Sea of Sin
Sea Of Sin

 
Kapcsolatok / Contacts
 
Useless-girl
 
Slipknot (ENG)
 
Trivium (ENG)
 
Adam Lambert
 
30 Seconds To Mars (ENG)
 
PLACEBO (ENG)
 
DM Fanfictions (ENG)
 
Thor (ENG)
 
Bi/Lesbian/Gay stories (ENG)
 
Brigi - Vigasztalódás
Brigi - Vigasztalódás : 8. fejezet

8. fejezet

Brigichan  2006.01.11. 16:06

Consolamentum

Consolamentum

8. fejezet

 

 

- Most nézd meg ezt a ripacsot! - bökött Lily fitymálóan a kávézóban ülő párok egyikére.

Madame Puddyfoot romantikus üzlete tömve volt ifjú szerelmesekkel, akik végeláthatatlan csókokban forrtak össze, mindenféle szeméremérzet nélkül.

Perselus fintorgott egyet Black láttán, de nem szólt.

- Undorító! - folytatta a lány. - Az a hencegés, amivel minden nap az erejét fitogtatja… Itt megjátssza a fehér lovon érkező szőke herceget ezek előtt a kislányok előtt… Milyen ízlése van ennek? Nyelné le a fogait a nagy csókolózás közepette…

- Kikísérletezhetnénk erre egy átkot - vigyorodott el a fiú végre.

- Benne vagyok - kacsintott rá Lily.

- Gyere, Riri, menjünk…

- Hát örök életemig így fogsz hívni?

- Persze. Hisz hallhattad: még mindig beszédhibás vagyok amiatt a korcs Potter miatt… - jegyezte meg a fiú szarkasztikusan.

- Az nagyon szemét húzás volt tőle - fogta meg a karját Lily együttérzően. - Nem lett volna szabad úgy megnövesztenie a fogaidat… Maradandó károsodást is szenvedhettél volna…

Perselus csak egy mosollyal felelt, de a mellkasából majd kiugrott a szíve a heves kalapálástól. Együttérez vele… milyen drága

- Egyébként egyáltalán nem bánom - folytatta a lány, ahogy rákanyarodtak a kastélyba visszavezető útra. - Nyugodtan hívhatsz Ririnek, ameddig csak szeretnéd. De te vagy az egyetlen, aki így szólíthat!

- Mindig tudtam, hogy különleges vagyok…

Lily kacagott egyet a megjegyzésen, és még vidámabban szökdelt egyik kőről a másikra.

- Áh, hitted volna? Hitted volna, hogy ilyen gyorsan telik majd az idő? Már túlvagyunk a felén is!

- Roxfortnak?

- Félelmetes! Jövőre már ötödikesek leszünk!

- Még két szép év egy ilyen drága emberrel, mint amilyen te vagy… Engem ez mindenért kárpótol - felelte Perselus sejtelmesen.

- Milyen szépeket mondasz te ma… - csodálkozott rá Lily, és szinte elpirult.

Ahogy felértek a kastély előtti parkba, a fiú váratlanul megfogta a kezét.

- Ne menjünk még fel a klubhelyiségekbe… - nyögte izgatottan.

Érezte, hogy a tenyere egészen síkos az izzadtságtól. Átkozta magát, amiért nem volt képes megőrizni a hidegvérét egy ilyen fontos pillanatban. A tóhoz sétáltak, ahol Lily elkezdett kavicsokat dobálni a vízbe. Perselus nem igazán örült ennek: a lány össze-vissza futkosott a parton, míg ő gyötrődve próbálta összeszedni a szükséges szavakat.

Nyelt egy nagyot, és végül megszólalt.

- Lily, nem jössz ide egy kicsit…?

- Hogy mondtad? - kukkantott fel a lány. Épp pár szál virágot csipegetett egy fa tövében.

- Én csak…

Ahogy közeledett, úgy nőtt a gombóc Perselus torkában.

- Azt gondoltam… a következő roxmortsi kiránduláskor… mi is beülhetnénk Madame Puddyfoothoz… vagy valahova máshova…

- De hiszen most is két órán át vajsöröztünk a Három Seprűben… - pislogott Lily kicsit értetlenül.

- De én… nem úgy gondoltam…

- Akkor…

Nem sikerült azonban befejeznie a kérdést, mert Perselus hirtelen megragadta a derekát, magához rántotta, és megcsókolta.

Lily sikkantott egyet, és elejtette a virágokat, amiket eddig szedett.

- Perselus!

Az ajkai elé kapta a kezét, és úgy méregette, riadtan, az előtte álló fiút. Az rémesen zavarban volt, csak úgy kapkodta a levegőt.

- Elloptad az első csókomat… - suttogta Lily.

- Most… haragszol rám?

- Miért nem mondtad soha, hogy ilyesmit akarsz… velem? - dadogta a lány.

Perselust váratlanul érte a kérdés. Próbálta átformálni az elméjében a mondatokat, de csak kusza zagyvalékot kapott.

- Kicsik voltunk… - nyögte végül.

- Milyen régóta vársz erre? - kérdezte Lily, és összeszoruló szívére tette jobb kezét.

- Amióta… nos… nagyon régóta…

A lány kétségbeesetten ült le egy farönkre, és gondterhelten masszírozta a halántékát.

- Te… nem akarod? - kérdezte Perselus félve, és úgy érezte, tóba ölné magát, ha Lily elutasítaná.

- Perselus, egy griffendéles és egy mardekáros nem csókolózhat!

A fiú letérdelt elé, a frissen serkenő, zöld fűbe.

- Riri, hát nem érted? - fogta meg a kezeit. - Amikor veled vagyok, nincs Mardekár vagy Griffendél! Akkor csak te vagy… és én… És én megőrülök érted, attól függetlenül, mi van a talárodon… - érintette meg a Griffendél ház emblémáját. - Te nem tudod, mennyire el voltam keseredve, mikor nem melléd osztottak be négy éve, a tanévnyitón! Azt kívántam, bár örökre együtt lehetnénk! Egy osztályban, egy házban… egy párként… - pillantott összekulcsolt kezeikre.

- Ó, Perselus… - sóhajtotta a lány, és meghatódva elmosolyodott.

Könnyes szemeivel a fiú ajkaira pillantott, és az értette az óvatos célzást. Lassan kihúzta magát, és gyöngéden újra megcsókolta. A fejük felett oly vadul csicseregtek a bájos kis poszáták, mintha csak a két ifjú szerelmest ünnepelnék. Fel is néztek rájuk, zavartan mosolyogva, majd átszellemülten újra egymáshoz bújtak. Perselus, először vonakodva ugyan, de átölelte Lily derekát, a lány pedig a nyakába fúrta arcát. A fiú lehunyta a szemeit: annyira csodálatos volt e pillanatnyi szentség és idill, hogy minden másodpercét meg akarta őrizni a szívében.

- Olyan boldog vagyok… - suttogta kedvese fülébe.

Lily nem szólt, csak még szorosabbra fonta az ölelést, és megcsókolta az arcát.

- Akkor most járunk? - kérdezte váratlanul, percekkel később.

Végre elengedte a nyakát. A fiú mosolyogva bólintott.

- De előbb tartsuk titokban. Nem akarom, hogy miattam téged is bántsanak - simogatta meg az arcát. - Nézzük, hogyan reagálnak arra, ha több időt töltünk együtt… és aztán…

- Rendben - bólintott a lány.

- Meg-megcsókolhatlak újra?

- Szeretnéd? Én még nagyon ügyetlen vagyok…

- Akárcsak én… De olyan ez, mintha… évek óta most adnának újra inni… és én szörnyen szomjas vagyok… - mosolyodott el Perselus.

Újra meg újra csókban forrtak össze; mindegy, hogy az órák utáni szünetekben, vagy Roxmorts sötét mellékutcáiban voltak is. Kísérletező kedvüknek csak jót tett, hogy kapcsolatuk ily szorosra fűződött. Lily így már sokkal kisebb lelkifurdalással próbálta ki találmányaikat házának társain, de legfőképpen egy undok kvartetten, kik ugyancsak megnehezítették szerelmük mindennapjait…

 

Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés / Sign in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
VENDÉGKÖNYV / GUESTBOOK

 
Slipknot (HUN)
 
Adam Lambert (HUN)
 
Placebo (HUN)
 
30 Seconds To Mars (HUN)
 
DM Fanfictions (HUN)
 
Harry Potter folytatásos (HUN)
 
Harry Potter novellák (HUN)
 
Bi/Lesbian/Gay történetek (HUN)
 

Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!