Sea of Sin
Sea Of Sin

 
Kapcsolatok / Contacts
 
Useless-girl
 
Slipknot (ENG)
 
Trivium (ENG)
 
Adam Lambert
 
30 Seconds To Mars (ENG)
 
PLACEBO (ENG)
 
DM Fanfictions (ENG)
 
Thor (ENG)
 
Bi/Lesbian/Gay stories (ENG)
 
Useless-girl & Bridgycat - An Aching To Be Free
Useless-girl & Bridgycat - An Aching To Be Free : 20. fejezet

20. fejezet

  2011.07.18. 11:53


20. fejezet

Martin ellenőrizte az időt a karóráján és leintett egy taxit. Amilyen gyorsan csak tudott, oda akart érni ehhez a titokzatos pasihoz. Végre el tudott otthonról szabadulni azzal, hogy el kell mennie a nagy záró bulira a bandával és a többiekkel, és hogy valószínűleg csak másnap fog hazaérni. Úgy tűnt, a fedő sztorija működött, s hamarosan már úton is volt a szeretőjéhez.
Azon a pár napja megejtett beszélgetésen járt az esze, amikor Dave egy éjszakát kért tőle búcsúajándékként. Emlékezett rá, hogy teljesen elolvadt a tónustól és az arckifejezésétől, ahogy azt mondta, hogy szeretné, ha különleges lenne ez az alkalom. Nem volt más választása, mint hogy megígérje, hogy megtesz mindent, amit Dave kér tőle. Noha Mart a szíve mélyén tudta, hogy amúgy is megtenne mindent Davidért. Úgyhogy próbálta felkészíteni magát. Természetesen számos szituáció átfutott az agyán, s kezdett izgatottá válni a fülledt képektől, de próbált valami másra gondolni, mikor nadrágja kényelmetlenül szűkössé vált.
Dave már várta a szeretőjét. Minden elő volt készítve, és noha a szíve sajgott, nem tudott egy helyben maradni és leírhatatlanul izgatott volt. Azt akarta, hogy működjön a dolog. Azt akarta… Abban a pillanatban Martin belépett a szobájába és azonnal látta, hogy a férfi álla leesik meglepettségében, ahogy szinte felfalta őt a tekintetével.
- Nos, baby… Mit gondolsz? – kérdezte körbefordulva fekete hegyes orrú csizmájában, szűk fehér farmerjában, fekete bőrdzsekijében és kesztyűiben.
- T-tetszik… az ajándékom… - nyögte ki kiszáradt szájjal.
- Oh, ez csak az első meglepetésed… - kacsintott ringó csípővel odasétálva hozzá, hogy egy szenvedélyes csókot nyomjon a félig elnyílt szájra. Martinnak alig volt ideje felfogni, hogy mi is történik s a következő pillanatban már hagyta is, hogy Dave kézen fogva az ágy mellé vezesse, majd lehajolva felkapjon valamit. – Tessék, a kettes számú ajándék! – vigyorgott az elkerekedett szemű göndör férfira.
- Mi a fene?! – meredt a kezében lévő bolyhos nagy teddy mackóra szív alakú szemekkel és tappancsokkal.
- A leggiccsesebb és legcsöpögősebb darabot akartam kiválasztani a boltban – vont vállat és felnevetett Martin sokkolt és enyhén undorodó arckifejezésén. – Ha-ha, utáld csak nyugodtan, nem bánom… A legjobb rész benne van… - nyalta meg a száját.
Martin észrevette a mackó hátán a cipzárt és lehúzva azt belenyúlva megragadott egy nejlonzacskót. Kihúzva kíváncsian nyitotta ki. Ledermedt. Néhány erős bőrszíj és egy fojtólánc volt benne. Döbbenten nézett Dave-re, főleg mikor úgy kezdett törleszkedni az oldalához, mint egy nagy macska.
- Tetszenek a kis ajándékaim, hm? Azt akarom, hogy használd is őket ma éjjel rajtam… mert a tied akarok lenni és ki akarom elégíteni minden rejtett vágyadat… - dorombolta, s elvéve a láncot a meglepett férfitől azt a nyaka köré tette, majd kicsit hátrébb lépve lehúzta a bőrdzsekije cipzárját, hagyva hogy a ruhadarab a padlón végezze felfedve meztelen felsőtestét.
Martin majdnem elájult az ínycsiklandó félmeztelen ördög látványától. Csak bámulta a sötét tetoválásokkal díszített csupasz mellkast, a kicsiny merev mellbimbókat és a kidolgozott hasizmokat és karokat… És hirtelen a lélegzés nehéz feladattá vált a számára – főleg, mikor a férfi letérdelt Martin előtt és megragadva a lánc végét kesztyűs kezével azt Martin tenyerébe csúsztatta. Majd kezeit saját háta mögé tette és lassan s szemérmetlenül elkezdte a fejét szeretője ágyékához dörgölni. Martin levegő után kapott és hátra akart lépni, de meg sem bírt mozdulni. Csupán bámult lefelé rá, az ereiben forrt a vére, s megszédült, ahogy a világ leszűkült kettejükre.
David azt akarta, hogy domináns legyen… vele… Ez akkora erővel tudatosodott benne, hogy egész teste vadul beleremegett. Ahogy tekintetük találkozott, mikor Dave felnézett rá arcát dudorodó nadrágján pihentetve, hirtelen egy kicsit meg is ijedt. Miután nyelt egy nagyot, kicsit visszahúzódva ő is letérdelt, hogy Dave arcát a kezei közé fogja.
- Komolyan gondolod? – suttogta rekedten.
- Igen, Mart… Ezt akarom… Erre vágyom. Azt akarom, hogy a Mesterem legyél…
- De én… - nyelt nagyot, mikor Dave lehunyva szemeit Mart tenyerébe hajtotta a fejét, s dörgölni kezdte hozzá az arcát.
- Éreztem és láttam a változásokat a viselkedésedben, baby… - sóhajtott majd ráemelte vággyal teli tekintetét. – Tudom, hogy kíváncsi vagy… és teljesen biztos vagyok benne, hogy csodálatos Mester lenne belőled. Az én Mesterem… Neked akarom adni magam… - folytatta mély hangján, amiről tudta, hogy mindig kicsinálja Martot.
Az enyhén remegő szőkeség csak figyelte a szeretőjét, akinek kezei még mindig a háta mögött voltak összekulcsolva -, ahogy közelebb hajolva csókolgatni kezdte Mart kipirult arcát és nyakát. Teljesen libabőrössé vált a forró lehelettől és a rekedt suttogástól, ahogy csak térdelt ott kezeit ökölbe szorítva az oldalánál.
- Emlékszel? Azt ígérted, hogy megteszel nekem bármit, amit kérek tőled… - nyalt végig a fülcimpáján finoman meg is harapva azt.
- Uhm… i-igen… - sóhajtott egy aprót biccentve és érezte, hogy Dave még nem fejezte be.
-… szóval van itt még valami, amit szeretném, hogy megtegyél nekem…
- Mit? – jött alig hallhatóan a kérdés.
Dave pár pillanatig nem mozdult, csupán forrón lélegzett Martin fülébe, majd legcsábosabb hangját elővéve suttogta: - Azt akarom, hogy megdugj…
- MI?! David… - húzódott hátrébb Mart döbbenten fordítva felé a fejét.
- Shhh, baby – nyomott egy rövid csókot a remegő ajkakra, majd ismét ránézett – Tudod, hogy bízom benned és azt akarom, hogy te vedd el a szüzességem…
- BASSZUS! – nyögte ki Mart még döbbentebben és csak meredt a komoly és reménykedő énekesre. Teljesen összezavarodott. Idefelé számos helyzetet képzelt el, ahogy Dave eszméletlenre dugja, és most hirtelen neki kéne ezt tennie vele? És még a helyes hátsója szüzességét is ő vegye el?! Ezt még sosem csinálta! Mi van, ha valamit elcsesz? Mi van, ha fájdalmat fog okozni Dave-nek? Mi van ha…? Zűrzavaros gondolatait Dave zavarta meg, ahogy ismét közelebb simult hozzá, próbálva lekenyerezni őt. „Basszus, máris teljesen alárendelt kutyaként viselkedik… Én is ilyeneket csinálok, mikor rá akarom venni valami olyasmire, amire kétségbeesetten szükségem van…” – gondolta, ahogy szeretője arcát a kulcscsontjához dörgölte.
- Ne aggódj, baby. Mindig is a megfelelő férfira vártam, aki „betörhet”, ha érted mire gondolok… Tudom, hogy te tökéletesen csinálnád, Mart. Kérlek, baby… - zihálta finoman, s észrevette, hogy szavai és tettei kezdenek hatni s felizgatni a másik férfit. – Nem akarod, hogy neked adjam magam… hogy úgy szerethess, ahogy eddig még soha? – folytatta csábító megjegyzéseit, miközben Martin vállába harapott a dzsekijén keresztül, majd végignyalt a torkán és az állán, csak hogy megpillanthassa az égő vágyat íriszei sötét tavában. – Azt akarom, hogy mélyen és keményen megdugj… újra meg újra meg újra, míg csak mozogni tudunk… - nyögte és hallotta, hogy Mart élesen szívja be a levegőt. – A farkadat akarom mélyen a szűk fenekemben… - tette hozzá mocskosan mély hangon, s szeretője másik füléhez hajolt, hogy megnyalja, s forrón beleleheljen, ahogy saját vágya is elöntötte, fájdalmasan szűkké téve fehér farmerját. – A lánc vége a te kezedben van… és már tudod, hogy mit szeretek…
Martnak ez volt az utolsó csepp. Itt teljesen elborult az agya. Kicsit megrántotta a fojtóláncot és felállt. A helyzet még mindig furcsa volt a számára, de Dave, azaz alárendeltje, kedvére akart tenni. Nos, amúgy is a passzív fél vezet, és Mart igyekezni fog a legjobbat nyújtani. Mély levegőt vett és Dave láthatta a szemeiben, hogy elfogadta a kihívást és megváltoztatta viselkedését.
- Négykézlábra és kövess! – mordult sötéthajú szeretőjére.
Egy kellemes borzongás futott végig Dave meztelen gerince mentén, s rögvest engedelmeskedett, az ágyig követve Martot, a következő parancsra várva. Szenvedett fehér farmerja szűkösségétől, de közben élvezte is az érzést, mert mindezt ez az alacsony domináns alak okozta. Már régóta várt erre a pillanatra, és már egy ideje tudta, hogy Martin az első olyan férfi, akinél azt akarta, hogy ezt megtegye vele. És most itt voltak… Engedelmesen az ágyra mászott és az oldalára fordult, ahogy parancsolták neki. Imádta, ahogy Mart kiejtette rövid parancsait, s nem tudott elnyomni egy halk mordulást, mikor megérezte a szőkeség kezét a sajátjain, keményen megszorítva őket, ahogy pár bőrszíjjal összekötözte őket. Végül már egyáltalán nem is tudta mozgatni őket. Az énekes légzése felgyorsult, s érezte, hogy férfiassága egyre keményebbé és keményebbé válik az izgalomtól.
Ez a látvány magabiztosságot adott Martnak, aki kiszáradt szájjal figyelte őt. Valahogy tetszett neki ez az kiszolgáltatott, összekötözött figura, ahogy előtte hevert. Az ő kegyelmétől függött, egy kis kínzásra várva és most már – végre – Mart képes volt ezt megadni neki. Úgy döntött, hogy a legjobbat fogja nyújtani Davidnek, hogy kielégítse. És hogy ezt elérje, gyorsan le is vetkőzött és a férfi oldalára ült, ahogy az még mindig úgy feküdt ott. Lehajolva elkezdte csókolgatni, nyalogatni és harapdálni az énekes arcát, nyakát, vállát és felkarját. Dave zihálni és nyögni kezdett az érzéstől, s csak még hangosabbá vált, mikor Mart a combjához kezdte dörgölni heréit és péniszét. Majd’ megőrült Mart súlyától magán, annyira isteni érzés volt.
Mart agyát elöntötte a vágy és ösztönösen nyúlt a figyelemreméltó dudorhoz, ami a fehér farmer anyagának feszült. – Milyen szép kis csomagunk van itt… - mélázott semleges hangon – Talán kicsit több figyelmet érdemelne…
- Igen, kérlek! Érints meg, Mesterem… - nyögte Dave és lehunyta szemeit a durva érintésektől. Nem bírta megállni és finoman mozgatni kezdte a csípőjét.
- Te kis ribanc… - suttogta Mart a fülébe – Azt akarod, hogy elintézzelek, igaz?
- Igen!! Kérlek, tégy úgy! – mondta kifulladva.
Martin a fülébe morgott, mikor ujjainak sikerült kilazítania a fekete övet és szétnyitnia a fehér anyagot, hogy alácsúszva megérinthessék a kemény húsdarabot, ami szép könnyedén a tenyerébe siklott. Imádta, ahogy Dave felnyögött ettől. Kiszabadította a sajgó tagot és lassan mozgatni kezdte rajta a kezét, míg másik kezével meghúzta a fojtóláncot, még inkább elkábítva ezzel Dave-et, ahogy a fém a kipirult bőrbe vágott.
De mielőtt túlságosan elveszhetett volna az érzésben, máris a hátán találta magát, s összekötözött kezei kényelmetlenül nyomták maga alatt a derekát. Próbálta kinyújtani ujjait, hogy jobb helyzetbe kerüljön, míg tekintete összekapcsolódott Martin veszélyes pillantásával. Még sosem látta a halványzöld szemeket így izzani, de egyértelműen imádta a látványt, mivel fájdalmasan nagyszerű élvezeteket ígért neki, s ő alig várta, hogy meg is kapja őket.
Kezdetnek Martin végigkarmolta Dave mellkasát, s keményen belecsípett a mellbimbójába, elveszve a pozitív és új érzésekben, melyeket az énekes vággyal teli nyögése okozott, s látta Dave szemeiben, hogy sokkal többre áhítozik. Ez a kis biztonságos zónájában tartotta Martot, s őt is felkészítette a továbbiakra.
A bőrét akarta – amennyire csak lehetséges. Meg akarta ízlelni és harapni és szaggatni, azt akarta, hogy tele legyen vele a szája, úgyhogy gyorsan kibontotta Dave nadrágját és az alsójával együtt lerángatta róla, hogy teljesen meztelenül feküdjön az ágyon. Kezét végigfuttatta az enyhén remegő testen, finoman megkarmolva Dave alhasát. De aztán szeretője felkiáltott az élvezet és a fájdalom kettősétől, mikor hirtelen megharapta őt a kemény mellbimbó mellett. És Martin nem állt le, folytatta fájdalmas harapásainak sorát egyre lejjebb és lejjebb haladva, szopogatva, harapva és rágva fogai közt a forró húst. Mélyen beszívta az illatát. Teljesen bevadult, de egy szót sem szólt.
Aztán felülve lenyalta a vért a szájáról, lepillantva a félig ájult énekesre. Intenzív tekintete égette Dave bőrét, aki magához tért annyira, hogy megnyalva kiszáradt ajkait felnézzen a lábai közt lévő veszélyes ragadozóra.
Martin csak nézte az előtte fekvő kipirult és ziháló férfit, s ezeket az új ösztönző érzéseket vizsgálgatta magában. Megdöbbent az éhségtől, ami magának követelte Dave-et. Fel akarta falni egész valóját, érezni akarta a testét és a lelkét, hogy eggyé válhasson vele. Olyan nagyon akarta, hogy az már fájt, s ettől kicsit megijedt. De mélyen legbelül tudta, hogy az elvesztése fájdalma elmarad az előbbi állatias „támadástól”, amit a puha bőr ellen intézett. És ahogy csendben végighúzta ujjbegyeit Dave alhasán és sajgó férfiasságán, sokkal, de sokkal többet akart… Addig akarta élvezni a testét és a jelenlétét, ameddig csak lehet.
Dave szemei fennakadtak és egy mély nyögés szakadt fel belőle, mikor megérezte, ahogy Mart szétkente előváladékát lüktető merevségén.
- Akarsz még többet? – hallotta a veszélyes hangot.
- Igen, igen! Kérlek, Mesterem! – zihálta, ahogy kicsit vonaglott alatta.
- Te kis ribanc… - nevetett fel a szőke férfi, s az elégedettség szétáradt az ereiben, mikor meghallotta a vágyakozó nyögést szeretőjétől. Tudta, hogy imádja, ha leribancozza. Mindig felizgatta. Lassan a kemény tag köré kulcsolta ujjait és egyre erősebben és erősebben kezdte szorítani.
- Jézusom… - hajlott Dave háta még inkább ívbe, ahogy maga alatt a lepedőbe markolt.
- Még?
- Igen, kérlek! – zihálta és hangosabban kezdett nyögni, amint megérezte Mart erősebb szorítását az erekcióján, még több csillogó elő-váladékot kipréselve belőle. Másik keze Dave izmos combját simogatta, míg az énekes bőre libabőrös nem lett.
Miután egy ideig a kezében tartott kőkemény férfiasságon dolgozott, Mart hátrébb csúszott és lehajolva végignyalt Dave heréin és péniszén, majd minden figyelmeztetés nélkül azt a szájába is vette, hogy megízlelhesse. Egy pillanatra kiesett a szerepéből, ahogy lehunyt szemmel rányögött. Sosem tudta megunni Dave szopogatását.
Dave érzékei már amúgy is lángoltak és ez csak „rosszabb” lett, ahogy lepillantva a kínzójára meglátta a kócos fürtöket a szopogatás ritmusára mozogni. Megőrült a látványtól és képtelen volt megakadályozni pár felfelé irányuló lökést, de ezeknek hála Mart hagyta kicsúszni a farkát a szájából és veszélyesen világító szemekkel felnézett rá.
- Ne mozdulj, hacsak én nem mondom! – mordult rá megnyalva kipirosodott ajkait, s körmeit Dave bőrébe vájta.
- Bocsáss meg, Mester! Nem fog többet előfordulni! – sietett a bocsánatkéréssel és egy nagyot nyelt.
- Jó fiú – válaszolta, s lejjebb csúsztatta a nyelvét, hogy a heréit szopogassa.
Dave levegőért kapott és szíve kihagyott, mikor a nedves nyelv a heréi és az nyílása közti érzékeny bőrre siklott. Mart nem kapkodta el a dolgot. Forró levegőt lélegzett a nedves bőrre, finoman nyalogatva és harapdálva azt – és persze még több könyörgésre késztetve Dave-et ezzel. Egy darabig csak hallgatta a könyörgő szavakat, majd feltolva a férfi combjait feltárta a várakozó nyílást.
Egy nyelv, ahogy nyalja őt. Egy ujj, ami beléhatol. Aztán még egy. És egy harmadik. Ő, ahogy nyög az élvezettől és a fájdalomtól. Majdnem elájulva, mikor az ujjak a prosztatájához dörzsölődtek… Ő, ahogy még többért könyörög és nyüszög…
Agya csak ezeken a képeken keresztül engedte felfogni a történéseket, ahogy a vágy elködösített mindent az énekes számára. A következő, amit felfogott, hogy egy vastag farok hatol a szájába, és amikor már végre ki tudta nyitni a szemeit, egy elragadtatott Martint látott, ahogy a mellkasán ülve a Dave mögötti falon támaszkodott meg karjaival, farkát mélyebben tolva az énekes torkába.
- Szopj, te mocskos ribanc! – mordult rá. – Erősebben! – tette hozzá, s Dave beleadott mindent.
Azt kívánta, bárcsak megérinthetné a kezeivel is, de azok még mindig össze voltak kötözve a háta alatt. Míg Mart vastag farkát szopogatta, csupán egy dologra tudott gondolni: hogy mennyire várta már, hogy végre érezhesse azt annak a bizonyos pontnak dörzsölődni! Ez egy teljesen új élmény lesz a számára, és biztos volt benne, hogy az ujjai és a játékszerek, amikkel eddig játszadozott, messze el fognak maradni az igazi férfiasság érzetétől… Egész teste megremegett a gondolattól, s rá is kellett nyögnie a nedves ajkai közt ki-bemozgó kőkemény erekcióra. Hagyta, hogy Mart egy kézzel megragadja a haját és addig lökje magát a szájába, míg farkának hegye a torka hátulját érte. Az izgatottságtól kicsit kezdett nehézkessé válni Dave számára, hogy megtalálja az egyensúlyt a szopogatás és a lélegzés közt, de valahogy sikerült neki, hogy a mestere kedvére tegyen.
Ennyi volt – már nem bírta tovább, így kihúzta bőségesen benedvesített farkát a szájából és visszamászott a remegő lábak közé. Tenyerébe köpve nyálával benedvesítette a várakozó nyílása körül és belül is, majd bepozícionálta magát. Felpillantva megvárta, míg tekintetük találkozik. A könyörgés kristálytisztán látszott szeretője szemeiben, így végre elkezdett befelé nyomulni, néha-néha megállva, hogy időt adjon Dave szöveteinek Mart méretének igazodásához. Be kellett vallania magának, hogy imádta Dave-et ilyen félájult állapotban látni, meg ahogy a forró teste egyre többet ölelt körbe sajgó merevségéből… Minden reakciójára odafigyelt, mert nem akart fájdalmat okozni neki, de úgy tűnt, hogy teljes mértékben élvezte, bármit is tett vele.
- Élvezed? – zihálta még mindig egyre mélyebbre csúszva belé minden egyes lökéssel.
- ÉDES ISTENEM, IGEN! – sziszegte és sötét szemekkel nézett szeretőjére.
- Mit akarsz?
- Kérlek, dugj durvábban… - nyögte és fel kellett kiáltania, mikor Mart végre a prosztatájához dörzsölődött. – TE SZENT SZAR!
Egy gonosz vigyor jelent meg Mart izzadt arcán és visszahúzódva párszor direkt azt a pontot kezdte erősen és gyorsan dörzsölni farka hegyével. Úgy tűnt, Dave belehal ebbe, s Mart imádta, ahogy mint egy olcsó lotyó sikoltott még többért könyörögve…
Dave teljesen elvesztette a kapcsolatát a külvilággal. Csupán a kemény lökéseket érezte a fenekében. Nem érdekelte, hogy vállai és karjai elkezdtek görcsölni, csakis a mélyen benne mozgó férfiasságra koncentrált. Sokkal, de sokkal jobb volt, mint azt valaha is képzelte! Imádta, ahogy Martin elvesztette az eszét és morgott és rávakkantott és megparancsolta, hogy forduljon át a hasára. Hagyta, hogy felhúzza a csípőjénél fogva és könyörtelenül ismét belévágja magát. Csak zihálni, nyögni és érezni tudott. Ott helyben meg akart halni, ahogy ez az érzés teste minden porcikáját kitöltötte. Alig fogta föl, hogy Martin kicsúszott belőle és az oldalára fordítva megemelte az egyik lábát, hogy hátulról hatolhasson belé. Most már elég lazák voltak az izmai ahhoz, hogy szeretője gyors és mély döfésekkel támadja, s ő megint majdnem elájult, mikor Mart mohó ajkai és fogai megtalálták a tarkóját és a vállát, s elkezdték nyalni, harapni és marcangolni azokat, míg ujjai szivárgó farkára kulcsolódtak és a lánc szorosabbra húzódott a nyaka körül…
Egy villanó fehér fény és egy korábban sosem tapasztalt leírhatatlan érzés vágott végig egész testén, ahogy kétségbeesett kiáltással hatalmasat élvezett, s belső izmai tánca kifacsarta az utolsó cseppet is a szőke férfiból… Aztán minden elsötétült a szemei előtt.

(Folyt. Köv.)

Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés / Sign in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
VENDÉGKÖNYV / GUESTBOOK

 
Slipknot (HUN)
 
Adam Lambert (HUN)
 
Placebo (HUN)
 
30 Seconds To Mars (HUN)
 
DM Fanfictions (HUN)
 
Harry Potter folytatásos (HUN)
 
Harry Potter novellák (HUN)
 
Bi/Lesbian/Gay történetek (HUN)
 

STARSTABLE Online csatlakozz te is egy remek közösséghez! Daisy BLOG    *****    Érdekelnek a zenei újdonságok? Kattints! ⏵ Popusz: Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több.    *****    Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK