Sea of Sin
Sea Of Sin

 
Kapcsolatok / Contacts
 
Useless-girl
 
Slipknot (ENG)
 
Trivium (ENG)
 
Adam Lambert
 
30 Seconds To Mars (ENG)
 
PLACEBO (ENG)
 
DM Fanfictions (ENG)
 
Thor (ENG)
 
Bi/Lesbian/Gay stories (ENG)
 
Novellák
Novellák : Useless-girl - Escape into the Hurricane

Useless-girl - Escape into the Hurricane

Useless-girl  2013.01.01. 17:54

18-as karika, Slash, BDSM, természetfeletti elemek, Jared Leto, Ian Somerhalder


 

Megjegyzés: Köszönettel tartozom S. M. A.-nak a képért és az ötletekért! Szeretlek, babe! <3 És persze a 30STM ’Hurricane’ című videója is megihletett.

Karakterek: Ian Somerhalder és Jared Leto

Korhatár és figyelmeztetés: 18-as karika, Slash, BDSM, természetfeletti elemek

Ajánlott számok: 30 Seconds To Mars: ‘Escape’ és ‘Hurricane’

 

 

Escape into the hurricane

(Menekülés a hurrikánba)

 

 

No matter how many deaths that I die I will never forget
No matter how many lives that I live I will never regret
There is a fire inside of this heart in a riot about to explode into flames
Where is your god?

(Nem számít hányszor halok meg, sosem fogom elfeledni
Nem számít hány életet élek, sosem fogom megbánni
A tűz lázadva izzik ebben a szívben, készen rá, hogy lángolva robbanjon
Hol az istened?)

 

 

- Örülök, hogy végre személyesen is megismerhetlek, Jared – mondta Ian megrázva a 30 Seconds To Mars énekesének kezét. – Köszönöm, hogy eljöttél erre a fotózásra – mosolygott rá felmérve az alacsonyabb férfit, látva, hogy valamiféle bűnös láng szikrázott fel a nagy kék szemekben.

- Részemről a szerencse. Oh igen, a vámpír, akire a rajongóim nyáladzanak – nevetett elengedve Ian kezét, majd kicsit komolyabban nézett rá – Amint tudod, a Földünk megóvását én is komolyan veszem.

- Biztos vagyok benne, hogy néhányan az én rajongóim közül is nyáladzanak rád – nevetett – Igen, hallottam – bólintott, majd a piruló fotóasszisztens felé fordult, aki megkérte őket, hogy öltözzenek át, hogy kisminkelhessék őket.

A fotózás alatt idióta mód elviccelődtek, s Jaredről kiderült, hogy nagy mókamester. Iannek be kellett vallania magának, hogy nagyon rég nem volt ilyen jó hangulatú fotózáson. A percek repültek és sokat nevetett elrontva pár képet mikor komolynak kellett volna maradnia, de nem tehetett róla: Jared vicceitől hangosan nevetnie kellett. Érezte az énekes összetett személyiségét és tudta, hogy a vicces oldala csak egy a sok közül, de azt is érzékelte, hogy valahogy egy hullámhosszon vannak, noha elég különböző természetűek.

- Figyelj csak, tudod, hogy a pénz, amit ezekkel a képekkel keresünk jótékony célokra megy, és én rendezek egy partit is, hogy több felajánlást szerezzünk a tengerek megvédésének érdekében. Esetleg van kedved eljönni?

- Szóval még több pénzt akarsz kicsikarni belőlem? – nevetett Jared rákacsintva Ianra, amitől furcsa mód a színész elpirult.

- Nem… nos, valójában igen – kuncogott egy kicsit zavartan a saját reakciójától.

- Na jó, de csak mert ilyen jóképű pasi vagy… - kínozta Jared még egy kicsit vadul vigyorogva – Persze, ott leszek. Itt a személyes mobilom száma. Bölcsen kezeld, mert csak egy maréknyi embernek adom meg… - kacsintott még egyszer a színészre megragadva a kezét, hogy ráírja a kézfejére a számát. – Akkor hívj majd fel a részletekkel és… hamarosan találkozunk… - küldött felé egy olyan pillantást, amit Ian mocskosnak írt volna le, s hirtelen úgy érezte magát tőle, mint egy kuncogó diáklány, ahogy a bőre bizseregni kezdett ott, ahol az énekes megérintette. Figyelte, ahogy Jared lelépett, majd egy darabig még nézte az ajtót, ahol eltűnt mielőtt megnézte volna a számot a kezén.

- Valahogy különleges… - motyogta magának és megrázva a fejét elindult, hogy megnézze az elkészült képeket. Elmosolyodott pár viccesen és megkérte a fotóst, hogy tartsa meg azokat is. Jobban várta a következő találkozót Jareddel, mint ahogy azt be merte vallani magának.

---

 

- Jó kis jótékonysági est, Ian. Nos, tisztábbá teszi majd a tengereket a pénzed? – jött a kérdés Ian bal oldaláról és ahogy a forrása felé fordult, felismerte Jaredet. A szakáll még mindig idősebbnek mutatta a fiús férfit, de Iannak be kellett látnia, hogy jól nézett ki a fehér ingben és a fekete öltönyben. Ma nem vett fel semmiféle extra ruhadarabot. Ahogy belenézett azokba a jellegzetes nagy kék szemekbe Ian azon vette észre magát, hogy mosolyog. Volt valami ebben a pasasban, amit nem tudott figyelmen kívül hagyni, vagy ha már itt tartunk, megnevezni sem. Felajánlotta a kezét, amit az énekes meg is rázott és rávillantott egy fehér mosolyt.

- Remélhetőleg, különben a semmiért etettünk és szórakoztattunk néhány gazdag embert – mondta érezve, ahogy mintha áramütés futott volna fel a karján mikor hozzáért a kicsit hűvös kézhez, ami korábban a behűtött pezsgős poharat fogta.

- Ne aggódj, ez a „gazdag” pasi már segített az ügyeden – folytatta egy kicsit komolyabban, noha a mosoly megmaradt az arcán, ahogy visszanézett Ian kék szemeibe, melyek világosabbak voltak az övénél. – Az est sikerére! – emelte koccintásra elegáns poharát – Noha azt el kell hogy mondjam, hogy a zene pocsék.

Miközben beszélgettek, Ian ismét azon kapta magát, hogy jobban figyel Jared szavaira, mint általában másoknál. Talán azért, mert Jared volt az egyetlen olyan személy a megjelentek közül, akivel szabadon tudott csevegni és viccelődni anélkül, hogy a seggét kellett volna nyalnia közben. Koccintott az énekessel, s megajándékozta a szokásos félmosolyával. Észrevette, hogy Jared kék szemei ettől még inkább felvillantak. – Egészségedre és köszönöm az adományt – mondta a szájához emelve a poharat, hogy igyon egy hosszú kortyot. – Miért? Szerintem kellemes és semleges háttérzene. Mire célzol? Hogy te és a bandád megmenthette volna az este ezen részét? – nevetett.

- Szívesen és naná! Tutira kirúgtuk volna a ház oldalát is! – kapcsolódott be a nevetésbe, majd az égre emelte a tekintetét, mikor észrevette, hogy az egyik ismerőse integet neki. – Bocs, mennem kell leróni a köreimet. Jó volt újra dumálni veled.

- Persze, és szerintem is, de bármikor visszajöhetsz, hogy ne haljak bele az unalomba – mondta gondolkodás nélkül, s látta, ahogy Jared megemeli az egyik szemöldökét.

- Rendben… akkor később találkozunk – bólintott és elsétált.

Ian figyelte őt, s úgy vélte, hogy van valami macskaszerű a járásában. Megrázva a fejét elfordult és köszönetet mondott egy nőnek, amiért eljött a partira.

---

 

Mire Jared másodszorra állt Ian mellé, a színész már egy kicsit becsiccsentett és nagyon kész volt lelépni onnan.

- Egyébként merre jár a bájos barátnőd? Nem láttam ma este veled – folytatta Jared a beszélgetést onnan, ahol pár órával korábban abbahagyták.

- A hétvégén a családját kellett meglátogatnia – vont vállat figyelve ahogy Jared bólint és egy kicsit elmosolyodik. Ezek szerint figyelte őt? És Ian miért akarta tudni, hogy így volt vagy sem? Enyhén ráncolva a szemöldökét a fejét ingatta újra érezve azt az intenzív pillantást magán.

- Le akarsz lépni innen, hogy egy „pasis estét” kanyarintsunk ebből az egészből? – vigyorgott és kacsintott rá kisfiúsan, de Ian észrevett valami megnevezhetetlen dolgot is ólálkodni a mosoly mögött.

- Igen, légyszi, ma estére már elegem van ebből – sóhajtott és kivégezve az italát követte az énekest minden mást az asszisztensére hagyva.

 

Hamarosan egy bárban ücsörögtek az egyik eldugott sarokban, nehogy véletlen magukra vonják a figyelmet, ha netán valaki felismerte volna őket. A harmadik viszkijét dédelgetve Ian Jared egyik vicces backstage sztoriját hallgatta még a színészi múltjából.

- Szóval szeretsz vámpírt játszani? – kérdezte Jared egyértelműen jól szórakozva és Iannak olybá tűnt, hogy valamiféle privát viccen is mulat.

- Persze, szeretem. Szeretek a barátnőmmel és a barátaimmal dolgozni, és a szerep az elején kihívás volt a számomra. Az évadok során megkedveltem Damon karakterét. A különféle természetfeletti erőket pedig bírom nagyon. Tetszik, hogy Damon nem az a „vegetáriánus” vámpírfajta, meg hogy inkább az a magában szenvedős típus – vont vállat kortyolva egyet az italából.

- Te is az a magadban szenvedős fajta vagy?

- Igen, asszem. Miért?

- Csak kíváncsiságból – mosolyodott el és Ian kezéről felpillantott az enyhén zavaros szemekbe. Tudta, hogy az alkohol elkezdett dolgozni a színész szervezetében. Jared intett még egy körért anélkül, hogy eleresztette volna Ian tekintetét, de valahogy a partnere biztos volt benne, hogy a pincér észrevette. Így is történt: a felszolgáló egy percen belül kihozta az újabb kört. – Hiszel bennük?

- A vámpírokban?

- Igen – bólintott lassan egy kis mosollyal a szája szegletében, ahogy saját viszkije mögül a szakállát simogatva figyelte a vele szemben ülő enyhén kipirult férfit.

- Nem igazán. Ez csak fikció. Annál racionálisabb felfogású vagyok, hogy higgyek a tündérmesékben.

- És mégis egy vámpíros showban szerepelsz… - nevetett Jared még szórakoztatóbbnak találva a helyzetet.

- Ahogy már mondtam: kihívás és jó fizetés. Nem arról van szó, hogy hinnék bennük. Ez egy meló.

- Tételezzük fel, hogy a vámpírok léteznek. Te is azzá akarnál válni?

- Nem, nem igazán. Köszönöm szépen, de pillanatnyilag szeretem az emberi életemet – nevetett – Nem tudtam, hogy ennyire a vámpírok megszállottja vagy!

- Oh megvannak a magam furcsa… dolgai… - kacsintott Ianra ismételten, s ujjbegyeivel megérintette a színész asztalon pihenő kézfejét.

Jared tekintetétől és az érintésétől a színész érezte, hogy hirtelen enyhén elpirul, s meg kellett köszörülnie a torkát. De a kezét nem húzta el. – Oh igazán?

- Igen… Nem akarod, hogy megmutassak neked párat közülük? – kérdezte, s kék szemei szó szerint ragyogtak a sötét sarokban. Ian ismét azon kapta magát, hogy bólint és igent mond, s képtelen volt félrefordítani a tekintetét.

- A te lakásod, vagy a hotelszobám? – suttogta csábító hangon, amitől Ian csak még inkább a varázsa alá került.

- Van a közelben egy lakásom. Úgy terveztem, hogy ott töltöm az éjszakát mielőtt holnap hazamennék oda, ahol Ninával élek – mondta reszketegen és kellemesen megborzongott, mikor meghallotta Jared helyeslő mordulását. Az ösztönei riadót fújtak, hogy búcsúzzon el és ne tegye ezt, de belül nem érzett elég erőt hozzá, hogy összeszedje a szavakat, a kavargó kék szemek bekebelezték, s úgy érezte, hogy elveszett ennek az izgató férfinak a szexuális vonzerejében.

 

Úgy követte Jaredet, mint egy kiskutya, amit egy szaftos csonttal csalogatnak, s próbálta kitalálni, hogy miért nem tud nemet mondani ennek a férfinak. Volt pár kalandja a barátaival még mikor mind fiatalok voltak és néha a barátnőjével is elég mocskosak voltak az ágyban, de már régóta nem vonzódott egy férfihez sem. Tökéletesen boldog volt a kapcsolatában Ninával és tudta, hogy élete végéig utálni fogja magát, ha valami olyat csinál ezzel a karizmatikus férfival. De hát ki tudna nemet mondani Jared Letonak, amikor egyértelműen áldozatra vadászott? Ian azon kapta magát, hogy az énekes formás fenekét figyeli, ahogy leintve egy taxit előre hajolt, hogy beszéljen a sofőrrel mielőtt beszállt volna. Megrázva fejét beült Jared mellé a taxi hátsó ülésére. Elég hamar megérezte az énekes kezét a térdén, ahogy egyre feljebb csúsztatta a combján, s Iannak levegő után kellett kapnia a rég elfeledett érzésektől, melyek mélyen belül felkavarodtak ettől. Hogy elrejtse zavarát inkább Jared felé fordult és beszélgetést kezdeményezett.

- Nem hiányzik a színészkedés? – kérdezte és érezte, hogy Jared keze megpihen a combján, ahogy felvillantott egy mosolyt.

- Állandóan színészkedünk. Minden nap minden pillanatában mikor emberek közt vagyunk. Csupán akkor hagyunk fel a színészkedéssel, amikor egyedül vagyunk otthon, nem gondolod? – kérdezte halkan azokkal a nagy kék szemekkel hipnotizálva őt, s ahogy a hűvös kéz feljebb csúszott a combján, érezte, hogy kellemesen megborzong. Igen, teljesen biztosra vehette, hogy valami olyanra készülnek…

- Valóban? – kérdezett inkább vissza, s képtelen volt elfordítani a tekintetét a hipnotizáló ragyogó szemekről.

- Csak nézz körül, Ian. Minden a tettetésről szól. Tettetik, hogy minden rendben van még ha nincs is pénzük. Tettetik, hogy boldogok és hatalmasak, ha van nekik. Mindenki szerepet játszik. Néhányan szerencsések, mert megválaszthatják, hogy milyen szerepet, másoknak viszont boldogulniuk kell azzal, amit rájuk osztottak. Ez sokkal mélyebben húzódik, mint gondolnád. Például te is tettetted, hogy nem akarsz dugni velem, de a tested és a szemeid elárulnak… - suttogta csábítóan, ahogy az ujjai Ian lábai közé kúsztak kitapintva a félig ágaskodó férfiasságát a nadrág alatt. – Érzed?

- Igen… - Iant teljes mértékben magával ragadta a kis beszéd, amit hallott és el kellett fojtania egy nyögést a mocskos ujjak érintésétől. Meg sem bírt moccanni és nagyot kellett nyelnie mielőtt bármit is mondani tudott volna – Nagyon filozofikus…

- Több vagyok egy őrült punknál, Ian… - mondta és elhúzva a kezét hátradőlt a hátsó ülésen s csendben meredt ki az ablakon.

Ian megérezve a hangulatváltást a levegőben kinyitotta majd becsukta a száját nem tudva, hogy mit mondjon vagy csináljon, ami először fordult vele elő. Általában könnyen átlátott az embereken már a beszélgetés első pár mondata után, de Jareddel ez nem így volt. Hallotta, hogy a férfi elég különc és most már kezdte megérteni, hogy miért. Ahogy a taxi félhomályában nézte őt Ian harcolt az ellen, hogy megérintse vagy mondjon valamit, ami visszahozhatta volna a könnyed hangulatot és megtörhette volna a hosszú csendet, ami rájuk telepedett, de túlságosan elvarázsolta a látvány, ahogy az árnyékok a másik férfi arcán játszottak, így nem mondott semmit, míg a taxi meg nem állt. Megrázva a fejét, mintha csak egy álomból ébredt volna, ő is kinyitotta az ajtaját és kiszállt az autóból.

---

 

- Félsz tőlem? – kérdezte Jared.

- Nem – válaszolta Ian egy perc hezitálás után.

- Akkor gyere ide – ütögette meg a kanapét maga mellett miközben a szájához emelte a poharát, hogy megízlelje a finom bort. Elégedetten cuppantva egyet a szájával azzal a tekintettel figyelte a színészt, amitől mindenki megborzongott, akin csak használta.

Az a tekintet. Megint. Semmit sem lehetett tenni ellene. Esélye se volt rá, hogy ellenkezzen. Nem is volt szükség rá, nem is volt értelme az ellenkezésnek… és Ian sem volt kivétel, rá is így hatott. Mielőtt ráeszmélt volna, a lábai máris közelebb vitték Jaredhez.

- Most pedig… - kezdte Jared miután megitta a borát és letette az üres poharat az asztalra ahogy Ian felé fordult - … akarsz engem, nem igaz, Ian? Különben nem hívtál volna meg ebbe a helyes kis dugó kéglibe…

- Ez nem… - kezdett ellenkezni, de Jared közbevágott.

- Felesleges letagadnod. Ide hozod az alkalmi dugópartnereidet… fiúkat és lányokat… Tudom jól… - mondta megemelve az egyik szemöldökét, ahogy Ian reakcióit figyelte.

Ian érezte, ahogy a harag forrni kezd benne Jared nyersségétől és valami mástól is… Már egy ideje nem ért hozzá és Ian legnagyobb meglepetésére ő kezdett lehetőséget keresni rá, hogy még többet kapjon Jared érintéseiből. Miért nem ért hozzá? De először is miért akarta, hogy megtegye? Baromira összezavarodott, s nem értette még a saját vágyait sem. Mire ment ki a játék? Jared játszott vele? Ez volt a csapdája, amibe önszántából belesétált? Ian összeszorította a száját és a homloka is ráncba szaladt.

- Tudod mit, hagyjuk a süketelést és figyelj rám! – mondta Jared hirtelen és a következő pillanatban Ian már közelről nézhetett a hipnotizáló szemekbe, az arcuk centikre volt egymástól, ahogy megérezte a hűvös kezet a tarkójára csúszni, mire az egész teste libabőrös lett. – Bármit is kérdezek, az igazat fogod mondani Ian. Megértetted?

Érezve azt a különleges illatot, ahogy az egy szédítő hullámban megcsapta az orrát, tudta, hogy lassan elveszik a másik férfi varázslatos szemeiben. Furcsa érzés volt a ragyogó íriszekbe nézni, s hallania a visszhangzó hangot a fejében. Olyan volt, mintha valamiféle varázslatot olvasott volna rá. Egy igét, amitől csakis Jaredet hallja és ami engedelmességre kényszeríti, bármit is kérjen tőle a férfi. Úgy akart tenni, de közben nemet is próbált mondani. Az a pár másodperc, amíg ezek a gondolatok átszáguldottak nehéz és szédülő fején, óráknak tűntek a számára. Talán Jared beletett valamit az egyik italába? Igen, ez lehet a magyarázat! Bedrogozta, hogy engedelmességre kényszerítse. Ian mérges akart lenni, de nem tudott. Csupán a kényszer erősödött fel benne, hogy válaszoljon a kérdésre, és noha az elméje tudta, hogy mit akar mondani, az ajkai egy reszketeg „igen”-t leheltek helyette. Érdekes, hogy a testünk mennyire cserben tud hagyni minket a legfurcsább vagy a legfontosabb helyzetekben. Ez történt Iannal is: a teste nem engedelmeskedett neki. Olyan érzése volt, mintha Jared tulajdona lenne.

- Mit tettél velem? – kérdezte egy tisztább pillanatában, s látta, hogy Jared ajkai egy sötét mosolyra húzódnak, ami valahogy jobban illett a szakállas arcához, mint a kisfiús mosolyok, amiket korábban rávillantott. Az volt a maszk és ez az igazi Jared Leto, jött rá Ian és már tudta, hogy túl késő. A hatalmába kerítette, s képtelen volt ellenállni, vagy kitörni a varázs alól, ami béklyóba verte akaratát.

- Talán meg is kötözlek… - mondta Jared hátradőlve a kanapén, mintha csak az agyában olvasna. A karfára támaszkodott könyökeivel, egyik lábát letette a szőnyegre, míg a másikat lazán behajlítva a kanapé hátának támasztotta. – Nos… hol is tartottunk? Oh igen, bevallani az igazat… - vigyorgott és lustán elkezdte kigombolni az ingje felső gombjait. – Akarod, hogy megdugjalak? – kérdezte nyersen.

Ian keményen harcolt önmagával, de végül bólintott – Igen – mondta és annyira félre akart nézni, de egyszerűen képtelen volt! A helyzet kezdett furán ismerőssé válni a számára, noha ő azt Jared szemszögéből ismerte… a képernyőn. Az az őrült gondolat csak átfutott a fején, de leintve magát elvetette a lehetőséget, ahogy az agya kétségbeesetten próbálta racionalizálni és megérteni a helyzetet. Látta, hogy Jared nagyon jól szórakozik, kineveti, ahogy kigombolja az ingjét. Ian nem emlékezett rá, hogy a másik férfi mikor szabadult meg a zakójától.

- Na jó – nevetett inkább magának és kibontotta az övét is, érezve, ahogy Ian belül harcol ellne, de tudta jól, hogy már nem tud ellenállni neki. – Hogy válaszoljak a kérdésedre: a kis ribancommá foglak tenni, és te élvezni fogod minden egyes pillanatát – nyalta meg a száját és kihúzta az övét a nadrágjából. – Tudom, hogy te is akarod, Ian. Látom a szemeidben. Veszélyt akarsz… Meg akarsz ízlelni engem, úgyhogy hajrá… - húzta közelebb magához Iant a nyakkendőjénél fogva és a szájára tapasztotta a sajátját.

A bizsergető érzés, amit a csók okozott a hatalmába kerítette. Felizgult, ledöbbent, összezavarodott és boldog volt egyszerre, mivel a megbűvölt elméje tudta, hogy örömet szerez az új mesterének. Új mester? Leszidta magát. Ő nem a kutyája senkinek sem! És mégis… úgy viselkedett megint, mint egy izgatott kiskutya, ahogy megérezte Jared hűvös és nedves nyelvét a szájába furakodni, a szakálla pedig csiklandozta az állát. Az íze és az illata a legédesebb dolog volt, amit valaha ízlelt és szagolt, s a teste ismét önállósította magát: segített Jarednek levennie a zakóját. Érezte, hogy a hűvös ujjak az ingje gombjaival babrálnak, s az élvezettől borzongott mikor a hűs bőr időnként hozzáért lángoló testéhez. Még mindig szenvedélyesen csókolóztak, mikor Jared befejezte az ing kigombolását, s letolva Ian vállairól azt lefelé végigsimított azzal a csodálatos kezével meleg mellkasán, libabőrözésre késztetve a bőrfelületeket, amiket érintett, s ettől Iannak bele kellett nyögnie a csókba. Megszakítva a csókot levegőért kapott amint Jared megmarkolta és megszorította a növekvő dudort a lábai között.

- Csókold végig a testem és kapd be a farkam, Ian! – hallotta a következő utasítást, s érezte, ahogy az a veszélyes erő ismét elborítja az elméjét. Azon kapta magát, hogy a következő pillanatban már lefelé indulva csókolja és szopogatja az illatos nyakat. Annak ellenére, hogy Jarednek szakálla volt, a felsőteste sima és isteni illatú volt Ian számára, ahogy nyelvével a kis kemény mellbimbók körül körözött, gyengéden ráharapva és szopogatva őket. Hallva a halk és élvezettel teli sóhajokat tudta, hogy jól csinálja. – Harapj is! – hallotta, s hogy kielégítse a másik férfit, folytatta lefelé tartó útját, melyet számtalan csókkal, nyalintással és harapdálással kísért. Ő maga is felnyögött, ahogy belenyalt Jared köldökébe, majd mikor elérte nadrágja szélét felpillantott rá. A saját tekintete is ködös volt a vágytól és a belső kényszertől, hogy még több élvezetet okozzon neki. A férfi ereje felpiszkálta saját lappangó étvágyát és most már Ian tudta, hogy ő maga is akarja ezt. Hosszú ujjai kigombolták a gombot és lehúzták a cipzárt, de mielőtt benyúlhatott volna a nadrágba, ismét meghallotta Jared hangját: - A fogaddal!

Tudta, hogy mire céloz és lehajolva ráharapott az alsója szélére, fogaival kezdve húzni azt lefelé. Felnyögött, amint Jared kemény farka az arcához ért miközben kiszabadult. – Jó fiú! Most pedig vedd be szép mélyen! – hallotta és rögtön boldogság töltötte el a dicsérettől. És Ian pontosan azt tette, amire utasította. Ajkait a fogaira húzva forró és nedves szájába vette a kemény férfiasság hegyét, nyelvével körözve körülötte. Mikor Jared úgy találta, hogy nincs elég mélyen benne és előre mozdította a csípőjét, farka Ian torkáig csúszott, amitől majdnem öklendezett egyet. – Ne öklendezz, tárd fel a torkodat nekem, Ian! – figyelmeztette és a színésznek nem volt más lehetősége, mint hogy engedelmeskedjen és hagyja, hogy a maradék centik is a szájába hatoljanak, míg Jared keze ökölbe szorult a hajában, nem engedve hogy megmozduljon. – Oh igen! Jó mély torkod van, állatkám! – mondta és ahogy Ian felpillantott rá, látta, hogy Jared kivette a hajgumit hosszú barna hajából, ami most az arcát keretezte. Valahogy ez még érzékibbé és veszélyesebbé tette.

Ian érezte, hogy saját farka megrándul, és teljes méretére duzzad attól, hogy Jared az állatkájának hívta. Valamiért élvezetet okozott neki ahelyett, hogy haragra gerjedt volna és ebből tudta, hogy feladta. Valahogyan ezt a férfi megtörte az akaratát és teljes mértékben átvette fölötte az uralmat. Tényleg az az ördög volt, akire gyanakodott? Erre még nem kapott választ. Érezte, ahogy Jared kicsúszik a szájából és Ian ajkainak és arcának ütögeti a farkát. Ettől a színész élvezettel felnyögött, erekciója pedig most már fájdalmasan feszült a nadrágjának.

- Merre van a háló? – hallotta Jared kérdését, mire a szívverése felgyorsult: tudta, hogy ez mit jelent.

- A folyosó végén balra… - zihálta Ian nyelvével körözve a felkínált péniszen, nyelvét a kis nyíláshoz nyomva, hogy felnyögve megízlelhesse a sós előváladékot.

- Milyen helyes és készséges kis állatkám van… - nevetett fel elhúzódva Jared, majd felállva megragadta az övét és visszatette Ian nyakába a nyakkendőjét, hogy azt pórázként használhassa. – Négykézláb fogsz követni, és ha jól csinálod, lehet hogy én is leszoplak… - mondta, mire Ian levegő után kapott és felnyögött a vágyakozástól. – Gyerünk! – parancsolta elindulva a folyosón. – Mássz elém, látni akarom a formás kis hátsódat közben! – utasította és Ian azt tette, amit mondtak neki. Büszkesége próbált ellenkezni, de mégis megtette. Még sosem csinált ilyesmit senkinek, ezért próbált sietni, de ettől a nyakkendő kényelmetlenül megfeszült a nyakán így hát visszafogta magát. – Nyugi nagyfiú, a fojtogatást a következő alkalomra hagyjuk… - kuncogott Jared Iant követve és figyelve, ahogy előtte mászik a fapadlón.

Ez azt jelenti, hogy lesz következő alkalom? Mikor? Miért? Ezek a kérdések villantak fel Ian fejében, ahogy a hálószoba ajtajához értek és ő felnyúlt, hogy lenyomja a kilincset és beengedje őket. A hatalmas ágy felé kúszva enyhén lihegett és érezte, hogy farkától a bokszere és a nadrágja is átázott, mivel ez a helyzet jobban felizgatta, mint gondolta volna. Nem tudta, hogy mi van vele, de úgy volt, ahogy Jared mondta: szolgasága minden egyes pillanatát élvezte.

