Sea of Sin
Sea Of Sin

 
Kapcsolatok / Contacts
 
Useless-girl
 
Slipknot (ENG)
 
Trivium (ENG)
 
Adam Lambert
 
30 Seconds To Mars (ENG)
 
PLACEBO (ENG)
 
DM Fanfictions (ENG)
 
Thor (ENG)
 
Bi/Lesbian/Gay stories (ENG)
 
Useless-girl & Bridgycat - An Aching To Be Free
Useless-girl & Bridgycat - An Aching To Be Free : 13. fejezet

13. fejezet

  2011.07.18. 11:48


13. fejezet

Dave-nek alig volt ideje kinyitni az ajtót és máris érezte, ahogy Mart belöki a hotelszobájába. Mire az ajtó becsukódott, Martin kezei mohón markolászták az énekes fenekét, hogy testét a másikénak préselhesse, és Dave észre se vette, ahogy az alacsony, de ezek szerint erős férfi a falig hátrált vele. De ott volt, alig kapva levegőt a forró csókoktól, ahogy ott markolta a férfit, ahol csak érte.
- Basszus, de kívánlak! – nyögte, míg Martin a nyakát csókolta és harapta és valahogy ettől társa kicsit visszahúzódott, hogy Dave sötét szemeibe nézhessen… hálásan… Dave nem kérdezte, hogy miért, valahogy tudta, hogy mi zajlik a göndör férfi fejében, így gyengéden megsimogatta az arcát és közelebb húzta magához egy sokkal finomabb csókra. Nem siette el a dolgot, hogy érzéki szájának minden egyes szegletét felfedezze magának. Kezei lecsúsztak Mart derekára és szorosan magához ölelte. Noha szíve az izgalomtól a torkában kezdett dobogni, meg akarta mutatni Göndinek, hogy komolyan gondolt minden egyes szót.
Ujjai lassan megtalálták útjukat Mart vékony pulcsija és pólója alá, hogy megérinthessék a selymes fehér bőrt, ami rögtön lúdbőrözni kezdett. Ettől Dave-nek bele kellett mosolyognia a csókba, majd egy pillanatra megállt, hogy mélyen a világító zöld szemekbe nézzen. – Biztos vagy benne, hogy ezt akarod? – suttogta rekedten.
Martin elmosolyodott és kicsit el is pirult, ahogy bólintott. – Igen, David. Én is akarlak téged – húzta vissza magához egy rövid csókra, majd hagyta, hogy a másik férfi áthúzza a fején a pulóverét és a pólóját.
Dave-nek meg kellett érintenie azokat a csalogató és illatos szőke göndör tincseket, így ujjaival beletúrt, hogy kiélvezze a kócos haj puha tapintását. Mart egy pillanatra lehunyta a szemeit, majd lepillantott Dave kezére, ami kulcscsontján nyugodott. Borzongott az énekes ujjbegyeinek finom érintéseitől, ahogy köröket rajzoltak a mellkasára, megkeményedett mellbimbóit dörzsölve és finoman csipkedve, amitől Martnak reszketegen fel kellett sóhajtania, majd figyelte, ahogy a kéz egyre lejjebb vándorol. Mart nagyot nyelt, ahogy elveszett Dave sötét szemeiben, miközben mindkét keze az alacsonyabb férfi övét kezdte lazítani. És Mart hagyta, hogy kibontsa a nadrágját, de az énekes itt megállt és megszabadult saját bőrdzsekijétől és pólójától.
Martin tekintete végigjárta a tetovált mellkast és karokat, majd kezei önálló életre keltek. Mielőtt bármire is gondolhatott volna, ujjai máris a forró bőrt érintették úgy simogatva azt, mintha valamiféle műalkotás lenne. Dave tisztán látta a szemeiben a csodálatot és ettől kicsit el kellett pirulnia. A kezeket puha ajkak követték és Dave-nek sóhajtania kellett az izgató csókoktól, nyalintásoktól és harapásoktól, amiket Mart a nyakára, a mellkasára és a hasizmaira adott. Ágyéka már égett, ahogy a mohó nyelv végignyalt a V-vonalán csípőjénél, miközben Martin kicsomagolta őt. Abban a pillanatban, hogy a férfi belenyúlt a nadrágjába, Dave-nek hátra kellett vetnie a fejét, hogy hangosan felnyögjön.
A selymes és kemény testrész rögtön a tenyerébe simult és Martin felnyögött a rég várt érzéstől. Óvatosan kiszabadította Dave merevségét és megnyalta ajkait. Mind a 23 centit gyönyörűnek találta és a sürgető vágy, hogy megízlelje úgy öntötte el az agyát, hogy pillanatokon belül más gondolata sem volt csak hogy kielégítse ezt a pompás férfit. Nyelvét kinyújtva végignyalt a tövétől az érzékeny hegyéig.
- Édes istenem! – zihálta Dave és ujjaival a göndör hajba túrt. Lenézve képtelen volt elhinni, hogy mennyire izgatónak találta a képet, ahogy Martin nyelve makkja körül játszott, majd újra végignyalt rajta.
- Mit szeretnél, mit tegyek? – kérdezte Mart rekedten, ahogy felnézett rá az alárendeltség csillogásával óceán-zöld szemeiben.
Dave fején átfutott, hogy a másik férfi biztosan nagyon hozzászokott már ehhez a szerephez, úgyhogy nagyot nyelt és kinyitotta a száját, hogy beszéljen: - Vegyél a szádba – suttogta, s egész teste megremegett már csak a gondolattól is. Az igazat megvallva nem akarta, hogy az első alkalmuk arról szóljon, hogy ki a domináns és ki az alárendelt. A tényleges behatolásig azt akarta, hogy egyenrangú felek legyenek. Annyi élvezetet akart kapni és okozni, mint Martin. De annak, hogy valaki aktív, megvannak az előnyei is: például könnyedén manipulálhatja a dolgokat. És ő úgy döntött, hogy pontosan ezt fogja tenni…
Martin lassan teljesen elveszett abban, amit csinált. Nem tudott betelni Dave ízével, ahogy egyre mélyebbre és mélyebbre csúsztatta a szájába. Már el is felejtette, hogy mennyire szerette orálisan kényeztetni partnereit, s rájött, hogy ez is egyike volt azon dolgoknak, amiket borzasztóan hiányolt. Természetesen az, hogy az Úrnője által a szájába tolt játékokat szopogatta egyáltalán nem volt ugyanaz. Mert Dave igazi volt. A gyönyörű farka igazi volt. És a vágyának illata is. Martin megőrült ágyékának férfias illatától. Minden egyes centiméterét meg akarta ízlelni, de mielőtt túl messzire juthatott volna, Dave reszketeg hangját hallotta.
- Állj meg, Göndi, vagy különben elélvezek…
- De…
- Nincs de. Csak gyere velem… - nyúlt a hóna alá, hogy talpra segítse és egy gyengéd csókot váltson vele. Aztán megfogva Mart kezét az ágyhoz vezette. Finoman a puha takaróra lökte és lehúzott róla minden maradék ruhát. Egy percig csak állt ott tekintetével falva a sápadt meztelen testet és egyedül az volt a vágya, hogy addig csókolja minden porcikáját, amíg csak mozogni tud. A hosszú évek után VÉGRE egy meztelen férfi feküdt előtte, rá várva, őt akarva… akinek szüksége van rá… Felkavarodott érzelmei azzal fenyegették, hogy megfojtják, de nem bánta. Gyorsan lerúgta cipőit, letolta a farmerját és minden mást, de tekintete egy pillanatra sem szakadt el szeretője testétől. Elmosolyodott és felsóhajtott a rövidre vágott aranybarna göndör szőrzettől, amik tekintetét levezették egészen a máris ágaskodó ínycsiklandó férfiassághoz. Zihált és reszketett izgalmában, ahogy felpillantott a türelmesen várakozó férfira. – Ülj fel, baby… - kérte alig hallhatóan és abban a pillanatban, hogy Martin engedelmeskedett, az ölébe mászott és szenvedélyesen megcsókolta. – Gyönyörű vagy… - suttogta Martin szájába, miközben lenyúlt érte.
Abban a pillanatban, hogy David a kezébe vette őt, Martin szemei fennakadtak és egy mohó csókot kellett lopnia újdonsült szeretőjétől, aki nyalogatni és harapdálni kezdte a nyakát, miközben határozott mozdulatokkal mozgatta csuklóját rajta. A szőkeség olyan hihetetlenül jól érezte magát abban a pillanatban! Azt akarta, hogy ez az érzés örökké tartson, de Dave következő mozdulata visszarángatta a valóságba. Az a trükkös kis ördögfióka addig csúszott felfelé Mart combjain, míg férfiasságuk össze nem dörzsölődött. Mindketten felkiáltottak az isteni érzéstől és az énekes szégyentelenül folytatta önmaga dörgölését a másik férfihoz.
Csókjuk mélyebbé és sürgetőbbé vált, ahogy hagyta, hogy Dave hátralökje az ágyra, most már egész testével dörgölve magát hozzá. Mindketten egymás szájába nyögtek, ahogy az égető vágy egyre nagyobb hullámokban öntötte el őket. És Martin hamarosan már nem bírta tovább és elkezdett könyörögni neki, hogy dugja meg. Az énekes felnyögött a kéréstől és lejjebb csúszott a testén, itt-ott megcsókolva vagy harapva, míg már a lábai közt térdelt, melyeket szélesre tárt. Egyszerűen IMÁDTA a látványt, hogy az alacsonyabb férfi így fekszik előtte! Gyorsan lehajolva végignyalt feneke közén, könnyedén megtalálva a várakozó nyílást. Martin egész teste megremegett az érzéstől, ahogy Dave tapasztalt nyelve habozás nélkül nyalni kezdte. Úgy tűnt, Dave ösztönei egyáltalán nem rozsdásodtak be, mert mindjárt pontosan tudta, hogy partnerének mire volt szüksége. Hamarosan benedvesítette ujját és felnézve megkereste a másik tekintetét, ahogy elkezdett befelé nyomakodni vele. Hallotta a rekedt nyögést és ujját egyre könnyebben tudta ki-be mozgatni. Mikor az izmok kellőképpen ellazultak, még egy ujját hozzáadta a manőverhez és gyorsítani kezdett az iramon.
Martin most már nem tudta visszafogni a hangját és szentségelve nyögött és vonaglott az ágyon, még többet akarva. – Kérlek… kérlek! – zihálta teljesen elveszítve az eszét és már Dave sem bírta tovább. A tenyerébe köpött és benedvesítve magát megragadta fájdalmasan feszülő farkát, s makkjával elkezdett befelé nyomulni. Miután túljutott a szoros izomgyűrűn, mindketten megkönnyebbülve nyögtek fel. Dave mozdulatlan maradt egy pillanatig, hogy kiélvezze a szoros forróságot tagja körül, majd csípője életre kelt. Minden egyes lökéssel mélyebbre furakodott, míg tövig a férfiba nem temette magát.
- Bassza meg, de jó érzés! – nyögte lehunyt szemekkel és lassan visszaindult.
- Jézusom!!! Pont ott! – kiáltott fel Martin, ahogy Dave férfiasságának hegye a prosztatájának dörzsölődött.
- Itt? – vigyorgott Dave a kipirult férfira, ahogy kicsit visszacsúszott és hegyét a megfelelő ponthoz dörzsölte.
- Aztakurvaigennn!!! – jött a morgásszerű válasz és Martin majdnem elájult az intenzív élvezettől. Olyan volt, mint egy villámcsapás, ami végigfutott az egész testén minden egyes alkalommal, ahogy Dave annak a kicsi pontnak nyomta magát. Teljesen megőrjítette, így ujjait az énekes fenekébe mélyesztette és felmordult rá: - Azt akarom, hogy keményebben dugj!
Dave levegőt is elfelejtett venni a követelőző hangszíntől és valami furcsa izgalom folyt keresztül erein. Gondolkodás nélkül teljesítette a kívánságát, kíméletlenül mozogva a szőke férfiban. Hangos kiáltásaik és mordulásaik visszhangoztak a szobában, ahogy izzadt testük őrjítő iramban mozgott. Martin lenyúlva keményen megszorította magát és amikor Dave meghallotta és észrevette, hogy verni kezdte magának, a saját farka is még keményebbé és nagyobbá duzzadt a forró testben. Martin Dave arcába zihált és nyögött, s keze egyre gyorsabban és gyorsabban mozgott, ahogy mélyen a fenekében érezte a másikat, közelebb és közelebb hozva őt a rég várt feloldozáshoz. Abban a pillanatban, hogy forró folyamát kettejük hasára lövellte, izmai fájdalmasan szorítottak rá Dave-re. Együtt kiáltott fel Martinnal, majdnem ráesve, mert egy pillanatig mozdulni sem bírt, de aztán csípője ismét életre kelt és pár kemény lökés után pont időben csúszott ki a vadul ziháló férfiból, hogy a heréire, farkára és a hasára élvezzen, hangosan kiáltva élvezetében.
Martin pont jókor nyitotta ki a szemeit, így nézhette a csodásan eltorzult arckifejezést Dave izzadt arcán, ahogy élvezett. Mart szemében több volt, mint izgató, ahogy sűrű spermáját a testére lövellte, ami még mindig pulzált a saját orgazmusától.
Mindketten vadul ziháltak miután Dave legurult Martinról és levegőért küzdött. – Oh… te… kibaszott… jó… ég…
- Igen… valami… olyasmi! – zihálta Mart is.
Dave elmosolyodott és az oldalára fordult, hogy felkönyökölve végigsimítson Mart hasán, majd ujjait a szájához emelve megízlelte a göndör férfit. Mindig megőrült a sperma ízétől – és nem számított, hogy az honnan jött. Most a világ összes örömével ízlelgette Martin esszenciáját.
- Oh, értem már… szóval sperma fétised is van… - nevetett Mart halkan, mire kapott egy csúnya tekintetet. – Nos… a délután még mindig hosszú… Adhatok még neked egy kicsit, szerintem… - vigyorgott gonoszan szeretőjére és fölé gördült egy szenvedélyes csókra.


Következő fejezet

Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés / Sign in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
VENDÉGKÖNYV / GUESTBOOK

 
Slipknot (HUN)
 
Adam Lambert (HUN)
 
Placebo (HUN)
 
30 Seconds To Mars (HUN)
 
DM Fanfictions (HUN)
 
Harry Potter folytatásos (HUN)
 
Harry Potter novellák (HUN)
 
Bi/Lesbian/Gay történetek (HUN)
 

STARSTABLE Online csatlakozz te is egy remek közösséghez! Daisy BLOG    *****    Érdekelnek a zenei újdonságok? Kattints! ⏵ Popusz: Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több.    *****    Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK