Sea of Sin
Sea Of Sin

 
Kapcsolatok / Contacts
 
Useless-girl
 
Slipknot (ENG)
 
Trivium (ENG)
 
Adam Lambert
 
30 Seconds To Mars (ENG)
 
PLACEBO (ENG)
 
DM Fanfictions (ENG)
 
Thor (ENG)
 
Bi/Lesbian/Gay stories (ENG)
 
Brigi - Some Sentimental Stuff
Brigi - Some Sentimental Stuff : 6. rész

6. rész

  2005.12.25. 20:39

(I./I.)

Írta: Brigi
Keletkezett: 2005. tavaszán

Korhatár és figyelmeztetések: 16 éven aluliaknak nem ajánlott, language, PWP

Szereplők: Perselus / Rowena

Megjegyzés 1: hatodik fejezet

Megjegyzés 2: kapcsolódik új regényemhez, az Emerald Destinyhez… tudom, hogy rövid, de mit vártok egy PWP-től? :D

 

 

 

 

 

Some Sentimental Stuff 6

 

- Kedvesem? - búgta Rowena, csábos pillantást vetve oldalra. - Mondd, mi baj? Miért nem sikerül?

Perselus kétségbeesetten meredt új, baldachinos ágyuk mennyezetére. Kezei a hasán pihentek, és egyébként sápadt arcán most szégyenpír jelent meg.

A nő türelmesen, kíváncsian mosolyogva várta a válaszát. Nagyon ledérnek tűnt, ahogy fedetlenül, meztelenül és lustán szerelmese mellett feküdt. Perselus rá se mert nézni. Lazán összezárt combjaira, kerek, egymáson nyugvó melleire… igéző tekintetére… Mind csak szították a tüzet a testében… a vágyat, melyet úgy igyekezett palástolni.

- Egyszerűen… - hunyta be a szemeit zavarában -… nem megy! Úgy nem, hogy ő is itt van, ebben a házban!

- Kicsoda? Sirius? - könyökölt fel Rowena vigyorogva.

- Ki más? - pillantott rá Perselus reményvesztetten.

- Hát csak ez a baj? - mozdult előre a nő, ujjai pedig lassan becsusszantak a takaró alá.

Perselus nyikkant egyet, amikor a puha ujjak megállapodtak a kiszemelt testrészen. Szinte esdekelve pillantott kedvesére.

- Mitől félsz? - suttogta a nő gyöngéd hangon.

- Hogy… - nyüszítette a bájitalok mestere, ahogy a simogatás elkezdődött. - Hogy…

- … meghall minket? - vonta fel a szemöldökét Rowena.

- Igen! - fúrta a fejét a párnába Perselus. - Megőrjít…!

- Biztosíthatlak, nem áll az ajtó mögött… nem hallgatózik…

Rowena a férfi fölé kerekedett, csókot lehelve ajkaira, majd lassan haladt lefelé mellkasán… hasán…

Piton egész testében érezte azt a szörnyen ismerős érzést: akárhogy is feszengtek izmai azelőtt, most úgy ellazult, mint aki szét akar esni… mint egy jégkocka, amit forró italba tettek, és mely lassan, ám mégis kellemesen kezd feloldódni. A csodás nedvesség, mely perzselő párájával teljesen körülölelte férfiasságát, megbolondította az érzékeit.

- Óh… Merlinre… - nyögte.

- Remélem, most azért nem gondolsz… - motyogta Rowena pajzán hangon, ahogy ujjaival és ajkaival finoman mozgott fel és le.

Perselus, első alkalommal azon az estén, elvigyorodott. Kezdte elfeledni azt a nyomasztó feszültséget, ami…

Könnybe lábadó, kigúvadó szemekkel kiáltott fel.

- EGEK! Ez fáj! Te… te megharaptál!

Rowena még játékosabban nézett fel rá, lábai közt könyökölve.

- És ezt szerinted nem hallotta a fél ház…? - kérdezte, megnyalva az ajkait.

Perselus szinte ösztönösen az ajtó felé pillantott, mintha azt várná, mikor kezd el valaki hahotázni a túlsó oldalon. A kinti folyosón azonban teljes csend honolt. Visszaterelte hát a figyelmét a lábai közt heverésző nőre, aki unaloműzésképpen bizarr játékot játszott büszkeségével.

- Mi ütött ma beléd? - kérdezte csodálkozva.

- Hát ezt én is kérdezhetném tőled - szökkent előre Rowena, helyet foglalva a csípőjén, ráborulva mellkasára. - Itt van a kedvesed, itt hever parlagon, te pedig nem vagy hajlandó szeretgetni őt.

Megfogta a férfi kezét, és saját fenekére helyezte. Perselus automatikusan belemarkolt a nő finom húsába.

- Olyasmi ez, mint megtagadni egy szomjazótól a vizet - folytatta Rowena suttogva, ahogy mindketten forrón simogatni kezdték egymást. - Hát nem szeretnéd felavatni ezt a házat… ezt az ágyat… egy… kiadós… keféléssel?

Perselust egyszerűen izgatta, ha párja káromkodott az ágyban. Mosolyogva csókolta meg újra.

- Bizonyítsd be, hogy ebben a házban te vagy ebből a legjobb… a legjobb szerető!

- Honnan tudod, hogy én vagyok a legjobb? - ült fel vele a férfi, a melleit csókolgatva.

- Édesem - sóhajtotta Rowena, hátravetve a fejét -, nálad jobban ezt senki sem csinálhatja… - felelte vigyorogva.

Több se kellett Perselusnak: átkarolta a nő derekát, és szorosan tartva, óvatosan lefektette az ágyra. Rowena elégedetten mosolygott, ahogy vadul egymáséi lettek.

 

„Mindig ugyanez a csodálatos hevesség… ez a kéj, ahogy tested kitölti a testem… ami minden alkalommal a párnák közé présel… egyre gyorsabban… egyre mélyebben… boldog mosolyt csalva mindkettőnk arcára… én gyönyörű szerelmem…”

Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés / Sign in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
VENDÉGKÖNYV / GUESTBOOK

 
Slipknot (HUN)
 
Adam Lambert (HUN)
 
Placebo (HUN)
 
30 Seconds To Mars (HUN)
 
DM Fanfictions (HUN)
 
Harry Potter folytatásos (HUN)
 
Harry Potter novellák (HUN)
 
Bi/Lesbian/Gay történetek (HUN)
 

Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??