Sea of Sin
Sea Of Sin

 
Kapcsolatok / Contacts
 
Useless-girl
 
Slipknot (ENG)
 
Trivium (ENG)
 
Adam Lambert
 
30 Seconds To Mars (ENG)
 
PLACEBO (ENG)
 
DM Fanfictions (ENG)
 
Thor (ENG)
 
Bi/Lesbian/Gay stories (ENG)
 
Novellák
Novellák : Shayan Akbar - The view from the Terrace

Shayan Akbar - The view from the Terrace

Shayan Akbar  2012.12.29. 12:35

18-as karika, SLASH, Jared Leto, Jonathan Rhys Meyers


 

Megjegyzés: Nyilvánvalóan újranéztem a „Nagy Sándort” és túl sok szabadidőm van, LOL.

 

 

 

Shayan Akbar

The view from the terrace

(Kilátás a teraszról)

 

Jared és Jonathan kettejük között cipelte Colint. Marha nehéz volt és marhára berúgott. Általában mindegyiküket az asztal alá tudta inni, de ma este nem. Már korábban vedelni kezdett. Úgy tűnt, hogy a legtöbb estén isznak és hazudnak. Nos, kivéve mikor Colin valami csinos nővel volt. Na nem mintha a hölgyek ignorálták volna Jonathant vagy Jaredet, de úgy tűnt Colin kapja az oroszlánrészét a dolognak.

De ma este botladozott, térden mászósra részegedett. Jonathan annak örült, hogy még senkit nem hányt le. Bár rákiabált pár láthatatlan emberre a folyosón. Levették a cipőjét és megvitatták, hogy levetkőztessék-e. Végül úgy döntöttek, hogy az lesz a legjobb.

- Nem akarom, hogy felkelve kitörje a nyakát a nadrágjában. Oliver kinyírna minket, ha hagynánk, hogy a Nagy Sándorja túlságosan megsérüljön – nevetett Jared, ahogy kigombolták Colin farmerját és nem találtak semmi mást alatta, csupán amivel Isten megáldotta. Mindkét férfinek nagyjából sikerült nem egymásra néznie, míg befejezték és betakarták a színészt. A kulcsait az asztalra dobták és kiengedték magukat a szobából.

Jared rávigyorgott Jonathanra, szemei pedig úgy szikráztak, amitől a nők csapatostul tapadtak rá. És ettől talán Jonathant is egy kicsit jobban észrevette, mint általában.

- Nos, akarod, hogy kitegyelek a hotelodnál? – Jared vezetett. Éppenséggel elég józan maradt.

- Nem hiszem, hogy még kész lennék rá. Néha jó, amikor csak bedőlsz az ágyba és alszol, de néha én túl… Nem tudok aludni. Meztelenül kötök ki a teraszon az éjszaka közepén, egyik cigit szívva a másik után.

Jared felnevetett – Micsoda? Semmi farok verés a teraszon éjjel 3-kor?

Csönd.

Jared kicsit ferdén nézett rá. Jonathan éppen elpirult. – Én is szoktam.

- A fenébe, szégyen, hogy Colinnak sose kell! – Erre mindketten felnevettek.

 

Jared elvitte Jonathant a hotelhoz, ahol megszállt. – Nincs kedved feljönni szívni a teraszon? – ugratta Jonathan, ahogy kiszállt – Vagy farkat verni?

- Miért ne… - válaszolta, de azt nem mondta, hogy melyikre gondol.

Leparkolva a kocsival követte a fiatalabb férfit a negyedik emeleti lakosztályához. Jonathan körülbelül harminc másodpercen belül megszabadult ruhái többségétől, csupán egy selyem alvós nadrágot felvéve. Az idő nyomasztóan forró volt és az egyetlen az ablaknál lévő szeszélyes légkondicionáló egység akkor működött, amikor akart.

Aznap éjjel nem akart.

A kinti levegő csak alig volt hűvösebb, de ott legalább volt egy kis szellő. Egymás mellett álltak a korlátra könyökölve. Jonathan kicsúsztatott egy füves cigit a csomagból, elvigyorodott, majd meggyújtva azt megkínálta Jaredet.

Jared mélyen beszívta az erős és édes füstöt a tüdejébe, majd visszaadta a vékony cigarettát Jonathannak. Jarednak tetszett az a kellemes nyugodt érzés, ami elfogta. Addig adogatták egymásnak a cigit, amíg az el nem fogyott. Jonathan eloltotta a csikket és visszarakta a dobozba.

Jared ott állva ásított egyet és a karjait a feje fölött nyújtóztatva jó néhány centi bőrt feltárt a hasából csípőfarmerjának köszönhetően. Jonathan megbámulta, majd félénken elmosolyodott, mikor lebukott vele.

- Mindig éhes és kanos leszek tőle. – Jared viccesnek találta a saját hangját. Mintha egy oktávval mélyebbre váltott volna.

- Akkor mos melyik vagy… éhes vagy kanos? – suttogta Jonathan.

- Azt hiszem, mindkettő. Te?

- Hogy kanos vagyok? Vagy éhes?

- Valamelyik? Mindkettő?

- Szerintem most egyenlő arányban mindkettő – jött közelebb Jonathan, akinek a hangja majdnem dorombolásként hatott. – Szerinted mit tegyünk ellene?

Jared végignézett Jonathan testén, s tekintete elidőzött a férfi nadrágjának elején. Nagyon lassan a térdeire ereszkedett az ír férfi előtt. Kioldva az egyszerű csomót, ami a helyén tartotta Jonathan selyemnadrágját lecsúsztatta azt a csípőjéről. Az anyag a bokái köré omlott.

Jonathan farka kemény volt, ahogy a sápadt bőrével kontrasztot adó sűrű sötét és göndör szőrzet fészkéből meredezett. Jared végigfuttatta egyik ujját a sötét szőrzeten és közelebb nyomva orrát belélegezte a másik férfi pézsmaillatát. Már csak egyetlen természetes reakció maradt Jared számára: megízlelni őt. Hagyta, hogy a nyelve hegye végigfusson a tövétől egészen a hegyéig. A bőrén sót és valami mást ízlelt, amit nem tudott megnevezni. Talán egyszerűen csak Jonathan természetes zamata volt. Az érzékeny bőrre csöpögő nagy cseppeknek, amiket elkapott, édes volt az íze.

- Megőrjítesz.

Jared vággyal teli szemekbe nézett fel.

- Valóban? – nevetett majd az első pár centit bevette a szájába, a többit pedig szintén eltüntette, ahogy keményen és mélyen szopni kezdte.

- Jesszus!

Jared elhúzódva felmosolygott rá.

- Mi a baj, Jonathan?

- Semmi! Marokkóban állok egy teraszon a színésztársammal, aki épp a farkamat szopja, erre te megkérdezed, hogy mi a baj.

- Abbahagyjam? – csillogtak fel rá gonoszul a kék szemek.

- Igen… nem… Azt akarom, hogy te… Azt akarom…

- Mit akarsz, Jonathan? – kérdezte Jared puha selymes hangon.

- Azt akarom, hogy egy teraszon álljak Marokkóban a színésztársammal, aki éppen seggbe dug… - válaszolta végül, már-már mérgesen.

Jared nem mondott semmit. Nem volt benne biztos, hogy ez a harag honnan jött. Felállva a karjaiba zárta Jonathant és hosszan-hosszan csókolta. Nyelve átférkőzött Jonathan szájába megízlelve a füvet, amit elszívtak, a bort, amit megittak és bőrének ugyanazt a bizonyos zamatát.

Jonathan majdnem elfelejtett levegőt venni, mikor Jared megcsókolta. Több férfival csókolózott már, de az általában munka miatt nem pedig élvezetből volt, de ez a csók élvezetből, csupa élvezetből volt. Az enyhe szellő feltámadt és hirtelen tudatára ébredt, hogy meztelen áll odakint egy férfi karjaiban, ahol a tolakodó kamerák észrevehetik őket.

- Talán inkább be kéne mennünk.

Jared karjai megfeszültek. – Ha itt akarod, akkor itt csináljuk.

- De…

- Tegyél egy takarót a korlátra, az majd elrejt... majdnem mindent – nyúlt Jared kettejük közé, hogy végigsimítson Jonathanon.

A férfi úgy érezte magát, mintha olvadt lávát zúdítottak volna a nyakába, ahogy elképzelte magát és Jaredet ahogy így állnak a korlátnál, a másik színész kezei a derekán. Ellépett tőle.

- Hozok egy takarót. Oh és Jared, túl sok ruha van rajtad.

Jareden nem sok ruha maradt mire Jonathan visszaért a pokróccal. Hogy pontosak legyünk: semmi sem maradt rajta. A falnak támaszkodott és egyik kezét lecsúsztatta a hasán, ahogy lustán Jonathanra mosolygott.

- Már szívtunk. Arra gondoltam, hogy egy kicsit verném a farkamat is.

Jonathan oda sem figyelve a korlátra dobra a takarót és Jared karjaiba simult. A csókjuk perzselő volt, ahogy testük összesimult. A melegtől és a vágytól nyirkos bőr a bőrön. Jared azon tanakodott, hogy talán mégis csak fel kellene kapnia őt, hogy az ágyhoz vigye. Talán Jonathannak igaza volt.

Mintha csak Jared fejében olvasott volna Jonathan kijelentette: - Itt akarom. Bele akarok kapaszkodni a vaskorlátba és az utcát akarom nézni miközben bennem vagy.

- Basszus, már ennyitől is el tudnék menni.

Jonathan elvigyorodott és a korláthoz sétált arccal az utca felé. Jared kezébe nyomott egy tubus síkosítót, amit valahonnan felkapott.

- Még nem fejeztem be, Jonathan. Egy teljesen új oldaladat mutatod. – Egyik kezével végigsimított a másik féri sima hátán, egyetlen ujjával követve a gerince vonalát míg a fenekéhez nem ért. Hagyta, hogy ujjai lejjebb csússzanak, végigcsiklandozva az érzékeny bőrt egészen mélyen Jonathan lábai között.

- Kérlek… én…

Jared az ujjaira nyomott a síkosítóból és az egyiket Jonathan szűk nyílásához vezette, hogy a férfit kínozva lassan belé csúsztassa azt. Jonathan megfeszült. Nem igazán volt hozzászokva, hogy belé hatoljanak, noha nem is volt teljesen új számára a dolog. Egy jó ideje nem volt ebben része. Mély lélegzetet vett és ellazult.

- Ez az… engedj be. Olyan síkos és forró vagy…

Addig mozgatta finoman az ujját, amíg Jonathan össze nem rándult és fel nem sóhajtott: - A rohadt életbe!

Jared ott tartotta az ujját, de a farkát Jonathan fenekének nyomta. Szüksége volt a kontaktusra, hozzá kellett érnie a férfihoz. A farka síkos volt saját vágyától, ahogy azt Jonathan karcsú fenekéhez dörzsölte.

- Benned akarok lenni… most… - mondta Jared feszült hangon. Kicsúsztatva az ujját megcsókolta Jonathan hátát, ahogy ezt suttogta. A hűs gélt szeretője hátsójára nyomva elhelyezkedett, hogy magáévá tegye őt.

- Igen, kérlek, most – tolta ki Jonathan a fenekét befogadva őt magába, ami megoldotta Jared dilemmáját arról, hogy gyorsan vagy lassan tegye-e a magáévá.

- Basszusdeszűkésforróvagy! – ragadta meg Jared a másik férfi fenekét és keményen belé vágta magát tudva, hogy már amúgy is fájdalmat okoz. Próbált lelassítani, hogy gyengédebb legyen, de Jonathan nem engedte neki. Folyamatosan hátrafele mozgott Jared irányába. Jó volt, annyira jó, hogy Jared nem volt benne biztos, hogy sokáig bírja.

Közelebb lépve ahelyett, hogy kezeit a férfi csípőjére tette volna mélyen belé hatolt szeretője testébe és a korláton támasztotta meg magát kezeivel Jonathanéhoz érve. Újra meg újra az ír férfiba mozdult azt a kis pontot ingerelve, amitől az csodásan obszcén dolgokat mondott, méghozzá elég elhalóan.

És minden döféssel Jonathan teste egyre szorosabban fogott rá. Jared egyik kezével a férfi alá nyúlt a tervezettnél egy kicsit durvábban véve őt a kezébe. A másik felmordult és még szűkebbé vált.

- Én… oh basszus! – Jared se beszélni, se mozdulni nem tudott. A feszültség, ami felgyülemlett benne fájdalmas volt, ahogy a teste megfeszült, felkészülve arra az elsöprő kielégülésre. És tényleg elsöprő volt. Jonathan nevét kiáltotta mit sem törődve a szomszédokkal vagy a paparazzikkal. A szoros közeg sikamlósabbá vált, ahogy megtöltötte magjával. Keményen lökött rajta egyet és még egyet, mire a másik ugyanolyan hangokat adott ki, mint korábban ő. A kezén érezte a spermafolyam melegét, ahogy a szorosan tartott farok újra meg újra lüktetett ujjai között.

Jared megcsókolta Jonathan izzad hátát. – Rendben vagy?

- Mmmm – Jonathan csak ennyit tudott válaszolni.

 

*

 

Végül eljutottak az ágyig is és mindketten perceken belül már aludtak is – Jared Jonathan hátához bújva. Az utolsó dolog, ami átfutott Jonathan fején mielőtt álomba merült volna az az volt, hogy még sose vette észre, hogy milyen szép is a kilátás a teraszról.

 

 

 

 

Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés / Sign in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
VENDÉGKÖNYV / GUESTBOOK

 
Slipknot (HUN)
 
Adam Lambert (HUN)
 
Placebo (HUN)
 
30 Seconds To Mars (HUN)
 
DM Fanfictions (HUN)
 
Harry Potter folytatásos (HUN)
 
Harry Potter novellák (HUN)
 
Bi/Lesbian/Gay történetek (HUN)
 

Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték