Sea of Sin
Sea Of Sin

 
Kapcsolatok / Contacts
 
Useless-girl
 
Slipknot (ENG)
 
Trivium (ENG)
 
Adam Lambert
 
30 Seconds To Mars (ENG)
 
PLACEBO (ENG)
 
DM Fanfictions (ENG)
 
Thor (ENG)
 
Bi/Lesbian/Gay stories (ENG)
 
Novellák
Novellák : Useless-girl - The Mission

Useless-girl - The Mission

Useless-girl  2013.01.01. 18:21

18-as karika, SLASH, supernatural / Ian Somerhalder, Jared and Shannon Leto


 

Megjegyzés: Ez a novella az „Escape into the Hurricane” és az „A Beautiful Lie” után következik, úgyhogy előtte kérlek, azokat olvassátok el, hogy megértsétek miről is van szó ebben. Még egyszer meg kell köszönnöm a fő ötletet szeretett barátomnak, S. M. A.-nak! <3 Úgy néz ki, ennek a történetnek egyszerűen nem akar vége lenni :D

Korhatár/kategória/párosítás: R, SLASH, supernatural / Ian Somerhalder, Jared and Shannon Leto

Ajánlott szám: 30 Seconds To Mars – The Mission.

 

 

 

The Mission

(A küldetés)

 

“I open up my head
Inside I find another person's mind
I'm gonna take this chance I've got
I'm underlying as we speak
Hiding my face among the weak
Some say the day is on the way…”

(Feltárva elmémet
Egy másik elmét találok benne
Élni fogok ezzel a kapott lehetőséggel
Épp alámerülök
Elrejtve arcomat a gyengék között
Van aki szerint közeleg a nap…”)

 

Azért volt itt, mert Shannon megparancsolta a kutyájuknak – neki –, hogy találkozzon egy bizonyos személlyel az estélyen, amire meghívták. – Egy kibaszott küldetésen vagyok… - mormogta magának, ahogy leült a helyére. Korábban már találkozott a fiúval, akit Shannon megnevezett, így Ian tudta, hogy nem okozhat problémát beszédbe elegyednie vele. Végignézve a sorokon maga körül és előtte végre kiszúrta a fiút. Valakivel beszélgetett és felnevetett egy viccen miközben a ceremónia kezdetét várták. Ez is egy volt a számtalan tini díjátadóból. Iannak is olyan sok ilyen eseményre kellett elmennie, hogy már nem is emlékezett mindre. De most nem ez volt a lényeg.

A hasonlóság valóban elképesztő volt. Shannonnak igaza volt. Emlékezett rá, amikor a dobos megkérte – vagyis inkább megparancsolta –, hogy „szállítsa le” neki a kölyköt. Még mindig érezte az idősebb testvér leheletét a fülénél, ahogy hátulról belesuttogta a szavait. Ian az asztalnál ült a laptop előtt, amin Shannon egy képet mutatott a mára már felnőtt tinisztárról. – Őt akarom – mondta. Az emlék annyira valósághű volt, hogy Iannak hátra kellett fordulnia, hogy biztosra vegye a férfi nem volt mögötte. Kétsége sem volt felőle, hogy megteszi, amire kérte. Beteljesíti a küldetését. Nem lehetett nemet mondani a Leto testvéreknek, akik Iant birtokolták.

Az utóbbi pár hétben sok időt töltött a társaságukban, mivel képtelen volt betelni velük és a harapásaikkal. És mert nem mehetett haza tele szívásnyomokkal és zúzódásokkal. De hamarosan vissza kell térnie a sorozata negyedik évadának felvételei miatt. Nem tudna túl sokáig távol maradni. Hamarosan szembe kell néznie a máris gyanakvó és boldogtalan Ninával. Még mindig azon tanakodott magában, hogy beszéljen-e a Leto testvérekkel való kapcsolatának a szexuális természetéről.

A nő – és éppenséggel az egész világ – tudta, hogy jó barátságba került Jareddel és Shannonnal, mivel itt-ott készült róluk közös kép. De senki sem tudta, hogy mi folyik valójában köztük. Még mindig nem akart hazudni vagy szakítani Ninával, de a dolgok sokat változtak közöttük. Most már veszekedtek. Pedig korábban erre sohasem volt példa és Nina hibáztatni kezdte önmagát, noha csakis Iant lehetett okolni a helyzetért. Tisztában volt vele, hogy senkinek sem mondhat semmit a Leto testvérek igazi természetéről. Az emberek azt hinnék, hogy viccel vagy, hogy megőrült. Jaredet is meg kellene kérdeznie, hogy beszéljen-e Ninának a biszexualitásáról. Aztán utána a barátnője reakciójától függően tudna cselekedni. Mivel Jared és Shannon vére is a szervezetében volt, közelebb érezte magát hozzájuk, de még mindig szerette a színésznőt is. Valamikor ezzel a problémával is foglalkoznia kell majd.

Akkor tért vissza a valóságba, amikor ráébredt, hogy a „célpontjára” mered, aki észrevéve őt intett neki. Ian elmosolyodott és viszonozta a gesztust, tudva, hogy a jelenre kell koncentrálnia, a többi dolog várhat.

A műsor elkezdődött és ő automatikusan tapsolt, ha valaki díjat kapott. A következő alkalommal a fiú állt fel és sétált a színpadra boldogan az elért sikertől. Ian tapsolt és bólintott. Megérdemelte. Hallgatva és figyelve a mozgását, mosolyát és a vicceit Ianban megerősítést nyert, hogy a dobosnak igaza volt. Sólyomként figyelte észrevéve minden egyes kis mozdulatát. Emlékeztetnie kellett magát, hogy kezdett úgy viselkedni, mint a fivérek, úgyhogy megrázva fejét ismét normálisan viselkedett. Ő is nyert az egyik kategóriában, de alig emlékezett a színpadra, vagy hogy mit mondott odafent. Csak azt akarta, hogy vége legyen már ennek az egésznek és megközelíthesse a fiút az afterpartin.

---

 

“Into the wild
On with the mission...”

(„Ki a vadonba
Folytatva a küldetést…”)

 

Ott állt… pár másik fiatal színésszel beszélgetve, akikkel együtt játszott, de amikor észrevette Iant felé indulni egy pohár pezsgővel a kezében elnézést kért és félúton találkoztak, hogy köszöntse őt.

- Ian, jó újra látni téged! Gratulálok! – rázta meg Ian kezét, aki észrevette, hogy a fiú máris kicsit be van csiccsentve. Az a mosoly kísértetiesen hasonlított Jaredére. Rokonok lennének valamilyen módon? Már egy ideje gondolkozott ezen, de nem tudott róla.

- Zac – mosolygott vissza rá – Téged is jó újra látni és neked is gratulálok. Figyelj, valamit kérdezni akartam tőled.

- Efron, jó volt a beszéded! – hallották hirtelen egy sráctól, akit Ian nem ismert fel, miközben megveregette Zac vállát elhaladtában.

- Köszi – mosolygott a fiatalabb színész majd visszafordult Ianhez – Bocsi. Hol is tartottunk? Ja igen, kérdezni akartál valami. Hajrá!

Ian elmosolyodott és belenézett a kék szemekbe – Azon tűnődtem, hogy van-e már valamilyen programod ma estére a barátaiddal vagy a barátnőddel…

- Nem, nincsenek és barátnőm sincs. Miért? – kérdezte egyértelműen kíváncsian.

- Szeretnélek bemutatni valakinek, akiről tudom, hogy szeretnél vele találkozni lévén, hogy a testvére rajongója vagy.

Zac szemei reménykedve elkerekedtek meglepetésében. – Jared és a Shanimal? Hallottam, hogy barátok lettetek!

Iannek fel kellett nevetnie Zac lelkesedésétől. Remek, így könnyebb dolga lesz. – Igen, a testvérek. Meg akarnak ismerni téged. Főleg Shannon. Szóval, benne vagy? Elvihetlek téged hozzájuk.

- Hogy a viharba ne? Menjünk!

---

 

Az ajtó fölötti lámpa égett mikor odasétáltak. Ian a saját bőrén érezte az izgatottság hullámait Zac felől, noha ahogy a fiatalabb színészre pillantott, nem sokat látott belőle az arcán, csupán a kék szemek ragyogtak várakozón. Ian elismerően nézett emiatt Zacre, mert így nem kellett figyelmeztetnie, hogy ne viselkedjen őrült tini lányként a Leto testvérek körül. Zacnek is voltak rajongói, így a helyzet nem volt ismeretlen a számára. Ian ismét kérdően nézett rá, mire kapott egy „készen állok”-szerű biccentést, így kopogtatott, noha tudta, hogy Shannon megérezve őket már úton van, hogy kinyissa az ajtót.

- Istenhozott nálunk, Zac – hallották a dobost, aki felvette a barátságos lökött pasas maszkját, elbűvölően mosolyogva vendégükre. Ian látta, ahogy Zac szemei elkerekednek az idősebb Leto testvér látványától, ahogy ott állt kopott farmerjában és régi pólójában. A haja kicsit hosszabb volt és az ő sűrű szakálla is eltűnt. A félhomályban sötétebbnek tűntek a barna szemek és Ian látta azt a most már jól ismert szikrát bennük. Tudta, ahogy kezet rázva követték házigazdájukat a nappaliba, ahol a dobszerkó és a kényelmes kanapék voltak, hogy Shannon elégedett és izgatott volt Zac érkezésétől. Ian boldog és megkönnyebbült volt, hogy teljesítve a küldetését sikerült „leszállítania” a fiút. Pár hete ízelítőt kapott a mérges Shannonból és nem akart ismét az útjába kerülni. A dobos volt általában a nyugodtabb szörny, Jared hamarabb elvesztette a fejét, de amikor ez Shannál is bekövetkezett, ott kő kövön nem maradt. Akkor Shannon is meg tudta mutatni a veszélyes oldalát. Halálra rémítette Iant, noha nem ő került a haragja útjába, csupán szemtanúja volt a jelenetnek. Még mindig hallotta annak a szerencsétlen férfinak a sikolyait, aki megpróbált ártani az öccsének, akivel nagyon közel álltak egymáshoz. A testvéri szeretetük legendás volt a rajongóik körében és a nyilvánosság előtt is. De Ian nem volt biztos benne, hogy ennyinél meg is álltak.

Látott dolgokat, gesztusokat, egymással váltott pillantásokat és érintéseket, amiket másként is lehetett értelmezni. És Ian nem volt benne biztos, hogy tudni akarja, hogy igazak-e a feltételezései. Nem mert rákérdezni, és ami fontosabb: nem tudta, hogy miként is vélekedjen a lehetőségről. Részben kényelmetlenül érezte magát, de másrészt meg felizgatta a dolog. És ez még inkább összezavarta. Most meg még ez a fiú is, aki annyira hasonlított a fiatalabb Jaredre, is itt volt az éhesen figyelő Shannonnal beszélgetve és viccelődve. Mint egy vadállat készen, hogy megtámadja áldozatát. Ahogy Ian a szemben lévő kanapén ült az italából kortyolva és őket figyelve, látta, hogy Zacet túlságosan elvakítja az izgalma, hogy itt lehet, és nem veszi észre azt a nézést.

Ian nem érezte Jaredet a közelben és elmélázott vajon hol lehet. Vadászik? Valahol az új dalokon dolgozik? Biztos volt benne, hogy nem egy hasonló rendezvényen volt, amin ő is korábban, mivel ha arról lett volna szó, akkor Shannon vele ment volna. Bár voltak kivételek, mint például Ian partija, amin Jared felszedte őt. Talán még mindig a stúdióban dolgozik egy jeleneten az új filmjéhez. Azt találgatta, hogy vajon Jared tudott-e róla, hogy Zac jön. Azért történik most mindez, mert túl elfoglalt volt a szerepe miatt és az utóbbi időben kevesebbet volt a bátyja közelében? Vagy ez Shannon beteges humora lenne? Vagy a Jared és Zac közti hasonlóság valamilyen nosztalgikus hangulatot idézett fel benne? Vagy ő is akart magának egy olyan állatkát, amilyen Ian volt? Elvégre Ian többet volt Jareddel, az idősebb testvére csak néha játszott vele, mivel általában túlságosan elfoglalt volt az ügyintézések miatt, vagy szeretett dobfelszerelésén játszott, amit nyilvánosan is sokszor a „csajának” nevezett. Igen, ez volt a másik dolog, ami feltűnt Iannek: nem voltak lányok a Leto testvérek körül. Csak akkor, ha megbűvölték őket, hogy táplálkozzanak belőlük. De mindig elfeledtették velük a dolgokat a vámpírerejükkel. Amennyire Ian tudta dugni csak vele és e…

- Ian, mondd el neki! – Shannon hangja félbeszakította gondolatait.

- Bocs, miről beszéltetek? – nézett Shanra bocsánatkérően.

- Azt kérdeztem Shannontól, hogy igaz-e, hogy lényegében itt élsz velük – mosolygott Zac ártatlanul rá és Ian érezte, hogy elpirul.

- Igen, mondhatni. Közeli… barátok lettünk – hezitált egy pillanatra, amit Zac is észrevett.

- Mennyire… közel? – kérdezte kíváncsian, nyilvánvalóan egyre inkább berúgva a már a partin és az itt elfogyasztott italoktól míg Shannon próbálta puhítani őt. Mert nyilvánvalóan ebben mesterkedett míg Ian elveszett a gondolataiban. Látta jól, ahogy az önelégülten vigyorgó dobosra nézett, aki élvezte Ian kényelmetlenségét a kérdéstől.

- Gyerünk Ian, ne legyél olyan szégyenlős… - mondta az idősebb testvér – Mennyire közel? – nevetett mély hangján és kortyolt egyet az italából.

- Nagyon közel… - mondta végül megköszörülve a torkát és jelentőségteljesen Zacre nézett. Úgy tűnt, a fiú megértette, de undor helyett csak egy mocskos kis mosolyt látott feltűnni az arcán, amitől még inkább Jaredre hasonlított.

- Ne aggódj Ian, Zac legbelül már tisztában volt ezzel, nem igaz? Olvastál a sorok között, mi? – kérdezte a fiatalabb színészt nagy tenyerével megsimogatva a tarkóját, amitől Zac elpirult és bólintva megborzongott. Már csak a doromboló hang hiányzott, gondolta Ian. A következő pillanatban az idősebb színész tekintete az izmos dobosra ugrott, aki felállva átsétált ahhoz a kanapéhoz, amin ő ült. – Mit gondolsz Zac, akarod, hogy megmutassuk mennyire közel?

- Az remek lenne! – nevetett fel elkerekedett szemekkel és nagyon kíváncsian figyelve őket.

Ian szíve dübörögni kezdett a mellkasában, amint Shan leült mellé és megragadva a tarkóját durván megcsókolta. A színésznek ellenkezni sem volt ideje, de amúgy se nagyon akart. Abban a pillanatban elveszett, hogy Shan telt ajkai hozzáértek a sajátjához. Ereje átugrott Ian bőrére és elkábította őt. Hallotta Shan hangját a fejében, ahogy közli vele, hogy elégedett vele amiért idehozta a kölyköt, és hogy most megjutalmazza ezért. Ian biccentett és egy alig hallható „Köszönöm, Mester”-t suttogott, mire Shan ismét felkuncogott és Ian övéért nyúlt.

---

 

Mire Shannon keményen dugta Iant a kanapén az arcát az ülőkének nyomva, Zac is halkan nyögdécselni kezdett egyik kezével benyúlva a kibontott fekete nadrágjába, magát simogatva. A következő alkalommal mikor Ian felnézett egy ragyogó kék szempárt és két karcsú kart látott lefelé kúszni Zac ziháló mellkasán.

- Shanny maci, ki akartál hagyni a mókából? – hangzott fel Jared durcás hangja hirtelen, mire Zac kicsit összerezzent, de már túl részeg volt és túlságosan elveszett saját élvezetében, hogy abbahagyja, így csak elmosolyodott és végignyalt Jared nyakán, erősebben szorítva saját magára. Iannak egyszerre kellett felnyögnie Zackel, mivel az idősebb testvér nem várt durva döfése pont akkor érkezett, mikor Jared feltette kérdését.

- Nem voltál itt és én unatkoztam. Egy ideje már fentem a fogam Zacre amúgy is… - vont vállat egy pillanatra sem állva meg mélyreható lökéseivel. Ettől Ian már-már megőrült és nagyon közel került, hogy elélvezzen. Így nagyon nehéz volt követni a beszélgetést, de valahogy csak sikerült neki.

- Egy cuki kölyök, aki úgy néz ki, mint én? Neked is jó ízlésed van a férfiak terén, drága bátyó! – nevetett és lejjebb csúsztatta kezeit Zac hasán, ujjbegyeivel a fiatal színész nyitott öve alatti érzékeny bőrön játszva. Ez a megjegyzés ismerősen hangzott Iannak és csak erősítette gyanúját, de nem volt ideje többet gondolkodni rajta, mivel Shannon megmarkolva meztelen hátsóját kicsúszott belőle és felállt. A padlóra mutatott előtte és Ian már tudta is mit kell tennie. Mohón vette a szájába a vaskos férfiasságot egyik szemét a másik kettőn tartva, akik őt lesték. A dobos egyik keze ökölbe szorult Ian hajában miközben a száját dugta mialatt visszafordította figyelmét az öccsére és a vendégükre.

- Látni akarom, ahogy ti ketten dugtok – mordult fel és a szavai mögötti erő és szükség valamit megváltoztatott Jared szemeiben. Egy hosszú percig csöndben maradt. Ian úgy gondolta, hogy biztosan telepatikusan beszélget a bátyjával. Shannon kihúzva farkát Ian szájából összeráncolta a szemöldökét. Iant a hajánál fogva tartotta egy helyben még mindig az öccsére meredve és hagyva, hogy a színész levegőhöz jusson. Jared arca a következő pillanatban meglágyult és bólintva édesen a bátyjára mosolygott.

- Shanny, te olyan romantikus egy szörnyeteg vagy… - nevetett fel könnyedén – Én is szeretlek – tette hozzá lenézve a kíváncsian figyelő Zacre. – Mit mondasz Kicsi Én? Szeretnéd, ha jól megdugnálak? – viccelődött valamiért nagyon elégedetten magával, aminek az okát Ian nem tudta megmondani.

- Hogy a fenébe ne? Szerinted miért vagyok akkora rajongótok? – vigyorgott Zac vissza. Az ital felbátorította és lehúzva Jaredet mohón megcsókolta, rövid kuncogásra késztetve a vámpírt.

- Imádom az orgiákat! – mordult fel Shannon és a következő pillanatban Ian a kanos idősebb testvér alatt találta magát. Úgy tűnt, hosszú éjszak áll előttük az új fiúval, aki akarattal sétált be az oroszlán barlangjába – pont úgy, ahogyan egyszer azt ő is tette. A dolgok ismét változóban voltak.

 

 

The End

 

 

 

By: Useless-girl

21/11/2012

 

 

 

Teljes méretű kép ITT.

 

 

Következő rész

Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés / Sign in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
VENDÉGKÖNYV / GUESTBOOK

 
Slipknot (HUN)
 
Adam Lambert (HUN)
 
Placebo (HUN)
 
30 Seconds To Mars (HUN)
 
DM Fanfictions (HUN)
 
Harry Potter folytatásos (HUN)
 
Harry Potter novellák (HUN)
 
Bi/Lesbian/Gay történetek (HUN)
 

Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték