Sea of Sin
Sea Of Sin

 
Kapcsolatok / Contacts
 
Useless-girl
 
Slipknot (ENG)
 
Trivium (ENG)
 
Adam Lambert
 
30 Seconds To Mars (ENG)
 
PLACEBO (ENG)
 
DM Fanfictions (ENG)
 
Thor (ENG)
 
Bi/Lesbian/Gay stories (ENG)
 
Brigi - Some Sentimental Stuff
Brigi - Some Sentimental Stuff : 6. rész

6. rész

  2005.12.25. 20:39

(I./I.)

Írta: Brigi
Keletkezett: 2005. tavaszán

Korhatár és figyelmeztetések: 16 éven aluliaknak nem ajánlott, language, PWP

Szereplők: Perselus / Rowena

Megjegyzés 1: hatodik fejezet

Megjegyzés 2: kapcsolódik új regényemhez, az Emerald Destinyhez… tudom, hogy rövid, de mit vártok egy PWP-től? :D

 

 

 

 

 

Some Sentimental Stuff 6

 

- Kedvesem? - búgta Rowena, csábos pillantást vetve oldalra. - Mondd, mi baj? Miért nem sikerül?

Perselus kétségbeesetten meredt új, baldachinos ágyuk mennyezetére. Kezei a hasán pihentek, és egyébként sápadt arcán most szégyenpír jelent meg.

A nő türelmesen, kíváncsian mosolyogva várta a válaszát. Nagyon ledérnek tűnt, ahogy fedetlenül, meztelenül és lustán szerelmese mellett feküdt. Perselus rá se mert nézni. Lazán összezárt combjaira, kerek, egymáson nyugvó melleire… igéző tekintetére… Mind csak szították a tüzet a testében… a vágyat, melyet úgy igyekezett palástolni.

- Egyszerűen… - hunyta be a szemeit zavarában -… nem megy! Úgy nem, hogy ő is itt van, ebben a házban!

- Kicsoda? Sirius? - könyökölt fel Rowena vigyorogva.

- Ki más? - pillantott rá Perselus reményvesztetten.

- Hát csak ez a baj? - mozdult előre a nő, ujjai pedig lassan becsusszantak a takaró alá.

Perselus nyikkant egyet, amikor a puha ujjak megállapodtak a kiszemelt testrészen. Szinte esdekelve pillantott kedvesére.

- Mitől félsz? - suttogta a nő gyöngéd hangon.

- Hogy… - nyüszítette a bájitalok mestere, ahogy a simogatás elkezdődött. - Hogy…

- … meghall minket? - vonta fel a szemöldökét Rowena.

- Igen! - fúrta a fejét a párnába Perselus. - Megőrjít…!

- Biztosíthatlak, nem áll az ajtó mögött… nem hallgatózik…

Rowena a férfi fölé kerekedett, csókot lehelve ajkaira, majd lassan haladt lefelé mellkasán… hasán…

Piton egész testében érezte azt a szörnyen ismerős érzést: akárhogy is feszengtek izmai azelőtt, most úgy ellazult, mint aki szét akar esni… mint egy jégkocka, amit forró italba tettek, és mely lassan, ám mégis kellemesen kezd feloldódni. A csodás nedvesség, mely perzselő párájával teljesen körülölelte férfiasságát, megbolondította az érzékeit.

- Óh… Merlinre… - nyögte.

- Remélem, most azért nem gondolsz… - motyogta Rowena pajzán hangon, ahogy ujjaival és ajkaival finoman mozgott fel és le.

Perselus, első alkalommal azon az estén, elvigyorodott. Kezdte elfeledni azt a nyomasztó feszültséget, ami…

Könnybe lábadó, kigúvadó szemekkel kiáltott fel.

- EGEK! Ez fáj! Te… te megharaptál!

Rowena még játékosabban nézett fel rá, lábai közt könyökölve.

- És ezt szerinted nem hallotta a fél ház…? - kérdezte, megnyalva az ajkait.

Perselus szinte ösztönösen az ajtó felé pillantott, mintha azt várná, mikor kezd el valaki hahotázni a túlsó oldalon. A kinti folyosón azonban teljes csend honolt. Visszaterelte hát a figyelmét a lábai közt heverésző nőre, aki unaloműzésképpen bizarr játékot játszott büszkeségével.

- Mi ütött ma beléd? - kérdezte csodálkozva.

- Hát ezt én is kérdezhetném tőled - szökkent előre Rowena, helyet foglalva a csípőjén, ráborulva mellkasára. - Itt van a kedvesed, itt hever parlagon, te pedig nem vagy hajlandó szeretgetni őt.

Megfogta a férfi kezét, és saját fenekére helyezte. Perselus automatikusan belemarkolt a nő finom húsába.

- Olyasmi ez, mint megtagadni egy szomjazótól a vizet - folytatta Rowena suttogva, ahogy mindketten forrón simogatni kezdték egymást. - Hát nem szeretnéd felavatni ezt a házat… ezt az ágyat… egy… kiadós… keféléssel?

Perselust egyszerűen izgatta, ha párja káromkodott az ágyban. Mosolyogva csókolta meg újra.

- Bizonyítsd be, hogy ebben a házban te vagy ebből a legjobb… a legjobb szerető!

- Honnan tudod, hogy én vagyok a legjobb? - ült fel vele a férfi, a melleit csókolgatva.

- Édesem - sóhajtotta Rowena, hátravetve a fejét -, nálad jobban ezt senki sem csinálhatja… - felelte vigyorogva.

Több se kellett Perselusnak: átkarolta a nő derekát, és szorosan tartva, óvatosan lefektette az ágyra. Rowena elégedetten mosolygott, ahogy vadul egymáséi lettek.

 

„Mindig ugyanez a csodálatos hevesség… ez a kéj, ahogy tested kitölti a testem… ami minden alkalommal a párnák közé présel… egyre gyorsabban… egyre mélyebben… boldog mosolyt csalva mindkettőnk arcára… én gyönyörű szerelmem…”

Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés / Sign in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
VENDÉGKÖNYV / GUESTBOOK

 
Slipknot (HUN)
 
Adam Lambert (HUN)
 
Placebo (HUN)
 
30 Seconds To Mars (HUN)
 
DM Fanfictions (HUN)
 
Harry Potter folytatásos (HUN)
 
Harry Potter novellák (HUN)
 
Bi/Lesbian/Gay történetek (HUN)
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!