Dave szorosan magához vonta a nőt, arcát a nyakába fúrta egészen addig, míg végre valahára nyugodt, mély álomba zuhant.

Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés / Sign in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
VENDÉGKÖNYV / GUESTBOOK

 
Slipknot (HUN)
 
Adam Lambert (HUN)
 
Placebo (HUN)
 
30 Seconds To Mars (HUN)
 
DM Fanfictions (HUN)
 
Harry Potter folytatásos (HUN)
 
Harry Potter novellák (HUN)
 
Bi/Lesbian/Gay történetek (HUN)
 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto