Sea of Sin
Sea Of Sin

 
Kapcsolatok / Contacts
 
Useless-girl
 
Slipknot (ENG)
 
Trivium (ENG)
 
Adam Lambert
 
30 Seconds To Mars (ENG)
 
PLACEBO (ENG)
 
DM Fanfictions (ENG)
 
Thor (ENG)
 
Bi/Lesbian/Gay stories (ENG)
 
Novellák
Novellák : Useless-girl - A Beautiful Lie

Useless-girl - A Beautiful Lie

Useless-girl  2013.01.01. 18:04

18-as karika, SLASH, supernatural (természetfeletti) / Ian Somerhalder, Jared és Shannon Leto


 

Megjegyzés: Ez a folytatása az „Escape into the Hurricane” novellámnak, szóval kérlek, előbb azt olvassátok el. A megjegyzéseket és az építő kritikákat megköszönöm. S. M. A., még mindig szeretlek a támogatásodért és a noszogatásért ;) <3

Korhatár/kategória/párosítás: R, SLASH, supernatural (természetfeletti) / Ian Somerhalder, Jared és Shannon Leto

Ajánlott szám: 30 Seconds To Mars – A Beautiful Lie

 

 

Teljes méretű kép ITT

 

 

A Beautiful Lie

(Egy gyönyörű hazugság)

 

 

 

“Lie awake in bed at night
And think about your life
Do you want to be different?
Try to let go of the truth
The battles of your youth
'Cause this is just a game…”

(„Éjjel feküdj ébren az ágyadban
És gondolj az életedre
Más akarsz lenni?
Próbálj megválni az igazságtól
A fiatal korod harcaitól
Mert ez csak egy játék…”)

 

 

Azok a nagy kék szemek megint az agyába égetik magukat. Tisztán látja őket és a teste reszketni kezd a tagjait megbénító kényszerítő erőtől. Mit akar már megint? Oh Ian, ne legyél bolond. Nagyon jól tudod, hogy mit akar tőled. A lelkedet. Úgy fogja felzabálni, mint a legfinomabb csemegét. A testedből fog táplálkozni, ki fogja szívni az életet belőled a vörös véreden keresztül. Az áldozata leszel. Azok a hideg kezek össze fognak zúzni, mintha csak egy törékeny kagyló lennél a szeles tengerparton. Aztán tovább fogja élni halhatatlan életét egy másik áldozat után nézve és még azt is el fogja felejteni, hogy te valaha is léteztél.

A gyertyafény megcsillan a megnyúló hosszú szemfogakon, ahogy ledermedt valódat kígyóként figyeli, a nagy szemek kísértetiesen fénylenek, és ő támadásra kész… de annak ellenére, hogy a csontjaidban érzed a veszélyt, feláll a farkad. Bántani fog… és a beteg elcseszett agyad imádni fogja, pont, ahogy parancsolta neked. Már alig várod a harapást. Hirtelen rajtad terem, meztelen sápadt teste hideg, hosszú kemény farka enyhíti a benned tomboló tüzet és olcsó ribancként kiáltod a nevét. Mikor megharapja a nyakad, közelebb nyomod a fejét a sebhez. És többet akarsz…

Ian csuromvizesen ébredt az ismételten valósághű álomból. Ez egy volt a számtalan Jaredes álma közül, amiket az utóbbi pár hétben álmodott. Mindig kőkeményen, zihálva és izzadtan ébredt. Néha rögtön az álom után úgy dugta meg Ninát, mintha az utolsó napjuk lenne a Földön, utána pedig olyan bűnösnek érezte magát, hogy csak el akart bujdokolni, hogy önmagát ostorozza. De nem tehette. Próbált a feladataira koncentrálni és napközben nem is volt vészes, az a bűnös éjszaka alig jutott az eszébe, de éjszakánként… Az éjjelek voltak a legrosszabbak. Mentális és fizikális fájdalmai voltak ezektől az álmoktól tudva, hogy az egyetlen személy, aki enyhíteni tudná a növekvő vágyakozást az isten tudja merre járt…

 

“Everyone's looking at me
I'm running around in circles, baby
A quiet desperation's building higher
I've got to remember this is just a game…”

(„Mindenki engem néz
Körbe-körbe rohanok, baby
Egy csendes kétségbeesés növekszik bennem
Emlékeznem kell, hogy ez csak egy játék…”)

 

Egyedül van ugyanabban az ágyban, ahol a vámpír immár két hónapja dugta meg. Valamit ki kellett találnia Ninának, hogy miért nem mehetett haza. Nem akarta, hogy lássa a harapásokat és a karmolásokat rajta. Nem volt rá jó magyarázat és nem akarta elveszíteni a barátnőjét. A szíve mélyéről szerette őt, de az az este a 30 Seconds To Mars énekesével örökre az emlékezetébe vésődött. Szó szerint természetfeletti élmény volt és nem számított mennyire próbálta letagadni, tetszett neki. És azt akarta, hogy újra megtörténjen. Hogy elnyomja ezeket a késztetéseket próbálta a munkába temetni magát, de nem volt önmaga. Valami megváltozott. Ő maga változott meg. És úgy érezte, hogy mindenki őt figyeli, amitől azon tanakodott, hogy vajon tudják-e vagy csak aggódnak érte. Ahogy a tagadásos fázis elhalványult a vágy, hogy újra láthassa ezt a szörnyeteget elkezdett a lelke mélyén növekedni, amit – jól tudta – az énekes megrontott az érintéseivel és a szemfogaival. A hang az álmaiban igazat szólt. Ian az övé volt. Az ő szolgája, az ő ribanca, az ő tulajdona volt. Jared láthatóan és a felszín alatt is megjelölte. Az a lappangó sötét jelenlét, az a benne növekvő sötétség minden egyes nappal erősebbé vált. És hiába próbált harcolni ellene. Gyenge, kétségbeesett és megbabonázott volt. Mélyen belül szenvedett, amit amennyire csak lehetett próbált elrejteni, de még Nina is észrevette, hogy valami történik. A legjobb tudása szerint próbált kitalálni valami hihetőt és rövid ideig a nő be is vette a magyarázatait. De Ian cserbenhagyta őt. Egy férfival csalta meg, még ha nem is volt választási lehetősége. Ez baromság, hazudik önmagának: akarta, hogy megtörténjen. Akarta, hogy Jared megdugja. Még mindig akarja. Még akkor is látja az arcát, mikor épp a barátnőjét dugja. Az álmaiban látja a szemeit és még rá is keresett az interneten, sőt, megvette a lemezeit és DVD-it is. Belül lassan a megszállottjává vált. Ahogy az egyik koncertjüket nézte, az az erős színpadi jelenlét elképesztette Iant még a laptopja képernyőjén keresztül is. Jared ugyanúgy játszott a közönségével, mint Iannal.

És most már nem bírta. A férfiassága még mindig kemény volt az álomtól, s felnyögve fél kézzel a takaró alá nyúlt, hogy ujjbegyeivel végigcirógassa, míg másik keze a mobiljáért nyúlt, hogy kikeresse azt a bizonyos számot. „Itt a személyes mobilom száma. Bölcsen kezeld, mert csak egy maréknyi embernek adom meg…”. Emlékezett a szavaira arról a fotózásról, amikor megadta neki a számát. Már akkor is tudta, hogy Ian egy nap fel fogja hívni többet kérve tőle? Valószínűleg. Visszahúzva a kezét a farkáról mély lélegzetet vett és megnyomta a zöld gombot.

---

 

A fényes fekete ajtó előtt állt próbálva meggyőzni magát, hogy ez őrültség, és hogy nem is igazán akar besétálni az oroszlán barlangjába, hogy önszántából jött áldozatként felajánlja magát. De akarta. Nagyon is ez alá a szörnyeteg alá akart feküdni. Az alá, aki megrontotta a lelkét bűnös sötétségével, ami visszaűzte Iant hozzá. Nem tudta eldönteni, hogy ebből a vágyból mennyi volt a sajátja és mennyire volt erős Jared hatalma fölötte. Itt lenne akkor is, ha nem babonázta volna meg? Ha Jared csupán egy szimpla ember lenne és semmi több? Nem volt benne biztos, de egy kis hang valahol a fejében azt mondta, hogy igen. Belefáradt a harcba ez ellen a felemésztő vágyakozás ellen. Hetek óta nem aludt jól, a vágy felemésztette  és most a megkönnyebbülés kapujában állt. Csupán fel kellett emelnie a kezét, hogy kopogjon. Egy egyszerű mozdulat, ami egy kis nyugtot hozhatna neki. De tudta jól, hogy ha belép Jared házába, az azt is jelenti, hogy alárendeli magát az akaratának. Ez nagy lépés volt Ian számára, mivel ő mindig is irányító típus volt. De megérte, hogy így szenvedjen csak hogy megtartsa a büszkeségét? A büszkeséget, amit Jared már azon az estén elvett tőle, amikor keményen megdugta? Ian mennydörgést hallott és arra gondolt, hogy mennyire illik a helyzethez, miközben felemelve kezét végül kopogott.

Az ajtó elég hamar kinyílt és ő ott állt. Ian érezte, hogy levegő után kap és valószínűleg a pupillái is kitágultak. Úgy érezte magát, mint egy nyúl a reflektorfényben. Kiszolgáltatottan, lefagyva, képtelenül arra, hogy elkerülje a végzetét. Tekintete fel-le járt az énekes karcsú alakján. Egyszerű ruhát viselt – egy ujjatlan fekete pólót, ami mélyen ki volt vágva a hónaljak alatt és sötét melegítőnadrágot –, semmi előkelő vagy vámpíros nem volt rajta. El kellett mosolyodnia a gondolataitól. Színészként, aki korának egyik legnépszerűbb vámpírfiguráját játssza, tudnia kellett volna. Damon is kerülte a klisés köpenyt és társait, hogy könnyebben beolvadhasson.

- Jared… - mondta rekedten végül megtalálva a hangját. Ez egy kicsit jobban sikerült, mint a telefonban, ahol csak sóhajtozni és hallgatni tudott míg Jared meg nem könyörült rajta és meg nem mondta a címét. Ian nagy megkönnyebbülésére a vámpír nem nevetett és ezt most sem tette.

- Elég sokáig tartott, Ian – mondta normál hangon és félrelépett, hogy beengedje a vendégét.

Valahonnan Ian érezte, hogy a hónapokig tartó harcot önmagával értette ezen. – Ja.

- Általában nem bírják eddig – jegyezte meg és megfordulva a nappaliba vezette a színészt, aki összezavarodott. Tehát voltak mások is. Milyen buta is volt, hogy azt gondolta, ő az egyetlen. Ez nem egy szappanopera, ez baromira a valóság. De akkor… miért érzett hirtelen féltékenységet?

- Egy italt? – hallotta és ő csak bólintott leülve egy fekete kanapéra. El is felejtett körülnézni, mivel teljesen a házigazdájára és a macskaszerű kecses mozdulataira fókuszált. Erősebbé vált a késztetés, hogy megérintse. Sápadt bőre tökéletes kontrasztot alkotott a fekete pólóval és Ian annyira alá akart nyúlni, hogy megérintse az énekes oldalát és kilátszó izmait… A tenyere és az ujjai bizseregtek, hogy tegye meg, de összeszedve magát felnézett azokba az elbűvölő nagy kék szemekbe miközben elvette a viszkit. Megint iskolás kislányként érezte magát, mikor az egy másodpercre összeérő ujjaik hatására végigborzongott a gerince mentén. És Jared most már elmosolyodott.

- Szóval… Ian, mondd el mit akarsz? Miért vagy itt? Miért jöttél vissza? – kérdezte nemtörődöm módon kortyolva saját italából, ami valami drága vörösbornak nézett ki. Vagy vér volt? Ian nem tudta eldönteni, de már csak a lehetőségtől is nagyot nyelt és kellemesen megborzongott.

A színész gyorsan megitta a viszkijét és nem bírva uralkodni már a szükségén letéve a poharat elvette Jaredét is és szemben az ölébe ült. – Akarlak – csak ennyit mondott meleg kezei közé fogva a vámpír hűs arcát és szenvedélyesen megcsókolta. Úgy, mintha csak meg akarta volna olvasztani az édes ajkak hűvösségét.

Mindketten levegőért kaptak és elmélyítették a csókot, miközben Ian kezei azt tették, amit annyira akartak: a póló alá csúsztak, hogy végre megérinthessék Jaredet. A másik férfi lecsúsztatta kezeit Ian hátán a finom kerek hátsóra jól megmarkolva azt, amitől a színész megint a szájába nyögött, csípőjét Jaredéhez dörzsölve. Nem sokáig bírta ezt a tüzességet és hirtelen fölemelve Iant a dereka köré fonta lábait. Jared úgy cipelte a hálóba, mintha egyáltalán nem lenne súlya a másik férfinak.

Mikor odaértek Ian a vámpír alatt találta magát, pont, ahogy akarta. Lábai még mindig a dereka körül voltak, ahogy testüket összepréselve csókolóztak. A vágyakozással telt hetek benne voltak a színész csókjaiban, de nem bánta, hogy ez egyértelművé tette Jared számára, hogy mennyire is akarta őt. Csupán élvezni akarta ennek a veszélyes szörnynek a figyelmét. Feltűrve a laza pólót Jared hátán minden egyes izmot és hajlatot, amit kezei el tudtak érni végigsimogatott, ahogy teljesen alárendelte magát saját vágyainak megmarkolva a feszes feneket. Fel kellett nyögnie amikor Jared megszakította a csókot és ajkai Ian nyakára siklottak, hogy játékosan harapdálja azt. Ezúttal az énekesnek nem volt szakálla, csupán a borostái csiklandozták Ian bőrét. Olyan volt, mintha egy karcsú, de izmos szobrot érintene. A vámpír bőre keményebb volt az emberi bőrnél és hűvösebb is, de Ian imádta, már nem akadt ki tőle. Szófogadóan kibújt bőrkabátjából és kék ingjéből, majd hátradőlve hagyta, hogy a másik férfi felfedezze meztelen felsőtestét azokkal a hűvös ajkakkal, egyre erősebb és hangosabb zihálásra és nyögésekre késztetve őt.

Ez egyszerre volt maga a Mennyország és a Pokol, tudta jól. Érzékei lobogtak és minden egyes apró érintéstől és nyalintástól vágyakozva borzongott, fájdalmas merevedése pedig a nadrágjának feszült. Felemelve csípőjét hagyta, hogy Jared lehúzza róla a farmerját és az alsóját, némi enyhülést hozva. Ian felnyögött most, hogy megint meztelenül feküdt előtte. Igen, tudta, hogy a vámpír ribanca, de ahogy a világító szemekbe nézett és felfedezte ugyanazt az állatias vágyat iránta, már nem bánta. Abból a tekintetből tudta, hogy jól döntött azzal, hogy idejött. Még ha az életébe vagy a józan eszébe is kerül.

Kirázta a hideg és az élvezettől lehunyta a szemeit, amit a mellkasán járó hűs ajkak okoztak egyre lejjebb és lejjebb csúszva. Arra gyanakodott, hogy ez valamiféle dicséret volt Jared részéről, hogy engedelmeskedett az erejének és visszajött hozzá. Így Ian kiélvezett minden egyes pillanatot és levegőért kapott mikor az énekes puha hűs ajkai közé vette fájdalmasan feszülő farkát mélyen magába fogadva és nyelvével körkörösen izgatva azt, amitől Ian szinte megőrült. Annyit meg mert magának engedni, hogy az egyik kezét ökölbe szorította a hosszú barna hajban, ahogy gerince ívbe feszült, szemei pedig fennakadtak. Végre ráébredt, hogy valamiféle hipnotizálóan pulzáló zene szólt a háttérben és Jared annak a ritmusára szopta, amitől Ian csak még többet akart.

A következő pár pillanat elmosódott és mire rájött, hogy mi történt máris négykézláb találta magát, ahogy Jared széthúzta a fenekét és hűs nedves nyelvével nyalni kezdte, amitől őrült mód nyögni és zihálni kezdett.

- Istenem! – kiáltott fel és ellazítva izmait engedte, hogy a kutakodó ujjak belé hatoljanak, míg Jared csókolta és harapdálta a hátsóját.

- Dugd ki a segged és feküdj az alkarjaidra – hallotta Jared utasítását és habozás nélkül tette is, amit mondott neki. Már nem maradt ellenkezés benne. Jarednek sikerült megtörnie az akaratát. Semmi mást nem akart abban a pillanatban, mint az énekest érezni magában – mindenféle értelemben. És kívánsága a következő pillanatban teljesült is. Felkiáltott az érzéstől, ahogy a hosszú és kemény férfiasság kitágította egyre beljebb és beljebb csúszva, míg nem az egész a testébe hatolt. Az érzéstől kéjesen megborzongott. Érezte, hogy Jared mozdulatlan marad és lehajolva végignyalja és harapja a gerincét, ezzel vágyakozó zihálásra késztetve Iant.

- Kérlek… Jared… - suttogta rekedten egy perc után, hiába várva, hogy mozogni kezdjen benne.

- Mit… akarsz, Ian? – morgott a fülébe suttogva és hogy tovább kínozza, szopogatni kezdte a fülcimpáját.

- Kérlek… dugj meg… keményen dugj meg… - nyögte ki és saját ajkára harapott kezeivel rászorítva a fehér lepedőre. Hirtelen nevetést hallott, ami nem Jaredtől jött, hanem a szoba egyik sötét sarkából. Korábban nem vette észre, hogy a szobában volt egy fekete karosszék is és egy öngyújtó lángja hirtelen egy sötét állatias szempárt világított meg, mikor annak gazdája rágyújtott egy cigarettára. Jared idősebb testvére, Shannon volt az. És a tekintetéből Ian tudta, hogy már az eleje óta figyelte őket.

Mielőtt Ian bármit is reagálhatott volna felnyögött, mert Jared gonoszul ezt a pillanatot választotta, hogy lassan mozogni kezdjen benne. Hátrapillantva a válla fölött egy szórakozott vigyort látott jóképű arcán, majd Ian visszanézett a sarok irányába, mikor mozgást hallott onnan. Még mindig cigizve Shannon felállt és lassan kilépett a kis éjjeli lámpa fényébe. Mezítláb volt és csak egy vékony szürke térdig érő rövidnadrágot, illetve egy hasonlóan mélyen kivágott pólót viselt, mint amilyen a testvérén is volt Ian érkezésekor. A kevés ruha tökéletesen láthatóvá tette a dagadó izmokat és a nadrág vékony anyaga sem hagyott túl sokat Ian képzeletére. Ahogy Shannon közelebb sétált azzal a bizonyos állatias tekintettel, amire a színész a koncertfelvételeikből emlékezett, észrevette, hogy a dobost is felizgatta a látvány, ahogy az öccse őt dugta.

Ian arca vérvörösre váltott az idősebb testvér intenzív tekintete alatt, hiszen tisztában volt vele, hogy miként is festhet most miközben Jared hátulról dugja. Megnyalva kiszáradt ajkait felnézett a dohányzó férfira, aki addig nem állt meg, amíg olyan közel nem jött, hogy Ian érezte a teste melegét és illatát. A teste melegebbnek tűnt, mint az öccséé. Evett vagy mi? Ezért látszódott és érződött pillanatnyilag emberibbnek? Ian nem merte megkérdezni, csupán hagyta, hogy tekintetük összefonódjon, ahogy az izmos férfi a füstöt fújta a levegőbe, míg Jared folytatta lassú mozgását benne, hűvös kezeivel a hátát és a hátsóját simogatva. Ian úgy érezte, hogy gyorsan és mélyre zuhan az utóbbi hónapokban a lelkére telepedett sötétségbe. Fogja-e még valaha látni a fényt? Fogalma sem volt róla. De egyszerűen tudta, hogy most mi következik. Tudta.

- Megosztod velem, öcsi? – kérdezte Shannon Jaredet még mindig Ian elkerekedett kék szemeibe nézve, ahogy egy sötét mosoly kúszott borostás arcára. A cigarettát a szája sarkában hagyta, ahogy Ian álla alá nyúlt fél kézzel és egy kicsit feljebb emelte a fejét, mintha csak méregette volna.

Ian rövid nevetést hallott a fiatalabb testvér felől és érezte, hogy mélyen belé temetkezve csípőjével körözni kezd, amitől a színésznek fel kellett nyögnie. Megőrjítették, ahogy elhúzták a csendet, hogy megvárassák Iant. Jared döntése komolyabb volt, mint az első látásra tűnhetett. Nem csak erről a dugásról szólt.

- Mindent megosztunk nem igaz, bátyó? – hallotta végül Jaredet, mire végigborzongott a gerince és nagyot nyelt, amit Shannon a még mindig az állán tartott ujjain keresztül érezhetett. De a férfi már nem Iant figyelte, hanem egy hosszú lángoló pillantást váltott a testvérével, majd bólintott és kivéve a cigarettát a szájából kifújta a füstöt.

- Igen, így van… - nyalta meg telt száját és újra beleszívott a cigibe. Ian fejét közelebb húzta az ágyékához, hogy belélegezhesse nehéz férfias illatát a rövidnadrág vékony anyagán keresztül. – Legyél jó kutya és bizonyítsd be, hogy vagy olyan jó, mint amilyennek a tesóm mondott – mormogta és annyira húzta csak le a nadrágját, hogy félig merev farka kiszabaduljon. – Szopd! – utasította és farkának vastag hegyét Ian ajkai közé csúsztatta.

A színész nem tehetett semmit ellene, így beadva derekát lehunyta szemeit és szélesebbre tárta száját. Arca lángolt a ténytől, hogy a Leto testvérek ily módon használták őt, de egy része élvezte. Egy nagy része. Így hagyta, hogy a vastagabb farok mélyebbre csússzon forró és nedves szájába, nyelve pedig ingerelni kezdte, amitől az izmos szörnyeteg felnyögött. Felnézve látta, hogy Shannon őt figyeli. A szájából és az orrából dőlő füsttől úgy nézett ki, mint egy pokolból szalajtott sárkány vagy démon. De Iannak nem sok ideje volt ezen a hasonlaton agyalnia, mert Jared felgyorsította mozdulatait, mire a testvére farkára kellett nyögnie. Ian férfiassága ismét fájdalmasan megmerevedett, ahogy mélyen a torkára engedte a most már hosszabb és keményebb péniszt.

- Bassza meg, tényleg olyan jó, mint amilyennek mondtad… - nézett Shannon vigyorogva a testvérére.

- Jó ízlésem van a férfiak terén – jött az enyhén ziháló válasz, ami egy nyögésben végződött, a hűvös ujjak pedig Ian derekába mélyedtek.

- Milyen igaz! – nevetett fel Shannon nyilvánvalóan valamiféle privát viccen és újra Ianre nézett szabad kezét a színész tarkójára csúsztatva, hogy egy helyben tartsa a fejét miközben a háttérben szóló zene gyorsabb ritmusát követve dugta a száját. Ian ellazítva a torkát próbálta férfiként viselni a dolgot, hogy ne öklendezzen az ajkai közt mozgó nagy húsdarabtól. Szemei ismét fennakadtak érezve, hogy Jared felgyorsított és ismét a fenekét kezdte gyúrni. Ettől az élvezet és a vágy újra erősödni kezdett Ianben. Kezdett elveszni az ingerek közt és már kezdte megszokni a lökéseket a szájában, mikor Shannon hangjától szemei kipattantak.

- Én is seggbe akarom dugni. Cseréljünk! – mondta kihúzva farkát Ian szájából, amitől némi nyál csorgott le a színész állán. A dobos elnyomta a cigarettáját és Ian végignézte, ahogy pillanatok alatt levetkőzik feltárva izmos testét. A színész lejjebb nézve látta, hogy mennyire kész volt az akcióra. Érezte, hogy Jared kicsúszik belőle és lemászva az ágyról átadja helyét a bátyjának. Körbesétálva az ágyat belépett Ian látószögébe, miközben Shannon az ágyra térdelt mögötte Ian felnézett Jared világító kék szemeibe. Abban a pillanatban, hogy ezt megtette, tudta, hogy minden visszakerült a helyére és hogy ez boldoggá teszi az énekest. Jared lehajolva szenvedélyesen megcsókolta felnyögve az ízétől, ahogy Ian nyelvét űzte, míg Shannon a tenyerébe kötött, hogy még jobban benedvesítse a farkát, majd megismételve ezt a műveletet ezúttal Ian fenekét készítette elő, amitől neki a fiatalabb Leto szájába kellett nyögnie.

Shannon farka valamivel rövidebbnek, de vastagabbnak érződött Jaredétől, ahogy a dobos felnyársalta Iant, visszalökve őt a sötét örömök végtelen bugyraiba, miközben ez alkalommal Jared férfiasságát szopta. Egyszerre veszítette el és találta meg magát. A durva lökésektől és a szájában érzett íztől élőbbnek érezte magát, mint valaha. Próbált nem gondolkodni és inkább arra koncentrálni, ami történik, de a kérdés akkor is megfogalmazódott benne: miután ennek vége, lesz még bármi is olyan, mint régen? Ha túléli a Leto testvéreket? Kételkedett benne.

Hosszú percekig dugták kétfelől, nem engedve Iant, hogy elélvezzen, noha csöpögő farka szinte könyörgött nekik érte. A testvérek nem siették el a dolgot és hamarosan a hátán találta magát, ahogy Shannon csodásan izzadt izmos testén feküdt Jared pedig fölé hajolt nedves farkát Ianénak dörgölve, nyelve pedig mélyen a szájában járt mialatt mindkettőjüket simogatta. És akkor végre megérkezett a régóta áhított harapás, amitől Ian élvezettel felkiáltott, és érzékei ismét lobogtak, ahogy Jared a mellkasán ejtett seben keresztül szívta el az életét, és nem sokára Shannon is megharapta a nyakán áttaszítva a színészt a határon. Keményen és erősen élvezett, Jared és a saját hasára robbanva, ahogy feneke erősen rászorított Shannon farkára, kifacsarva belőle magját, miközben Ian az elemésztő élvezettől sikoltott. Az utolsó dolog, amire túlterhelt agya még emlékezett az Jared volt, ahogy Ian férfiasságára és hasára élvez, aztán a színész elájult a vakító élvezettől és a vérveszteségtől.

A sötétségben úszott egyszerre szédülten és boldogan. Nem emlékezett rá, hogy miért, csak azt érezte, hogy milyen átható érzés volt. Lassan magához tért és félig kinyitotta a szemeit. A hátán feküdt a Leto testvérek mellett. Jared feküdt hozzá közelebb, Shannon a testvére mögött feküdt az oldalán. Jared a bátyja felé fordítva arcát beszélgetett vele sajátos furcsa nyelvükön. Felnevetett és megpuszilta Shannon még mindig csillogó arcát, majd mindketten Ian felé fordultak, mikor megérezték figyelő tekintetét.

Ian elpirult a súlyos vámpírtekintetek alatt és nagyot nyelt. Gyengének érezte magát a vérveszteségtől. Tudta, hogy mindketten azért néznek ki emberibben, mert az ő vére keringett izzadt testükben. Jared visszanézett a bátyjára, aki Ianen tartotta a szemét és csak biccentett a másik vámpír kérdő tekintetétől. A fiatalabb Leto megnyalta saját száját, majd hagyta, hogy szemfogai megnőjenek és az egyikhez hozzányomta hüvelykujját. Ian halványkék szemei elkerekedtek és csak figyelte, ahogy a sötétvörös vércsepp megjelenik a fehér bőrön. Fogalma sem volt róla, hogy most mi fog történni és lemerevedett mikor Jared közelebb hajolt és valamit a homlokára rajzolt végighúzva véres ujját Ian orrán és ajkain, majd hüvelykujját a színész szájába dugta, hogy szívja a vérét. Ian először azt hitte, hogy rosszul lesz a vér ízétől, de az dús volt és édes, mint a legfinomabb bor, és ő még többet akart, ahogy a kis sebet szívta míg Jared el nem húzta a kezét, a másikat Ian meztelen mellkasán nyugtatva, hogy visszatartsa, ha szükséges. De Ian nem akart megmozdulni, túlságosan elámult a melegségtől, ami terjedni kezdett benne miközben lesokkoltan a plafonra meredt.

- Mostantól a Leto testvéreké vagy – hallotta Jared nyugodt hangját a megjelölés után és tekintetét visszafordítva a mellette fekvő másik két férfira Ian tudta, hogy sokkal több van ezen szavak mögött. Eladta az életét és a lelkét ennek a két égető szempárnak…

 

“I've got to remember this is just a game…”

(„Emlékeznem kell, hogy ez csak játék…”)

 

Nem. Ez sosem volt csupán játék.

 

The End

 

 

By: Useless-girl

2012/11/12

 

Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés / Sign in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
VENDÉGKÖNYV / GUESTBOOK

 
Slipknot (HUN)
 
Adam Lambert (HUN)
 
Placebo (HUN)
 
30 Seconds To Mars (HUN)
 
DM Fanfictions (HUN)
 
Harry Potter folytatásos (HUN)
 
Harry Potter novellák (HUN)
 
Bi/Lesbian/Gay történetek (HUN)
 

Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME