Sea of Sin
Sea Of Sin

 
Kapcsolatok / Contacts
 
Useless-girl
 
Slipknot (ENG)
 
Trivium (ENG)
 
Adam Lambert
 
30 Seconds To Mars (ENG)
 
PLACEBO (ENG)
 
DM Fanfictions (ENG)
 
Thor (ENG)
 
Bi/Lesbian/Gay stories (ENG)
 
Brigi - The Lupin Chronicles
Brigi - The Lupin Chronicles : 5. fejezet

5. fejezet

  2005.12.25. 21:22

Remus Lupin élete

Írta: Brigi

Keletkezett: valamikor nagyon régen (2004 ősze)… és akkor a befejezetlenség szomorú sorsára jutott

Korhatár és figyelmeztetések: AU, 14 éven aluliaknak nem ajánlott

Megjegyzés: erősen alternatív univerzum, ezért kéretik nem is kánonszerűen olvasni (mind az eredeti történettel összevetve, mind, ami a TBwtPBE-t illeti); hirtelen pattant ki a fejemből, noha itt is volt egy múzsám, aki egész megjelenésével hatott a műre, és mintha magától formálta volna olyanná a történetet, amilyen végül lett… amolyan pár perces szabad asszociáció valakiről J

Játszódik: 1986 környékén, Angliában

 

 

Lupin Chronicles

5. fejezet

Epilógus

 

 

Remus kellemeset sóhajtva simult hozzá a vonat ablakához.

- Elmész? - kérdezte Harry elutazása előtt néhány órával, és szemei szomorúságról árulkodtak.

Lupin elmosolyodott, és megsimogatta a fejét, játszva sapkájának bojtjával. Szörnyű érzés volt látnia, hogy a kisfiú még egy idegenhez is képes ennyire ragaszkodni. Milyen sanyarú sorsa lehet otthon, gondolta.

- Sajnos mennem kell - vonta meg a vállait. - Kész a tornatermetek, befejeztük a munkát.

- És hova fogsz menni?

- Londonba, azt hiszem… - felelte Remus sejtelmesen.

Annyira boldog volt, hogy végre újra beszélhetett a fiúval. Miután Petunia távozott, azt hitte, soha többet nem láthatja Harryt, és hogy a nő arról is tenni fog, hogy felmondjanak neki munkaadói. Meglepetésére azonban Harry szaladt oda hozzá, boldogan, és látszólag nyoma sem volt annak a zavarnak és távolságtartásnak, mint legutóbb. Nénikéje beszélhetett vele, tisztázva a félreértéseket.

- Hazamész a családodhoz?

Lupin arcán sötét árnyék futott át, de nem engedte, hogy a fiú ezt észrevegye. Nincs nekem senkim, akihez hazamehetnék, szólalt meg panaszos, belső hang. Rajtad kívül évek óta senki sem volt ennyire barátságos velem…

A felismerés szikrája olyan hirtelen pattant elő, hogy szinte megijedt tőle.

Hát hogyne lenne hova hazamennie.

Végignézett mindkettejükön, egyformán foltos, kopott, koszos ruháikon, és rájött, hogy tulajdonképpen egyikük sem tartozik ide - a muglik közé.

Ez nem az én világom, ahogy valójában a tiéd sem…

Visszatérek a varázslók közé, és megpróbálom helyrehozni az életemet, hogy mire jössz… nos, hogy akkor már sokkal kellemesebb körülmények közt találkozhassunk. Várni foglak, kicsi Harry… addig pedig… sok sikert mindkettőnknek.

 

Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés / Sign in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
VENDÉGKÖNYV / GUESTBOOK

 
Slipknot (HUN)
 
Adam Lambert (HUN)
 
Placebo (HUN)
 
30 Seconds To Mars (HUN)
 
DM Fanfictions (HUN)
 
Harry Potter folytatásos (HUN)
 
Harry Potter novellák (HUN)
 
Bi/Lesbian/Gay történetek (HUN)
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!