- Jól csináltad. Állj fel, vedd le a nadrágodat, aztán ülj az ágy szélére és tárd szét a lábaidat, hogy teljes valódban láthassalak – parancsolta Jared elengedve, de rajta hagyva Ianen a nyakkendőt. Miközben megszabadult a maradék ruhájától lassan simogatta hosszú férfiasságát figyelve, ahogy Ian feláll és felé fordul. Jared tekintete lefelé kalandozott miközben Ian kicsomagolta magát.  – Nocsak, nocsak, valaki nagyon izgatott… Benedvesíted a nadrágodat a rád fordított figyelmemtől? Ez tetszik a Mesternek… - mondta rekedt és veszélyes hangsúllyal, amit Ian átkozottul szexinek talált, ahogy letolta a nadrágját és az alsóját, megszabadult a cipőitől és a zoknijaitól, majd leült az ágy szélére, ahogy utasították. Széttárva lábait szikrázó kék szemeivel felnézett Jaredre, felkínálva magát. Nem csak fizikailag, de mentálisan is csupasznak érezte magát és ettől egyszerre törékennyé és tisztává is vált.

- A Gazdi törékeny kiskutyája… - mormogta Jared az orra alatt, ahogy a térdeire ereszkedett és végignyalta Ian belső combját. A színész ettől felnyögött és még széjjelebb tárta a lábait, ahogy Jaredet figyelve a háta mögött a kezeire támaszkodott. A hosszú barna haj és szakáll csiklandozta érzékeny bőrét, még inkább felizgatva őt. Megint megtette. A gondolatai közt olvasott! Mi folyik itt? Véletlen lenne? Ian nem volt biztos benne és megint csak elveszítette gondolatai fonalát és felkiáltott, mivel Jared végignyalt a meredező péniszén futó ereken. – Hm… finom és pont jó a mérete is egy kis mocskos játékhoz. Tetszik a farkad, Ian… - dicsérte meg megint, amitől Ian ismét várakozón felzihált és nem bírta visszafogni magát: keze ökölbe szorult a hosszú hajban mikor fejének egyetlen gyors mozdulatával Jared hirtelen majdnem az egész férfiasságát elnyelte. Ian azt hitte, hogy ott menten elélvez, de valahogy sikerült visszafognia magát és lehunyt szemmel hátrahajtotta a fejét a plafonra morogva és nyögve. A hűs nedves száj és nyelv forró bőrén olyan baromi jó érzés volt, hogy minden mást elfeledett maga körül, csak az intenzív élvezetre összpontosított.

Teljesen elveszve abban, amit Jared csinált Ian a hosszú hajat húzta és farkát beljebb tolta az énekes szájába, amitől Jared szemöldöke összefutott és hirtelen kicsúsztatta a férfiasságot a szájából. A következő pillanatban Ian csak annyit fogott fel, hogy megfordítja őt és már az ágyon térdel. Az arcát a takarónak nyomta, egy kéz pedig kifordítva a karját a hátának szorította azt, így téve a fenekét kiszolgáltatottá. – Rossz kutya! A Mester nem adott engedélyt erre! – mordult rá Jared figyelmeztetően, hagyva hogy Ian bepánikoljon és elszégyellje magát. Ezek az érzések el is árasztották, de nem volt sok ideje rajtuk agyalni, mivel egy éles fájdalom vágott végig a testén, amit egy hangos csattanás követett, s Ian pár pillanat múlva ráébredt, hogy Jared a bőrövével büntetés gyanánt rávert a fenekére. Próbált elhúzódni, de a kisebb, bár nyilvánvalóan erősebb férfi könnyedén lefogta. – Maradj veszteg, vagy a következő nagyobb lesz! – mordult rá Jared és Ian ledermedt, ahogy egy csípő érzés kezdett bőrének azon részén elterjedni, ahol megütötte. Jó… érzés volt… - Megérdemled a büntetésedet, állatka, nem igaz?! – hallotta a kérdést és gyorsan igennel válaszolt rá. – Mit akarsz, mit csináljak veled, kutyuskám? – kérdezte Jared.

- Büntess meg… - lehelte Ian, kifordított karján az izmok pedig megfeszültek a kényelmetlen pozíciótól, ahogy akaratlanul is közelebb mozdította hátsóját Jaredhez, aki az ágy szélénél állt mögötte.

- Mit? Nem hallottam tisztán!

- Büntess meg… Mester! – adta meg magát a takaróba temetve arcát a következő ütést várva, ami váratlanul jött. Egy kicsit összerázkódott tőle és szinte már-már látta Jared mocskos vigyorát miközben a hűvös kéz a most már valószínűleg vörös fenekét simogatta enyhítő körökben.

- Tetszik, állatkám? – kérdezte Jared és újra megütötte.

Ian felnyögött és szabad keze ökölbe szorult a lila takaró körül. – Kérlek… erősebben! – zihálta reszketegen.

- Nocsak, nocsak, nocsak… kezdünk rákapni az ízére, mi? – hallotta Jared nevetését és felkiáltott a következő hirtelen és erősebb ütéstől, amitől az előváladéka a takaróra csöpögött. Jared most a fenekének a másik felét simogatta és kínzóan lassan végighúzta egyik ujját a fenékhajlatában. – Még?

- Még, kérlek!

- Te mocskos kis ribanc… - nevetett fel újra az énekes és Ian hátsójának másik felére is rácsapott az övvel, amitől a színész megrándult és felnyögött. Ezt még pár idegőrlő percig folytatta, majd Ian hallotta, hogy félredobja az övet és elengedve kifordított karját Ian nyakkendőjéért nyúl azzal húzva őt feljebb úgy, hogy Jared erekciója a derekához nyomódhasson. – Készen állsz a hosszú kemény farkamra, állatkám? – suttogta Ian fülébe.

- Igen, Mester… - zihálta Ian egy pillanatra lehunyva szemeit mivel Jared másik hűvös keze megcsipkedte és megdörzsölte kemény mellbimbóit.

- Biztos? – kérdezte kínzóan, ahogy szivárgó merevségét Ian fenekének dörzsölte.

- Igen, az vagyok, Mester! Kérlek… kérlek dugj meg! – kérte eksztázisban.

Jared a fülébe nevetett – Oh milyen szolgálatkész kutyus vagy te… Ez már tetszik!

Ian ismét kellemesen megborzongott és engedelmeskedett mikor Jared ráparancsolt, hogy vegye fel az előző pózt, noha most mindkét keze szabad volt. Türelmetlenül várt az énekesre, aki előkotorta az éjjeli szekrény fiókjából a síkosítót és egy jó adagot nyomott belőle Ian vörös hátsójára és saját hosszú férfiasságára, majd rendesen elkente azt. Ian lúdbőrödzött és nyögdécselt érezve Jared hűvös ujjának bepróbálkozását. Az megállíthatatlanul hatolt belé elhagyva a szoros izomgyűrűt, hogy több helyet csináljon magának. Ian felnyögött, mindkét kézzel rámarkolt a takaróra és összeszorította a szemeit amint megérezte, hogy egy második ujj is csatlakozik az elsőhöz. Jared egyre gyorsabban mozgott benne körbemozgatva ujjait és tágítva nyílását.

- Jó fiú… Mély levegőt és lazíts, állatkám!  - utasította kihúzva ujjait és farkának a most már szivárgó hegyét az előkészített éhes nyíláshoz nyomta. Abban a pillanatban semmi másra nem vágyott Ian csak arra, hogy Jared szépséges farka mélyen belé temetkezzen. És egy pillanat múlva a vágya teljesült. Felkiáltott és kezei fájdalmasan ökölbe szorultak, ahogy elkezdett befelé nyomulni. – Engedj be a baromi szűk kis seggedbe, te dög! Gyerünk, lazítsd el azokat az izmokat! – hallotta és nem volt más választása, mint engedelmeskedni és levegő után kapni, ahogy az énekes még pár centivel beljebb hatolt belé, de még mindig volt hátra bőven. Szövetei lassan engedték minden egyes kis lökéssel mélyebbre a férfiasságot, Ian pedig a takarót harapdálta. Mikor Jared megállt, hogy megszokhassa a méretét Ian felzihált. Az énekes hűs kezeitől a derekán miközben végignyalt a gerincén pedig borzongani kezdett. Ismét a füléhez hajolva Jared a legsötétebb és legszexisebb mondatot suttogta neki, amit valaha hallott: - Úgy megduglak, mint maga az ördög…

Ian felmordult és egy „igen, kérlek”-et suttogott, ahogy érezte Jaredet kicsúszni belőle, míg már csak a farka hegye maradt benne. Fogaival elengedve a takarót felkiáltott amint Jared belévágta magát. Nagyon rég volt, hogy egy férfi ilyen érzéseket váltott ki belőle és jobban élvezte, mint azt be merte vallani magának. A durva lökések egy olyan vágyat ébresztettek benne, ami egész lényét felemésztette és nem akarta, hogy ennek valaha is vége szakadjon. Annyira jól és szabadnak érezte magát még a mentális bilincsek alatt is, amiket Jared lángoló tekintete parancsolt rá! Gondolkodás nélkül többért könyörgött és a szoba az állatias mordulásaitól és az élvezet kiáltásaitól visszhangzott, ahogy az énekes gyorsan és keményen dugta szűk fenekét, heréi pedig ritmikusan csapódtak a sajátjainak. Jared nyögései, és ahogy körmeit a derekába vájta teljesen megőrjítették Iant. Hátrafele mozogott, hogy találkozzon a kemény lökésekkel és még többért könyörgött. Ez a férfi teljesen elvette az eszét a dominanciájával és valóban úgy érezte magát, mintha csak a bábja… az állatkája lenne. Ian tudta, hogy imádná, bármit is tenne vele. Teljesen alárendelte magát és ebben olyan élvezetet talált, mint még soha. Minden egyes döféstől és érintéstől még magasabbra szárnyalt és még inkább ezé a szörnyetegé lett. Nem hazudott neki, valóban úgy dugta őt, mint egy vadállat. Még több előváladék csöpögött a takaróra, ahogy Ian farka a Jared által diktált őrült ritmusra mozgott. Orgazmusa gyorsan közelgett, de mielőtt túl messzire ment volna Jared kicsúszott belőle és megfordítva kezét saját csillogó farkának tövére tette megragadva Ian nyakkendőjét, hogy közelebb húzza.

- Szopd! – mordult rá lángoló kék tekintettel, és ahogy felnézett rá teljesítve az utasítást Ian meg mert volna esküdni rá, hogy úgy látta, mintha valamiféle sötét energia lengené körül Jaredet. Veszélyes, halálos és több mint szexi volt. Iannak nem volt más választása, mélyen a szájába vette őt és erősen szopni kezdte megtartva a szemkontaktust. Látta, hogy ez tetszik Jarednek, a pimasz vigyora elárulta, de mielőtt abba az ábrándba ringathatta volna magát, hogy megtanulta miként olvasson ennek a titokzatos férfinak az arckifejezéseiben Jared abbahagyta a mosolygást és ráfókuszálva Ianra kihúzta a farkát a szájából. – Feküdj a hátadra és tárd szét a lábaidat nekem, te mohó ribanc! – utasította és Ian tette, amit mondtak neki. Figyelte, ahogy a hosszú hajú férfi a széttárt lábai közé fekszik miközben a férfiassága hegyét ismét bepozícionálja. Olyan tekintettel nézett rá, mintha csak az emlékezetébe akarná vésni Ian meztelen testének a látványát. Olyan volt, mintha… éhséget látott volna a ragyogó kék szemekben és csak még inkább felizgatta az ólálkodó veszély, ahogy a hosszú farok visszacsúszott belé. Hagyta, hogy Jared a vállaira pakolja a lábait majd a kezeire támaszkodva Ian izzadt teste fölé hajoljon. – Basszus, de szűk vagy, te kis ribanc… - lihegte és az egész farkát a színészbe erőltette, amitől mindketten levegő után kaptak.

Nem sokat habozva visszatért mély és gyors döféseihez és lehajolt, hogy megcsókolja és szopogassa Ian sós bőrét. – Olyan… meleg… - mormogta az éhes ajkai alatti bőrre és Ian meglepetésére éles fogak harapását érezte mindenfelé, tovább fokozva élvezetét. – Verd a farkad, közel járok, kutyuskám! – hallotta és Ian megkönnyebbült, hogy végre megérintheti magát és valamelyest enyhíthet a felgyülemlett feszültségen. Tudta, hogy szivárgó férfiassága hamarosan robbanni fog. Jared felé mozgott és hallgatta az izgató hangokat, amiket összecsapódó testük generált minden egyes heves mozdulattal. Ianban ismét benn akadt a levegő, mikor Jared erősebben harapta meg a nyakát, de már túlságosan elveszett az élvezetben, ahogy a hosszú férfiasság a prosztatáját ingerelte újra meg újra. Az elsöprő érzéseken kívül másra nem tudott figyelni, s egész teste borzongott miközben a farkát verte.

Onnantól, hogy Jared ajkai és fogai a nyakához értek, minden elhomályosult. Fogalma sem volt róla, hogy mi történik, de azt tudta, hogy a szenvedély a tetőfokára hágott köztük és minden még jobb lett, ha ez még egyáltalán lehetséges volt. Ian az élvezettől és a fájdalomtól kábultan kiáltott, ahogy az a bizonyos vakító fény elhomályosította a látását és kitörölt minden mást a fejéből, hagyva hogy egyre mélyebbre zuhanjon a látszólag végtelen élvezetbe. Emlékezett rá, hogy saját forró spermája a kezére és a hasukra lövell és hallotta Jared mordulását a nyakától, mikor pulzáló feneke még beljebb húzta őt. Ian felnyögött még mindig az orgazmusa szárnyain repülve mikor Jared mélyen belelövellte magját a remegő és izzadt testbe, ami még mindig ki volt szolgáltatva neki. Egy homályos kép megmaradt Ianban arról a pillanatról, amikor Jared kicsúszott belőle és elengedte a nyakát. Ian felnézve figyelte, ahogy Jared megragadja a bal bokáját, ami eddig a vállán pihent és megharapja azt, a vakító élvezet még egy hullámát végigküldve Ian kimerült testén. Álmodott volna vagy tényleg még legalább háromszor megdugta utána? Lehetséges volt egyáltalán?

 

---

 

Tényleg úgy dugta meg, mintha maga az ördög lett volna… Ez volt az első gondolat, ami átfutott Ian fején azon az esős reggelen, amire ébredt. Hallotta odakintről a zuhogó esőt és a függönyök közötti résen keresztül látta a város fölötti borongós eget is. A lakás csendes volt Ian pedig gyengének és elhasználtnak érezte magát, mintha nem is aludt volna semmit. Mikor a hátára fordult, ráeszmélt, hogy nagyon is lehetséges, hogy egész éjjel dugták, mivel a hátsója baromira érzékeny volt, de furcsamód jó érzés volt. Azt jelentette, hogy nem álmodott. Tényleg megtörtént. Jared Leto úgy dugta meg, mintha maga az ördög lett volna. Pont, ahogy ígérte…

 

A fekete nyakkendő még mindig a nyakában lógott és felemelve azt az orrához nyomta, hogy megszagolja. Igen, Jared illata még mindig rajta volt. Levéve maga mellé tette. Természetesen az énekest nem látta sehol és Ian valahogy tudta, hogy már rég lelépett, hogy isten tudja mit csináljon. Valószínűleg, hogy pihenjen… - Egy koporsó vicces lenne… - horkant fel és óvatosan felkelt, hogy megpróbáljon lezuhanyozni. Pár percig szédülve ült az ágy szélén majd lassan meztelenül kisétált a fürdőbe. Bele sem nézve a tükörbe lehajolt, hogy megmossa az arcát, és ahogy felnézett azt hitte, hogy a vigyorgó Jaredet látja maga mögött, de persze amikor leellenőrizte, nem volt ott senki. De az a vadállat valami mást hátrahagyott. Oldalra fordítva a fejét Ian észrevette a csúnya és érzékeny harapásnyomokat a nyakán. Néhány fekete vonal lassan terjedt belőlük kiindulva és ezt látva Ian tudta, hogy minden igaz volt és hogy megjelölték.

- Basszus… tényleg vámpír… - suttogta és elkerekedett kék szemekkel megborzongott a félelemtől, ahogy végigsimított a sajgó harapásnyomokon, majd a térdeire esett. Egy igazi vámpír ribanca lett…

 

The End

 

By: Useless-girl

2012/09/28

 

Teljes méretű kép ITT.

Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés / Sign in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
VENDÉGKÖNYV / GUESTBOOK

 
Slipknot (HUN)
 
Adam Lambert (HUN)
 
Placebo (HUN)
 
30 Seconds To Mars (HUN)
 
DM Fanfictions (HUN)
 
Harry Potter folytatásos (HUN)
 
Harry Potter novellák (HUN)
 
Bi/Lesbian/Gay történetek (HUN)
 

Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME