Sea of Sin
Sea Of Sin

 
Kapcsolatok / Contacts
 
Useless-girl
 
Slipknot (ENG)
 
Trivium (ENG)
 
Adam Lambert
 
30 Seconds To Mars (ENG)
 
PLACEBO (ENG)
 
DM Fanfictions (ENG)
 
Thor (ENG)
 
Bi/Lesbian/Gay stories (ENG)
 
Bridgycat and Zsu - Coming Home
Bridgycat and Zsu - Coming Home : Coming Home - 4

Coming Home - 4

  2010.04.27. 13:34

NC-17 / R


4.

 

Összesimulva pihentek sokáig, belefeledkezve gondolataikba, érzéseikbe. A szőke zenész törte meg a csendet.

- Jól csináltam? Nem fogsz haragudni rám?

Dave szíve összeszorult. Igen, arra használta évekig, hogy neki jót tegyen és utána sokszor elzavarta, napokig felé sem nézve.

- Isteni voltál Mart- súgta neki rekedten - bocsáss meg.

- Miért is? - könyökölt fel az, nem sejtve gondolatait.

- Annyit bántottalak - nézett félre szégyenében.

Martin kezével maga felé fordította arcát, mélyen fúrva tekintetét a sötét szemébe.

- Már mondtam. Te nem bántasz. Heves vagy és pont a tüzed babonáz meg. A forró véred, meg a forró fejed - próbálta elviccelni.

De társa csak sóhajtva bújt nyakába. "Hogy le van gyengülve" - marta a zenész szívét is a fájdalom - "Mennyi minden kavaroghat benne. Ezért bújt el. Milyen sebezhető most..." - érezte milyen kiszolgáltatottan bújik hozzá, menedéket keresve karjaiban.

 

- Dorombolni is fogsz? - próbálkozott megint a hangulattal.

- Csak ha vakargatsz - vette fel végre a fonalat.

- Már megint??? Te rossz gyerek! El vagy kényeztetve.

- Tudom, elkényeztettek. Te is és Brig is - elhalkult - Érezted Mart? Érezted, hogy akarlak? - ült fel - Én jól csináltam? - kérdezte komolyan fürkészve a zöld szemeket "És még én vagyok a macska!" - vizsgálta társa világosan fénylő szemeit.

- Sosem bírtam szebbet álmodni ennél - nézett vissza rá komolyan - És nagyon jól csinálsz mindent, és igen éreztem, hogy rám figyelsz - itt el kellett fordulnia feltörő érzéseitől - Nem fura? - nézett vissza lehiggadva - Régóta ismerjük egymást, régóta játszunk ilyeneket, most mégis...

- Most más volt, ez az első - fejezte be helyette Dave - Igen fura, mintha most ismerkednénk...

- Igen. Újból megismerkedünk - mosolygott Mart, de belül még nem volt nyugodt. Hosszú, csalódásokkal tele út volt mögöttük, nem merte hinni, hogy közelebb lenne a vége.

Dave ki van borulva, és hiányzik neki a törődés. Brig jobban lesz, és újból kiskutyaként fogja követni a lányt. Nem volt féltékeny rá. Hisz rábeszélte a kandúrt, hogy mind legyenek együtt, támogatta a két férfi kapcsolatát, megértette mennyire mélyen bíznak és függenek még a külsőségek ellenére is egymástól. És Mart is azt akarta. A kajla, kissé arrogáns, élettel teli kamaszt boldognak látni, ahogy biztonságban érzi magát szerelme mellett. Dave-et cirógatva elkalandozott...

Milyen fiatalok voltak. Dave még csak 17...a finom kisfiús vonásaival...szép mint egy karcsú lány. A post-punkos stílusával járó lányos ruhákban. Mégis nyers férfierőt sugározva. Persze hogy úgy nézett rá. Már akkor csodálta milyen érzékeny, és mennyire erős akaratú. Mennyire komplex. Minden érzelmi véglet egybezárva. Nem csoda, ha nem bírja uralni és időnként egyszerűen kicsapódik a hatalmas energiája. Ellentéte volt az ő hűvös zárkózottságának. Dave volt az ő hangja és teste, ahogy átadta a világnak fájdalmasan mély érzéseit, amiket ő nem bírt felvállalni ennyire nyíltan. Az is sok volt, mikor néha a dalszövegekről kérdezték. De az énekes érezte őt. Az ő tűzét, amit mindig elrejtett, nehogy kihasználják ellene. Eltitkolta sebezhetőségét, míg társa vakon rohant mindig vesztébe, szenvedélyétől és ösztöneitől hajtva. És az ő csalódásai csak még zárkózottabbá tették Martint. Szavak nélkül lettek lelki társak. Csak ahogy érezték egymást. Dave a szövegeiből ismerte meg, és ő az énekest az előadásaiból. Mikor egy csapatba kerültek szinte azonnal, az első próbáktól barátság szövődött közöttük az ösztönös összhangból, és némán kommunikáltak tekintetükkel, megértve egymást.

Aztán megismerte. És csodálni kezdte. Amiken már olyan fiatalon keresztül küzdötte magát. A családi problémákon, az érzelmi viharain, a rendőrségi ügyein. A mindenre kiterjedő alkotói tehetségét, és vágyai féken tartását. Nem értette miért csodálja őt. Ő csak egy zenész...verset ír, zenét...De Dave!...Dave rajzol, fest, tervez, farag, ír, zenél, fényképez, énekel...Mindenbe beleadva lelke minden tűzét. És még így is folyton lángolt. Fellelkesítette ez a tűz.

Úgy érezte megégeti és életre kelti őt a fékevesztett hév, ami belőle áradt, és erőt adott, és reményt, és hitet. Hitet az élethez. Az élet tüze, igen! Ami létrehoz mindent és el is pusztítja azt. Ő hívta először főnixnek. Hisz mindig hamuvá égette saját magát, és újból ugyanaz a szenvedélyes lélek támadt fel a hamvakból.

Sikeresek lettek. El sem hitték. Berlinben lakott. Itt is dolgozott a banda. Pont egy S&M club felett. Azt felvállalta, hogy más volt. A külsőségeket igen, de az érzéseket nem. Neki ez játék volt. Dave-nek pedig az élete. Akkor már jól ismerték egymást, tudták egymás hajlamait. Tudta társa mennyire szeretetéhes, és "mindenre" képes, hogy megkapja kishitű lelkének támogatását. Imádta a fájdalmat. Arra foghatta, hogy az hozta ki belőle a vadállatot. Sokszor mosolyogta meg arrogáns, öntelt megnyilvánulásait. Hiszen tudta jól, az csak páncél, ami mögé bújik. Mindig egy zavarodott gyerek volt, aki nagyfiút játszott. Hogy a nagyfiúk elfogadják, és ne bántsák. És amellett... felelősségteljes, erős, igazi férfi is volt. Állandóan többet és többet akarva kihozni magából. Hogy elnyerje az elismerést. És Ő bíztatta, hiszen imádta őt. Dave volt a múzsája, az élete és érzései ihlették meg mikor dalokat írt. Egyszer el is mondta ezt nyilvánosan.

Ott Berlinben a sok tivornya között kerültek közel. Istenem, milyen sok orgián voltak. Együtt az egész zenekar, producerek, mindenki. És egy éjszaka felfedezte...Sokszor voltak négyesben. Ő, Dave és két nő. Vagy vele épp egy fiú volt. Már akkor megdöbbent, hogy nem ítéli el..."Minden angol egy köcsög-nem? Ez a mi hírünk a világban" - nevetett, mikor megkérdezte mit is gondol. Egy ilyen este elkapta a tekintetét. Tettezett az énekesnek ahogy ő kielégített egy másik férfit. Látta Dave szemeiben, amik sosem hazudtak, ha akart sem. Akkor még nem gondolta. De egyszer csak megragadta őt a szenvedély, ahogy az énekes megélte a szexet. Teljesen átadta magát, figyelmes volt partnerével, élvezte, hogy elragadtatják magukat az általa okozott élvezetben.

És hát, igen Mindannyian ittak és beszívtak állandóan. Pedig csak szegény frontember került szégyenbe nyilvánosan a szerek miatt. És az az éjszaka... Ketten voltak egy vörös lánnyal. Sikoltozós rajongó volt, mindent megtett nekik. Majdnem elájult a puszta érintésüktől is. Hárman szívtak be, előjáték gyanánt. Két oldalról vették kezelésbe a teljesen elszállt nőt - láthatóan nem volt a narkóhoz szokva. Amikor keze összeért társáéval szinte áramütés érte. Dave is érezte, mert rákapta ködös tekintetét. Szemeibe fúrva fekete tűzét simított végig Martin kézfején, majd hajolt közelebb a lány teste felett. És Mart gondolkodás nélkül csókolta meg. Most is emlékszik, milyen édes volt, milyen természetesnek tűnt. Akkor este egymást elégítették ki, nem törődve többet a vörös lánnyal. Nem merte magát az aktust kezdeményezni, és Dave ki is mondta, hogy nem fognak dugni. De ahogy elvarázsolta őt, az szinte nem is hiányzott. Nem is beszéltek róla. Ő próbált, de az énekes elzárkózott, mondva csak kiélték az ösztöneiket betépve. Aztán pár nap múlva kiélték józanul is. Dave mindig is nagyon "testi" volt mindenkivel. Sokszor ölelt, puszilt meg mindenkit. És köztük ez már mást hívott elő. Az hogy "úgy" nem érintheti csak még kívánatosabbá tette számára. Idővel feladta a próbálkozást, mert mikor konkrétan próbált a tárgyra térni, utána napokig kerülte őt és büntette hidegségével. Martin pedig belebolondult. Véglegesen és mindent elemésztve szeretett belé. Halálosan féltékeny volt mindenkire, aki szorosabb kapcsolatba került vele. Sok-sok szerelmes dalban vallott neki, akkor még nem tudva mennyire összezavarja ezzel. nem tudta még Dave mennyire küzd magával és a külvilággal, és kettőjük kapcsolatával. De Martin is belebetegedett, italba fojtva szenvedélyét. És a sok lelki zűrzavar megtette hatását. Kicsúszott az énekes kezéből az irányítás.

Mind egyre jobban vágyódott a megnyugvás után, az egyre fojtogatóbb káoszban. Önmagát marcangolta érzései miatt, úgy érezve nem érdemli meg, amit kap tőle, nem helyes amit tesz, nem érdemli a rajongók szeretetét, nem tesz elég jót ahhoz képest amit kap. A sok feldolgozatlan érzelem felerősítette gyermekkori depresszióját. Hosszú évekig a drogba és az alkoholba menekült előle. Aztán sok lett a gond már, és egyre több a rossz hangulat, és egyre ritkábbak a szünetek a "kezelések" között.

Titkolta, de Martin tudta mit művel. És Dave is tudta. De akkor már akarta is a végét. Igen, vágyta saját pusztulását, mint egyetlen kiutat az elviselhetetlen zűrzavarból amit nem tudott kezelni. Inkább elfojtotta minthogy büszkeségét sérülni lássák. Fenn tartotta a képet, amit kellett. Egyszer vallott is Martnak, hogy milyen fontos neki, és nem hozhat rá szégyent. Akkor nem értette még, hogy miatta próbált erősnek látszani az énekes. Miatta, hogy beteljesítse azt a képet, amit zenéjük megkíván, hisz Mart élete, mindene a banda volt. Sokszor volt keserű Dave-re, mert elutasította érzéseit, majd szó szerint magára rántotta. Kegyetlen játéknak hitte. Pedig csak bizonytalanság volt, vele és saját magával szemben. Sokat várt el tőle, míg ő a háttérből irányította az előadást. A frontember pedig helyt akart állni, mindig teljesítve megszakadásig az elvárásokat. És meg is szakadt, testileg, lelkileg, megfeszülve Martin egyetlen dicséretéért áhítozva. És ő nem figyelt erre, túlságosan sértve érezte magát az elutasítás miatt, hideg maradt vele. Kivéve a forró lopott órákat, amik mindkettőben csak még több sebet ejtettek. Pedig Dave jelzett neki, és utána már kétségbeesetten kereste vele a kapcsolatot. Betépve nyilatkozva mindenféle szépet és hízelgőt a zenészről. Nem figyelt rá! Igen, ő is csak még mélyebbre lökte a káoszba. Az énekes pedig, mivel senkinek sem kellett, feladta.

Évekig veszekedtek a semmiségeken, össze is verekedtek, ami sokszor másfajta testiségbe, majd gyöngéd szeretetbe torkolt. Hogy Dave másnapra újra elzárkózzon mindenki és önmaga elől, pánikban,hogy mindent megkavar és tönkretesz

A rádióban hallotta. Az ő szíve is megállt abban a pillanatban.

"Dave Gahant a Depeche Mode énekesét letartóztatták kábítószer birtoklásért, miútán túladagolva találták egy L.A.-i motelban. A mentősök a klinikai halálból élesztették újra."

Akkor már nem tudott róla semmit, majd két éve mikor hallotta, hogy felvágta az ereit. Próbált vele beszélni, de elzárkózott előle. Majd Alan is kilépett. A menedzsment összehívta őket, és Dave úgy nézett rá mint egy idegenre, és mindenkire. Bele egyeztek egy új albumba. Mikor elkezdték volna nem ment semmi. A testileg is teljesen legyengült férfi nem bírta az éneklést, amitől persze még jobban leépült lelkileg is. Végül elküldték, hogy szedje össze magát. És egy hét múlva maghalt.

Csak akkor tört rá Martinra mi is amit majdnem elveszített. Még erősebben tért vissza belé a szerelem és a csodálat, mikor mindezek után társa tényleg talpra állt. Akkor írta az Ultrára a Home-ot és a Bottom line-t, nyíltan félreérthetetlenül fogadva örök hűséget, szerelemből.

Lassan megenyhültek. Beszélt neki a lányról, párhuzamot vonva közöttük. Azt állította, csak ő és a lány értették, fogadták el őt mindenestül. De Brigyt nem találta sehol. És Mart ráébredt: ő elvette a védelmét Dave-ről, aki a lányban találta meg azt a bizalmat, és biztonságot ami a lelket tartotta benne. De ő is eltűnt. És Dave ugyanabban a cipőben járt, mint a zenész - beleszeretett a lányba. Nem csoda, elvégre csak eltűnt, nem csalódott benne sosem, nem árulta el mint Mart. Dave vágyódott utána. Verseket írt hozzá. Martin nem erőltette kettőjüket, de a hosszú turnékon elszabadultak az érzések. Sokat csatáztak, de Mart már mindig engedett neki. Soha többé nem akarta újból érezni, hogy elveszítheti. Ahogy énekelte "I'll follow you", igen követte őt vakon, csakhogy vele lehessen.

Brig előkerült, Dave-nek sikerült meghódítania. Vele jött, még Marthoz is közel került. És mint mindig egy jó után sok rossz következik...Beteg lett, legyengült immunrendszerrel, és Dave-ben is felütötte a betegség a fejét. Martin pedig csak óvni akarta, halálra rémülve, hogy elveszítheti.

 

- Miről álmodsz??? - zökkentette ki őt nevetve David.

- Rólad - puszilta meg feje búbját szeretettel.

- Megint???? – fintorgott.

Csak nevetett rajra. Igen megint, mindig. Mennyi minden és még mindig egy gyerek.

- Minden rendben lesz! Jó? - kérdezte szerelmét, ahogy óvva körül ölelte imádott alakját.


 

Következő fejezet

Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés / Sign in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
VENDÉGKÖNYV / GUESTBOOK

 
Slipknot (HUN)
 
Adam Lambert (HUN)
 
Placebo (HUN)
 
30 Seconds To Mars (HUN)
 
DM Fanfictions (HUN)
 
Harry Potter folytatásos (HUN)
 
Harry Potter novellák (HUN)
 
Bi/Lesbian/Gay történetek (HUN)
 

Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték