Sea of Sin
Sea Of Sin

 
Kapcsolatok / Contacts
 
Useless-girl
 
Slipknot (ENG)
 
Trivium (ENG)
 
Adam Lambert
 
30 Seconds To Mars (ENG)
 
PLACEBO (ENG)
 
DM Fanfictions (ENG)
 
Thor (ENG)
 
Bi/Lesbian/Gay stories (ENG)
 
Capri & U-girl - Not that perfect
Capri & U-girl - Not that perfect : 21. fejezet

21. fejezet

  2009.07.15. 10:47


21.

 
Anita Martin házának erkélyén állt. Már több hónapja, hogy ideköltözött. Úgy döntöttek, hogy így lesz a legjobb. Az egyetemet nem hagyta abba, átment levelezőre, mert már nem tudott volna berohangálni a nagy hasával. Az életük elrendeződött: és ezalatt nemcsak Martin érti, hanem Dave-et is. Sajnos a felügyeletért folytatott harcot elvesztette, és ez szörnyen megviselte az énekest, de ő és Martin mindent megtettek, hogy Dave ne essen bele az egyik mély lelki szakadékjába. Megértették vele, hogy ez nem a világ vége, annyiszor láthatja Stellát és Jimmyt, ahányszor csak akarja. Ugyan Jimmy nem az ő fia volt, de a sajátjaként szerette. Meg aztán itt lesz egy újabb csöppség, aki leköti majd Dave figyelmét, és feledteti vele az összes bánatát. Dave mindezt felfogta, és átbillent a pozitív életszemléletbe.
Azóta minden tökéletes volt. A barna férfi sokat jött hozzájuk, volt mikor itt is aludt. Sajnos nem élhetett velük, mert az túl feltűnő lett volna, de már dolgoztak a probléma megoldásán. Dave akár New Yorkot is hajlandó lett volna elhagyni az új családjáért. Merthogy lassan igazi családdá
formálódtak ők így hárman. És lassan érkezik a negyedik családtag is.
Anita nagyokat nevetett néha a fiúkon, vagy éppen könnyekig hatódott, mikor körbe ugrálták és tervezték a közös jövőt. Alig tudta leállítani őket, annyit tapizták egyre gömbölyűbb hasát, sőt beszéltek és énekeltek is a lányuknak. De Anita nem bánta a dolgot, hisz boldogabb nem is lehetett volna a kisebb kényelmetlenségeket nem számítva. Szerelme a fiúk iránt nem is lángolhatott volna jobban, és már alig várta, hogy a kezei közt foghassa azt a törékeny virágszálat, aki a hasában növekedett. Már nem kellett sokáig várniuk a nagy pillanatig.
 
 
 
 
Utószó
 
 
Anita mosolyogva ült a kertben és figyelte, amint a lánya Dave-vel játszik valamit. A kislány sugárzó mosollyal az arcán vett részt a játékban és boldogan sikongatva szaladt el néha a férfi elől, aki könnyedén elkapta. Már eltelt 2 év is, mióta megszületett a kicsi. Nem kért apasági tesztet, mert úgy érezte, hogy azzal csak tönkretenné mindazt, amit hárman felépítettek és nem is volt fontos tudnia, hogy ki a vér szerinti apa. Mindkét férfi ugyanúgy szerette a lányt, mintha a sajátja lenne, sokat játszottak vele.
Haley, akit Dave ötlete alapján neveztek el, szerencsére rugalmasan kezelte a helyzetet. Nem tett különbséget a két férfi közt, akiket a jelek szerint ugyanannyira szeretett. Mindkettőt apának hívta.
Nem gondolta volna, hogy élhetnek ilyen harmóniában négyesben. Az idő során teljesen természetessé vált, hogy Dave amikor csak tud, ott van velük – gyakorlatilag már ott lakott ő is Martinnál, csak a látszat és a gyerekei kedvéért járt New Yorkba. Az együttesen belül is meglepődött mindenki Haley érkezésén. Természetesen Martin gyerekeként lett bemutatva, s csak ők hárman tudták a nagy titkot. Martin gyerekei is pozitívan fogadták a kis jövevényt, aki azért jól megkínozta fiatal mamáját a kórházban a szülésnél.
A nő el sem hitte, hogy ilyen gyorsan nő a kislány. Pedig azóta levelezőn már elvégezte az egyetemet is. Úgy érezte, mintha csak tegnap lett volna, mikor beindult a szülés. Még mindig tisztán látta maga előtt a két férfi aggódó tekintetét és a kapkodást, amit lerendeztek körülötte. Majd el kellett mosolyodnia, ahogy eszébe jutott a pillanat, mikor Martin először fogta a kezébe a még magzatmázas picit. Ő jött be vele, Dave pedig kint rágta a körmét. De már azért a két jelenetért megérte megszülni a kicsit, amikor láthatta a két férfi elérzékenyült tekintetét mikor is először fogták a kezükbe a kisbabájukat. Sokszor elgondolkodott rajta, hogy mennyire szerencsés is, hogy két ilyen csodás – bár néha felettébb konok – férfi vigyáz rájuk.
Anita bevallhatta magának, hogy ahogy a lánya nőtt, úgy kereste, hogy kire hasonlít a kicsi. Zöld szemével és szőke hajával nem árult el sokat, ebben a korban még semmit sem lehet biztosan tudni, de a jelleme már kezdett kibontakozni. Zavarba ejtő volt, de mintha mindkét férfiből kapott volna egy keveset: alapvetően nyugodt gyerek volt, akár a szöszke. Azonban, ha valamit a fejébe vett, akkor olyan hévvel tudott dolgozni a probléma megoldásán, vagy az áhított dolog megszerzésén, akárcsak Dave. Anita meg is elégedett ennyivel. Nem az egyik férfié a kislány, hanem mindhármuké.
 
 
 
By: Capricornus and Useless-girl
2009-07-14
 

Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés / Sign in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
VENDÉGKÖNYV / GUESTBOOK

 
Slipknot (HUN)
 
Adam Lambert (HUN)
 
Placebo (HUN)
 
30 Seconds To Mars (HUN)
 
DM Fanfictions (HUN)
 
Harry Potter folytatásos (HUN)
 
Harry Potter novellák (HUN)
 
Bi/Lesbian/Gay történetek (HUN)
 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!