Sea of Sin
Sea Of Sin

 
Kapcsolatok / Contacts
 
Useless-girl
 
Slipknot (ENG)
 
Trivium (ENG)
 
Adam Lambert
 
30 Seconds To Mars (ENG)
 
PLACEBO (ENG)
 
DM Fanfictions (ENG)
 
Thor (ENG)
 
Bi/Lesbian/Gay stories (ENG)
 
Novellák
Novellák : Shayan Akbar - For the Fantasy

Shayan Akbar - For the Fantasy

Shayan Akbar  2012.12.29. 12:10

18-as karika, SLASH, Letocest, bromance, tabuk

 


 

2012. November 24.

 

Shayan Akbar

For the fantasy

(A fantáziáért)

 

- Te meg egy kibaszott idióta vagy! – sziszegett Shannon a tükörképére letörölve a kis vércseppet. Megint megvágta magát. Annyira le akarja nyűgözni a partnerét, mint egy kisiskolás az leső randevúján. Ismét megszemlélte az arca mindkét oldalát és a rövid szakállán végzett művészi munkáját. A francba, átkozottul izzad… még a végén megint le kell zuhanyoznia. Na nem mintha Jared nem szeretné őt izzadtan. Ajkai mosolyra rándultak. Annyi éve „randiznak” a különleges kis tesójával és ő mégis ilyen komolyan veszi a dolgot. Ma van az évfordulójuk. Sok éve ezen az estén nem bírták már visszafogni magukat és szeretőkké váltak.

Az első év után az ő ötlete volt, hogy ünnepeljék meg. Ez az év pedig különleges. Idén meg kell puhítania Jaredet. Nem tudta lemondani az Antoine-nel való fellépését, noha a fivérek mindig együtt töltötték ezt az estét. Nem számított, hogy Shannon teherautót vezetett vagy Jared távol volt filmet forgatni. Az idősebb testvér emlékezett a hatalmas veszekedésre mielőtt lelépett. Egyáltalán nem akarta, egyetlen porcikája sem akart távol lenni Jaytől, hogy Európában bolondozzon. Persze a zene és a pia meghozta a kedvét az igencsak befogadó közönség előtt, temérdek videó anyagot eredményezve az interneten, amiket a magányos testvére összetört szívvel nézett meg.

 

Jared hónapok óta fújt rá a féltékenységtől, még egy riporternek is kikotyogta, hogy be szokott menni Shannon szobájába, hogy a dobfelszerelésén „játsszon”, noha egyáltalán nem is tud dobolni.

De ma este, nézett végig tekintetével az elegáns hotel szobán, a ma este tökéletes lesz. Megigazítva az ingjét a dohányzó asztalhoz sétált, ami romantikusan volt megterítve édes vörösborral és csokoládéba mártott eperrel. A kis elkényeztetett dög imádja őket, kuncogott fel, ahogy az egyik gyümölcsről az ujjával felszedett egy kis darabot a finom tejcsokiból és leszopogatva azt megnézte a telefonját. Már majdnem idő van. Jared majdnem három év után új filmet forgat. Akkor fogadta el a szerepet, amikor Shan állandóan távol volt a DJ barátaival. Nem számít, hogy mennyire próbálta letagadni, vagy hogy Shannon egyetértett a ténnyel, hogy a film és a szerep is jó volt, az idősebb testvér tudta, hogy ez egyfajta büntetés volt a számára.

És a kisöccse most egy transzvesztitát játszik. Egy elég fincsit ráadásul, ahogy a skype-on és a lesifotókon látta. Nos, férfiként is csodaszép, úgyhogy nem meglepő, hogy átkozottul jól néz ki nőként is, legalább is ő így gondolja.

 

A kanapén ülve az Iphone-ja csipogása szakította félbe gondolatait. Jay írt neki egy üzenetet, hogy nagyon sajnálja, de a forgatáson felmerült problémák miatt nem tud jönni aznap este. De küldött valakit a szórakoztatására, aki Shannon nagy rajongója. „Imádni fogod a nőt, jó szórakozást Shannymaci”.


„NŐT???” Még egy luxus kurva, akit a testvére rendelt a biszexuális vágyai kielégítésére? Milyen remek, ráadásul Shannon Leto rajongó is. A szegény telefonkészülék keményen csattant a bőrkanapén, ahogy felnyögött. Oké, oké, beismeri, hogy megérdemelte, hogy Jared így játszadozzon vele. De… Jared olyan édes volt vele… talán túlságosan is édes a telefonbeszélgetéseik és a webkamerás malackodásaik alatt. Azt mondta, hogy valami nagyon különlegeset tervez Shan számára. Nos EZ tényleg elég különleges.

- A kis mocsok – nyögött fel ismét az ablakon keresztül a Los angelesi éjszakába meredve, ahogy próbálta figyelmen kívül hagyni a keserű gombócot a torkában, ami sajgó szívének minden egyes dobbanásával csak egyre dagadt.

Nem soká egy apró halk kopogás rángatta vissza őt a szobába. Oh remek, megérkezett a kurva. Hát, legalább Jared nem hagyta őt dugás nélkül, mint ahogy ő tette a fiatalabbik férfival előző évben. Jared szereti őt, ezt mindennél jobban tudta és a féltékenysége is csak egy újabb bizonyítéka ennek. Nagyot nyelve vett egy mély lélegzetet majd kitárta az ajtót. A látványtól leesett az álla és mandulavágású szemei elkerekedtek a csodálattól és a meglepetéstől.
- Jó estét, Mr. Leto. Én leszek a társasága ma éjszaka – lehelte láthatóan idegesen a nő enyhe pírral sápadt arcán. Szemét lesütve félénken sétált be a szobába miután a lesokkolt férfi arrébb botladozott az útból. Shan még mindig a kilincset szorongatva csak tátott szájjal bámult a nő után. A karcsú hosszú combokat vékony barna harisnya fedte, amin megcsillant a gyertya fénye, ahogy a nő olyan kecsesen sétált a kanapéhoz, amit még egy hercegnő is megirigyelhetne. A feszes, elegáns és fekete kis ruha messze a csontos térdek fölött végződött, csodásan megmutatva az izmok kecses ívét. Az egész tökéletes megjelenést egy kis barna bundakabát, és visszafogottabb smink tette tökéletessé. Megfordulva most már sokkal jobban elpirult a dobos intenzív csodáló tekintetétől, akinek most esett le, hogy talán be kellene csuknia az ajtót.

- J…Jared? – motyogta a csábító gyönyörű látomást bámulva, ahogy lassan sétált közelebb hozzá, mintha csak félne, hogy elriasztja a „nőt”. Jay úgy öltözött, mint a transzvesztita szerepében, de nem az a személyiség állt előtte. Ő volt az a saját szőkés vállig érő hajával, ami a púderezett sápadt arcát keretezte, még inkább kihangsúlyozva porcelán bőre tökéletességét. Szemeit halványzölden húzta ki, hogy kiemelje a babakék csillogást, s egy kis barna rúzs tette művészivé az összképet. Bármelyik modern üzletasszony féltékeny lenne a mai éjszakát Shanonnal töltő legnagyobb rajongójára.

- Tetszem önnek, Mr. Leto? Bátorkodom megjegyezni, hogy már hosszú évek óta csodálom önt – a hang halk volt, teli csodálattal.

- Szeretlek, baby… Csodálatos vagy… - nyelt elvarázsolva Shannon és lesegítette a kabátot a csupasz vállakról, s majdnem levegő után kapott a fekete selyembe burkolt test tökéletes vonalai láttán. Megérintheti? Vagy a nő eltűnne előle és ő a kanapén ébredne fel?

- Sajnálom, hogy a testvére ma este nem tudott itt lenni, de biztosíthatom róla, hogy mindennemű vágya kielégítése a célom. Abszolút mindennemű vágya, uram… - fordult Jay Shannon felé, hogy tisztává tegye, hogy nagyon is benne vannak még a szerepjátékban. Tekintete találkozott az idősebb férfiével, és már-már bizonytalanul és félénken érintette meg a kezét. Az egész annyira olyan volt, mint egy igazi női rajongója és a szeretett Jaredja egy személyben, hogy Shannon beleszédült miközben próbálta az egész helyzetet feldolgozni.


A vékony kezet a saját nagyobb tenyerébe fogva bólintott, megértve a helyzetet, s a ma esti női partnerét úriemberként a kanapéhoz vezette.

- Nem tudja, hogy mit hagy ki. Tölthetek egy kis bort?

- Igen, köszönöm. – A félmosoly a csinos arcon majdnem elárulta őt, de Jay a pohara mögé bújva figyelte, ahogy az idősebb férfi egy apró ideges mosollyal leült mellé.

Shan minden képzeletet felülmúlóan összezavarodott. Mélységesen szerelmes volt a testvérébe, lángoló vággyal kívánva a testét, és most ez a törékeny női alak is ő volt. Ő, aki a szívét birtokolta, s a gazdag parfümillattól és az elegáns szépségtől elolvadt a szíve, az ágyéka pedig lüktetni kezdett. A kétségbeesett vágy még inkább fokozódott benne, ahogy a szépen manikűrözött vörös körmök a felsőcombjába vájtak.

- Ez a bor nagyon finom, Mr. Leto. Lehetne, hogy még inkább… kényelembe helyezzük magunkat? – hajolt közelebb a nő, Shanonnak pedig rá kellett harapnia a szájára, hogy ne nyögjön fel beszívva a női illatot és hallva az olyan nagyon mocskos és csábító mély duruzsolást. - Reméltem, hogy megtudhatom, miként érdemelte ki a Shanimal nevet… Lenne pár ötletem, de biztosra kell mennem… - a halk suttogástól felgyorsult a férfi szívverése, pillanatok alatt kőkeménnyé téve a farkát. Már olyan régen rá se nézett a nőkre, mivel az élete szerelme hisztérikusan felcsattant olyankor. – Jared… Te…

- Kérem, Mr. Leto, hívjon Jaynek – nyalta meg a nő a fülét, amitől hangosan levegő után kapott és a nő olyannyira csodált zenésze beleszédült a testét rázó remegésbe. Shannon lassan bólintott, hiszen játszanak, Jared a ma esti kurvája, úgyhogy ideje lesz összeszedned magad nagyfiú, gondolta megfogva az ölén pihenő kezet, amit a dudorodó ágyékára tett miközben szemei találkoztak a hosszú szempillák alatti tekintettel.

- Megmutatom, amit tudnod kell, Jay – sötétült el a barna tekintet a vágytól. Nincs több harc és gondolkodás. ’Jay’ a nyers erejét akarja, és a legédesebb ajándékot adta neki a különleges estéjükön. Szemeit behunyta még egy utolsó gyenge pillanatig, majd felemelve Jay kezét a tenyerébe csókolt fenntartva a szemkontaktust mielőtt felállt volna és a hálóba vezette volna, ami tele volt sárga rózsákkal és liliomokkal, Jared kedvenc virágaival.

- Oh, wow… - Jay majdnem kiesett a szerepéből az ajkát harapva, ahogy csillogó szemekkel nézett a ma esti szeretőjére. Shannon gondosan előkészített mindent, míg várt rá.


- Szóval tényleg a rajongóm vagy, ahogy Jared mondta? – sétált a „nő” mögé sokkal összeszedettebben, ahogy a fehér felkart cirógatta elvigyorodva az azon megjelenő libabőrön.

- I…igen, a legnagyobb rajongód! – sóhajtotta Jay megfordulva, hogy szemei találkozhassanak az intenzív tekintettel. A férfi megfogva a kezét és még mindig vigyorogva leült vele az ágyra és közelebb húzta. A nagy és erős kezeit felcsúsztatta a selyem borította hosszú combokon. Jared saját természetes illata a gazdag női parfümmel keveredett és ettől Shannon merev farka várakozón megrándult, ahogy arcát a kemény hasba temette és megcsókolta a fekete selymet rajta. Kíváncsi kezei felfedezőútra indultak a rövid szoknya alatt. Felpillantott, mikor ujjai elérték a csipkés szélét és kitapintották a keskeny csípőn a harisnyatartót. Most már türelmetlenül tűrte fel a feleslegessé vált ruhadarabot, a hosszú vékony ujjak pedig elvesztek sötét hajában, közelebb húzva az arcát a szűk kis tangában foglyul ejtett nedves férfiassághoz.

 

„Türelmetlen, mint mindig. Bocsi, tesó, most egy kis édes kényeztetés következik” – távolította el Shannon a markolászó kezeket a hajából, s felállva vágyakozva megcsókolta a rózsaszín ajkakat, majd lerángatta szeretőjéről a ruhát. Szája az édes ajkakat szopogatta, kezei az olyannyira hiányolt testen siklottak végig sietősen, éhesen és gyengéd szeretettel, mintha csak az elméjébe akarta volna vésni a nagyon sovány, de kidolgozott test minden apró részletét. Végül kezei a tökéletesen kerek hátsón pihentek meg, s egy élvezettel teli nyögéssel préselte a nőt saját csípőjéhez. Olyan erősen markolta a domborodó hátsót, hogy ujjainak lenyomatát vörösen és kéken rajta hagyja. Jay megremegett és finoman nyöszörgött elgyengülve a hatalmas erőtől, ami a térdeire kényszerítette. A nő remegő ujjai a cipzáron matattak, hogy elégedett sóhajjal kiszabadítsák a méretes erekciót, miközben Jay azon gondolkodott, hogy vajon Shannon is másmilyen lesz-e most. Majdhogynem félénken felnézve a mohó nyelv végigfutott a csodás húsdarab alsó felén, követve egy vastag eret rajta. Jutalma egy reszketeg sóhaj és sápadt arcán egy gyenge cirógatás volt. Shan visszaült és fél kezével a vállig érő hajba markolt, a másikkal pedig leráncigálta a nadrágját.

 

- Jól nedvesíts be magadnak, te legnagyobb rajongóm… - húzta közelebb az angyali arcot, ujjaival végigsimítva a „melltartó” csipkés tetején, majd dörzsölgetni kezdte a kicsi kemény mellbimbókat alatta, miközben lehunyt szemmel élvezte, ahogy Jay nyögése végigvibrált a férfiassága teljes hosszán az olyan nagyon forró szopogató szájban. Olyan mélyre hatolt, amennyire csak tudott, az egyik karcsú kezet a heréire vezetve. Fejét hátravetette élvezetében – a partnere átkozottul vérprofi volt.


- Mássz fel az ágyra, édes, a Shanimal megleckéztet – nevetett a saját viccén hátrébb csúszva az ágyon és felemelve az elpirult arcot rabul ejtette a duzzadt ajkakat egy szenvedélyes csók keretében. De ez a csók nem szerep szerinti csók volt, hanem az igazi mély szerelem tükröződött az ajkai és a nyelve apró masszírozó mozdulatain, amitől Jay másodpercek alatt elolvadt az erős karok ölelésében. A csókot meg sem szakította, hogy levegőt vegyen miközben a karja közt tartott nőt végigfektette az ágyon. Otthagyva a ziháló ajkakat apró nedves csókokkal és harapásokkal árasztotta el a selymes nyakat, ahogy a nő teste fölé tornyosult egyik térdét a harisnyával fedett lábak közé csúsztatva. Annyira elveszett mély szerelmében, hogy a szíve is belesajdult mialatt ismét végignyalt a csipkén és a mellbimbón csak hogy még több puha nyögést hallhasson tőle.

Jay kezei átvették az irányítást és megszabadították az ingjétől, egy szenvedélyes csókot lopva magának miután a ruhadarabot áthúzta a dobos fején. Kezeivel megragadta az aranyos kis párnácskákat a derekánál, amiket turné híján felszedett, majd közelebb húzta a férfias erős csípőt az apró tanga most már teljesen átázott anyagához; a kontaktustól pedig egy apró kiáltás hagyta el a száját. Hamarosan az izmos fenékről is lekerült a nadrág és Shannon feltérdelve meztelenre vetkőzött, tekintetét az előtte fekvő Jareden legeltetve, aki teljesen fel volt izgulva, nőies jegyeit pedig kihangsúlyozta, hogy „Jay” legyen, ami akár egy női név is lehetett.

Megragadva saját magát párszor végighúzott erekcióján, hogy az átlátszó folyadék kiszivárogjon belőle, miközben egy jelentőségteljes pillantást váltott az elkerekedett szemek gazdájával. Készen állt, hogy szeresse a férfit… nőt… de igazán nem is számított, ez a személy volt a párja, nem számított, hogy épp mivé vált.

- Én is készen állok rád, Shannon… - suttogta hátradőlve és még inkább széttárva a soha véget nem érő combokat, hogy a férfi láthassa a tangája alsóbb részét is, amitől Shan félrebiccentette a fejét azzal az okos és édes pislogásával, amit – Jayt is beleértve – mindenki imádott benne. Egy butt plug halványrózsaszín vége kandikált ki a csipke alól. Jay az ajkát harapdálva műkörmeivel lassan végigcirógatta saját hosszát, ahogy Shan felemelte a nő egyik lábát és félrehúzva a tangát megsimogatta a műanyagot és a fenékhajlatát, amitől Jay megremegett és felsóhajtott.

- Több mint szép vagy, Jay… - nyelt nagyot csodálatában, teljesen kiesve a szerepéből, és lefeküdve megcsókolta és kínzóan végignyalt a szeretett test említett finom részein, noha a hiba amit vétett, nem kerülte el  a fájdalmasan felizgatott testvére figyelmét, aki azonban utat engedett az élvezetnek, amit az idősebb férfi okozott neki.

Levegőért kapkodva égető érintésekkel és édes vallomásokkal köszönte meg, mikor az erős kéz eltávolította a játékszert és Shan a karjaiba zárta Jayt, testüket egy határozott mozdulattal és egy sebző csókkal egyesítve. A játék már rég a múlt részévé vált a vigasztaló ismerős érzéstől, hogy egyek és összetartoznak, az érzéstől, hogy hazaértek. Az érzéstől, ahogy teljes valójuk egybeolvad a másikkal a szeretkezésük lobogó lángjai közt.


- Boldog évfordulót, Shannymaci – suttogta Jared immár a saját hangján a még mindig morgó izzadt férfi fülébe, ahogy kisimította a nedves hajtincseket bátyja homlokából, s halkan felnyögött, ahogy Shan még mindig benne időzve lassan mozgott benne.

- Szeretlek, Jared… Nem foglak többet ’úgy’ egyedül hagyni, még ha az életembe is kerül. Ígérem – zihálta lenyalva a sót a fiatalabb férfi remegő bőréről, ahogy csupán kielégülten feküdtek.

- Mondtam, hogy könnyedén el fogom tudni játszani azt a szerepet, hiszen csupán arra kell gondolnom, hogy mennyire ki akarlak elégíteni mindenféle téren – dorombolt és kuncogott fel szórakozottan és boldogan. A szemfestéke elkenődött, ahogy Shan karjaiban feküdt. A barna szemek mély szerelemmel telve mosolyogtak le rá. – Nem kell kurvák körül lézengened…

- Oh jézus, megint féltékeny vagy? Az lehet, hogy nézelődök, de csak is téged látlak… a húgicát, akit mindig is akartam – nevetett fel a horkantást hallva, ahogy J a hátára csapott, de ő csak olyan szorosan ölelte, amennyire csak lehetséges volt.Shanjay1_2

 

Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés / Sign in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
VENDÉGKÖNYV / GUESTBOOK

 
Slipknot (HUN)
 
Adam Lambert (HUN)
 
Placebo (HUN)
 
30 Seconds To Mars (HUN)
 
DM Fanfictions (HUN)
 
Harry Potter folytatásos (HUN)
 
Harry Potter novellák (HUN)
 
Bi/Lesbian/Gay történetek (HUN)
 

Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték