Sea of Sin
Sea Of Sin

 
Kapcsolatok / Contacts
 
Useless-girl
 
Slipknot (ENG)
 
Trivium (ENG)
 
Adam Lambert
 
30 Seconds To Mars (ENG)
 
PLACEBO (ENG)
 
DM Fanfictions (ENG)
 
Thor (ENG)
 
Bi/Lesbian/Gay stories (ENG)
 
Useless-girl & Bridgycat - An Aching To Be Free
Useless-girl & Bridgycat - An Aching To Be Free : 15. fejezet

15. fejezet

  2011.07.18. 11:49


15. fejezet

A dolgok alakulgattak – és nem csak a munkában, hanem a Daviddel való kapcsolatában is. Martin boldog volt és kezdett kinyílni, mikor Dave a közelében volt. Noha elfoglaltak voltak a dalszövegekkel, mivel a banda már közel járt a turné végéhez és minél hamarabb stúdióba akart vonulni, hogy felvegyék az új album vokáljait. Mart és Dave kellemesen elbeszélgetett párszor az órák alatt, amiket együtt töltöttek munka közben. Beszélgettek a meleg múltjukról, a kapcsolataikról – mind a férfiakkal, mind a nőkkel, a zenéről és általánosságban véve minden másról, ami felmerült. Mélyítették a kapcsolatukat. És Martin számára úgy tűnt, hogy lelki társat talált a sötéthajú férfiban. Noha különböző személyiségek voltak, sok közös vonásuk akadt. Úgy vélte, hogy remekül kiegészítik egymást. És ami a legfurcsább volt, hogy gyakran egyáltalán nem is kellett beszélniük, értették, hogy a másik mit akart vagy gondolt. Ez új volt számára és tetszett neki.
Ez a furcsa, növekvő és pulzáló érzés a mellkasa mélyén, valamint az izgalom, amit akkor érzett, ha az énekes megjelent a kis stúdió ajtajában, valami olyan dolog volt, ami azt hitte, hogy már rég elveszett a múltban. De most itt volt, majdnem fojtogatva őt és Mart csak teli torokból kiabálni akart tőle. Nagyon kikívánkozott belőle, ami ritkaságszámba ment nála. Felgyorsította lépteit és nem csak azért, mert már késésben volt a stúdió felé tartva, hanem mert volt pár izgalmas híre, amiket meg akart osztani a szeretőjével. Szerető – szerette a csengését és a jelentését ennek a szónak. Mosolyognia kellett tőle, ahogy megmászta a stúdióba vezető utolsó lépcsőfokokat is. Dave lehunyt szemekkel ült egy kényelmes karosszékben a következő számot hallgatva és feltehetőleg a dalszövegen agyalva. Nem vette észre, hogy Martin belépett, amit a szőke férfi ki is használt és odasétálva hozzá szemben az ölébe ült. Dave kicsit megugrott meglepettségében, de ahogy kinyitotta a szemeit és felnézett, egy széles mosoly terült el helyes arcán.
- Hé, Göndi, micsoda kellemes meglepetés… - fonta karjait a dereka köré és hagyta, hogy Mart röviden megcsókolja. – Mi a helyzet?
- Jó hírek.
- Igazán? Mesélj! – mosolygott rá megsimogatva Martin hátát.
- Képzeld, Sue és a gyerekek elutaznak a hétvégére, mert Sue unokatestvérének eljegyzési partija lesz vagy valami hasonló. Azt mondtam neki, hogy nem tudok menni, mert dolgoznom kell. Szóval arra gondoltam, hogy… talán… ha akarod… - kezdett elpirulni és hirtelen elbizonytalanodott – te és én esetleg…
- Együtt tölthetnénk a hétvégét végigszexelve azt? – vigyorgott gonoszul és finoman megmarkolta az ölében lévő hátsót.
- Nos, igen, pontosan. Ha van időd rá és akarod…
- Ez több mint csábító… Gyere ide! – húzta Martot gyengéden magához a tarkójánál fogva és finoman csókolni kezdte.
- Szóval mit mondasz? – kérdezte a göndör férfi egy kicsit beleszédülve a hosszú csókba. Már észrevette, hogy nagyon gyorsan ennek a férfinak a varázsa alá tud kerülni, minden mást elfeledve maga körül.
- Szóval a kis délutánunk második menetét szeretnéd? – kérdezte Dave kínozva őt, s finoman végigkarmolta Mart puha bőrét. Azóta a nap óta nem igazán volt szabadidejük, hogy igazán együtt lehessenek, csupán a stúdióban megejtett pár gyors menet és orális kényeztetés jutott nekik. – Azt akarod, hogy ájultra keféljelek a hotelszobám hatalmas ágyán minden lehetséges pozícióban, mi? – mélyítette el a hangját veszélyesen csillogó szemekkel és máris érezte, hogy nadrágja szűkebbé vált már csak a gondolattól is.
- Teljes mértékben! – válaszolta Mart habozás nélkül, szinte már morogva.
- Akkor pontosan azt fogom tenni. Nem probléma – kuncogott fel és máris látta a vágyat a világoszöld szemekben, s érezte, hogy Mart teste várakozón reszketni kezd fölötte.
- Akkor jó – vigyorodott el ő is – Alig várom, hogy ott legyünk…
- Akarsz most menni? – emelte meg Dave egyik szemöldökét.
- Nem, sajnálatos módon tényleg dolgoznunk kell egy kicsit és később haza is kell mennem. Csak holnap kora reggel indulnak. De aztán átmegyek hozzád és hagyom, hogy addig dugj, amíg csak bírom. Megegyeztünk?
- Meg – nevetett fel az énekes és váltottak még egy szenvedélyes csókot, hagyva, hogy a feszültség tovább nőjön köztük miközben addig abba sem hagyták a munkát, míg két újabb számot be nem fejeztek.

---

Martin ismét kamasznak érezte magát. Gyomra újra meg újra liftezett, ahogy csak feküdt az alvó felesége mellett. Még alig hajnalodott, de ő nem tudott aludni vagy elterelni a gondolatait arról, hogy mit is fog Dave művelni vele később aznap. Azt kívánta, bárcsak Sue és a gyerekek már elmentek volna! Az ébresztőóra kijelzőjére pillantott. „Még három óra mire felkelnek… Basszus! Be fogok golyózni…” – gondolta magában. Megpróbált visszaaludni, de amint rájött, hogy ez esélytelen próbálkozás, halkan kimászott az ágyból és felvéve fürdőköntösét kiment a konyhába kávét főzni. A gőzölgő bögrével leült a nappaliban és miután nem talált semmi érdekeset a tévében, megfogott egy ceruzát és a jegyzetfüzetét. Egy darabig csak kortyolgatott a bögréjéből és ismét az énekesen járt az esze. Mikor lenézett a papírra, felkuncogott a kis csillagok és szívecskék láttán, amiket oda sem figyelve firkálgatott. „Mégis csak egy romantikus lotyó vagyok…” – gondolta és elkezdte leírni a sorokat, amik az eszébe ötlöttek.
- Már fenn vagy? – hallotta pár óra munka után és egy gyengéd simogatást érzett kócos hajában. Egy pillanatra ledermedt, mert ez ritka gesztus volt Sue-tól.
Felmosolygott álmos feleségére és bólintott. – Ja. Nem tudtam aludni. Tudod, a szövegek ki akartak jönni a fejemből – vont vállat. – Van kávé a konyhában.
- Édes istenem, hát mégis csak egy angyal vagy – mosolyodott el finoman és összehúzva magán köntösét a konyha felé vette az irányt.
- Nem éppen… - suttogta Martin némi bűntudattal, de gyorsan le is rázta azt magáról és folytatta a munkát, míg le nem ült a családjával reggelizni.
Minden perc kínzás volt a számára, de nem mutatta és viszonozta a rövid csókot, amit a felesége nyomott a szájára miután megkérte, hogy viselkedjen és vigyázzon magára. Mosolyt erőltetett az arcára és jó utat kívánt nekik, aztán végre elmentek. Ahogy az órára pillantott, látta, hogy tovább tartott a lányoknak elkészülni, mint gondolta. Gyorsan levetkőzött és a fürdőbe sietett, hogy lezuhanyozzon és felkészüljön a hétvégére.

Mire Dave hoteljához ért, máris reggel 9 körül járt az idő. Az izgatottság hullámokban töltötte el, ahogy megállt a férfi ajtaja előtt, hogy levegőt is kapjon és kicsit lenyugodjon.
- Már azt hittem, hogy meggondoltad magad és mégsem jössz el… - ütötte meg Dave hangja a fülét, ahogy belépett a szobába, s a táskája rögtön a földön landolt a látványtól. Dave a hatalmas ágyon feküdt, a vékony takaró csak az ágyékát takarta, de az is meztelenné vált, ahogy az ágy széléhez mászva feltérdelt. – Nem akarsz idejönni, édes? – kérdezte egy perverz kis mosollyal, ahogy egyik kezét lassan végigfuttatta a hasán le egészen a lábai közé, simogatni kezdve a máris fél-merev tagját.
Mart nagyot nyelt és úgy érezte, hogy máris csorog a nyála, ahogy azokat a hosszú ujjakat figyelte, amit Dave heréivel és péniszével játszanak. Hirtelen nagyon melege lett és a szája is kiszáradt, amint a tekintete találkozott a tüzelő kis ribancéval. Gyorsan a földre dobta könnyű kabátját és mire az ágyhoz ért, már ő is teljesen meztelen volt. Csak állt ott a szeretője előtt és csodálta őt.
Dave felmosolygott rá és lehúzta magához egy szenvedélyes csókra. – Hiányoztál, baby – suttogta – Az ízed és a meleged. Az ágy olyan hideg volt nélküled – tette hozzá alig hallhatóan.
Martin megérezte a változást az énekes hangulatában és lefeküdt vele az ágyra. Az oldalukon hevertek, testük összesimulva, s egyik kezébe vette Dave arcát. – Nekem is szükségem van rád – suttogta és gyengéden elkezdte felfedezni Dave szájának lágy hajlatait, aki mindezt a kényeztetést lehunyt szemekkel élvezte.
Miközben hagyta, hogy a göndör férfi csókolgassa a száját és az arcát, hirtelen mellkason vágta az érzés, hogy valaki szereti őt és ettől egy pillanatra teste megfeszült.
- Mi a baj? – nézett rá Martin.
- Az égvilágon semmi – mosolygott rá és a hátára fordította Martot – Azt hiszem, én voltam az, aki megígérte, hogy pár mocskos dolgot fog veled csinálni… - tette hozzá egy félmosollyal és mielőtt szeretője bármit is mondhatott volna, ajkait sajátjával zárta le, nyelvével utat törve Mart szájába, míg keze a férfi lábai közé siklott. Jóllehet, ezekkel a mozdulatokkal inkább azt akarta elrejteni, hogy Martin törődése és figyelme milyen mélyen érinti. Rég nem érzett ilyet és őszintén hiányolta ezt az élményt. És most ez a különleges és érdekes férfi itt volt mellette és úgy adott neki, hogy bármit is kért volna cserébe. De Dave a maga módján viszonozni akarta a szívességet. És tudta, hogy jó úton halad, mivel Martin légzése felgyorsult, ahogy végigcsókolta és nyalogatta a mellkasát, s mire a megkeményedett mellbimbókhoz ért, a göndör férfi újra meg újra halkan felnyögött. Dave érezte Mart előváladékát a kezére szivárogni, ahogy gyengéden mozgatta csuklóját rajta, valamint eljátszott az érzékeny makkal, amit olyan borzasztóan meg is akart már ízlelni…
Martin levegőért kapott, mikor megérezte azt a hosszú és gyakorlott nyelvet a makkja hegyének nyomódni. Aztán egy nyögés is kiszakadt belőle, ahogy Dave végignyalt egész hosszán, s a heréivel kezdett játszani, nyalogatva és szopogatva azokat. Még az égő vágy ködén keresztül is egyértelmű volt a számára, hogy Dave már kiismerte teste jelzéseit, úgyhogy nem lepődött meg, hogy elengedte a heréit mikor már a határra sodródott. Lenézett a lábai közt ügyködő ördögfajzatra és tekintetük összekapcsolódott. Nehezére esett lélegezni és érezte, hogy egy izzadtságcsepp szánkázik le a halántékán, ahogy Dave harapta és szívogatta a belsőcombját. Az éles fájdalom és az édes élvezet pont a megfelelő arányban keveredett. De mielőtt túlságosan is elveszhetett volna az érzésben, máris mélyen Dave szájában érezte magát. Ez a pasas biztos, hogy ki fogja csinálni! Meg kellett markolnia a haját és hangosan felhördült amint érezte magát az énekes csodás torkáig csúszni. És a férfi még mindig tudta mélyebbre engedni őt anélkül, hogy öklendezni kezdett volna! Egyszer már kielégítette így a stúdióban és Martin majdnem elájult az élvezettől. Egyszerűen elképesztő és szédítő volt, ahogy torkának izmait mozgatni tudta!
De Dave nem kegyelmezett neki és hagyta, hogy a csillogó lüktető farok kicsússzon a szájából, s cuppantva szájával sötét tekintettel felnézett rá. Martin szemeiben abszolút csodálatosan nézett ki, még ha a teste többért is kiáltott. Hagyta, hogy Dave a heréi mögött is nyalni kezdje, majd egész teste reszketni kezdett, ahogy nyílását kezdte kényeztetni. Tudta, hogy szeretője nem lesz már képes túl sokáig az önmegtartóztatásra, és hogy hamarosan a gyönyörű hosszú farkára fogja húzni, s most már egyedül csak erre tudott gondolni. Csípője finoman mozogni kezdett a nyalintások ritmusára. Amennyire csak tudta, ellazította az izmait, hogy a mohó nyelv mélyebbre csúszhasson benne, majd hagyta, hogy Dave egy darabig ujjazza. Az énekes visszahúzódott és az éjjeliszekrényhez mászott a síkosítóért. Martin nagyot nyelt a látványtól, ahogy szeretője kőkemény farka fel-le mozgott a mozdulataitól és tudta, hogy nagyon hamar azzal mélyen a fenekébe fog temetkezni. Saját szájára harapott és lustán simogatta magát, figyelve amint Dave jól benedvesíti magát, majd a hátára feküdve intett a szemeivel.
- Gyerünk, baby, csússz rá a farkamra és légy a lovasom – mondta rekedten, kristálytiszta vággyal mély hangjában.
A másik férfi több mint kész volt, hogy így is tegyen, így a csípőjére ülve hagyta Dave-et, hogy bepozícionálja magát szűk nyílásához. Martint kirázta a hideg, ahogy a nedves makk hozzáért érzékeny bőréhez és kezdte megtalálni az utat, ahogy Mart elkezdett nagyon lassan Dave-re ereszkedni. Mindkét férfiből egy mélyről jövő elégedett nyögés szakadt fel, és Dave most már Martin csípőjére tette kezeit, hogy vezesse őt. Körülbelül 17 centire csúszott már belé, mikor elveszítette a türelmét és a többit a szűk fenékbe lökte. Martin felkiáltott az élvezet és a fájdalom kettősétől, Dave pedig felmordult a lüktető forróságtól kemény farka körül, ahogy pár pillanatig mozdulatlanul maradtak, hogy Martin izmai hozzászokjanak a méretéhez. Mennyei volt ilyen mélyen éreznie magát ebben a csodás vékony testben és az érzés csak fokozódott, ahogy Martin lepillantva rá körözni kezdett a csípőjével.
- Ez az baby! Mutass még többet… - zihálta Dave rekedten és ujjait a puha fehér bőrbe vájta. És Mart engedelmeskedett, lassan körözve és fel-le mozogva a kőkemény testrészen. Mozdulatait nyögéssorozat kísérte, ahogy megtámaszkodott Dave oldalai mellett. Lehunyva szemeit halkan zihált, mikor az énekes elnyújtott felfelé irányuló lökései találkoztak a testével. Hosszú percekig mozogtak így tökéletes egységet alkotva, egyre közelebb és közelebb kerülve feloldozásukhoz. Martin messze sodródott a valóságtól, ahogy kipirult arcát nagy nyögéssel a plafon felé fordította, mivel Dave megtalálta és megszorította fel-le mozgó merevedését. Kicsit helyezkedett, hogy jobb szögbe kerüljön, s így Dave erőteljesebben dörzsölődött a prosztatájához.
- Istenem, David!!! Én mindjárt…
- Én… is… argh! – szorította össze a szemeit és még erősebben kezdte mozgatni kezét Martinon, miközben fölfelé irányuló lökései kemény és gyors döfésekké gyorsultak, ahogy szabad kezével erősebben húzta magára Martot a csípőjénél fogva. – Igen… igen… igenigenigen……! – nyögött, majd egy hangos kiáltással szeretőjébe robbant.
Amint Martin megérezte, ahogy a lüktető férfiasság elárasztja forró folyamával, már nem bírta magát visszafogni, s az alatta lévő izzadt testre és a még mindig a megkönnyebbülő farkán mozgó gyönyörű kézre élvezett.
Dave-re zuhant – hagyva, hogy kicsússzon belőle – és figyelte, ahogy megtisztogatja a kezét sűrű spermájától, elégedetten morogva az izétől. Martin ezen elmosolyodott és megcsókolta az izzadt mellkast.
- Hmm… szeretem az ízedet, Göndi… - dorombolt és megnyalta a saját száját.
- Annyira… rossz vagy! – kuncogott a máris vigyorgó énekesre.
- Tudom… - vont vállat és megölelte. – Annyira szexi vagy… - mormogta és megcsókolta a kipirult arcot.
Martin csak hümmögött és egy kicsit még jobban elpirult. Még mindig zsongott a feje és kielégültnek érezte magát. Végre úgy érezhette, hogy valamiben jó. Sikerült kielégíteni ezt a csodás férfit, és mélyen belül hálás volt figyelme és kedvessége minden egyes morzsájáért. Melengette a szívét és a lelkét, kiélvezve az érzést, ahogy spermája szivárgott belőle, s szinte látta, ahogy a lelke körüli jégpáncél még inkább olvadásnak indult. Minden olyan tökéletes volt abban a pillanatban! Tudta, hogy a jó helyen van, a jó karok közt és ez most elég is volt neki – egyelőre. Nem akart a jövőre vagy bármi másra gondolni, csupán kiélvezni szeretője társaságát ezen a hosszú hétvégén.


Következő fejezet

Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés / Sign in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
VENDÉGKÖNYV / GUESTBOOK

 
Slipknot (HUN)
 
Adam Lambert (HUN)
 
Placebo (HUN)
 
30 Seconds To Mars (HUN)
 
DM Fanfictions (HUN)
 
Harry Potter folytatásos (HUN)
 
Harry Potter novellák (HUN)
 
Bi/Lesbian/Gay történetek (HUN)
 

STARSTABLE Online csatlakozz te is egy remek közösséghez! Daisy BLOG    *****    Érdekelnek a zenei újdonságok? Kattints! ⏵ Popusz: Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több.    *****    Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK