Sea of Sin
Sea Of Sin

 
Kapcsolatok / Contacts
 
Useless-girl
 
Slipknot (ENG)
 
Trivium (ENG)
 
Adam Lambert
 
30 Seconds To Mars (ENG)
 
PLACEBO (ENG)
 
DM Fanfictions (ENG)
 
Thor (ENG)
 
Bi/Lesbian/Gay stories (ENG)
 
Bridgycat - Freaks
Bridgycat - Freaks : Prológus

Prológus

  2010.11.04. 16:43


Megjegyzés by Useless-girl: Ez a történet különleges. 2005-ben kezdődik, s időben egyik korszakból a másikba ugrál, ahogy a Kedves Olvasó betekintést nyer Dave fejébe és emlékeibe, mielőtt ismét visszatérnénk a kiinduló évbe. Nekem nagyon-nagyon tetszett! <3

Kategória: R/18-as karika / SLASH, angst

Eredeti megjelenés: 2005.12.09.


"Tudod mit? A Depeche Mode kibaszott furcsa!" 
Martin L Gore
 

 

 

 

 

Bridgycat

Freaks

 (Szörnyek)

 

 

Useless-girl fordításában

 

 

 

 

 

 

 

Prológus

 
Dave felnevetett, felpöckölte és a levegőben elkapta az érmét.

- Mikor Bugs Bunnyval beszélgettem, ő mindig azt tanácsolta, hogy olyannak fogadjam el az életet, amilyen. Az élet nem jó, de nem is rossz, vagy legalábbis más emberek így gondolják. Mindenesetre nehéz. De mindenki számára az. Felejtsd el a bánatodat. Nem te vagy az első és nem is ő az utolsó.

A férfi, aki az asztalnál ült, azzal a furcsa arckifejezéssel nézett rá.

- Ezt úgy kéne értenem… - mondta -, hogy minden problémám abból következik, hogy sose beszéltem Bugs Bunnyval?- Nem mosolygott, miközben ezt mondta.

Dave ránézett, azt találgatva, hogy vajon a Martin szavaiban megbújó durva irónia neki szólt-e, vagy Martinnak magának. De Martin esetében általában a legrosszabb feltételezései bizonyultak igaznak, s Dave összeráncolta szemöldökét, nyilvánvalóan mert megbántódott szavaitól.

Martin kiegyenesedett karosszékében és ismét ránézett. Tekintete most már felengedett a nevetéstől. - Nyilvánvalóan – ismételte -, azért, mert én sosem beszéltem Bugs Bunnyval. Gyámoltalan vagyok, mint egy gyerek. Nekem nem volt Bugs Bunnym.

- Apró Embered sem volt – tette hozzá Dave elrejtve mosolyát, mely a szája szegletében remegett.

- Nem, nem volt.

- És oroszlán sem.

- Totálisan el vagyok cseszve, Dave – nevetett fel Martin – Az élet utál engem.

Dave vele együtt nevetett és közelebb ment. A szék mögé állt, s tenyerét Martin göndör fejére tette olyan emelkedetten, amennyire csak tudta.

- Dave, nemrég kijavítottam azt, amit életem legnagyobb hibájának gondoltam. Bár nem mondhatnám, hogy most boldog vagyok.

Dave finoman megütögette a fejét – A te problémád az, hogy túl sokat akarsz, Mart – mondta, miközben zsebeibe csúsztatta kezeit, s leült az asztalra – Túl sokat. Kibírhatatlan. Ha valaki nem úgy szeret téged, ahogy te azt elvárnád, az nem azt jelenti, hogy nem szeret.

Martin összeráncolta szemöldökeit. Mondani akart valamit, de helyette csak ráharapott az ajkára. Dave hamisan felnevetett.

- De amúgy is ki vagyok én, hogy ítélkezzek? Felejtsd el mindazt, amit az előbb mondtam. Biztosan valamiféle tévés hitszónokra emlékeztetlek.

Martin fogai megcsillantak, ahogy elmosolyodott. – Reach out and touch Dave! – zendített rá pajkosan a sorra, amit a rajongók mindig így énekeltek a koncerteken.

- Meddig akartok még itt maradni? – jelent meg Fletch az ajtóban. Az ő sminkje már kész is volt a fotózásra.

Martin felállt és elindult, Dave Gahan pedig követte. Elgondolkodva mérte fel a szőke férfit tetőtől talpig. Ki gondolná, hogy olyan sokáig nem fogják látni egymást? Hosszasan nézte Martint, magába szívva minden egyes részletet mohó szemeivel. Könnyebb volt. Így könnyebbnek tűnt hátulról, mivel így elkerülhette annak veszélyét, hogy szembe kerüljön tekintetével. Nem tudta volna megmagyarázni, hogy miféle veszélyt hordozott az a tekintet, mindenesetre be szokott pánikolni tőle. Mintha csak Mart el akarná kezdeni kérdezgetni őt, vagy választ követelne. Nem, Ő nem fog kérdezni. Akkor meg mit nyugtalankodik? És továbbra is Martin széles vállait bámulta.

Nem emlékezett rá, hogy hogyan is volt az első alkalom. Na nem mintha nem lett volna fontos számára. Nem, mindent beleadott. Pont az, hogy nagyon fontos volt. Arra gondolt, hogy van valamiféle rejtett dolog, amit nem vesz észre ebben az emlékben. Valamiféle megoldás és kulcs a történtekhez. Nem kelhet fel enélkül a tudás nélkül. Nagyon fontos volt. De nem emlékezett rá, hogy milyen is volt az első alkalom.

Talán az volt a probléma, hogy minden, amit Martinhoz lehetett kötni, az a szexről szólt. Mindig úgy tett, hogy ez nem így van. Hogy ez csak barátság, munka és közös érdeklődés volt, meg némi szórakozás. De lényegében szex volt. És négyük önbecsülése, négyszeresen megszorozva.

 

 


 

Következő fejezet

Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés / Sign in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
VENDÉGKÖNYV / GUESTBOOK

 
Slipknot (HUN)
 
Adam Lambert (HUN)
 
Placebo (HUN)
 
30 Seconds To Mars (HUN)
 
DM Fanfictions (HUN)
 
Harry Potter folytatásos (HUN)
 
Harry Potter novellák (HUN)
 
Bi/Lesbian/Gay történetek (HUN)
 

Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték