Sea of Sin
Sea Of Sin

 
Kapcsolatok / Contacts
 
Useless-girl
 
Slipknot (ENG)
 
Trivium (ENG)
 
Adam Lambert
 
30 Seconds To Mars (ENG)
 
PLACEBO (ENG)
 
DM Fanfictions (ENG)
 
Thor (ENG)
 
Bi/Lesbian/Gay stories (ENG)
 
Bridgycat - Strangelove
Bridgycat - Strangelove : 6. fejezet - 2. rész

6. fejezet - 2. rész

  2010.05.31. 12:03


6. fejezet – 2. rész

 

Az alkony a Moonban éri a hármast, már kora este lemennek. Nevetgélnek az egymást régen látott szeretők. Martin számára nyilvánvaló a szoros kötelék a két punk között. Kívülállónak érzi magát, de mégsem megy el a közelükből, hívták magukkal, így velük jött. Dave próbál figyelni rá is, nem kihagyni a beszélgetésből, de ez csak igyekezet, aminek nem mindig van eredménye, amikor ennyire elszállt Mark megjelenésétől.

Csöndben iszogatja a sokadik sörét ginnel. Leslie mellételepedett egy időre a szokásos zavaros magánéletéről sztorizgatva, de ahogy kezdenek szállingózni a vendégek az este közeledtével, úgy neki is több dolga akad.

Még egy nap szállt tova, szinte észrevétlenül David társaságában. Nem érti miért nem ment még haza. Mintha az elmúlt pár napot valamilyen párhuzamos univerzumban töltötte volna ahol semmi mást nem lát csak a szíve választotta énekest. Tessék! Nem is próbáltak egész hétvégén. Andy és Vince biztosan sejti, hogy együtt vannak, tudja, hogy nyakigláb barátja halálra fogja cukkolni a „romantikus hétvégével”. Valamiért nem is akarja letagadni. De ő bankár akar lenni, mindig a racionális gondolkodást helyezte előtérbe mindenben. Mi történik vele? Nem is érdekli, hogy a családja aggódik, nyugodtan, sőt boldogan tette egész nap ma is a semmit dumálgatva a másik kettővel. Jo, Dave anyukájánál várja őt. Megjött az egész banda, és Mark tudta, hogy ha otthon nem találja, akkor a házban lesz a barátja. Azon, hogy a szőkével meghitten eszegetett, azon meg sem lepődött. Csak egy kis mocskos vigyorra húzódott a biztosító tűvel átszúrt száj.

Becsiccsentve figyeli a két fiút, ahogy összesimulva lassúznak a többi vendég között. Ahogy több lesz a szesz szervezetében, úgy ismeri be magának egyre ingerültebben, hogy igenis féltékeny. Mintha hátra hagyták volna. Dave csak rá figyelt, csak vele törődött, kialakult valami csodás közöttük, amit úgy tűnik nagyon is könnyen félre dob Mark miatt. Rendben, tudja… semmi komoly! Semmi románc! Mégis marja belsejét a csalódottság. Reménytelen kis álmodozó marad örökre. Mit is gondolt, amikor leszögezték a játékszabályokat!

Joe huppan mellé, elegáns öltönyében. Biccentve megszorítja az asztalon heverő kézfejét köszönésképp, és hasonló hangulatban szopogatja az állapotából ítélve sokadik whiskyjét. Martin figyeli a férfi arcát, amin mintha saját érzéseit fedezné fel, miközben Joe elmélyülten figyeli az összesimuló párost.

- Most már félre leszünk téve – jegyzi meg halkan, keserűen, majd nagyot húz az erős italból – Megjött a kis játszópajtása, meg még a csaja is, aki anyáskodik felette – szinte undor úszik keresztül vonásain, ahogy ezt kimondja – Normális életet akar! Baromság! – int Leslie-nek az újabb körért. A női ruhás pincér lapos pillantásokkal rakja eléjük az utánpótlást.

- Martin, ugye? Hallom zenéltek együtt, az jó. Jól jön majd a tárgyaláson, hogy a kreatív hajlamait nem a falakon tölti ki. De amúgy sincs nehéz dolgunk, mert felhoztuk a gyerekkori pszichés problémáit, az enyhítő körülmény – Martin füle megnyúlik.

- Milyen problémái vannak? – rohanja le az ügyvédet.

- Semmi komoly, nyugi nem sorozat gyilkos. Csak kis tudathasadásos depresszió, néha elveszíti a fonalat az álmodozás és a valóság közt. Azért is tud olyan kifejezően zenélni, énekelni. Valóban képes belebújni abba a karakterbe, ami a dalokban van, átéli. – a férfi könyökeire támaszkodva, ábrándozva figyeli a távolban Markkal csókolózó fiút – ő egy csoda. – hangjából árad az érzelem, a szőke fiú együtt érzően szorítja meg kezét, hiszen egy cipőben járnak. Pár napig élvezhették a társaságát, és most itt ülnek együtt és a távolból nézik, hogy társuk boldog mással, ahelyett, hogy velük lenne az. Eldobták őket, és most várhatnak a sorukra, ami a látottak alapján sokára jön el.

A jóképű barna férfi, szomorúan tekint bátorító kezére kézfején, majd szemeibe. A fiú furcsa szikrát érez pattogni gyomra tájékán. Joe tenyerébe fordítja kezét, finoman megszorítja, közelebb húzza őt magához. Tekintete közben kérdőn csillog, mintha az egészre engedélyt kérne. A sok ital és a félrelököttség érzése megtette hatását, Martin gondolkodás nélkül fordul a férfi felé, mint az éhező, akitől megtagadták egyetlen táplálékát keres vigaszt az ápolt szakállhoz dörgölődzve, és hagyja, hogy óvatosan megcsókolja. Lecsukódó szeme sarkából még látja, amint épp abban a pillanatban Dave hátra fordul és ránéz a táncparkettről.

Joe gyöngéden csókol, vigasztalón simulnak össze, mint a magukra maradt kutyakölykök, akiket elfelejtettek gazdáik. Fimon és érzésekkel teli nyelvjátékát mégis a keserű íz követi Mart szájában. Most másra vágyik, szinte már fáj annyira. Érzelmeitől felkavarodva bújik a széles mellkashoz, belekapaszkodik a drága selyem ingbe. Nem kellene ezt éreznie, a sok pia az oka. Ebben legalább hihet, mint az egyetlen halvány kapaszkodóba, ami visszatartja attól, hogy beismerje maga előtt, amit érez már napok óta.

- Göndi – szólítja halkan álmaiból az édes hang. Nem is, érzi a meleg tenyerét a hátán. Megfordulva látja az aggódó, szomorú fekete szemeket. Mellettük ül, és furcsán figyeli mindkettőjüket. Megérzi illatát, minden részeg-büszkesége oda egy szempillantás alatt. Mint a macska úgy fordul, majd mászik Dave hosszú karjaiba, amik rögtön szorosan köré fonódnak. Hatalmas sóhajjal öleli magához őt kedvese, mintha visszaszerezte volna egyetlen féltett kincsét. A fürtős fiú érzi ezt, boldogan mosolyogva magában cirógatja a hosszú tarkót, öléhez dörgöli ágyékát, nem is annyira rossz olcsó ribancnak lenni, ha egy ilyen kandúr keményedik alatta mozdulataitól.

- Te kis részeg cicus, hát nem hagyhatlak magadra? Minden bácsira rámászol te rossz kislány? – búgja nyakát puszilgatva azon a mindennél mélyebb hangján, amitől sejtjei is csilingelni kezdenek. Igen, még kacarászik, is mint egy becsípett kamaszlány a foci csapat kapitányának ölében az első bálon. Mitől lett hirtelen ennyire boldog, hiszen nem is szeretők. És amióta megjelent Mark…

- Mark? – kérdezi akadozó nyelve.

- Kis dolga van valakivel – dől hátra társa megérezve hangulata fordulását – kicsit elhanyagoltalak, sajnálom – megsimítja arcát, de Mart sértett marad – Úgysem lehetünk úgy, mint a hétvégén, most, hogy már a barátnőm is itt van és a zenekarral is vannak időpontok, meg intézni valók – győzködi, próbálja, eredménytelenül. A kimondott valóság még nagyobb duzzogást indít el benne. Nem lehetnek már úgy! Miért nem? Hiszen ő eldobott mindent napokig miatta! Miket is gondolt!

Szó nélkül áll fel David öléből, visszatelepszik a székére. Hangtalanul iszik tovább a fekete tekintet árnyékában.

- Majd ha kijózanodtál megbeszéljük – sóhajt egy hatalmasat Dave, és tehetetlenül elindul haverja keresésére. A szőke fiú azért sem néz utána, ja, majd megbeszélik. Amúgy sem bírná, ha nem beszélnének többet, de az, hogy valamiképp ő is elutasította kis elégtételt jelent sajgó lelkivilágának. A férfi felé fordul, aki mindvégig bölcsen hallgatott. Nem rossz parti. Negyvenes, ápolt, izmos, jó testű, szép égkék szemekkel. Kedves mosollyal. Nem csoda, hogy Dave is odavan érte. Joe elég régóta, és elég jól ismeri Gahant. És látszik, hogy érdeklődik iránta. Gahan, még nem is gondolt rá így, ilyen távolságtartón. Martin agya zsong a kusza gondolatoktól és érzésektől, nem sok mindenben biztos most.

Nem haragszik rá, de fájdalmat érez, ürességet a mellkasában, ahogy arra gondol, miket csinálhatnak most a 11-es szobában. Miket csinálhatna ő vele a 11-es szobában!!! Hiszen szinte semmit sem tudna nyújtani neki, amit tud ezekről a dolgokról, azt mind Dave-től tanulta. Még sohasem érzett ilyen mértékű eltökéltséget, mint amióta elhatározta, hogy a közelébe kerül. Hónapokig dolgozott az ügyön, ez a kigyúrt, borotvált fejű punk fogja eltéríteni, amikor már annyira közel került hozzá?! Az nem lehet! Szinte már hallja saját zihálását, annyira belelovalta magát indulataiba. Hirtelen ötlettől vezetve ismét Joe-ra tekint. Joe ismeri Dave-et, mindenhogyan. Összefeküdtek már jó párszor.

- Nem iszunk még párat? – dől oldalával a gondolatiba mélyedt férfihoz. A kék szempár, kérdőn rá villan, de aztán megérti. Kedves, kicsit kaján mosollyal int a pincérnek, megsimítva a fiatal fiú hozzá simuló combját. Martin is visszamosolyog, bátorítva a felfedezésben. Akkor is David közelébe fog kerülni, és nem fog tudni ellenállni neki.

 

(Folyt. köv.)

 

 

 

Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés / Sign in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
VENDÉGKÖNYV / GUESTBOOK

 
Slipknot (HUN)
 
Adam Lambert (HUN)
 
Placebo (HUN)
 
30 Seconds To Mars (HUN)
 
DM Fanfictions (HUN)
 
Harry Potter folytatásos (HUN)
 
Harry Potter novellák (HUN)
 
Bi/Lesbian/Gay történetek (HUN)
 

Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték